Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@Elpidaaa περαστικα σας! Ειναι καλυτερα ο γιος σου ; αχ πολλες λαχταρες μας δινουν τα μικρα μας... 

@ERIANTON εννοω αν το εχουν δει το φυλο ή σου εχουν πει κατι τυπου "μαλλον ειναι αγορι"κλπ οπως ειπαν σε μενα κ δεν το χω δεσει κομπο.. 

@Αναστασία33 αν σου κανει υπερυχους ο γιατρος σου μπορει να το δει κ αυτος το φυλο, συνηθως ενα μηνα μετα την αυχενικη. Εμενα στην κορη μου δεν μου εκανε η γιατρος μου υπερυχους ετσι αναγκαστικα το εμαθα στη β επιπεδου..

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , IoannaMas είπε:

@ERIANTON εννοω αν το εχουν δει το φυλο ή σου εχουν πει κατι τυπου "μαλλον ειναι αγορι"κλπ οπως ειπαν σε μενα κ δεν το χω δεσει κομπο.. 

Ναι βρε Μην αγχώνεσαι.Και λάθος να είναι δεν με απασχολεί καθόλου.Αν δεν είναι σιγουροι δεν λένε τίποτα .Κάποιοι λένε από τους παλμούς αλλά εκεί λένε με επιφύλαξη.

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσια. Τα νεα μου ειναι λιγο στενάχωρα. Χτες το βραδυ ειχα λιγο ροζ το οποίο εγινε πλήγματα κόκκινα μετα. Τρελάθηκα λόγω ιστορικού κ πηγαμε αρον αρον στον γιατρο. Τελικα αιμάτωμα πανω απο τον πλακούντα κ μικρη αποκόλληση. Μου χορήγησε Lentogest ενέσιμη. Δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ κ σημερα κανω εμετο Ισως απο το αγχος μου. Το μωρο ηταν πολυ ζωηρό κατα τ αλλα. Την πεμπτη θα με ξαναδεί. 

1WWgp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια. Τα νεα μου ειναι λιγο στενάχωρα. Χτες το βραδυ ειχα λιγο ροζ το οποίο εγινε πλήγματα κόκκινα μετα. Τρελάθηκα λόγω ιστορικού κ πηγαμε αρον αρον στον γιατρο. Τελικα αιμάτωμα πανω απο τον πλακούντα κ μικρη αποκόλληση. Μου χορήγησε Lentogest ενέσιμη. Δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ κ σημερα κανω εμετο Ισως απο το αγχος μου. Το μωρο ηταν πολυ ζωηρό κατα τ αλλα. Την πεμπτη θα με ξαναδεί. 

Αχ ρε συ τι γίνεται?Περαστικά ρε κορίτσι μου.Θα πρέπει να είσαι ξάπλα ?

4ywWp2.png

πρίν από 32 λεπτά , ERIANTON είπε:

Αχ ρε συ τι γίνεται?Περαστικά ρε κορίτσι μου.Θα πρέπει να είσαι ξάπλα ?

Εντελως... μονο τουαλέτα. Τον ρώτησα πως εγινε, γιατι ημουν ετσι κ αλλιως ξαπλα. Μου ειπε ειναι συχνό κ γινεται απο την υψηλη πίεση. Βεβαια εσυ μου λεει ειναι σταθερή. Που σημαινει πως εκει ειναι η πίεση σου. Οποτε περιμενω με αγωνία παλι.. τιποτα ευκολο..

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Δύσκολο βράδυ. Όλο βογγητά είχαμε κ χτυπιοταν στην κούνια. Λογικά θα πονούσε το κεφάλι του. Προς το παρών δείχνει καλά δόξα το θεό! Θέλω να πιστεύω πως τελείωσε. Πέθανα από τύψεις την νύχτα και είχα πίεση. Στην εγκυμοσύνη δεν μπορώ να σκέφτομαι ήρεμα και ψύχραιμα. 

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Περαστικό κ αγύριστο να είναι κοπέλα μου . Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε σένα κ στην @Marigoula .

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ναι βρε Μην αγχώνεσαι.Και λάθος να είναι δεν με απασχολεί καθόλου.Αν δεν είναι σιγουροι δεν λένε τίποτα .Κάποιοι λένε από τους παλμούς αλλά εκεί λένε με επιφύλαξη.

