Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Εννοεις θέλεις όνομα επιθετο? Η μονο ονομα. 

Αντιπηκτικο, γιατί ειχα 3 βιοχημικες απο τον περασμένο Νοέμβριο. Νοεμβρίο είχα καθηστερηση 5 μέρες εκανα το τεστ κ βγηκε μοναδες 6.5. Πανω απο 6 θεωρείται θετικο. Το επαναλαβα σε 3 μερες μοναδες 1.6. Αδιαθετισα μετα απο 5 μέρες αλλα απεβαλα κ το σακουλακι του μωρού. Επαθα συγκοπη μόλις το είδα. Την ημέρα γενεθλιων της κορης μου. 

Το ιδιο συνεβηκε κ τον Γενάρη κ τον Φεβρουάριο. Καναμε εξετάσεις κ βρηκαν θρομβοφιλια. Κ απο τοτε επερνα ασπιρίνη κ οταν εμεινα εγκυος ενέσιμο. 

Μάλλον αυτο συνέβαλε μαζί με το σπάσιμο νερων. 

Το όνομα κοριτσακι μου για να το γραψω στο πρόσφορο κ να παρει ο μπαμπάς μου στο αγιο όρος να προσεύχονται για εσενα κ για τις αγνές ζωουλες. 

πως εισαι τωρα γενικα;; 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις γυρισα απο τον γενετιστή. Ολα τελεια μου ειπε.

1ωρα κράτησε ο υπέρηχος και 1 ωρα για να πω το ιστορικό μου. Με βάση το αιμα, την ηλικία κ τον υπέρηχο μου ειπε 1 στις 10.000 για τις 3 βασικές χρωμοσωμικες. Καρδια, εγκέφαλος, συκώτι, άκρα, νεφροί κλπ άψογοι. Πλακούντας το ίδιο. Το φύλο μαλλον κοριτσι αλλα δεν του αρεσει να μιλαει με ποσοστά οποτε στον μεγαλο για σιγουρακι. Το τελευταιο που με νοιάζει δηλαδη.. 

Αχ κοριτσια μου έφυγε τεράστιο αγχος!! Αυτη η 4 εγκυμοσυνη μου μαλλον θα ειναι η τυχερη μου!! 

Πηρα κ 2 μαγιώ! Αμε!! Αχαχα 

• Μου αρέσει 5

1WWgp3.png

@Dwroulita85 

πρίν από 9 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

Μολις γυρισα απο τον γενετιστή. Ολα τελεια μου ειπε.

1ωρα κράτησε ο υπέρηχος και 1 ωρα για να πω το ιστορικό μου. Με βάση το αιμα, την ηλικία κ τον υπέρηχο μου ειπε 1 στις 10.000 για τις 3 βασικές χρωμοσωμικες. Καρδια, εγκέφαλος, συκώτι, άκρα, νεφροί κλπ άψογοι. Πλακούντας το ίδιο. Το φύλο μαλλον κοριτσι αλλα δεν του αρεσει να μιλαει με ποσοστά οποτε στον μεγαλο για σιγουρακι. Το τελευταιο που με νοιάζει δηλαδη.. 

Αχ κοριτσια μου έφυγε τεράστιο αγχος!! Αυτη η 4 εγκυμοσυνη μου μαλλον θα ειναι η τυχερη μου!! 

Πηρα κ 2 μαγιώ! Αμε!! Αχαχα 

Μπράβο ρε κοριτσακι!!!! Τέλεια τα νέα σου.Αυτή η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει περισσότερο από τις προηγούμενες?

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

@Dwroulita85 

Μπράβο ρε κοριτσακι!!!! Τέλεια τα νέα σου.Αυτή η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει περισσότερο από τις προηγούμενες?

Οχι ακριβώς. Η πρωτη 26βδ και η δεύτερη 17βδ. Η τριτη μονο ηταν 8βδ. Αλλα δεν εχουν σχεση πια οποτε δεν το σκεφτομαι ετσι. 

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 μπραβο κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!! :-D

Με βαση και το αιμα ειπες; Ειχαν βγει κιολας τα αποτελεσματα;

Πηγα σε ιδιωτικό. Σε 2 ωρες Βγηκαν. 

1WWgp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

@Dwroulita85 ζηλευω!! Εμενα στο Ιασω μου ειπαν πρωτα το υπερηχογραφημα και αμεσως μετα την αιματος. Γιατι;;; :-(

Σε καταλαβαινω. Τα εχω περασει κ επειδη εχω οπως ξέρετε ενα τεράστιο ιστορικό γι αυτο πηγα ετσι. Πλήρωσα φυσικά παραπανω αλλα εγινε η δουλεια μου. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Το όνομα κοριτσακι μου για να το γραψω στο πρόσφορο κ να παρει ο μπαμπάς μου στο αγιο όρος να προσεύχονται για εσενα κ για τις αγνές ζωουλες. 

