Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Ευτυχώς εγώ όλα όσα έδωσα κ δίνω ακόμη θα μου τα επιστρέψουν.  Έχουμε κ άλλον μπομπιρακο στο σόι κ του τα δίνω όλα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μου πει κ μένα αυτό το "ααπωω μαμα" .

Είπες για την μνήμη  .. Ναι κ μένα έχει μείνει μεγάλο θέμα κ ο ενδοκρινολογος μου έγραψε την εξέταση για b12 κ όντως είχα έλλειψη. Έχει να κάνει με την μνήμη. Ζητά από τον γιατρό σου κάποια στιγμή να σου γράψει την εξέταση. Έκανα θεραπεία κ λογο εγκυμοσύνης σταμάτησα. 

Γιουπιιιι καλά νέα! Καλή ανάρρωση κορίτσι μου. 

Εχθές σταμάτησα να σας γράφω από τον ανυπόφορο πονοκέφαλο πάλι! Μιλάμε δεν αντέχεται. Κ το κακο είναι ότι κρατάει μια μέρα έως 24ωρες. Δεν το έχω πει ακόμη στον γιατρό μου . Φοβάμαι μην είναι από πίεση κ αρχίσει πάλι το πανηγύρι :-( προς το παρών Ειρήνη ακόμη δεν του παραπονιέμαι γιατί δεν έχω ξεφύγει πολύ Θέλω να πιστεύω. Αλλά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με το που ανέβαζα πίεση έπινα λεμόνι . Μέχρι να νοσηλευτω δεν είχα ιδέα τι κακο μπορεί να μας κάνει η πίεση. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι αυτό το θέμα έχω φοβία.  Λέτε από πίεση να πονάει τόσο πολύ το κεφάλι? Θέλω να πιστεύω ότι είναι αρμονικό.  Χθες διάβασα εδώ μέσα πολλές κοπέλες στον μήνα μας είχα πονοκεφάλους 

Κ μένα κάπου 2 βδομάδες έχει που έχουν γίνει έντονοι 

Δηλαδή με τις μετρήσεις που είχες δεν σου έδινε τίποτα?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν άρχισα να νιώθω άσχημα λογο πίεσης  διατροφή χωρίς αλάτι είπε κ κάτι χάπια που τα έπινα πάνω από 14 αν ανέβαζα. Όταν ανέβαζα 17 και 12 η μικρή με πήγε για πρόκληση γιατί ούτε χάπια με βοηθούσαν 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Με το καλό Μαριγούλα μας!!

Μπράβο Δωρουλιτα!Από πονοκεφάλους έχω μόνιμα μάλλον το τελευταίο 10 ήμερο.

Με την πίεση τι κάνετε ?Αν σας ανέβει? @Elpidaaa σου έχει δώσει κάτι ο γιατρός σου?

Μου ειπε παλι να κρατησω αυτη τη βδομαδα τις μετρήσεις μου. Εχω υψηλη τη μικρη της καρδιάς. Μου ειπε πως μπορει κ απο εκει να εγινε η αποκόλληση. Την παρασκευη στη μια εχω ραντεβου για να δουμε πως παει το αιμάτωμα. Οποτε κ θα σας ενημερώσω για την πίεση. 

1WWgp3.png

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όταν άρχισα να νιώθω άσχημα λογο πίεσης  διατροφή χωρίς αλάτι είπε κ κάτι χάπια που τα έπινα πάνω από 14 αν ανέβαζα. Όταν ανέβαζα 17 και 12 η μικρή με πήγε για πρόκληση γιατί ούτε χάπια με βοηθούσαν 

Εγω να δεις τι φοβία απεκτησα.Είμαι συνέχεΙα με το πιεσόμετρο στο χέρι.Μίλησα πριν με τον καρδιολογο μου και μου είπε αν δεν πέφτει θα την κοιτάξουμε.βγήκα από το πρωί και όταν γύρισα είπα να την μετρήσω και είχα 14  με 9 κατευθείαν τρόμος.τους πήρα όλους .Μετά από λίγο ,μιση ώρα,12 με 7,5.

Έκανες εξέταση για προεκλαμψια?Είδα ότι υπάρχει μια εξέταση που αν οι τιμές είναι αυξημένες προμηνύουν προεκλαμψια.

πρίν από 1 λεπτό , Dwroulita85 είπε:

Μου ειπε παλι να κρατησω αυτη τη βδομαδα τις μετρήσεις μου. Εχω υψηλη τη μικρη της καρδιάς. Μου ειπε πως μπορει κ απο εκει να εγινε η αποκόλληση. Την παρασκευη στη μια εχω ραντεβου για να δουμε πως παει το αιμάτωμα. Οποτε κ θα σας ενημερώσω για την πίεση. 