Ειρήνη μου τι παίζει με τους παλμούς? Στον γιόκα μου είχαμε πολύ ψηλούς παλμούς . Τώρα το μωράκι είχε 155 για μένα ασυνήθιστο. Αλλά όλοι κ μένα για αγόρι λένε πάω 

12 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Εμεις που δεν ειδαν το φυλο στην αυχενικη, θα πρεπει να περιμενουμε τη β επιπεδου η μπορει να το δει κι ο γυναικολογος μας καποια στιγμη;

Ναι μπορεί να το δούνε όποτε πάρει καλή θέση το μωράκι σου κ πριν την Β

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Μπα μην το λες οτι αν δεν ειναι σίγουροι δεν λενε τιποτα.. Εμενα μου ειπε "υπαρχει υποψια για αγορι αλλα δεν ειναι σιγουρο, μην ερθεις μετα κ μας λες τι σου λεγαμε". Αρα εγω αυτο το καταλαβαινω οτι πρεπει να περιμενω κ αλλο να μαθουμε...

@Dwroulita85 υπομονη κ σε εσενα ευχομαι να ειναι περαστικο! Αχ ρε παιδια τι γινεται , πολλα προβληματα πεσανε... Ας ελπισουμε να τελειωσουν γρηγορα!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Kοριτσια μου καλημερα,

Τι μας συνεβει ξαφνικα? Ελπιζω να τελειωνουν ολα και να λεμε μονο ευχαριστα!

Ελπιδα μου περαστικα στο μικρουλι σου. Θελω να πιστευω πως περασε.

Μarigula μου εσυ συνεχιζεις να αγωνιζεσαι μαζι μετα μικρα σου κ ειμαι σιγουρη πως θα βγειτε νικητες.

Δωρουλιτα μου γλυκια αφου το μωρακι σου ειναο ζωηρο ολα καλα θα πανε, ξεκουραση κ παλι κ θα το δεις την πεμπτη.Το παρελθον ειναι παρελθον.

Βρε κοριτσια συγνωμη που το γραφω αυτο αλλα ανησυχω και για το δικο μου το μωρο. Πηρα τη γιατρο και της ειπα οτι εχουμε ραντεβου 29 ιουνιου κ μου ειπε μια χαρα να μην ανησυχω γιατι ολα πανε καλα.Ειχα παει την παρασκευη και εκανα το harmony test  και σε 10 μερες θα εχω σποτελεσματα.

Τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσια

• Μου αρέσει 3

RaMVp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! Να σαι καλα! Τωρα εχω δε καθε σκούπισμα καφε. Πρεπει ή να φυγει το αιμάτωμα ή να απορροφηθεί. Ξέρετε αν η μικρη αποκόλληση ξανα κολλάει; μπορει να λεω χαζα. Λιγο τα εχω χαμένα. Σημερα ουτε τρωω ουτε πινω. Πολυ στεναχώρια. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! Να σαι καλα! Τωρα εχω δε καθε σκούπισμα καφε. Πρεπει ή να φυγει το αιμάτωμα ή να απορροφηθεί. Ξέρετε αν η μικρη αποκόλληση ξανα κολλάει; μπορει να λεω χαζα. Λιγο τα εχω χαμένα. Σημερα ουτε τρωω ουτε πινω. Πολυ στεναχώρια. 

Εγώ ξέρω σίγουρα με μικρή αποκόλληση φτάνουν φυσιολογικά στις 40 εβδομάδες.  Να μιλάτε με τους γιατρούς να τα ρωτάτε όλα για να είστε πιο ήρεμες μετά. Ψυχολογικά πρέπει να είμαστε ήρεμες.... 

1 hour ago, lizaki1111 είπε:

Kοριτσια μου καλημερα,

Μarigula μου εσυ συνεχιζεις να αγωνιζεσαι μαζι μετα μικρα σου κ ειμαι σιγουρη πως θα βγειτε νικητες.

Δωρουλιτα μου γλυκια αφου το μωρακι σου ειναο ζωηρο ολα καλα θα πανε, ξεκουραση κ παλι κ θα το δεις την πεμπτη.Το παρελθον ειναι παρελθον.

Βρε κοριτσια συγνωμη που το γραφω αυτο αλλα ανησυχω και για το δικο μου το μωρο. Πηρα τη γιατρο και της ειπα οτι εχουμε ραντεβου 29 ιουνιου κ μου ειπε μια χαρα να μην ανησυχω γιατι ολα πανε καλα.Ειχα παει την παρασκευη και εκανα το harmony test  και σε 10 μερες θα εχω σποτελεσματα.

