Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@Eutuxia25 κατι εχω διαβασει για μετα τη 16η εβδομαδα και μερικες φορες ακομη και πιο μετα. Παιζει ρολο διαβασα και η θεση του πλακουντα, αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω νιώσει γαργαλιτο στο σημείο που είναι το μωρό . Αλλά κ αυτό το κατάλαβα επειδή ξέρω πως είναι.  Στον υπέρηχο ήταν ζωηρό κ λέω κοίτα να δεις ...είναι τόσο μικρό που ακόμη δεν τα νιώθουμε όσο κ να κάνουν τούμπες.  Πιστεύω σε ένα μήνα θα νιώθουμε πάνω κάτω. 

Κορίτσια άσχετο.  Τι ήταν αυτό πάλι που σκοτώθηκε αγοράκι στο δημοτικό από αδέσποτη σφαίρα, φέτος νομίζω υπερβολικά πολλά παιδάκια φυγαν . 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Eutuxia25 κατι εχω διαβασει για μετα τη 16η εβδομαδα και μερικες φορες ακομη και πιο μετα. Παιζει ρολο διαβασα και η θεση του πλακουντα, αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

Εμενα εγραφε η Αυχενική προσθια χαμηλη...το εψαξα και λενε δεν ειναι προς το παρον ανησυχητικο αργότερα ανεβαίνει...δεν ξερω το ξέρω πως ειναι παραλογο ΜΆλλον ειναι ιδεα μου λοιπόν...

%20url%5D

To αγόρι μου το άκουσα στις 16 εβδομάδες ακριβώς κλωτσιά δυνατή και καθώς έβγαζα την κοιλιά μου φωτογραφία.Και τρομαξα τότε.προχτες ένιωσα κάτω από τον αφαλό 3 χτυπηματακια και κούνησε Η κοιλίτσα εκεί .Σκέφτηκα μπας και ήταν σπασμούς από κάποιον μυ.Σίγουρα θα είναι νωρίτερα στο δεύτερο.Έτσι λένε....Πόσο περιμένω την στιγμή που θα πηγαίνει όλη η κοιλιά από την μια η από το ην άλλη.αχχχχ να μας αξιώσει ο Θεός να νιώσουμε 

Καρδιά δεν νιώθουμε παρά μόνο την δική μας που χτυπάει π παλμός και στην κοιλιά μας λόγο της κοιλιακής αορτής.Εκτός από τις κλωτσιές θα έχουμε και πολλούς λοξυγγες που όταν το πρωτοακουσα νόμιζα και εγώ ότι είναι η καρδούλα του.

Ελπίδακι μου όντως χαμός με αυτά τα γεγονότα.Όσο πάνε όμως και χειρότερα Δυστυχώς.Άσε το άκουσα πριν πάω να πάρω τον γιο από το σχολείο και τρελάθηκα.

Ευτυχία εμένα και στην προηγούμενη και τώρα είναι πυθμενικος

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Γμτ πηρα μονο με ζαμπον βραστο απο αλλαντικα και το φαγα :-(

Μια φορά δεν πειράζει κορίτσι μου . Απλά όσο μπορείς μην τρως ζαμπόν κτλ . Εγώ πάλι συχνά λαχτάραω σουβλάκι τζατζικι κ χυμούς πφφφφφφ έτοιμους χυμούς εννοώ

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Μια φορά δεν πειράζει κορίτσι μου . Απλά όσο μπορείς μην τρως ζαμπόν κτλ . Εγώ πάλι συχνά λαχτάραω σουβλάκι τζατζικι κ χυμούς πφφφφφφ έτοιμους χυμούς εννοώ

Κι εγω το εχω παθει αυτο με τους χυμους!!! Εεε η λιστερια δεν ξεχωριζει αν φας μια η πολλες φορες. Ελπιζω να μην εκανα βλακεια.

tt1db33b

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Κι εγω το εχω παθει αυτο με τους χυμους!!! Εεε η λιστερια δεν ξεχωριζει αν φας μια η πολλες φορες. Ελπιζω να μην εκανα βλακεια.

