Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Εγω παλι εχω μια τάση στα "αλμυρά" ανάλατα παντα λόγω κορτιζόνης. Αχαχαχ 

γενικα αποφεύγω το εξω φαγητο αλλα αν παραγγείλει ο ανδρας μου ε.. θα τσιμπήσω κ γω. Σίγουρα ομως αποφεύγω γύρους, κοτόπουλα, σαλάμια, σαλατες ωμές και μαλακα τυριά. Οποτε η πατατοπιτα ή πίτσα με τυριά ή αν παρει σπέσιαλ βγάζω τα αλλαντικά. 

Επισης θελω να πινω πολυ γαλα. Αλλο κ αυτο... 

στο σπίτι προσπαθώ να τρωω μοσχάρι με λαχανικά. Αν κ δεν μου αρεσει το κανω κοκκινιστό κ λιγο ξεχνιέμαι. 

Κ εγώ μόνο στις εγκυμοσύνες μου πίνω γάλα :) Καλημέρα. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλα πως είστε? 

Εμείς δεν είμαστε καλά. Εκεί που πηγαιναν όλα καλά, εψες ειχα αιμορραγία. Μεγάλη. Από τα εψες είμαι με φάρμακα για να σταματήσουν αλλα τίποτα. 

Ο γιατρός μου είπε δεν ξέρει τι αλλη θεραπεία να κάνει. 

Μεγάλη απογοήτευση!!! 

Δενν σας το κρυβω κορίτσια οτι φοβάμαι, παρά πολύ. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Marigula είπε:

Κοριτσακια μου καλα πως είστε? 

Εμείς δεν είμαστε καλά. Εκεί που πηγαιναν όλα καλά, εψες ειχα αιμορραγία. Μεγάλη. Από τα εψες είμαι με φάρμακα για να σταματήσουν αλλα τίποτα. 

Ο γιατρός μου είπε δεν ξέρει τι αλλη θεραπεία να κάνει. 

Μεγάλη απογοήτευση!!! 

Δενν σας το κρυβω κορίτσια οτι φοβάμαι, παρά πολύ. 

Κοριτσάκι μου να σου πω την αλήθεια όλο μπαίνω κ σε σκέφτομαι.  Μακάρι να μπορούσαμε κάπως να βοηθήσουμε έστω ψυχολογικά. Είναι πολύ σημαντική η ψυχολογικη σου κατάσταση τώρα. Σε έχει δει άλλος γυναικολόγος? Μήπως είχε καμία άλλη θεραπεία. Όλα κάλα να σου πάνε εύχομαι. 

Δεν θέλω να σε ζαλίζω με ερωτήσεις. Αλλά από τι έχεις αιμορραγία; τι σου λένε 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Κοριτσάκι μου να σου πω την αλήθεια όλο μπαίνω κ σε σκέφτομαι.  Μακάρι να μπορούσαμε κάπως να βοηθήσουμε έστω ψυχολογικά. Είναι πολύ σημαντική η ψυχολογικη σου κατάσταση τώρα. Σε έχει δει άλλος γυναικολόγος? Μήπως είχε καμία άλλη θεραπεία. Όλα κάλα να σου πάνε εύχομαι. 

Δεν θέλω να σε ζαλίζω με ερωτήσεις. Αλλά από τι έχεις αιμορραγία; τι σου λένε 

Δεν με ζαλίζεις Ελπίδα μου. Ειναι ο γιατρός μου συν ακομη 3ς γιατροί. 

Το μωρό που έσπασαν τα νερά έχει μεγάλη αποκόλληση, πράγμα που προκαλεί το αίμα. Το ειχα σταματήσει από την Τρίτη και όλα πηγαιναν καλα. Η αποκόλληση άρχισε κ μικραινε. 

