Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Iωαννα μου, κι εγώ στην πρώτη μου παλι ήταν διδιμα, αλλά το ενα εφυγε πολυ νωρίς 8 εβδομάδων. Ειμασταν πρκετοιμασμενοι καθως ξέραμε οτι ειχε βραχυκαρδια κι αν έμενε θα ειχε πρόβλημα. Είπαμε καλύτερα. 

Τωρα το βλέπουμε ακουμε τους χτύπους της καρδούλας του. Ο Θεός είναι μεγάλος κι για να μου τα στείλει κάτι ξέρει. Θα το παω μέχρι εκεί που παει. 

• Μου αρέσει 5

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Iωαννα μου, κι εγώ στην πρώτη μου παλι ήταν διδιμα, αλλά το ενα εφυγε πολυ νωρίς 8 εβδομάδων. Ειμασταν πρκετοιμασμενοι καθως ξέραμε οτι ειχε βραχυκαρδια κι αν έμενε θα ειχε πρόβλημα. Είπαμε καλύτερα. 

Τωρα το βλέπουμε ακουμε τους χτύπους της καρδούλας του. Ο Θεός είναι μεγάλος κι για να μου τα στείλει κάτι ξέρει. Θα το παω μέχρι εκεί που παει. 

Μαρία μου σου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα κ τα μωρά. Οτι πει η παναγια μας. Σημερα ειναι το Αγίου Λουκα της κριμαιας, μεγάλος Άγιος, εχει κανει πολλα θαύματα. Πηγα σημερα εκκλησια, πρωτη μερα μετα την εμβρυομεταφορα. Προσευχήθηκα πολυ για σενα κ για μενα κ για ολες τις μανούλες που βασανίζονται. Άναψα κεράκι. Να ξερεις πως σε σκεφτομαι κ στο κομποσκοίνι μου βαζω κ εσενα. 

Να εχεις πίστη κ να λες παναγια μου οτι ειναι για καλο των παιδιων μου κ εκεινη ξερει. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

7 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

@Marigula Εύχομαι πραγματικά να μας έχεις καλά νέα την επόμενη φορά που θα μπεις.

Κορίτσια, δε γραφω συχνα στο φόρουμ, αλλα σας διαβάζω κάθε μέρα. Έκανα τις εξετάσεις του 2μηνου , αίματος κ ούρων και ήταν καλά τα πράγματα κ με την Τ4 που παίρνω λογω εγκυμοσύνης. Ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 34,5 ενω ρε παιδιά έπαιρνα σιδηρο κ φολικο 5 μήνες πριν μείνω έγκυος. Το είχα "φτιάξει"τότε...Και τώρα μου εδωσε παλι σίδηρο κ φιλικό κ ασβέστιο, πριν δει τις εξετάσεις.

Να σας πω κάτι άσχετο, το οποίο ίσως ενδιαφέρει οσες έχετε ήδη παιδιά και βρίσκεστε Αθήνα; 

Αύριο , Δευτέρα 12/6 , στις 21:00 συο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη ανεβάζω μια μουσικοθεατρική παράσταση με 51 παιδιά δημοτικού. "Η αρχόντισσα και ο Τρωαδίτης"

Ειναι ο μύθος της ωραίας Ελένης και η Ιλιάδα σε μιούζικαλ με μουσικές απο ελληνικό κινηματογράφο. Η είσοδος ειναι ελεύθερη.

Αν σας ενδιαφέρει, θα χαρώ πολυ αν έρθετε!

Καλή Κυριακή σε όλους, μαμάδες και μωράκια!:)

ceb1cf86ceafcf83ceb1-ceb1cf81cf87cf8cceb

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

On 9/6/2017 at 11:02 ΠΜ, Elpidaaa είπε:

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1)@Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2)@Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

3)@lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-13.12.17

4)@ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

5)@Elpidaaa -αυχενικη:-D ΠΗΤ-15.12.17 

6)@Dwroulita85 - αυχενικη:-D  ΠΗΤ-15.12.17

7)@gaidaki- αυχενικη:-D  ΠΗΤ-16.12.17

8 )@Eutuxia25- αυχενικη:-D ΠΗΤ-17.12.17

9)@Martha15-αυχενικη-? ΠΗΤ-19.12.17

10)@Αναστασία33-αυχενικη:-D  ΠΗΤ -21.12.17

11)@IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

12)@sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

ΠΗΤ-24.11.2017 :) 

On 7/6/2017 at 1:29 ΜΜ, Eutuxia25 είπε:

Να πω και γω κατι άσχετο? Χτες στην Αυχενική μας ειχε γυρίσει την πλάτη του και καποια στιγμη ευτυχώς γυρισε και άνοιξε και τα ποδια του ...δεν φάνηκε κατι και του λεω αρα κόριτσι?  Και λεει ειναι πολυ νωρίς κτλ και αφου επέμεινα μου εδωσε ενα 60% για κοριτσι...αν ήταν αγορι με τα ποδια ανοιχτα κατι δεν θα χε φανει?εχω σκάσει θελω να παω να αγορασω εστω ενα ρουχαλακι να το ευχαριστηθω κουραστηκα πια μες την μελαγχολία λογο φοβου και φυσικα λογο της αδιαθεσιας  που με ταραξε τοσο καιρο...ειχα  πει οτι χτες θα μαθω και θα παω να το γιορτασω στα μαγαζια ...δεν θελω να ακουστω αχαριστη αλλα θελω να μάθω...καμια γνωμη οι πιο εμπειρες?

