Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@lizaki1111 ειναι κ αυτες που θελουν να πανε ολο στο γιατρο, ειμαστε κ εμεις που λεμε μια χαρα ειμαι σπιτι δεν παω πουθενα χαχαχα. Λιζακι δεν καταλαβα συνεβη κατι κ ανησυχεις για το μωρο; οσο δεν εχεις καποια κακη ενδειξη μη φοβασαι , κ καθολου να μην πας γιατρο, δεν φευγουν ετσι τα μωρα απροειδοποιητα. Εγω πχ τελευταια φορα πηγα γιατρο 15 μαιου στην αυχενικη κ τωρα λογικα θα παω στα τελη του μηνα. Μου λεει καθε μηνα για ραντεβου αλλα εγω βαζω κ λιγες μερες παραπανω γιατι οσο με αγχωνουν τα νοσοκομεια, αλλο τιποτα. Τα μωρακια μας δεν πανε πουθενα εκει μεσα ειναι, τι να πουν κ οι αλλες οι κοπελες με τις αποκολλησεις αν γκρινιαζουμε κ εμεις που μας πανε ολα καλα! 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ναι ρε κοριτσια μου ετσι.Να ειναι ολα αυτα περαστικα κ να εχουμε ενα ομορφο καλοκαιρι!:)

Την τελευταια φορα που με ειδε ηταν στην αυχενικη 1 Ιουνιου κ θα με δει παλι 29. Μου ειπε οτι πλεον θα με βλεπει μια φορα εκτος απροοπτου.Νομιζω οτι ειναι πολλες οι μερες που μεδολαβουν...:-(

Έλα ρε κοριτσάκι Καλά είναι.Δεν είναι πολλές οι μέρες εγώ έιχα πάει  9/5 , 30/5 (αυχενικη) και θα ξαναπάω πάλι Η Πέμπτη ή Παρασκευή.Πάνω κάτω τα ίδια είναι.Άσε που θα το δεις γιγαντακι τώρα.Πάντως αν έχεις άγχος και θέλεις πολύ να το δεις  Έλα στο Έλενα πλήρωσε έναν υπέρηχο 8.30 και μια χαρά.

4ywWp2.png

πρίν από 9 λεπτά , IoannaMas είπε:

@lizaki1111 ειναι κ αυτες που θελουν να πανε ολο στο γιατρο, ειμαστε κ εμεις που λεμε μια χαρα ειμαι σπιτι δεν παω πουθενα χαχαχα. Λιζακι δεν καταλαβα συνεβη κατι κ ανησυχεις για το μωρο; οσο δεν εχεις καποια κακη ενδειξη μη φοβασαι , κ καθολου να μην πας γιατρο, δεν φευγουν ετσι τα μωρα απροειδοποιητα. Εγω πχ τελευταια φορα πηγα γιατρο 15 μαιου στην αυχενικη κ τωρα λογικα θα παω στα τελη του μηνα. Μου λεει καθε μηνα για ραντεβου αλλα εγω βαζω κ λιγες μερες παραπανω γιατι οσο με αγχωνουν τα νοσοκομεια, αλλο τιποτα. Τα μωρακια μας δεν πανε πουθενα εκει μεσα ειναι, τι να πουν κ οι αλλες οι κοπελες με τις αποκολλησεις αν γκρινιαζουμε κ εμεις που μας πανε ολα καλα! 

Οχι δεν συνεβη κατι απλα φοβαμαι λιγο παραπανω απο το κανονικο..Εκανα πολλες προσπαθειες εξωσωματικης για να τα καταφερω κ νομιζω πως καποιος θα με ξυπνησει κ θα μου πει οτι εγινε λαθος. οποτε απο οτι καταλαβαινω μια φορα το μηνα ειναι το φυσιολιγικο.Παντως αν ηταν στο χερι μου θα πηγαινα καθε μερα:)

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

πρίν από 2 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Οχι δεν συνεβη κατι απλα φοβαμαι λιγο παραπανω απο το κανονικο..Εκανα πολλες προσπαθειες εξωσωματικης για να τα καταφερω κ νομιζω πως καποιος θα με ξυπνησει κ θα μου πει οτι εγινε λαθος. οποτε απο οτι καταλαβαινω μια φορα το μηνα ειναι το φυσιολιγικο.Παντως αν ηταν στο χερι μου θα πηγαινα καθε μερα:)