Εψές η ώρα 3.00 πηγα τουαλέτα κ ειχα λιγο αίμα που μέχρι το πρωί έγινε ποταμός. Και δεν λέει να σταματήσει ουτε να λιγοστεψει. Οτι θεραπεία είχαν την εκαναν κ λιγοστευουν κι οι μερες που μπορώ να παρω αντιβίωση. Λέει δεν μπορεί να δώσει αντιβίωση σε εγκυο πανω απο 10 μέρες. Δηλαδή οτι έγινε έγινε μέχρι την Δευτέρα. 

Απλά περιμένουμε. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κοριτσακι μου τι να πω...Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα να σταματησει το αιμα κ να μικρινει η αποκολληση.Οι μικροι σου μαχητες θα τα καταφερουν. Θα γινει το θαυμα.

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marigula είπε:

Δεν με ζαλίζεις Ελπίδα μου. Ειναι ο γιατρός μου συν ακομη 3ς γιατροί. 

Το μωρό που έσπασαν τα νερά έχει μεγάλη αποκόλληση, πράγμα που προκαλεί το αίμα. Το ειχα σταματήσει από την Τρίτη και όλα πηγαιναν καλα. Η αποκόλληση άρχισε κ μικραινε. 

Εψές η ώρα 3.00 πηγα τουαλέτα κ ειχα λιγο αίμα που μέχρι το πρωί έγινε ποταμός. Και δεν λέει να σταματήσει ουτε να λιγοστεψει. Οτι θεραπεία είχαν την εκαναν κ λιγοστευουν κι οι μερες που μπορώ να παρω αντιβίωση. Λέει δεν μπορεί να δώσει αντιβίωση σε εγκυο πανω απο 10 μέρες. Δηλαδή οτι έγινε έγινε μέχρι την Δευτέρα. 

Απλά περιμένουμε. 

:-(πόσο δύσκολο.  Εύχομαι ο θεούλης να βάλει το χέρι του . 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Marigula κοριτσάκι μου ποσό με στεναχώρησες.Μακάρι να βοηθήσει η Παναγίτσα  να σου πάνε όλα Καλά.Πρέπει να πάνε όλα Καλά.κουράγιο Κάνε και ότι θέλει ο Θεός.Μακάρι να πας σπίτι σου με ηρεμία και αυτό να μείνει σαν κακό ονειρο.Η Παναγία μαζί σας

4ywWp2.png

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

@Marigula μου ολες αυτες τις μερες εισαι ξαπλωμενη τελειως ακινητη;

Ναι Αναστασία μου. Ξάπλα, μονο για τουαλέτα. 

Σάς ευχαριστώ ολες για την στήριξη. Ο Θεός μαζί μας κ στα μωράκια μας. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Marigula είπε:

Ναι Αναστασία μου. Ξάπλα, μονο για τουαλέτα. 

Σάς ευχαριστώ ολες για την στήριξη. Ο Θεός μαζί μας κ στα μωράκια μας. 

Ο Θεος μαζι σου κοριτσι μου. Υπομονη.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας! Marigula μου ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα κ εγω ευχομαι να γινει το θαυμα κ να συνεχισει ομαλα η εγκυμοσύνη σου. Αλλα ο,τι κ να γινει, εσύ να ξερεις οτι εκανες οτι μπορουσες κ οτι περνουσε απο το χερι σου κ αυτο θα σου δωσει δυναμη να αντιμετωπισεις οποιοδηποτε αποτελεσμα. 

Συγνωμη για την ερωτηση αλλα σου εχει προτεινει ο γιατρος να κρατησετε εστω το ενα απο τα 2 μωρακια; δεν καταλαβα αν για το προβλημα που εχεις φταιει η διδυμη κυηση ή ειναι κατι παθολογικο ή κατι εντελως τυχαιο...

Οσο για τα φαγητα απ εξω εγω κ τωρα οπως κ στην κορη μου , τρωω απολα εκτος απο σουσι το οποιο λατρευω αλλα δεν με αφηνει με τιποτα ο αντρας μου. Βεβαια δεν τρωω συχνα σουβλακια κ πιτσες αλλα οταν τυχει, θα φαω. Απλα παιρνω καλαμακι κοτόπουλο.. Θεωρω οτι αν δεν υπαρχουν προβληματα υγειας, δεν χρειάζεται να ειμαστε υπερβολικες. 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

@Marigula Εύχομαι πραγματικά να μας έχεις καλά νέα την επόμενη φορά που θα μπεις.

