Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Elpidaaa μου τι πιεση ειχες δηλαδη;

14 .....

πρίν από 23 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Μπραβο  ελπιδα μου!!! Τα σπαει η ομαδαρα μας!!!

Α εμενα η πητ ειναι 13/12/17

Αναστασια μου με το καλο και εσυ αυριο!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου . Τώρα θα συμπληρώσω τον όμορφο πίνακα μας . 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Αναστασία33 είπε:

Μηπως απο το αγχος για την εξεταση;

Αυτό εύχομαι να είναι! Θα δούμε.  Με το καλό αύριο κ η δική σου εξέταση σιγά σιγά την κάναμε όλες μας .. προχωράμε δυνατά 

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2) @Elpidaaa -αυχενικη:-D ΠΗΤ-15.12.17 

3) @Dwroulita85 - αυχενικη:-D  ΠΗΤ-15.12.17

4) @gaidaki- αυχενικη:-D  ΠΗΤ-16.12.17

5) @Eutuxia25- αυχενικη:-D ΠΗΤ-17.12.17

6) @ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

7) @Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

8 ) @IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

9) @lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-13.12.17

10)  @sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

11) @Martha15 - αυχενικη-07.06.17 ΠΗΤ-19.12.17

12) @Αναστασία33 - αυχενικη-08.06.17  ΠΗΤ

• Μου αρέσει 3

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Να πω κατι λιγο ασχετο εν μεσω των εξετασεων που διαβαζω απο ολες.. Εγω επειδη γενικα δεν το εχω καθολου με γιατρους/βελόνες/εξετασεις/νοσοκομεια, επιλεξαμε με τον αντρα μου να κανουμε μικροι παιδια για να παρεμβουμε οσο το δυνατον λιγοτερο ιατρικα. Ειλικρινα θαυμαζω τις γυναικες της εξωσωματικης, που κανετε ενεσεις κ συνεχη παρακολουθηση γιατρου. Εγω δεν θα μπορουσα. Ισως καποιες πιστευετε οτι ειμαι λιγο αμελης αλλα μου προκαλει αγχος να πηγαινω νοσοκομειο.. Λεω λοιπον να παω τελος του μηνα αυτη τη φορα, να περασει λιγος καιρος παραπανω...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , IoannaMas είπε:

Να πω κατι λιγο ασχετο εν μεσω των εξετασεων που διαβαζω απο ολες.. Εγω επειδη γενικα δεν το εχω καθολου με γιατρους/βελόνες/εξετασεις/νοσοκομεια, επιλεξαμε με τον αντρα μου να κανουμε μικροι παιδια για να παρεμβουμε οσο το δυνατον λιγοτερο ιατρικα. Ειλικρινα θαυμαζω τις γυναικες της εξωσωματικης, που κανετε ενεσεις κ συνεχη παρακολουθηση γιατρου. Εγω δεν θα μπορουσα. Ισως καποιες πιστευετε οτι ειμαι λιγο αμελης αλλα μου προκαλει αγχος να πηγαινω νοσοκομειο.. Λεω λοιπον να παω τελος του μηνα αυτη τη φορα, να περασει λιγος καιρος παραπανω...

Δυστυχώς με τα αυτόανοσα και χωρίς την εγκυμοσύνη ειμαι αναγκασμενη να ζω κάνοντας εξετάσεις και  υπερηχους και αιματολογικες κάθε 3 μηνες κάνω , τώρα στην εγκυμοσύνη κάθε μήνα θα κάνω αίμα, αν κ πιο συχνά αναγκάζομαι.  Συν κάθε μέρα θα ξεκινήσω πάλι να  τρύπαω το δάχτυλο για το ζαχαρο. Νομίζω οι περισσότεροι στις μέρες μας έχουν πολλά θέματα υγείας . Το θέμα είναι να βγουν γερά μωράκια τίποτα άλο. Ο θεός βοηθός  

Κορίτσια πως νιώθετε πέρασε γρήγορα  το πρώτο μας τρίμηνο? Έχω βλέπω πολύ μακριά τον Δεκέμβρι θα ήθελα να περάσει γρήγορα ο καιρός ειδικά το καλοκαίρι 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Δυστυχώς με τα αυτόανοσα και χωρίς την εγκυμοσύνη ειμαι αναγκασμενη να ζω κάνοντας εξετάσεις και  υπερηχους και αιματολογικες κάθε 3 μηνες κάνω , τώρα στην εγκυμοσύνη κάθε μήνα θα κάνω αίμα, αν κ πιο συχνά αναγκάζομαι.  Συν κάθε μέρα θα ξεκινήσω πάλι να  τρύπαω το δάχτυλο για το ζαχαρο. Νομίζω οι περισσότεροι στις μέρες μας έχουν πολλά θέματα υγείας . Το θέμα είναι να βγουν γερά μωράκια τίποτα άλο. Ο θεός βοηθός  

