Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπέλες μου. 

Σας διαβάζω. Ευτυχία μου, μπράβο για την αυχενική. Ποια έχει σειρά? 

Erianton, αν κατάλαβα καλά την αμνιοπαρακεντηση θα την κάνεις λόγω ηλικίας? Και εγω 37 είμαι αλλά οι δείκτες είναι καλοί ετσι μου είπε δεν χρειάζεται. Η αιματος βγηκε 1:968 κ λογω ηλικίας 1:500. Με της μετρήσεις πανε στα 1:7000 κ 1:10.000. Απλά δεν κατάλαβα αφού οι μετρήσεις είναι καλες γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία? 

Εμείς κοπέλες μου, καλά. Το αίμα απο την αποκόλληση σταμάτησε χθες το μεσημέρι. Ο γιατρός ήρθε και με ειδε το βράδυ κ ήταν μια χαρά. Η αποκόλληση στον υπερυχο φαινόταν δύο κοκκιδουες. Μαζεψε τα πράγματα μου ο συζηγος μου. Και σήμερα το πρωί περίμενα τον γιατρο μου να έρθει αφου χθες απουσιαζε. 

Με ενα ωραιο χαμόγελο μπανει με τον υπερυχο. Μου λέει να σε δω και να φύγεις. Βαζει υπερυχο κορίτσια τι να δει!!! Η αποκόλληση μεγαλωσε, ακριβώς κάτω από το μωρό. Οσο και κρατάει ο πλακούντας. 

Επεσε το ταβάνι και με πλακωσε. Πως γίνεται και να μην εχω αίμα? Αφου ξαπλα εδώ είμαι. Λετε να υπνοβατω? :)

Δεν θα παω πουθενά. Δεν μπορώ μου λεει να σε αφήσω. 

Και να με εδω... Με αντιβίωση και όρους. Τα μωράκια μου είναι μαχητές από τοσο δα μικρουλια. 

Την προσευχή σας. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα κοπέλες μου. 

Σας διαβάζω. Ευτυχία μου, μπράβο για την αυχενική. Ποια έχει σειρά? 

Erianton, αν κατάλαβα καλά την αμνιοπαρακεντηση θα την κάνεις λόγω ηλικίας? Και εγω 37 είμαι αλλά οι δείκτες είναι καλοί ετσι μου είπε δεν χρειάζεται. Η αιματος βγηκε 1:968 κ λογω ηλικίας 1:500. Με της μετρήσεις πανε στα 1:7000 κ 1:10.000. Απλά δεν κατάλαβα αφού οι μετρήσεις είναι καλες γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία? 

Εμείς κοπέλες μου, καλά. Το αίμα απο την αποκόλληση σταμάτησε χθες το μεσημέρι. Ο γιατρός ήρθε και με ειδε το βράδυ κ ήταν μια χαρά. Η αποκόλληση στον υπερυχο φαινόταν δύο κοκκιδουες. Μαζεψε τα πράγματα μου ο συζηγος μου. Και σήμερα το πρωί περίμενα τον γιατρο μου να έρθει αφου χθες απουσιαζε.

Με ενα ωραιο χαμόγελο μπανει με τον υπερυχο. Μου λέει να σε δω και να φύγεις. Βαζει υπερυχο κορίτσια τι να δει!!! Η αποκόλληση μεγαλωσε, ακριβώς κάτω από το μωρό. Οσο και κρατάει ο πλακούντας. 

Επεσε το ταβάνι και με πλακωσε. Πως γίνεται και να μην εχω αίμα? Αφου ξαπλα εδώ είμαι. Λετε να υπνοβατω? :)

Δεν θα παω πουθενά. Δεν μπορώ μου λεει να σε αφήσω. 

Και να με εδω... Με αντιβίωση και όρους. Τα μωράκια μου είναι μαχητές από τοσο δα μικρουλια. 

Την προσευχή σας. 

Κοριτσάκι μου Όλα να πάνε καλά.νομίζω καλύτερα να είσαι εκεί.Θα τα καταφέρετε σίγουρα αλλά Κάνε λιγο υπομονη ή όση χρειάζεται.Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο για την αποκόλληση?Αχχχ μακάρι να σε βοηθήσει η Παναγία να τα καταφέρετε όπως το ξεκινήσατε. 

Για την αμ/ση το σκέφτομαι λόγο ηλικίας βέβαια.Εσυ και να ήθελες τώρα με την αποκόλληση δεν φαντάζομαι ότι θα σε έστελνε ο γιατρός να την κανείς.Τα δικά μου αποτελέσματα  ηταν 1:1049 και το Edward 's και Patau's 1:62764

4ywWp2.png

Μου εδωσε αντιποιητικό λογω θρομβοφιλιας κ υπολογίζει οτι φταίει κι αυτο μαζί με τα υπόλοιπα ολα. 