Κορίτσια, δε γραφω συχνα στο φόρουμ, αλλα σας διαβάζω κάθε μέρα. Έκανα τις εξετάσεις του 2μηνου , αίματος κ ούρων και ήταν καλά τα πράγματα κ με την Τ4 που παίρνω λογω εγκυμοσύνης. Ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 34,5 ενω ρε παιδιά έπαιρνα σιδηρο κ φολικο 5 μήνες πριν μείνω έγκυος. Το είχα "φτιάξει"τότε...Και τώρα μου εδωσε παλι σίδηρο κ φιλικό κ ασβέστιο, πριν δει τις εξετάσεις.

Να σας πω κάτι άσχετο, το οποίο ίσως ενδιαφέρει οσες έχετε ήδη παιδιά και βρίσκεστε Αθήνα; 

Αύριο , Δευτέρα 12/6 , στις 21:00 συο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη ανεβάζω μια μουσικοθεατρική παράσταση με 51 παιδιά δημοτικού. "Η αρχόντισσα και ο Τρωαδίτης"

Ειναι ο μύθος της ωραίας Ελένης και η Ιλιάδα σε μιούζικαλ με μουσικές απο ελληνικό κινηματογράφο. Η είσοδος ειναι ελεύθερη.

Αν σας ενδιαφέρει, θα χαρώ πολυ αν έρθετε!

Καλή Κυριακή σε όλους, μαμάδες και μωράκια!:)

• Μου αρέσει 2

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Καλή σας μέρα !!!

@gaidaki μου δεν πειράζει πολύ το σίδηρο.Αν ήταν πεσμένο γενικά είναι καλό το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να το ανεβάσεις και παρά πολύ.Ο δικός μου αιματοκρίτης είχε πέσει πολύ σε σχέση με αυτό που είχα.Ηταν 43-45 αλλά τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης πήγε 36.Εμένα δεν μου έχει γράψει δεύτερη φορά εξετάσεις.Θα παω στο ΙΚΑ να μου γράψει ο γιατρός εκεί και σκέφτομαι να του πω να μου γράψει και εξετάσει για το ασβέστιο.

Η πρόσκληση σου είναι πολύ δελεαστική για μένα που εχω αγόρι Δημοτικού αλλά είμαστε πολύ μακριά δυστυχώς,Αργυρουπολη.Πάντως ευχαριστούμε πολύ!!!και συγχαρητήρια για τη δράση σου!

Φιλια!!

4ywWp2.png

12 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλησπερα σας! Marigula μου ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα κ εγω ευχομαι να γινει το θαυμα κ να συνεχισει ομαλα η εγκυμοσύνη σου. Αλλα ο,τι κ να γινει, εσύ να ξερεις οτι εκανες οτι μπορουσες κ οτι περνουσε απο το χερι σου κ αυτο θα σου δωσει δυναμη να αντιμετωπισεις οποιοδηποτε αποτελεσμα. 

Συγνωμη για την ερωτηση αλλα σου εχει προτεινει ο γιατρος να κρατησετε εστω το ενα απο τα 2 μωρακια; δεν καταλαβα αν για το προβλημα που εχεις φταιει η διδυμη κυηση ή ειναι κατι παθολογικο ή κατι εντελως τυχαιο...

Οσο για τα φαγητα απ εξω εγω κ τωρα οπως κ στην κορη μου , τρωω απολα εκτος απο σουσι το οποιο λατρευω αλλα δεν με αφηνει με τιποτα ο αντρας μου. Βεβαια δεν τρωω συχνα σουβλακια κ πιτσες αλλα οταν τυχει, θα φαω. Απλα παιρνω καλαμακι κοτόπουλο.. Θεωρω οτι αν δεν υπαρχουν προβληματα υγειας, δεν χρειάζεται να ειμαστε υπερβολικες. 