πως εισαι τωρα γενικα;; 

Χίλια ευχαριστώ κοπέλα μου. Μα χίλια ευχαριστώ. Μαρία είναι το όνομα μου. 

Καλά είμαι. Αύριο δεν εχει υπερυχο. Παρασκευή μου είπε ο γιατρός για να δει τι γίνεται. 

Δίπλα μου, είναι το δωμάτιο που κανουν NST, (καρδιοτοκογραφο). Βρε να παω να χοθω εκεί, δεν θα βρεθεί καμιά καλή νοσοκόμα να με βάλει. Μονο καρδούλες να ακούσω. 

Dwroulita85, μια χαρά η αυχενική, μπράβο 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου . Αυχενικη 0,8 στατ.κίνδυνος Ηλικίας: 1/461 σε 10 μερούλες έχω ραντεβού θα έχει βγει κ η αιματολογικη εξέταση.  Φύλο του μωρού δεν φάνηκε. Είχα όμως ανεβασμενη πίεση. Θεός βοηθός σε όλες μας .

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2) @Elpidaaa -αυχενικη:-D ΠΗΤ-15.12.17 

3) @Dwroulita85 - αυχενικη:-D  ΠΗΤ-15.12.17

4) @gaidaki- αυχενικη:-D  ΠΗΤ-16.12.17

5) @Eutuxia25- αυχενικη:-D ΠΗΤ-17.12.17

6) @ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

7) @Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

8 ) @IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

9) @lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-?

10)  @sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

11) @Martha15 - αυχενικη-07.06.17 ΠΗΤ-19.12.17

12) @Αναστασία33 - αυχενικη-08.06.17  ΠΗΤ -?

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου . Αυχενικη 0,8 στατ.κίνδυνος Ηλικίας: 1/461 σε 10 μερούλες έχω ραντεβού θα έχει βγει κ η αιματολογικη εξέταση.  Φύλο του μωρού δεν φάνηκε. Είχα όμως ανεβασμενη πίεση. Θεός βοηθός σε όλες μας .

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2) @Elpidaaa -αυχενικη:-D ΠΗΤ-15.12.17 

3) @Dwroulita85 - αυχενικη:-D  ΠΗΤ-15.12.17

4) @gaidaki- αυχενικη:-D  ΠΗΤ-16.12.17

5) @Eutuxia25- αυχενικη:-D ΠΗΤ-17.12.17

6) @ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

7) @Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

8 ) @IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

9) @lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-?

10)  @sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

11) @Martha15 - αυχενικη-07.06.17 ΠΗΤ-19.12.17

12) @Αναστασία33 - αυχενικη-08.06.17  ΠΗΤ -?

Μπραβο  ελπιδα μου!!! Τα σπαει η ομαδαρα μας!!!

Α εμενα η πητ ειναι 13/12/17

Αναστασια μου με το καλο και εσυ αυριο!!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

Καλησπερα σε ολες. Είμαι αρκετα πηγμενη αυτες τις μερες κ δεν προλαβα να μπω.. Απ την αλλη βδομαδα ξελασκαρω.

@Marigula οι προσευχες μου ειναι μαζι σου, δεν ξερω τι αμαρτιες πληρωνεις κοριτσι μου αλλα ευχομαι απο καρδιας να βγειτε κ οι 3 νικητες. Εσυ κανε ο, τι περναει απο το χερι σου δηλ ξεκουραση βασικα κ ολα τα αλλα με πιστη κ καλη τυχη θα γινουν. 

Για την αμνιοπαρακεντηση δεν εχω την καλυτερη αποψη αλλα δεν ειμαι κ πανω απο 30 ηλικιακα.. Νομιζω οτι αν εβγαιναν καλες οι εξετασεις μου δεν θα την εκανα, γενικα αποφευγω τις εξετασεις δεν τις συμπαθω. 

Μαγιω εγω πηρα τελικα οχι αυτο που ειναι μπλουζακι απο πανω δεν μου αρεσε..κανονικο μαγιω εγκυμοσύνης να μην σφιγγει την κοιλια αλλα να την κραταει. Εχω κανει κ 2 μπανια ηδη κ δεν νομιζω οτι δεν επιτρεπονται στην εγκυμοσύνη.

@Eutuxia25 ειναι κατανοητο να εχεις αγωνια για το φυλο αλλα αν δεν φαινεται ακομα τι να σου πουν κ οι γιατροι; κ αν σου πουν κατι αλλα τελικα ειναι το αντιθετο; χειροτερα θα απογοητευτεις που θα στο χαλασουν μετα! Εγω στην κορη μου στη β επιπεδου ειχα μαθει.. Οσο για τις αγορες δες κατι unisex πχ καροτσια κουνια κλπ

Κατα τα αλλα εμεις τα ιδια , ακομα δεν αξιωθηκα να παω στο γιατρο το καθυστερω κ αυτο χαχα. Γενικα δεν ειμαι των νοσοκομειων οπως καταλαβαίνετε...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...