Ρε μην το σκέφτεσαι, οι δείκτες σου ειναι τελειοι, για να μπεις σε τέτοια ψυχοφθορα διαδικασία, φυσικά η αποψη μου. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

12 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Το σκέφτηκα και εγώ το harmony και είναι δαπανηρό η μαμα μου δεν θέλει να κάνω αμνιο.όμως αν δειξει κάτι πρέπει να προχωρήσουμε πάλι σε αμνιοπαρακεντηση.δεν ξέρω....

Πολύ άγχος!

Αύριο κλείνω το πρώτο τρίμηνο,!Μακάρι να συνεχίσουν Όλα μια χαρα

@Elpidaaa Όλα να πάνε καλά Αύριο ,να ευχαριστηθείς το εμβρυακή σου.

Εμενα αν και τα αποτελεσματ της αυχενικης μου ειναι αρκετα καλα μαζι με του αιματος δοξα το θεο Θα κανω το harnony test. Θελω να αποφυγω τη  αμνιο.Αν και τα αποτελεσματα του harmony βγουνε καλα δεν θα κανω αμνιο και θα ειμαι πιο σιγουρη για το μωρο μου!

Σημερα μπηκαμε στον τεταρτο μαζι με την ειρηνη ολε!!!

Marigoula κρατα γερα! Θα περασε! παλι θα πουμε την μαγικη λεξη υπομονη κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα!!!

Τα φιλια μου σε ολες!!!

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Marigula είπε:

Μου εδωσε αντιποιητικό λογω θρομβοφιλιας κ υπολογίζει οτι φταίει κι αυτο μαζί με τα υπόλοιπα ολα. 

Ρε μην το σκέφτεσαι, οι δείκτες σου ειναι τελειοι, για να μπεις σε τέτοια ψυχοφθορα διαδικασία, φυσικά η αποψη μου. 

Αν θελεις πες μου το βαφτιστικό σου θα το γραψω τονσαββατο στο πρόσφορο. Κανει καθε σαββατο η μαμά μου ή η θεια μου. Κ αν θελεις να πω τον πατέρα μου να παρει το αγιο όρος, εχουμε γνωστούς κ πνευματικό. 

Το αντιπηκτικό γιατι ομως; 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Rena87 να σου πω την αλήθεια προτιμώ να μου το πει ο γιατρός να το κάνω παρά να με αφήσει στην δική μου ευθύνη.Το λογικό είναι γυναίκες πανω απο τα 35  να το κάνουν.Διάβασα μια έρευνα που έγραφε ότι περισσότερες γυναίκες κάτω από τα τριάντα φέρνουν στην ζωή παιδάκια με σύνδρομα επειδή δεν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν αυτές τις εξετάσεις λογο ηλικίας.Και λιγότερα παιδιά με σύνδρομα γεννιούνται από γυναίκες πανω απο τα τριανταπέντε επειδή περιλαμβάνουν και αυτόν τον έλεγχο της παρακεντησης.Μια από τις δύο θα την κάνω σίγουρα,απλά φοβάμαι την απώλεια ή και το πώς θα διαχειριστώ μια κατάσταση "διαφορετική" από αυτήν που περιμένουμε όλοι.

Ελπίδακι μου εσένα Πόσο χάλια είχαν βγει οι μετρήσεις?Τι ήταν αυτό που σε προέτρεψε ο γιατρός σου να την κανείς?πόνεσες είχες παρενέργειες από την επέμβαση?

Η Β επιπέδου μετα βγήκε καλή ή και εκεί είδατε κάτι ανησυχητικό?Συγνωμη για όλες τις ερωτήσεις .Εύχομαι πάντως από την καρδιά μου να είναι όλα πολύ πολυ καλά!Τι ώρα έχεις την εξέταση?

Ειρήνη μου φαντάσου 27 28 χρόνων πρώτη εγκυμοσύνη κ στην αυχενικη βγήκε 1: 500 συν απουσία ρυνικου ιστού.  Άρχισα να ψάχνομαι να παίρνω γνώμες. Ο γυναικολογος μου με ηρεμούσε είπε θα κάνεις την Β κ όλα θα πάνε τέλεια. Μέχρι τότε μην το σκέφτεσαι.  Πάμε για Β ο γιατρός με είχε πάνω από 2 ώρες μέσα με αποτέλεσμα να μου λέει οι πιθανότητες έχουν φτάσει στο 1: 30 για σύνδρομο down.  Την αιματολογικη εξέταση κανένας γιατρός δεν μου την συνιστούσε μόνο αμνιοπαρακεντηση! Πολύ κλαμα και κακό.  Τέλος πάντων την έκανα κ όλα ήταν καλά. Στο καλό τους. 