Κορίτσια πως νιώθετε πέρασε γρήγορα  το πρώτο μας τρίμηνο? Έχω βλέπω πολύ μακριά τον Δεκέμβρι θα ήθελα να περάσει γρήγορα ο καιρός ειδικά το καλοκαίρι 

Κι εγω με το αιματακι τυχαινε να πηγαινω καθε εβδομαδα στη γυναικολογο για να σιγουρευομαστε οτι ολα ειναι καλα. Εξετασεις αιματος, anti xa καθε μηνα, περα απο τις προγραμματισμενες οπως αυχενικη κλπ. Δεν παραπονιεμαι ομως φτανει να τα καταφερει το μικρουλι μας και να γεννηθει γερο!!! Το περιμενουμε καιρο...

Δεν το εχω συνειδητοποιησει οτι τελειωνει το 1ο τριμηνο. Περιμενα πως και πως να περασουν οι 12 πιο επικινδυνες εβδομαδες και να που εφτασαν στο τελος. Δε με πειραξε που την εβγαλα στο κρεβατι και συνεχιζω φτανει να προστατευτει το μικρο μας. Μακαρι να μπορουσα να αποβαλλω το αγχος και να το ζησω με χαρα, αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 10 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κι εγω με το αιματακι τυχαινε να πηγαινω καθε εβδομαδα στη γυναικολογο για να σιγουρευομαστε οτι ολα ειναι καλα. Εξετασεις αιματος, anti xa καθε μηνα, περα απο τις προγραμματισμενες οπως αυχενικη κλπ. Δεν παραπονιεμαι ομως φτανει να τα καταφερει το μικρουλι μας και να γεννηθει γερο!!! Το περιμενουμε καιρο...

Δεν το εχω συνειδητοποιησει οτι τελειωνει το 1ο τριμηνο. Περιμενα πως και πως να περασουν οι 12 πιο επικινδυνες εβδομαδες και να που εφτασαν στο τελος. Δε με πειραξε που την εβγαλα στο κρεβατι και συνεχιζω φτανει να προστατευτει το μικρο μας. Μακαρι να μπορουσα να αποβαλλω το αγχος και να το ζησω με χαρα, αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω.

Κορίτσι μου καντο για το μωρό σου , μην έχεις άγχος! Σκέψου μόνο τι έρχεται! Αυτά τα μικρουλικα μας νιώθουν από τώρα! Δεν θα απογοήτευτεις! Από τώρα φρόντισε το .εγώ έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@elpidaa να δουμε πως θα τα παμε και αυριο και θα προσπαθησω να χαλαρωσω... Δεν ειναι ευκολο παντως να μην ξερεις ανα πασα στιγμη αν ειναι καλα το μωρο στην κοιλιτσα σου. 

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@elpidaa να δουμε πως θα τα παμε και αυριο και θα προσπαθησω να χαλαρωσω... Δεν ειναι ευκολο παντως να μην ξερεις ανα πασα στιγμη αν ειναι καλα το μωρο στην κοιλιτσα σου. 

Πες αύριο τις ανησυχίες σου στον γιατρό σου . Εμένα με ηρεμούσε απίστευτα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Ελπίδα μου και Δώρουλιτα μου χαίρομαι πολύ για τα καλά σας νέα!!!

Αντε αύριο Αναστασία μου να μας φέρει κ εσύ ευχαριστα!!!

Μαριγουλα μου είσαι τόσο δυνατή κ εσύ κ οι μαχητές εκει μέσα στην κοιλιτσα σου...που στο τέλος θα τα καταφέρετε...θα δεις!

Κοριτσια να ρωτήσω κατι; έχει καμία ρεζους αρνητικό;; εγώ έχω κ έκανα τις εξετασεις..κάποια άμεση κ έμμεση κουμπς  (μη γελάτε αν δε τα γράφω καλα) κ ήταν οκ..αρνητική... 

Ξέρετε αν πρέπει να την κάνουμε κάθε μηνα; ο δικος μου ντοκ μου είπε ότι θα την επαναλάβουμε γύρω στην 26η εβδομάδα κ αν είναι πάλι αρνητική τότε κομπλέ..  έχετε κάποια άποψη;

• Μου αρέσει 3

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Rena87 είπε:

Ελπίδα μου και Δώρουλιτα μου χαίρομαι πολύ για τα καλά σας νέα!!!