Δηλαδή ωστόσο δεν σου είπε να συμβουλευτείς καρδιολογο?

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

ΕγωΝΕγώ να δεις τι φοβία απεκτησα.Είμαι συνέχεΙα με το πιεσόμετρο στο χέρι.Μίλησα πριν με τον καρδιολογο μου και μου είπε αν δεν πέφτει θα την κοιτάξουμε.βγήκα από το πρωί και όταν γύρισα είπα να την μετρήσω και είχα 14  με 9 κατευθείαν τρόμος.τους πήρα όλους .Μετά από λίγο ,μιση ώρα,12 με 7,5.

Έκανες εξέταση για προεκλαμψια?Είδα ότι υπάρχει μια εξέταση που αν οι τιμές είναι αυξημένες προ

ΕγωΝΕγώ να δεις τι φοβία απεκτησα.Είμαι συνέχεΙα με το πιεσόμετρο στο χέρι.Μίλησα πριν με τον καρδιολογο μου και μου είπε αν δεν πέφτει θα την κοιτάξουμε.βγήκα από το πρωί και όταν γύρισα είπα να την μετρήσω και είχα 14  με 9 κατευθείαν τρόμος.τους πήρα όλους .Μετά από λίγο ,μιση ώρα,12 με 7,5.

Έκανες εξέταση για προεκλαμψια?Είδα ότι υπάρχει μια εξέταση που αν οι τιμές είναι αυξημένες προμηνύουν προεκλαμψια.

Δηλαδή ωστόσο δεν σου είπε να συμβουλευτείς καρδιολογο?

Πως πηγα σε καρδιολόγο κ εκανα κ καρδιογράφημα. Μου ειπε εκείνος οτι ειναι λιγο υψηλό αλλα δεν μας ανησυχεί. Τωρα τι να σας πω.. την παρασκευη θα μου ξαναπεί. Πάντως κατω απο 8 δεν πέφτω. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Έχω πάει σε καρδιολόγο υπερτασιολογο πνευμονολογο . Γενικά τρέχω σε γιατρούς επειδή έχω τα θέματα μου .Αλλά τώρα όπως είπα πριν,δεν ξεκίνησα τα παράπονα κ δεν με έστειλε πουθενά.  Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις θα τα δούμε την Δευτέρα. Ότι νεότερο θα σου πω. Για προεκλαμψια είχα κάνει την εξέταση ούρων 24ωρη στην κλινική. Κ βγήκε το αποτέλεσμα με λευκά στα ουρα

Ειρήνη νόμιζα εμένα ρώτησες. Τρέχω με το μωρό κ μπερδεύομαι

Ξύπνησε άρρωστο το παιδί μου σήμερα . 38 θερμοκρασία μπούκωμα κτλ.  :-( μέσα στην ζέστη. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 35 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Πως πηγα σε καρδιολόγο κ εκανα κ καρδιογράφημα. Μου ειπε εκείνος οτι ειναι λιγο υψηλό αλλα δεν μας ανησυχεί. Τωρα τι να σας πω.. την παρασκευη θα μου ξαναπεί. Πάντως κατω απο 8 δεν πέφτω. 

Ουφ πχια!!!!Εμενα πέφτει ανεβαίνει κάνει ότι να'ναι.Και αυτό το άγχος όσο πάει συσσωρευεται.Είναι στιγμές που θέλω να ουρλιάξω αμαννννν

πρίν από 32 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Έχω πάει σε καρδιολόγο υπερτασιολογο πνευμονολογο . Γενικά τρέχω σε γιατρούς επειδή έχω τα θέματα μου .Αλλά τώρα όπως είπα πριν,δεν ξεκίνησα τα παράπονα κ δεν με έστειλε πουθενά.  Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις θα τα δούμε την Δευτέρα. Ότι νεότερο θα σου πω. Για προεκλαμψια είχα κάνει την εξέταση ούρων 24ωρη στην κλινική. Κ βγήκε το αποτέλεσμα με λευκά στα ουρα

Ειρήνη νόμιζα εμένα ρώτησες. Τρέχω με το μωρό κ μπερδεύομαι

Ξύπνησε άρρωστο το παιδί μου σήμερα . 38 θερμοκρασία μπούκωμα κτλ.  :-( μέσα στην ζέστη. 