Μην αγχώνεσαι! Άλλες κατεβάζουν  ότι πραγματικά βρουν μπροστά τους κ δεν παθαίνουν τπτ ! Εγώ γενικά δεν αγαπώ τα αλλαντικά.  Κ το κρέας μόνο αν ειναι απο έξω σουβλάκι :-( δεν τρώω καθόλου κρέας στα φαγητά ειδικά τώρα δεν μπορώ.  Εσείς?

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

@Elpidaaa ειχε χαλασει πολυ η γευση μου, ηταν ολα πολυ εντονα. Οταν ετρωγα κρεας νομιζα οτι τρωω ψοφιμι. Δεν ευχαριστιομουν παρα ελαχιστα φαγητα. Τωρα νομιζω ειναι μια βδομαδα και κατι που εχω επανελθει.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 33 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Elpidaaa ειχε χαλασει πολυ η γευση μου, ηταν ολα πολυ εντονα. Οταν ετρωγα κρεας νομιζα οτι τρωω ψοφιμι. Δεν ευχαριστιομουν παρα ελαχιστα φαγητα. Τωρα νομιζω ειναι μια βδομαδα και κατι που εχω επανελθει.

Πφφφφ όπως τα λες ! εγω από μωρό δεν αγαπούσα το κρέας κ τώρα το σιχαίνομαι κανονικά . Στον γιο μου έτρωγα μοσχαρακι θυμάμαι κάθε μέρα για σίδηρο. Τώρα? Ούτε μια φορά δεν κατάφερα 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημέρα ...εγω ειμαι αυτη που τρωω οτιιι βρω και μια χαρα ειμαι εχω παθει ανοσία...και τελος πάντων ειναι λιγο υπερβολικά ολα αυτα τα μηη ...εμενα δεν με περνει να μην τρωω απ εξω και  γλυκα γτ θα πεσω κατω ...

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Καλημέρα ...εγω ειμαι αυτη που τρωω οτιιι βρω και μια χαρα ειμαι εχω παθει ανοσία...και τελος πάντων ειναι λιγο υπερβολικά ολα αυτα τα μηη ...εμενα δεν με περνει να μην τρωω απ εξω και  γλυκα γτ θα πεσω κατω ...

Καλημέρα.  Αφού δεν ανεβάζεις κάνα ζάχαρο όπως εγώ καλά κάνεις κ τρως γλυκά κτλ.  Εγώ κάνω τις αταξίες μου όσο με παίρνει...τις προάλλες ήθελα σαν τρελή μπέργκερ μου το φέρνει ο άντρας μου κ τελικά έβγαλα το μπιφτέκι κ έφαγα το υπόλοιπο χαχαχα . Αλλά γλυκά δεν με τραβάει καθόλου.  Θέλω κόκκινες σάλτσες πολύ 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημερα κοριτσια! Εγω παλι εχω μια τάση στα "αλμυρά" ανάλατα παντα λόγω κορτιζόνης. Αχαχαχ 

γενικα αποφεύγω το εξω φαγητο αλλα αν παραγγείλει ο ανδρας μου ε.. θα τσιμπήσω κ γω. Σίγουρα ομως αποφεύγω γύρους, κοτόπουλα, σαλάμια, σαλατες ωμές και μαλακα τυριά. Οποτε η πατατοπιτα ή πίτσα με τυριά ή αν παρει σπέσιαλ βγάζω τα αλλαντικά. 

Επισης θελω να πινω πολυ γαλα. Αλλο κ αυτο... 

στο σπίτι προσπαθώ να τρωω μοσχάρι με λαχανικά. Αν κ δεν μου αρεσει το κανω κοκκινιστό κ λιγο ξεχνιέμαι. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...