Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα καλημέρα  :mad::)

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΎ!!!!!! 

οχι αμνιακα υγρα στον κόλπο, μερικη αυξηση αμνιακου υγρού. Συνεχίζουμε!!! 

Να βγει κι καλλιέργεια μια χαρά κ αύριο πάω σπίτι μου, στην μικρή μου!!! 

Σας αγαπώ!!! 

Επιτελους μπραβο!! Αντε κοριτσια γυρισε!!!!! 

Με το καλο να πατε σπιτακι σας!!

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κ απο μας! 

@Marigula μπραβο χαρηκα πολυ! Καλη σας αναρρωση λοιπον κ κουραγιο κ υπομονη σου ευχομαι γιατι σιγουρα θα χρειαστεις ξεκουραση για πολυ καιρο. Ας πανε ολα καλα ομως κ θα αξιζουν τον κοπο ολες οι θυσιες!

Εγω καλα ειμαι σχετικα, αν κ εχω πολλες αλλαγες διαθεσης με αποτελεσμα να αγανακτουν μαζι μου οι δικοι μου μερικες φορες. Καθε εγκυμοσυνη εχει τις δυσκολιες της κακα τα ψεματα... Επισης με προβληματιζει πολυ κ με την κορη μου, πως θα το παρει με το μωρο, πως θα κοιμομαστε κλπ.. Αφηστε που σκεφτομαι οτι δεν θα μπορεσω να αγαπησω αλλο παιδακι! Το νιωθετε κ εσεις αυτο;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

3 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Σας αγαπώ!!! 

Μπραβο ρε κοριτσάρα αγωνίστρια!!! Άντε να ανεβαίνει η ψυχολογία μας!!! Ολα καλα θα πανε απ εδω και πέρα!!! Εισαι σουπερ!! Πολλα φιλάκια στα δυο μωράκια!! 

Εγω συνεχιζω ξαπλα. Δεν εχω ουτε καφε σημερα. Αυτο το αιμάτωμα που θα παει δεν ξερω. Δεν εχω παει 3 μερες τουαλέτα κ απο φόβο μην ζορίστω κ απο το σωστο θεμα... μου ειπε να παρω ντουλκολαξ

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Μπραβο ρε κοριτσάρα αγωνίστρια!!! Άντε να ανεβαίνει η ψυχολογία μας!!! Ολα καλα θα πανε απ εδω και πέρα!!! Εισαι σουπερ!! Πολλα φιλάκια στα δυο μωράκια!! 

Εγω συνεχιζω ξαπλα. Δεν εχω ουτε καφε σημερα. Αυτο το αιμάτωμα που θα παει δεν ξερω. Δεν εχω παει 3 μερες τουαλέτα κ απο φόβο μην ζορίστω κ απο το σωστο θεμα... μου ειπε να παρω ντουλκολαξ

Μπράβο και σε σένα Δωρουλιτα!!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

7 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Σας αγαπώ!!! 

Καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα κορίτσι μου ! Τώρα μπόρεσα να γράψω. Το περίμενα αυτό το μήνυμα πως κ πως ! Όλα καλά θα πάνε! Με πολύ υπομονή και ξεκούραση κ ήρεμη ψυχολογία! Επιτέλους σπίτι αύριο στο κοριτσάκι σου . 

@ERIANTONΕυχαριστώ για το ενδιαφέρον καλή μου.  Την νύχτα ξενυχτάμε λίγο Αλλά σήμερα όλη μέρα είναι άψογος. Ζωηρός και τα γκρεμίζει όλα.  Ήθελα να σε ρωτήσω Ειρήνη πως νιώθεις που έρχεται κ το δεύτερο αγοράκι? Πες μου τις σκέψεις σου . 

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου και να μην ξαναδείς αίμα ποτέ. Καλά σου είπε ο γιατρός! Εγώ είχα τρελό θέμα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με τα έντερα μου. Είχα συσπάσεις από τον 5ο κ όταν ερχόταν η ώρα της τουαλέτας ήταν άσχημη εμπειρία κ φυσικά ξεκίνησα κ εγώ ένα λάδι μέχρι να γεννήσω.  Δεν πρέπει να έχουμε δυσκοιλιότητα ιδικά στην επικίνδυνη εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

@ElpidaaaΕίμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήθελα πολλά χρόνια να κάνω κι αλλά παιδάκια αλλά ο άντρας μου δεν έδινε "υλικό".Αφού είδε και από είδε και από τον γιόκα μας που μας παρακαλαγε τόσα χρονια,έδωσε...