Αντε αύριο Αναστασία μου να μας φέρει κ εσύ ευχαριστα!!!

Μαριγουλα μου είσαι τόσο δυνατή κ εσύ κ οι μαχητές εκει μέσα στην κοιλιτσα σου...που στο τέλος θα τα καταφέρετε...θα δεις!

Κοριτσια να ρωτήσω κατι; έχει καμία ρεζους αρνητικό;; εγώ έχω κ έκανα τις εξετασεις..κάποια άμεση κ έμμεση κουμπς  (μη γελάτε αν δε τα γράφω καλα) κ ήταν οκ..αρνητική... 

Ξέρετε αν πρέπει να την κάνουμε κάθε μηνα; ο δικος μου ντοκ μου είπε ότι θα την επαναλάβουμε γύρω στην 26η εβδομάδα κ αν είναι πάλι αρνητική τότε κομπλέ..  έχετε κάποια άποψη;

Το μωρουδιακο μου βιβλιαριο εγραφε 0+

Σε παλαιοτερη εγκυμοσυνη που δεν πηγε καλα ειχα κανει ολες αυτες τις πρωτες εξετασεις και εδειξε 0+

Αυτη τη φορα δε μου την ξαναγραψε αυτη την εξεταση

Μια που ειναι αρνητικο, δε βλαπτει να κανεις μια επαναληπτικη κατι θα ξερει ο γιατρος.

πρίν από 48 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Πες αύριο τις ανησυχίες σου στον γιατρό σου . Εμένα με ηρεμούσε απίστευτα. 

Εμενα μου τα χωνει. Μου λεει οτι το χω πρηξει το μωρο.

tt1db33b

Καλημέρα σας !!!Πώς είστε?

Αναστασία με το καλό σήμερα και πολύ καλά αποτελέσματα!

Ρενακι από όσο γνωρίζω κοιτάζουν μην αλλάξει ο παράγοντας ρεζους και γίνει θετικό.Τότε σημαίνει ότι το αίμα του εμβρύου και το δικό σου έχουν έρθει σε επαφή όπου μπορεί να κάνει αιμολυση στο έμβρυο( αν έχει διαφορετική ομάδα το αγαπακι).Δεν είναι όμως τόσο φοβερό αν κάνεις την εξέταση γιατί αν βγει θετικό σου κάνουν μια ενεσουλα για τα αντισώματα.Πες στον δόκτωρ να στο εξηγήσει.Εγώ έχω 0+ και ο άντρας μου.Παρόλα αυτά με έβαλε να την κάνω μια φορά.Όταν γέννησα ο γιος μου ηταν 10 μέρες με ικτερο 18( το ανώτερο που εφτασε).Και αφού είδαν ότι δεν κατεβαίνει του έκαναν εξέταση για να δούνε Μήπως έχουμε διαφορετικό παράγοντα ρεζους και κάνει γι αυτό αιμολυση(ικτερο).Τελικά είχε έλλειψη του ενζύμου g6pd (αυτό που δεν κάνει να μυρίζει ναφθαλίνη,να φάει ότι περιέχει κουκιά ασπιρίνη κτλ).Μην μου ανησυχεις!!!

4ywWp2.png

Ελπίδα περνάς και εσυ ζόρικα εύχομαι όλα να  εξελιχθούν όσο καλύτερα γίνεται.Με την πίεση αγχώνομαι και εγώ.

πρίν από 2 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON σ' ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου. Μακαρι να πανε ολα καλα.

Τι ώρα έχεις ραντεβού?

7 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Και εγώ είχα θέμα με τις ενέσεις ,με μαζεύανε στις εξετάσεις της πρώτης εγκυμοσύνης.σκατα αααα

Και ο γιατρός μου έβαζε σε κάθε επίσκεψη εξετάσεις.Μετά συνήθισα.Μετά δεν ήθελα να μου κάνουν τίποτα στην γεννα και σκεφτόμουν πως αν ήταν να κάνω καισαρική θα έκανα ολική νάρκωση Γιατί αλλιώς θα μου έκαναν ολική επαναφορά :P

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Στις 7.

Κοριτσια ενυδατικες απλες εμποριου βαζετε; Αν βαλω για σημερα μονο πειραζει; Δεν προλαβα να τελειωσω τις συνεδριες λειζερ, μας προλαβε το μπεμπακι, οποτε αναγκαστικα σημερα θα πρεπει να ξυρισω οτι τριχουλα εχει βγει για παν ενδεχομενο. Αποφευγω καλλυντικα, κρεμες κλπ αλλα μονο για σημερα λετε να πειραζει;

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...