Ναι αλλα τωρα αφου εμεινες εγκυος κ περασες κ το πρωτο τριμηνο μαλιστα , οι αβεβαιες μερες εχουν περασει για σενα! Δεν θα ηταν καλο να πηγαινεις καθε μερα για υπερηχο θα εκανες κακο στο μωρακι σου.. Βγαινεις ή στο κρεβατι εισαι; αν βγαινεις νομιζω ειναι το καλυτερο να ξεχνιέσαι με βολτουλες γιατι τα καλυτερα ερχονται κ πρεπει να τα απολαυσεις!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Ναι αλλα τωρα αφου εμεινες εγκυος κ περασες κ το πρωτο τριμηνο μαλιστα , οι αβεβαιες μερες εχουν περασει για σενα! Δεν θα ηταν καλο να πηγαινεις καθε μερα για υπερηχο θα εκανες κακο στο μωρακι σου.. Βγαινεις ή στο κρεβατι εισαι; αν βγαινεις νομιζω ειναι το καλυτερο να ξεχνιέσαι με βολτουλες γιατι τα καλυτερα ερχονται κ πρεπει να τα απολαυσεις!

Αν και προσεχω παρα πολυ, δεν ειμαι στο κρεβατι πηγαινω καμια βολτιτσα αλλα με λιγο παραπανω αγχος.Πηρα αδεια απο τη δουλεια κ διαβαζω παραπανω internet.Μετα απο ενα σημειο το internet δεν κανει καλο..

RaMVp2.png

πρίν από 42 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Ναι ρε κοριτσια μου ετσι.Να ειναι ολα αυτα περαστικα κ να εχουμε ενα ομορφο καλοκαιρι!:)

Την τελευταια φορα που με ειδε ηταν στην αυχενικη 1 Ιουνιου κ θα με δει παλι 29. Μου ειπε οτι πλεον θα με βλεπει μια φορα εκτος απροοπτου.Νομιζω οτι ειναι πολλες οι μερες που μεδολαβουν...:-(

Αν νοιωθεις ανασφάλεια γιατι δεν του το λες; εμενα ν εχει καθε 3 βδομαδες. Καλα τωρα μετα απ αυτη καθε βδομαδα με θελει. Κ γω το ίδιο. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

@Dwroulita85 εαν υπαρχει θεμα δεν το συζητω οτι πρεπει να πηγαινουμε στον γιατρο... Αλλα ας μην δημιουργουμε θεμα κ εκει που δεν υπαρχει.. Ισως @lizaki1111 σε λιγο καιρο που θα αρχισει να σε κλωτσαει να νιωθεις πιο ηρεμη. Εν τω μεταξυ στο ιντερνετ τι διαβαζεις; εκει πατας οτι εχεις πονοκεφαλο κ σου βγαζει οτι ειναι καρκινος. Θυμισου οτι αν συμβαινει κατι κακο (ω μη γενοιτο) το σωμα σου θα σε ειδοποιησει, δεν γινεται να μη νιωσεις τιποτα.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Αν νοιωθεις ανασφάλεια γιατι δεν του το λες; εμενα ν εχει καθε 3 βδομαδες. Καλα τωρα μετα απ αυτη καθε βδομαδα με θελει. Κ γω το ίδιο. 

Της το ειπα απλα για καποιες μερες πριν το ραντεβου μας εχει ενα θεμα κ δεν θα κανει ιατρειο κ μου ειπε να μην ανησυχω αφου ολα πανε μια χαρα. Πριν το  τριτο με ειχε καθε 2 βδομαδες σχεδον κ απλα τωρα μου κακοφαινεται:-( Δωρουλιτα ευχομαι στο επομενο ραντεβου σου να μην υπαρχει καμια αποκολληση!:)

πρίν από 17 λεπτά , IoannaMas είπε:

@Dwroulita85 εαν υπαρχει θεμα δεν το συζητω οτι πρεπει να πηγαινουμε στον γιατρο... Αλλα ας μην δημιουργουμε θεμα κ εκει που δεν υπαρχει.. Ισως @lizaki1111 σε λιγο καιρο που θα αρχισει να σε κλωτσαει να νιωθεις πιο ηρεμη. Εν τω μεταξυ στο ιντερνετ τι διαβαζεις; εκει πατας οτι εχεις πονοκεφαλο κ σου βγαζει οτι ειναι καρκινος. Θυμισου οτι αν συμβαινει κατι κακο (ω μη γενοιτο) το σωμα σου θα σε ειδοποιησει, δεν γινεται να μη νιωσεις τιποτα.