Περίμενω Πώς και πως την μέρα που θα δει τον αδερφό του το αγόρι μου.Το σκέφτομαι και με πιάνουν τα κλάματα.Όπου πάμε λέει πες πως είσαι έγκυος...

Όποιον τύχει και μιλήσουμε.Το είπε σε όλο το σχολείο και την μέρα που το είπε φεύγαμε και φώναζαν η μαμα του Βασίλη είναι εγκυοοοοοοςςς Είναι πολύ ευτυχισμένος και θέλω πολύ να με βοηθήσει ο Θεός να τα καταφέρω για να μην μας στερησω αυτήν την ευτυχία.αχχχχ

Γιατί εσυ αγχώνεσαι?

Μπράβο στο Αγοράκι σας!

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

@ElpidaaaΕίμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήθελα πολλά χρόνια να κάνω κι αλλά παιδάκια αλλά ο άντρας μου δεν έδινε "υλικό".Αφού είδε και από είδε και από τον γιόκα μας που μας παρακαλαγε τόσα χρονια,έδωσε...

Περίμενω Πώς και πως την μέρα που θα δει τον αδερφό του το αγόρι μου.Το σκέφτομαι και με πιάνουν τα κλάματα.Όπου πάμε λέει πες πως είσαι έγκυος...

Όποιον τύχει και μιλήσουμε.Το είπε σε όλο το σχολείο και την μέρα που το είπε φεύγαμε και φώναζαν η μαμα του Βασίλη είναι εγκυοοοοοοςςς Είναι πολύ ευτυχισμένος και θέλω πολύ να με βοηθήσει ο Θεός να τα καταφέρω για να μην μας στερησω αυτήν την ευτυχία.αχχχχ

Γιατί εσυ αγχώνεσαι?

Πόσο όμορφα όσα έγραψες! Εμένα είναι μικρούλης δεν μου δίνει σημασία όταν του μιλάω για αδερφάκι αλλά μόλις δει μωρό φωνάζει νινί κ θέλει αγκαλίτσες από κει γλυκαθηκα πολύ κ ήθελα ακόμη ένα μωρό. Τώρα σκέφτομαι για νέα εμπειρία θα μου άρεζε να έχω κόρη... θα της έδινα κάι το όνομα μητέρας. Αλλά αν μου πουν πάλι για αγοράκι θα χαρώ πολύ ... άρα αυτή είναι η μοίρα μου να έχω μόνον άντρες στο σπίτι μου . Έχω κ έτοιμα όλα τα ρούχα μια χαρά... Έχω ετοιμάσει ρούχα κ διάφορα πράγματα για νεογέννητο από τον γιο μου κ κάνω σκέψεις! Γι'αυτό σε ρώτησα! Μεγάλη ευτυχία θα μπει στο σπίτι μας! Δεν φοβάμαι τις δυσκολίες που θα μας βρουν σίγουρα. Ανυπομονώ να το ζήσω αυτό το όνειρο! Να μάθω και τι είναι Επιτέλους να αρχίσω ετοιμασίες να ανέβει η ψυχολογία μας . Ο γιόκας σου είναι σκέτη γλύκα . Θα χαρεί κ θα το απολαύσει παρα πολυ! 

Έγινες 14 εβδομάδων βλέπω... προχωράμε πολύ γρήγορα :mad::mad:

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλά εννοείται ότι είναι ευτυχία !!

1 hour ago, Elpidaaa είπε:

Πόσο όμορφα όσα έγραψες! Εμένα είναι μικρούλης δεν μου δίνει σημασία όταν του μιλάω για αδερφάκι αλλά μόλις δει μωρό φωνάζει νινί κ θέλει αγκαλίτσες από κει γλυκαθηκα πολύ κ ήθελα ακόμη ένα μωρό. Τώρα σκέφτομαι για νέα εμπειρία θα μου άρεζε να έχω κόρη... θα της έδινα κάι το όνομα μητέρας. Αλλά αν μου πουν πάλι για αγοράκι θα χαρώ πολύ ... άρα αυτή είναι η μοίρα μου να έχω μόνον άντρες στο σπίτι μου . Έχω κ έτοιμα όλα τα ρούχα μια χαρά... Έχω ετοιμάσει ρούχα κ διάφορα πράγματα για νεογέννητο από τον γιο μου κ κάνω σκέψεις! Γι'αυτό σε ρώτησα! Μεγάλη ευτυχία θα μπει στο σπίτι μας! Δεν φοβάμαι τις δυσκολίες που θα μας βρουν σίγουρα. Ανυπομονώ να το ζήσω αυτό το όνειρο! Να μάθω και τι είναι Επιτέλους να αρχίσω ετοιμασίες να ανέβει η ψυχολογία μας . Ο γιόκας σου είναι σκέτη γλύκα . Θα χαρεί κ θα το απολαύσει παρα πολυ! 

Έγινες 14 εβδομάδων βλέπω... προχωράμε πολύ γρήγορα :mad::mad:

Άλλη χάρη έχουν και τα παιδάκια που είναι κοντά στην ηλικία.Θα παίζουν μαζί θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα.Εμένα με παρηγορεί το ότι είναι τόσο αγαπησιαρης που όταν βλέπει μωράκια πάει κοντά κοντά και με κοιτάει να δει ότι τον βλέπω.Πριν κάνω παιδιά δεν ήθελα τα αγόρια με τίποτα,ειχα φρικάρει στην ιδέα της αγορομανας.Τώρα πια λέω μακάρι να είχα δέκα αντρακια.Και εγώ την ίδια ανυπομονησία έχω .Ευτυχώς περνάει γρήγορα.Εγώ που μοίρασμα όλα τα πράγματα του δικού μου.....

Κούνιες καρότσι ρούχα ζυγαριάς.πέταξα και το μπανακι πέρσυ.είχα απογοητευτεί ότι δεν θα θελήσει ποτέ ο καλός μου.Και είπα ας τα.δώσω και αν με το καλό μας λάχει άλλο ένα κάπου θα βρούμε.Και να που έπρεπε μάλλον Έτσι να γίνει χαχαχα.

πρίν από 25 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Α ρε κοριτσια διαβασα τα μηνυματα που λεγατε για τα παιδακια σας και συγκινηθηκα..Τι ευτυχια..Πραγματικα..

Λιζακι να δεις μετα τι συγκίνηση θα έχεις.

Είχα διαβάσει κάπου να λετε στο παιδάκι σας Κάθε μέρα σ'αγαπω και ότι θα έρθει μια μέρα που θα το ακούσετε να σας το λέει.Το έκανα από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε... Όταν μου το ανταπέδωσε μετά από καιρό Εγώ έκλαιγα από ευτυχία."ααπωώ μαμα".

Σκατα ολο βουρκωνω με το παραμικρό.

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Άλλη χάρη έχουν και τα παιδάκια που είναι κοντά στην ηλικία.Θα παίζουν μαζί θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα.Εμένα με παρηγορεί το ότι είναι τόσο αγαπησιαρης που όταν βλέπει μωράκια πάει κοντά κοντά και με κοιτάει να δει ότι τον βλέπω.Πριν κάνω παιδιά δεν ήθελα τα αγόρια με τίποτα,ειχα φρικάρει στην ιδέα της αγορομανας.Τώρα πια λέω μακάρι να είχα δέκα αντρακια.Και εγώ την ίδια ανυπομονησία έχω .Ευτυχώς περνάει γρήγορα.Εγώ που μοίρασμα όλα τα πράγματα του δικού μου.....

Κούνιες καρότσι ρούχα ζυγαριάς.πέταξα και το μπανακι πέρσυ.είχα απογοητευτεί ότι δεν θα θελήσει ποτέ ο καλός μου.Και είπα ας τα.δώσω και αν με το καλό μας λάχει άλλο ένα κάπου θα βρούμε.Και να που έπρεπε μάλλον Έτσι να γίνει χαχαχα.

Είχα διαβάσει κάπου να λετε στο παιδάκι σας Κάθε μέρα σ'αγαπω και ότι θα έρθει μια μέρα που θα το ακούσετε να σας το λέει.Το έκανα από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε... Όταν μου το ανταπέδωσε μετά από καιρό Εγώ έκλαιγα από ευτυχία."ααπωώ μαμα".