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου . Σε 10 μερούλες μόνο θα σιγουρευτεις.  

Εγώ έχω την Δευτέρα που μας έρχεται ραντεβού για τα αποτελέσματα .

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

δεν ξερω προσωπικα καθολου για το αιματωμα, οπως λεει η Ελπιδα ο γιατρος ειναι ο μονος που μπορει να μας λυσει οτι αποριες εχουμε ειτε ειναι σημαντικες ειτε οι πιο απλες.

ξερω οτι η ξαδερφη μου πρν πολλα χρονια που ηταν εγκυος ειχε μια πολυ ασχημη αιμοραγια ομως γεννησε φυσιολογικα στις 38 ενα κουκλι χωρις κανενα προβλημα.Προσπαθησε και εσυ να ηρεμισεις.Εισαι στο νοσοκομειο?

2 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Kοριτσια μου καλημερα,

γιατι να ανησυχεις?ολα μια χαρα θα παρεις και την απαντησουλα σου και ολα μια χαρα.Νομιζεις οτι μεσολαβουν πολλες μερες γι αυτο ανησυχεις?ποτε σας ειδε τελευταια?

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Μπα μην το λες οτι αν δεν ειναι σίγουροι δεν λενε τιποτα.. Εμενα μου ειπε "υπαρχει υποψια για αγορι αλλα δεν ειναι σιγουρο, μην ερθεις μετα κ μας λες τι σου λεγαμε". Αρα εγω αυτο το καταλαβαινω οτι πρεπει να περιμενω κ αλλο να μαθουμε...

@Dwroulita85 υπομονη κ σε εσενα ευχομαι να ειναι περαστικο! Αχ ρε παιδια τι γινεται , πολλα προβληματα πεσανε... Ας ελπισουμε να τελειωσουν γρηγορα!

ναι βρε συ μπορεις να περιμενεις μεχρι να σιγουρευτεις.γιατι σε ρωτανε να πεις το φυλο και σε αγχωνει?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Το αιμάτωμα φεύγει σιγά σιγά, όσο είναι καφέ μην σε νοιάζει, απο το αιμάτωμα είναι και καθάριζει. Αν δεις κόκκινο να πάρεις τον γιατρό γιατί είναι νέο. Σου έδωσε κάτι να παίρνεις? 

Η αποκόλληση ναι κολλάει ξανά, απλα θέλει υπομονή και ακινησία. Ξάπλα ξεκούραση κι όχι αγχος. 

Τα λεεω για να τα ακούω κι εγω. 

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Το αιμάτωμα φεύγει σιγά σιγά, όσο είναι καφέ μην σε νοιάζει, απο το αιμάτωμα είναι και καθάριζει. Αν δεις κόκκινο να πάρεις τον γιατρό γιατί είναι νέο. Σου έδωσε κάτι να παίρνεις? 

Η αποκόλληση ναι κολλάει ξανά, απλα θέλει υπομονή και ακινησία. Ξάπλα ξεκούραση κι όχι αγχος. 

Τα λεεω για να τα ακούω κι εγω. 

Αυτο μου ειπε Οχι αγχος κ ξανα τις παλιές ξάπλες. Μου ειπε οτι δεν ξερει απο τι προήλθε ισως πίεση αλλα εσυ μου λεει δεν εχεις. Μου εδωσε ενέσιμη προγεστερονη δυνατή, λεγεται Lentogest. 

Σπιτι ειμαι. Με εξέτασε χτες κ γυρισαμε σπίτι. 

ευχαριστω τοσο πολυ για τις ευχες σας!! 

1WWgp3.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Μαριγουλα και Δωρουλιτα....

αχ ρε κοριτσακια!!ο θεος να σας δινει δυναμη!!

αντε για να δουμε λιγο πιο ροδινες μερες

Ναι ρε κοριτσια μου ετσι.Να ειναι ολα αυτα περαστικα κ να εχουμε ενα ομορφο καλοκαιρι!:)

Την τελευταια φορα που με ειδε ηταν στην αυχενικη 1 Ιουνιου κ θα με δει παλι 29. Μου ειπε οτι πλεον θα με βλεπει μια φορα εκτος απροοπτου.Νομιζω οτι ειναι πολλες οι μερες που μεδολαβουν...:-(

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...