Ειρήνη εσύ έχεις καλά νούμερα μην το σκέφτεσαι καν 

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλημερα κοριτσια!! 

@Elpidaaa σημερα θα δουμε τα μωράκια μας!! Καλη αυχενική σου ευχομαι κ να το απολαύσουμε οσο μπορουμε!! 

@ERIANTON Καλημερα. Μην φοβάσαι την αμνιοπαρακέντηση. Εκανα στο πρωτο μου. Πιο πολυ η αγωνία να το κανεις κ έπειτα τα αποτελέσματα ειναι αγχωτικά. Ο μη παρεμβατικός δειχνει τα συχνα χρωμοσωμικα σύνδρομα, εκτος αν κανεις το πιο ακριβό. Στην αμνιοπαρακέντηση  εχει 2 ειδών τον απλο κ τον μοριακό. Στο μοριακό φαινονται τα παντα. Εχε πίστη τοσο στο μωρο σου οσο κ στο γιατρο σου. Αυτος θα σε κατευθύνει. 

Τα ποσοστά που λες ειναι πολυ σωστα απλα πλέον φαινονται και στον β' επιπέδου αλλα ειναι άσχημο να φτάνεις σε εκεινον τον μηνα. Τα γνωρίζω πολυ καλα. Οτι θελεις παρα πανω στειλε μου προσωπικό μηνυμα. ❤️

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου !!! Τι ώρα έχεις ραντεβού?

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Elpidaaa στις 2 θα δώσω αιμα κ 4 ο υπέρηχος. Στο ενδιαμεσω θα κανω βολτα κ στα μαγαζιά!! Γιουπι!! 

Θελω να παρω μαγιώ, απο αυτα που ειναι μπλουζάκι- βρακάκι. Η κοιλια μου ειναι μελανισμενη απο τις διπλές ενέσεις καθε μερα κ δεν θελω να βγω ετσι παραλία. Εσεις εχετε; πήρατε; 

καλα ο γιατρος μου ειπε καλο ειναι να μην κανω μπανιο. Ε καλα άνθρωπε μου χαλκιδικη θα ειμαι καλοκαίρι ειναι δυνατόν;; Αχαχαχα μπροστα στο εξοχικό εχουμε παραλία κ παμε μονο 4-5 ατομα κ ειναι πολυ καθαρή. Εκει θα κανω μονο. 

1WWgp3.png

1 hour ago, Marigula είπε:

Ολα καλά θα πανε να είσαι δυνατη κοριτσάκι !

πρίν από 12 λεπτά , Dwroulita85 είπε:

@Elpidaaa στις 2 θα δώσω αιμα κ 4 ο υπέρηχος. Στο ενδιαμεσω θα κανω βολτα κ στα μαγαζιά!! Γιουπι!! 

Θελω να παρω μαγιώ, απο αυτα που ειναι μπλουζάκι- βρακάκι. Η κοιλια μου ειναι μελανισμενη απο τις διπλές ενέσεις καθε μερα κ δεν θελω να βγω ετσι παραλία. Εσεις εχετε; πήρατε; 

καλα ο γιατρος μου ειπε καλο ειναι να μην κανω μπανιο. Ε καλα άνθρωπε μου χαλκιδικη θα ειμαι καλοκαίρι ειναι δυνατόν;; Αχαχαχα μπροστα στο εξοχικό εχουμε παραλία κ παμε μονο 4-5 ατομα κ ειναι πολυ καθαρή. Εκει θα κανω μονο. 

Να σου πω την αλήθεια μ'αρέσει η θάλασσα αλλά έγκυος δεν με εμπνέει να κάνω μπάνιο.Ούτε στον γιο μου που ήμουν 4 μηνών έγκυος το καλοκαίρι έκανα.Ούτε καν.Καλά ψώνια !!!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Να πω και γω κατι άσχετο? Χτες στην Αυχενική μας ειχε γυρίσει την πλάτη του και καποια στιγμη ευτυχώς γυρισε και άνοιξε και τα ποδια του ...δεν φάνηκε κατι και του λεω αρα κόριτσι?  Και λεει ειναι πολυ νωρίς κτλ και αφου επέμεινα μου εδωσε ενα 60% για κοριτσι...αν ήταν αγορι με τα ποδια ανοιχτα κατι δεν θα χε φανει?εχω σκάσει θελω να παω να αγορασω εστω ενα ρουχαλακι να το ευχαριστηθω κουραστηκα πια μες την μελαγχολία λογο φοβου και φυσικα λογο της αδιαθεσιας  που με ταραξε τοσο καιρο...ειχα  πει οτι χτες θα μαθω και θα παω να το γιορτασω στα μαγαζια ...δεν θελω να ακουστω αχαριστη αλλα θελω να μάθω...καμια γνωμη οι πιο εμπειρες?