Αμην να το νιωσω και τιποτα αλλο στον κοσμο!!! Νομιζω θα πεθανω απο ευτυχια! Αστα τι εχω διαβασει ολες το κουλες περιπτωσεις.!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

@lizaki1111 δε φανταζεσαι ποσο σε νιωθω!!! Φοβαμαι παρα πολυ μηπως παει κατι στραβα.

Σκεφτομαι τη στιγμη που επιτελους θα το κρατησω στα χερια μου και μου φαινεται σαν μακρινο ονειρο.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη και ανήσυχη παρέα μας!Όλες Έτσι είμαστε κορίτσια.

Μην  μασάμε όμως .Θα τα καταφέρουμε όλες μας!!!!Έτσι όπως ξεκινήσαμε δεν έχει επιστροφή πρέπει να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Τα κορίτσια με τα πιο ανήσυχα εμβρυακια πως είναι?

@Marigula μου περιμένω τα νέα σου.

Το ίδιο και από την @Dwroulita85 μας.

@Elpidaaaπως  είναι το κουκλάκι σου? Ηρέμησε λίγο?

@gaidaki μου πως περάσατε χτες?Τα πήγατε σουπερ?

@lizaki1111 σε 3 εβδομάδες το πολύ θα το ακούσεις πιστεύω.

Εγώ ένιωσα το πρώτο μου στις 16 .ακριβως.Το αστείο είναι ότι έβγαζα φωτογραφιεςωτην κοιλιά μου στις 2 τα ξημερώματα και ενώ ήμουν ξάπλα και έφαγα μια δυνατή κλωτσιά (όχι ότι πόνεσα) και πετάχτηκα από το ξάφνιασμα.Το ακόμα καλύτερο είναι ότι διάβασα ότι στις 16 εβδομάδες ξεκινάνε και ανοίγουν τα ματάκια τους και αντιδρούν στο έντονο φώς που διαπερνά την κοιλιά.Χαχα με μαλώσε το εμβρυακι μου αλλά το καταχαρηκα.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα καλημέρα  :mad::)

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΎ!!!!!! 

οχι αμνιακα υγρα στον κόλπο, μερικη αυξηση αμνιακου υγρού. Συνεχίζουμε!!! 

Να βγει κι καλλιέργεια μια χαρά κ αύριο πάω σπίτι μου, στην μικρή μου!!! 

Σας αγαπώ!!! 

• Μου αρέσει 5

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Marigula είπε:

Σας αγαπώ!!! 

Μπραβο κοπελα μου!!

Σας διαβαζα και χαρηκα παρα πολύ !!ειχε τρυπησει και ο δικος μου ο σακος στις 28 εβδομάδες (πριν ένα χρονο ακριβως) αλλα εκλεισε η τρυπα και γεννησα κανονικοτατα στις 39 και κατι εβδομάδες!

Με το καλο σε ολα τα κορίτσια!!

• Μου αρέσει 2

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 21 λεπτά , Marigula είπε:

Σας αγαπώ!!! 

Μπράβο μπράβο γλυκούλα μου!!!!Σου στέλνω και εγώ πολύ πολυ αγάπη!!!Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι!!!

πρίν από 13 λεπτά , iouliana είπε:

Μπραβο κοπελα μου!!

Σας διαβαζα και χαρηκα παρα πολύ !!ειχε τρυπησει και ο δικος μου ο σακος στις 28 εβδομάδες (πριν ένα χρονο ακριβως) αλλα εκλεισε η τρυπα και γεννησα κανονικοτατα στις 39 και κατι εβδομάδες!

Με το καλο σε ολα τα κορίτσια!!

Μπράβο που δίνεις κουράγιο με την εμπειρία σου,να χαίρεσαι τα παιδάκια σου υγιεστατα και ευτυχισμένα

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...