Καλημέρα στην παρέα. 

Ιωαννα μου, πίστεψέ με ούτε εγω κατάλαβα αν φταίει ότι ειναι διδυμα ή όχι. Τώρα για να κρατησω το ενα από τα δύο ούτε το σκέφτηκα ούτε ο γιατρός μου ανέφερε κάτι. Ίσως να εξάντληση όλα τα ενδεχόμενα κ μετά. Αλλά εγώ δεν νομίζω να το κάνω.

Εχω ζήσει μια παρόμοια κατάσταση, οχι εγώ αλλά στην οικογένεια, οταν επρεπε να γίνει φύγει ένα μωράκι κ δεν είναι καθόλου εύκολο. Για κανένα. Και δεν θέλω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο. Ούτε ξέρω πως θα αντιδρασω. 

Σήμερα το αίμα είναι πολύ λίγο. Ήρθε μία γιατρός το πρωί κ μου έκανε υπερυχο. Είπε βλέπει μεγάλο αιματομα στον τραχήλο, αρα θα εχω αίμα  μέχρι να φύγει. Λέει το αίμα δεν βλέπει να φεύγει από την αποκόλληση. 

Το αιματομα δεν επηρεάζει τα μωρά. Έγραψε το report της κ θα το συζητήσει με τον γιατρο μου το απόγευμα. 

Αντε να δουμε. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα στην παρέα. 

Ιωαννα μου, πίστεψέ με ούτε εγω κατάλαβα αν φταίει ότι ειναι διδυμα ή όχι. Τώρα για να κρατησω το ενα από τα δύο ούτε το σκέφτηκα ούτε ο γιατρός μου ανέφερε κάτι. Ίσως να εξάντληση όλα τα ενδεχόμενα κ μετά. Αλλά εγώ δεν νομίζω να το κάνω.

Εχω ζήσει μια παρόμοια κατάσταση, οχι εγώ αλλά στην οικογένεια, οταν επρεπε να γίνει φύγει ένα μωράκι κ δεν είναι καθόλου εύκολο. Για κανένα. Και δεν θέλω να ξαναζήσω κάτι τέτοιο. Ούτε ξέρω πως θα αντιδρασω. 

Σήμερα το αίμα είναι πολύ λίγο. Ήρθε μία γιατρός το πρωί κ μου έκανε υπερυχο. Είπε βλέπει μεγάλο αιματομα στον τραχήλο, αρα θα εχω αίμα  μέχρι να φύγει. Λέει το αίμα δεν βλέπει να φεύγει από την αποκόλληση. 

Το αιματομα δεν επηρεάζει τα μωρά. Έγραψε το report της κ θα το συζητήσει με τον γιατρο μου το απόγευμα. 

Αντε να δουμε. 

Μακαρι να πανε ολα καλα απο εδω κ περα.. Εγω αυτο στο ειπα να το εχετε υποψη αν γινεται ως εσχατη λυση. Προφανως κ καθε μωρακι που φευγει προκαλει πονο αλλα αν ειναι μονο ετσι να σωσεις την εγκυμοσύνη σου εγω θα το εκανα, ας μην το παμε σε ηθικα θεματα. Εν πασει περιπτωσει ευχομαι να μη χρειαστει προς Θεού!

Εγω στην κορη μου ειχα διδυμα στην αρχη κ τελικα επεζησε μονο το ενα αλλα δεν στεναχωρηθηκα πολυ, ισα ισα ειπα αν ηταν να γεννιόταν με προβλημα χιλιες φορες που δεν γεννηθηκε ποτε. Αυτο ειναι προσωπικο θεμα της καθεμιας μας πιστευω. Κ η κορουλα μου μου καλυψε πληρως το κενο κ ουτε που σκεφτομαι οτι θα μπορουσα να ειχα δυο μωρα!  Τεσπα ευχομαι καλη αναρρωση κ να ναι η τελευταία σας ταλαιπωρια!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...