τι θα γινει? Θα με κανεις να βουρκωνω ολη μερα σημερα?:)

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , lizaki1111 είπε:

τι θα γινει? Θα με κανεις να βουρκωνω ολη μερα σημερα?:)

Είναι της  εγκυμοσύνης.Βέβαια εμένα μου έμεινε απ την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι τώρα μαζί και η αμνησία.Πάω να κάνω κάτι και ξεχνάω τι παω να κάνω.ΤΡΑΝΤΖΙΚ!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Κορίτσιακια μου, παω σπίτι μου!!!! 

Όνειρο είναι. Οκ ο γιατρός είπε έχει αποκόλληση ακόμη αλλα σπίτι ξάπλα. 

Μπραβο μαρακι μου!! Δοξα το θεο ολα πανε κατ ευχήν. Εχεις καθολου καφε; εγω καθολου. Μου ειπε να μην ανησυχώ, θα απορροφηθεί αφού δεν φεύγει. Σημερα εχω τρελό πονοκεφαλο, ουτε πλευρό δεν αλλαζω. Καλα ειμαι της υπερβολής. Ολα κατα γράμμα τα κανω. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Με το καλό Μαριγούλα μας!!

πρίν από 32 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μπραβο μαρακι μου!! Δοξα το θεο ολα πανε κατ ευχήν. Εχεις καθολου καφε; εγω καθολου. Μου ειπε να μην ανησυχώ, θα απορροφηθεί αφού δεν φεύγει. Σημερα εχω τρελό πονοκεφαλο, ουτε πλευρό δεν αλλαζω. Καλα ειμαι της υπερβολής. Ολα κατα γράμμα τα κανω. 

Μπράβο Δωρουλιτα!Από πονοκεφάλους έχω μόνιμα μάλλον το τελευταίο 10 ήμερο.

Με την πίεση τι κάνετε ?Αν σας ανέβει? @Elpidaaa σου έχει δώσει κάτι ο γιατρός σου?

4ywWp2.png

16 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ευτυχώς εγώ όλα όσα έδωσα κ δίνω ακόμη θα μου τα επιστρέψουν.  Έχουμε κ άλλον μπομπιρακο στο σόι κ του τα δίνω όλα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μου πει κ μένα αυτό το "ααπωω μαμα" .

Είπες για την μνήμη  .. Ναι κ μένα έχει μείνει μεγάλο θέμα κ ο ενδοκρινολογος μου έγραψε την εξέταση για b12 κ όντως είχα έλλειψη. Έχει να κάνει με την μνήμη. Ζητά από τον γιατρό σου κάποια στιγμή να σου γράψει την εξέταση. Έκανα θεραπεία κ λογο εγκυμοσύνης σταμάτησα. 

Γιουπιιιι καλά νέα! Καλή ανάρρωση κορίτσι μου. 

πρίν από 24 λεπτά , ERIANTON είπε:

Με το καλό Μαριγούλα μας!!

Μπράβο Δωρουλιτα!Από πονοκεφάλους έχω μόνιμα μάλλον το τελευταίο 10 ήμερο.

Με την πίεση τι κάνετε ?Αν σας ανέβει? @Elpidaaa σου έχει δώσει κάτι ο γιατρός σου?

Εχθές σταμάτησα να σας γράφω από τον ανυπόφορο πονοκέφαλο πάλι! Μιλάμε δεν αντέχεται. Κ το κακο είναι ότι κρατάει μια μέρα έως 24ωρες. Δεν το έχω πει ακόμη στον γιατρό μου . Φοβάμαι μην είναι από πίεση κ αρχίσει πάλι το πανηγύρι :-( προς το παρών Ειρήνη ακόμη δεν του παραπονιέμαι γιατί δεν έχω ξεφύγει πολύ Θέλω να πιστεύω. Αλλά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με το που ανέβαζα πίεση έπινα λεμόνι . Μέχρι να νοσηλευτω δεν είχα ιδέα τι κακο μπορεί να μας κάνει η πίεση. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι αυτό το θέμα έχω φοβία.  Λέτε από πίεση να πονάει τόσο πολύ το κεφάλι? Θέλω να πιστεύω ότι είναι αρμονικό.  Χθες διάβασα εδώ μέσα πολλές κοπέλες στον μήνα μας είχα πονοκεφάλους 

Κ μένα κάπου 2 βδομάδες έχει που έχουν γίνει έντονοι 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...