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, lizaki1111 είπε:

Εμενα αν και τα αποτελεσματ της αυχενικης μου ειναι αρκετα καλα μαζι με του αιματος δοξα το θεο Θα κανω το harnony test. Θελω να αποφυγω τη  αμνιο.Αν και τα αποτελεσματα του harmony βγουνε καλα δεν θα κανω αμνιο και θα ειμαι πιο σιγουρη για το μωρο μου!

Σημερα μπηκαμε στον τεταρτο μαζι με την ειρηνη ολε!!!

Marigoula κρατα γερα! Θα περασε! παλι θα πουμε την μαγικη λεξη υπομονη κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα!!!

Τα φιλια μου σε ολες!!!

Ολεεεεεεεεε!!!!

4ywWp2.png

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Τακινι νομίζω λέγεται. Πήρα ένα τέτοιο πέρσι πολύ άνετο κ φέτος τέτοιο θα πάρω πιο μεγάλο νούμερο 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Να πω και γω κατι άσχετο? Χτες στην Αυχενική μας ειχε γυρίσει την πλάτη του και καποια στιγμη ευτυχώς γυρισε και άνοιξε και τα ποδια του ...δεν φάνηκε κατι και του λεω αρα κόριτσι?  Και λεει ειναι πολυ νωρίς κτλ και αφου επέμεινα μου εδωσε ενα 60% για κοριτσι...αν ήταν αγορι με τα ποδια ανοιχτα κατι δεν θα χε φανει?εχω σκάσει θελω να παω να αγορασω εστω ενα ρουχαλακι να το ευχαριστηθω κουραστηκα πια μες την μελαγχολία λογο φοβου και φυσικα λογο της αδιαθεσιας  που με ταραξε τοσο καιρο...ειχα  πει οτι χτες θα μαθω και θα παω να το γιορτασω στα μαγαζια ...δεν θελω να ακουστω αχαριστη αλλα θελω να μάθω...καμια γνωμη οι πιο εμπειρες?

Γιατί να σε πει κάποιος αχάριστη?Αγόρασε κάτι που να είναι ουδετερο πάρε και καμία κουδουνηστρα .Έτσι για να σου φύγει .... 

Just now, Elpidaaa είπε:

Τακινι νομίζω λέγεται. Πήρα ένα τέτοιο πέρσι πολύ άνετο κ φέτος τέτοιο θα πάρω πιο μεγάλο νούμερο 

Βρε συ τι ώρα έχεις γιατρό?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 22 λεπτά , ERIANTON είπε:

Γιατί να σε πει κάποιος αχάριστη?Αγόρασε κάτι που να είναι ουδετερο πάρε και καμία κουδουνηστρα .Έτσι για να σου φύγει .... 

Βρε συ τι ώρα έχεις γιατρό?

19:30  έχω ραντεβού. :)

Ευτυχία εγώ στον γιοκα μου έμαθα 6 μηνών το φύλο.  Αλλά αγόραζα ουδέτερα πράγματα που μου άρεσαν πολύ. Δεν ειναι όλα ροζ κ μπλε . Πήγενε κορίτσι μου αγόρασε να ανέβει η ψυχολογία σου .

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

1 ώρα πρίν, Dwroulita85 είπε:

Αν θελεις πες μου το βαφτιστικό σου θα το γραψω τονσαββατο στο πρόσφορο. Κανει καθε σαββατο η μαμά μου ή η θεια μου. Κ αν θελεις να πω τον πατέρα μου να παρει το αγιο όρος, εχουμε γνωστούς κ πνευματικό. 

Το αντιπηκτικό γιατι ομως; 

Εννοεις θέλεις όνομα επιθετο? Η μονο ονομα. 

Αντιπηκτικο, γιατί ειχα 3 βιοχημικες απο τον περασμένο Νοέμβριο. Νοεμβρίο είχα καθηστερηση 5 μέρες εκανα το τεστ κ βγηκε μοναδες 6.5. Πανω απο 6 θεωρείται θετικο. Το επαναλαβα σε 3 μερες μοναδες 1.6. Αδιαθετισα μετα απο 5 μέρες αλλα απεβαλα κ το σακουλακι του μωρού. Επαθα συγκοπη μόλις το είδα. Την ημέρα γενεθλιων της κορης μου. 

Το ιδιο συνεβηκε κ τον Γενάρη κ τον Φεβρουάριο. Καναμε εξετάσεις κ βρηκαν θρομβοφιλια. Κ απο τοτε επερνα ασπιρίνη κ οταν εμεινα εγκυος ενέσιμο. 

Μάλλον αυτο συνέβαλε μαζί με το σπάσιμο νερων. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...