Έτυχε να το δω τώρα και εγώ πήγα εχτές για την πρώτη αυχενική και μου έδωσε τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες για το φύλο του μωρού και ήθελα παρά πολυ να ψωνίσω ρουχαλάκια αλλά μου είπε να μην πάρω τίποτα αν και σε εμένα το μπεμπέ ήταν σε πολυ καλή θέση και είδε το φύλο.. και εγώ θέλω να μάθω τόσο πολυ τι είναι.. ότι και να είναι θα χαρώ απλά θέλω και εγώ να του ψωνίσω!!! Γιατί και εγώ περνάω δύσκολα την εγκυμοσύνη.. 

• Μου αρέσει 1

On 9/6/2017 at 11:02 ΠΜ, Elpidaaa είπε:

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1)@Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2)@Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

3)@lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-13.12.17

4)@ERIANTON - αγορι:-D ΠΗΤ- 15.12.17

5)@Elpidaaa -αυχενικη:-D ΠΗΤ-15.12.17 

6)@Dwroulita85 - αυχενικη:-D  ΠΗΤ-15.12.17

7)@gaidaki- αυχενικη:-D  ΠΗΤ-16.12.17

8 )@Eutuxia25- αυχενικη:-D ΠΗΤ-17.12.17

9)@Martha15-αυχενικη-? ΠΗΤ-19.12.17

10)@Αναστασία33-αυχενικη:-D  ΠΗΤ -21.12.17

11)@IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

12)@sofaki887-αυχενικη:-D ΠΗΤ-24.11.17

Και αφού κάναμε όλες μας τις αυχενικες μας και είναι όλα μια χαρά σε εμένα εβαλα το φυλο του μικρούλι μου. :) 

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλα. 

Ήρθε ο γιατρός μου, καθησαμε κ τα είπαμε ολα εξω απο τα δόντια. Το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν ξεκάθαρος. 

Δεν τον νοιάζει λέει το αίμα η αποκόλληση αυτά θα τα ελέγξει. Φοβάται κ καταπολεμα για τυχων μόλυνση δικια μου οπου μέσα απο τον ανοιχτό σακο θα περάσει στο μωρό. Μέχρι τώρα δόξα τω Θεό δεν έχουμε. 

Αύριο θα ξανακάνει ανάλυση για νερό κ καλλιέργεια κολπικα για τυχων μύκητες ή μικρόβια. 

Δυστυχώς, αν πάθει κάτι το ένα το μωρό δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί θα βαλει σε κίνδυνο κ την δική μου ζωη. Το μωρό είναι σχηματισμενο κάτι που δεν απορροφάται στον οργανισμό αλλά ούτε μπορεί να γεννηθεί μονο το ενα. 

Δύσκολα τα πράγματα αλλα εμείς δεν τα βάζουμε κάτω. Όσο οι καρδούλες χτυπουν αγωνιζόμαστε, και στο τέλος με την δύναμη του Θεού της Παναγίας και της Αγίας Μαρίνας θα τα καταφέρουμε!!!! 

Ααα, ξέρετε οτι υπάρχει η Παναγία εγκυμονουσα? Καντε το αναζήτηση στο Google γιατί απο το τηλ δεν μπορώ να επισυνάψω εικόνα 

• Μου αρέσει 5

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Marigula είπε:

Κοριτσακια μου καλα. 

Ήρθε ο γιατρός μου, καθησαμε κ τα είπαμε ολα εξω απο τα δόντια. Το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν ξεκάθαρος. 

Δεν τον νοιάζει λέει το αίμα η αποκόλληση αυτά θα τα ελέγξει. Φοβάται κ καταπολεμα για τυχων μόλυνση δικια μου οπου μέσα απο τον ανοιχτό σακο θα περάσει στο μωρό. Μέχρι τώρα δόξα τω Θεό δεν έχουμε. 

Αύριο θα ξανακάνει ανάλυση για νερό κ καλλιέργεια κολπικα για τυχων μύκητες ή μικρόβια. 

Δυστυχώς, αν πάθει κάτι το ένα το μωρό δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί θα βαλει σε κίνδυνο κ την δική μου ζωη. Το μωρό είναι σχηματισμενο κάτι που δεν απορροφάται στον οργανισμό αλλά ούτε μπορεί να γεννηθεί μονο το ενα. 