Ναι καλό μου εσένα ρώτησα Ευχαριστώ.αλλά επειδή και η δωρουλιτα είχε κάποιες μετρήσεις πιο πάνω ήθελα να μάθω και τις δικές της κινήσεις.σας ευχαριστώ κοριτσακια

Λεύκωμα στα ουρά?Η εξέταση είναι ακριβή?συνταγογραφειται?είναι σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο της εγκυμοσύνης που πρέπει να γίνει?καταιγισμός.....

4ywWp2.png

πρίν από 20 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ουφ πχια!!!!Εμενα πέφτει ανεβαίνει κάνει ότι να'ναι.Και αυτό το άγχος όσο πάει συσσωρευεται.Είναι στιγμές που θέλω να ουρλιάξω αμαννννν

Ναι καλό μου εσένα ρώτησα Ευχαριστώ.αλλά επειδή και η δωρουλιτα είχε κάποιες μετρήσεις πιο πάνω ήθελα να μάθω και τις δικές της κινήσεις.σας ευχαριστώ κοριτσακια

Λεύκωμα στα ουρά?Η εξέταση είναι ακριβή?συνταγογραφειται?είναι σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο της εγκυμοσύνης που πρέπει να γίνει?καταιγισμός.....

Να σου πω την αλήθεια εγώ την έκανα επειδή με πήγαν με ψηλή πίεση στην κλινική στον γυναικολόγο μου. Δεν έχω ιδέα πως γίνετε κ αν την γράφει ο γιατρός . Είχα πληρώσει μαζί με την παραμονή μου στην κλινική κ δεν θυμάμαι καθόλου τιμουλα. Όταν πας για υπέρηχο κάνε μια συζήτηση με τον γιατρό γιατί βλέπω έχεις κ εσύ πολύ άγχος γι'αυτό το θέμα. 

Πάντως έχω ακούσει κ άλλες κοπέλες ότι Αφού ανέβαζαν πίεση κάναν αυτήν την 24ωρη εξέταση. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Γεια σας κορίτσια! @Marigula k @Dwroulita85 περαστικα σας, ευχομαι να ειναι οι τελευταίες περιπέτειες που ειχατε.

Εγω ισως κ να το χω νιωσει λιγο το μωρο, πολυ αραια ομως κ τιποτα τρομερο. Το εχω νιωσει ομως ψηλα στην κοιλια, γινεται αυτο; ισως κατι αλλο να τανε, γινονται πολλα μες στην κοιλια μας! 

Πιεσομετρο εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να αγορασω, βλεπω εσεις ολο για την πιεση λετε. Τελικα ειμαι εντελώς στον κοσμο μου σε σχεση με εσας...

Η μικρη μου ειναι μονο 15 μηνων κ δεν καταλαβαινει για αδερφακι αλλα οταν την λεω δωσε φιλακι στο νινι, μου δινει φιλι στην κοιλια κ μετα αμεσως μου την τσιμπαει κ αν τσιριξω αρχιζει κ γελαει! Επομενως φανταζεστε τι εχει να περασει το καημενο μικρακι..

Κ κατι αλλο, που κ που με πιανει φοβια για τη γέννα κ δεν ξερω που να τα πω, εχω πρηξει τον αντρα μου.. Στην πρωτη εγκυμοσύνη ημουν μες στην τρελη χαρα στην αγνοια μου ενω τωρα φοβαμαι πολυ κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω.. Ειχα μια αρκετα δυσαρεστη εμπειρια στην πρωτη γεννα. Ισως η επισκληριδιος με σωσει αυτή τη φορα αλλα η ψυχολογικη φθορα που νιωθω οταν το σκεφτομαι ειναι μεγαλη...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 17 λεπτά , IoannaMas είπε:

Γεια σας κορίτσια! @Marigula k @Dwroulita85 περαστικα σας, ευχομαι να ειναι οι τελευταίες περιπέτειες που ειχατε.

Εγω ισως κ να το χω νιωσει λιγο το μωρο, πολυ αραια ομως κ τιποτα τρομερο. Το εχω νιωσει ομως ψηλα στην κοιλια, γινεται αυτο; ισως κατι αλλο να τανε, γινονται πολλα μες στην κοιλια μας! 

Πιεσομετρο εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να αγορασω, βλεπω εσεις ολο για την πιεση λετε. Τελικα ειμαι εντελώς στον κοσμο μου σε σχεση με εσας...

Η μικρη μου ειναι μονο 15 μηνων κ δεν καταλαβαινει για αδερφακι αλλα οταν την λεω δωσε φιλακι στο νινι, μου δινει φιλι στην κοιλια κ μετα αμεσως μου την τσιμπαει κ αν τσιριξω αρχιζει κ γελαει! Επομενως φανταζεστε τι εχει να περασει το καημενο μικρακι..

Κ κατι αλλο, που κ που με πιανει φοβια για τη γέννα κ δεν ξερω που να τα πω, εχω πρηξει τον αντρα μου.. Στην πρωτη εγκυμοσύνη ημουν μες στην τρελη χαρα στην αγνοια μου ενω τωρα φοβαμαι πολυ κ δεν ξερω πως να το διαχειριστω.. Ειχα μια αρκετα δυσαρεστη εμπειρια στην πρωτη γεννα. Ισως η επισκληριδιος με σωσει αυτή τη φορα αλλα η ψυχολογικη φθορα που νιωθω οταν το σκεφτομαι ειναι μεγαλη...

Το μωράκι στις αρχές είναι πολύ χαμηλά. Μόνο εκεί  θα νιώσεις. Δυστυχώς κ εγώ έχω αυτήν την φοβία μην γεννήσω πρόωρα κυρίως. Μακάρι όλα καλά να μας πάνε. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Το μωράκι στις αρχές είναι πολύ χαμηλά. Μόνο εκεί  θα νιώσεις. Δυστυχώς κ εγώ έχω αυτήν την φοβία μην γεννήσω πρόωρα κυρίως. Μακάρι όλα καλά να μας πάνε. 

Παντως κ την κορη μου ψηλα κατω απ το στηθος την ενιωθα να κλωτσαει συνηθως..βεβαια ισως ειναι νωρις ακομα..

Εγω δε φοβαμαι τοσο μη γεννησω προωρα, την κορη μου τη γεννησα 42 εβδ με προκληση.Τον πονο τον αφορητο φοβαμαι αν θα μπορεσω να το διαχειριστω γιατι φοβαμαι κ καισαρικη να κανω!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Πωπω τσεκαρετε την πιεση απο τωρα; Καλα που το ειπατε. Κι εγω στον κοσμο μου. Νομιζα οτι πιο μετα ανεβαζουμε πιεση. Ευτυχως εχω πιεσομετρο και τωρα που ξερω θα το ελεγχω.

tt1db33b

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Πωπω τσεκαρετε την πιεση απο τωρα; Καλα που το ειπατε. Κι εγω στον κοσμο μου. Νομιζα οτι πιο μετα ανεβαζουμε πιεση. Ευτυχως εχω πιεσομετρο και τωρα που ξερω θα το ελεγχω.

Κ εμενα η γιατρος μου μετα τον ντοπλερ μου ελεγε να τη μετραω καθε 2 μερες. Κ ουτε πιεσομετρο εχω .. 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ, αλλα δεν προλαβαίνω να γράφω αυτη τη βδομάδα.

Μετράω κι εγω πίεση κάπου κάπου.Δεν είχα θέμα...αλλα έτσι. Μερικές φορές απο άγχος ανεβάζω πίεση στο γιατρό, οπότε θέλω να εχω και "ψύχραιμη μέτρηση" σπίτι.

Πονοκεφάλους δεν έχω, αλλα με βρίσκουν κάτι φουσκωματα κ μετεωρισμοι στο στομάχι τα απογεύματα.

Για τα μεγάλα αδελφάκια που λέτε: πραγματικά θέλω να τα δω μαζί! (Ναι ξερω...κάποτε θα λέω τι τρέλα ειναι να χεις 2 μικρά...)αλλα προς το παρόν τα ονειρεύομαι! Στην αυχενική διαφάνεια μου ηταν πιο συγκινητικές οι αντιδράσεις του μικρού μας σε αυτό που έβλεπε κ πόσο "προστατευτικός" ηταν σε εμένα, παρά το καταπληκτικό οτι έχω ένα πλασματακι μέσα μου! 

Και μετά μπήκα κι εγω σε σκέψεις....το αγαπάς όσο το πρώτο; Η έστω με τον ίδιο ενθουσιασμό με το πρώτο; 

Με τον άντρα μου λέμε οτι η αγάπη πολλαπλασιάζεται, δε διαιρείται για να λιγοστεύει. Το μικρούλι θα πάρει κ θα δώσει επιπλέον αγάπη! Μακάρι!

Σας τα πα όλα μαζεμένα... @ERIANTON Η παράσταση πήγε πολύ καλά :-D Εχω αλλη μια την Παρασκευή.

@Marigula @Dwroulita85 Ο,τι καλύτερο ρε κορίτσια απο δω και περα!Μην περάσετε άλλα! :?

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...