Δύσκολα τα πράγματα αλλα εμείς δεν τα βάζουμε κάτω. Όσο οι καρδούλες χτυπουν αγωνιζόμαστε, και στο τέλος με την δύναμη του Θεού της Παναγίας και της Αγίας Μαρίνας θα τα καταφέρουμε!!!! 

Ααα, ξέρετε οτι υπάρχει η Παναγία εγκυμονουσα? Καντε το αναζήτηση στο Google γιατί απο το τηλ δεν μπορώ να επισυνάψω εικόνα 

Μπραβο κοπελα μου, νομιζω οτι μπορεις να εχεις μια συγκρατημενη αισιοδοξια. Επομενως μεινε κρεβατωμενη (φανταζομαι ειναι αυτονοητο οτι δεν κινεισαι πολυ) κ ευχομαι να ηταν η τελευταια περιπετεια που ειχατε.

@ERIANTON στο σιγουρεψανε το φυλο;; εγω δεν πηγα ακομα, αυριο θα παω για αιματος κ ουρα κ μια απ αυτες τις μερες θα παω κ στο γιατρο. Κ θα μαθω κ εγω το φυλο στα σιγουρα, μου ειχε πει απλα "υποψια για αγορι".

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Δεν είμαι καλά κορίτσια.  Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο χτύπησε το παιδί μου πίσω στο κεφάλι ματωνε. Όλη η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη πόσο μάλλον στην κατάσταση μου.  Ανέβασα κ πίεση κ είχα τρελή δύσπνοια . Με τρόμαξε πολύ το σημείο που χτύπησε γιατί είπαν είναι επικίνδυνο κ ειδικά λόγο ηλικίας. Τρόμαξα παρα πολυ 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Δεν είμαι καλά κορίτσια.  Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο χτύπησε το παιδί μου πίσω στο κεφάλι ματωνε. Όλη η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη πόσο μάλλον στην κατάσταση μου.  Ανέβασα κ πίεση κ είχα τρελή δύσπνοια . Με τρόμαξε πολύ το σημείο που χτύπησε γιατί είπαν είναι επικίνδυνο κ ειδικά λόγο ηλικίας. Τρόμαξα παρα πολυ 

Ψυχραιμια Elpidaaa μου. Αυτο ειπαν μονο οι γιατροι; Περαστικα στο μικρουλι σου. Κι εσυ προσπαθησε να εισαι οσο πιο ψυχραιμη μπορεις και για τα 2 σου παιδακια.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ψυχραιμια Elpidaaa μου. Αυτο ειπαν μονο οι γιατροι; Περαστικα στο μικρουλι σου. Κι εσυ προσπαθησε να εισαι οσο πιο ψυχραιμη μπορεις και για τα 2 σου παιδακια.

Κοίτα να δεις πόσο άτυχοι είμαστε.  Για ακτινογραφία φυσικά δεν με άφησαν να μπω , το μωρό δεν συνεργάζεται γενικά το καημένο στα νοσοκομεία κ έκλαιγε παρα πολυ με αποτέλεσμα με δύναμη να τον κρατάνε κ στο σημείο της πληγής βγήκαν χέρια! Δεν γινόταν να κάνει άλλη ακτινογραφία κ μόνο με συμβουλές έφυγα από κει . Γι'αυτό δεν έχω ηρεμήσει. Ακόμη είμαι πολύ ταραγμένη κ πρέπει να το ξυπνάω το καημένο κάθε δύο ώρες 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημέρα σας!!

Ελπίδα μου περαστικά στο αγόρι σας.Όλα να είναι μια χαρά.Κοίτα Αυτά που σου είπε ο γιατρός.Εκανε ράμματα?

Μαριγουλα καλά έκανες και μίλησες με το γιατρό για όλη την κατάσταση.Έτσι έπρεπε.Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν μακάρι να πάνε όλα Καλά.Είπαμε....

Αναστασία οποτεδήποτε μπορεί να το δει ο γιατρός το φύλο.Προϋπόθεση απαραίτητη να κάνει κάποια καλή "πόζα" το εμβρυακι.Συνήθως φαίνεται εύκολα .Στα δικά μου και στα δύο είχε πλάνο καλό.Μου το έδειξε κι όλας.

Ιωάννα αγορι μου είπε.Τίποτα δεν είναι πιο σίγουρο από το να το δεις στην γέννα.Αυτό συζητάγαμε εχτές με μια φίλη μου.Ήξερε ζευγάρι που τους είχαν πει κορίτσι εξ αρχής και στις μεγάλες εξετάσεις,Αυχενική και στην Β επιπέδου.Έβαψαν λέει το δωμάτιο ροζ πήραν ότι ήταν κοριτσίστικο ταξανε λέει και το όνομα στην πεθερουλα και γέννησε αγόρι!!!!!!Είναι τρελό αν το σκεφτείς.Κοίτα να κλείσεις για ντόπλερ Όταν πας στο Έλενα,κλείνουν τώρα για Σεπτέμβρη.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...