Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@ERIANTON συγγνώμη μπερδευτικααα στην κοιλια μου το εκανε ...ημουν ολη  μερα στο τρέξιμο κ δεν ήξερα τι έγραφα...τωρα περιμενω την αίματος...ποσο ρολο θα παιξει? 

Εννοώ εφόσον η εξέταση βγήκε πολυυυ καλη απ ότι καταλαβα γτ η γιατρός μου μου ειπε να δούμε την αίματος κ να συζητήσουμε?

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι σημαντική και αίματος ,εννοείται.Είναι ο συνδυασμός.Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Εμένα μου βγήκε 1:1046  που είναι πολύ καλό για την ηλικία μου.1:139 θα έπρεπε να βγει ηλικια,όμως η ενδοκρινολογικη είναι πολύ καλή και ανεβάζει το ποσοστό.Στα 29 μου,μου είχε βγει 1:758.Τώρα είναι πολύ καλύτερο από τότε.Αλλά θα κάνω λογικά αμνιοπαρακεντηση.Σε 10 μέρες θα πάω στον γιατρό να  δει τα αποτελεσματα.Έχω άγχος για την αμνιοπαρακεντηση.Θα πρέπει να την κάνω τον Ιούλιο.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@ERIANTON εκλεισα τα 35 και μου ειπε πως αν δε βγουν καλα τα αποτελεσματα της αυχενικης παμε κατευθειαν για εξεταση αιματος. Λογικα εννοουσε το Harmony. Δε θελει να το διακινδυνευσει με αμνιοπαρακεντηση.

Μηπως ξερετε σε ποια εβδομαδα μπαινουμε στον 4ο μηνα;

tt1db33b

Διαφημίσεις

Το σκέφτηκα και εγώ το harmony και είναι δαπανηρό η μαμα μου δεν θέλει να κάνω αμνιο.όμως αν δειξει κάτι πρέπει να προχωρήσουμε πάλι σε αμνιοπαρακεντηση.δεν ξέρω....

Πολύ άγχος!

Αύριο κλείνω το πρώτο τρίμηνο,!Μακάρι να συνεχίσουν Όλα μια χαρα

@Elpidaaa Όλα να πάνε καλά Αύριο ,να ευχαριστηθείς το εμβρυακή σου.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλησπερα κορίτσια.   @Marigoulaπως πάνε τα πράγματα? Ο θεούλης να σας βοηθάει. 

πρίν από 50 λεπτά , ERIANTON είπε:

Το σκέφτηκα και εγώ το harmony και είναι δαπανηρό η μαμα μου δεν θέλει να κάνω αμνιο.όμως αν δειξει κάτι πρέπει να προχωρήσουμε πάλι σε αμνιοπαρακεντηση.δεν ξέρω....

Πολύ άγχος!

Αύριο κλείνω το πρώτο τρίμηνο,!Μακάρι να συνεχίσουν Όλα μια χαρα

@Elpidaaa Όλα να πάνε καλά Αύριο ,να ευχαριστηθείς το εμβρυακή σου.

Ευχαριστώ καλή μου ! Σήμερα ήμουν πάλι χάλια! Δεν είχα κουράγιο ούτε να γράψω αλλά σας διάβαζα.  Εύχομαι αύριο να είναι καλά. 

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

@ERIANTON συγγνώμη μπερδευτικααα στην κοιλια μου το εκανε ...ημουν ολη  μερα στο τρέξιμο κ δεν ήξερα τι έγραφα...τωρα περιμενω την αίματος...ποσο ρολο θα παιξει? 

Εννοώ εφόσον η εξέταση βγήκε πολυυυ καλη απ ότι καταλαβα γτ η γιατρός μου μου ειπε να δούμε την αίματος κ να συζητήσουμε?

Μπράβο κορίτσι μου για την αυχενικη σου!! Πολύ χαίρομαι .

@ERIANTON

Όσο μπορείς μην αγχώνεσαι . Όλα θα πάνε τέλεια  συμβουλεψου τον γιατρό σου για ολες τις λεπτομέρειες των εξετάσεων αυτόν. Εγώ πίστεω  (θέλω να πιστεύω) ότι είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτήν την περίοδο αν πάλι βγουν χάλια οι εξετάσεις. Απλά το μόνο σίγουρο είναι πως το άγχος μόνο κακό μας κάνει 

Τι έχω πάθει βρε κορίτσια μου κ μετά την 12η εβδομάδα είμαι τόσο χάλια. Στομάχι κεφάλι και αδυναμία με ζαλαδες . Με νευριάζει επίσης ότι πρέπει να τρώω συχνά για να μου περνάνε τα συμπτώματα . 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Συγνώμη κορίτσια που πετάγομαι με άσχετο θέμα αλλά θα γίνω για πρώτη φορά μανούλα κ η αγωνία είναι μεγάλη...είμαι μόλις 5,5 εβδομάδων..Θα μπορούσατε να μου πείτε αν ξέρετε το γυναικολόγο Κλήμη Νικηφόρο κ ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν ;; 

Καλημέρα κορίτσια! Πρωινή σήμερα στη δουλειά!

Ευτυχία μου μπραβο για την αυχενικη ..κ εμένα μου ειχε πει  όλα  τέλεια αλλά περιμένουμε και τις αιματος... βγάζουν αποτέλεσμα πάντα συνδυάστικα...μην ανησυχείς..όλα καλά θα είναι....

ERIANTON μου θα κάνεις ότι χρειαστεί για το μωράκι σου... εχεις άλλες επιλογες; 

Αναστασία μόλις μπούμε στην 15η βδομάδα ξεκινά ο 4ος μηνας...  δλδ 14+1 ..+2... άρα ξεκινά 4ος

Μαριγουλα μου πως εισαι; μπες όταν μπορείς να μας γράψεις...

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (Lzpn)

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Rena87 να σου πω την αλήθεια προτιμώ να μου το πει ο γιατρός να το κάνω παρά να με αφήσει στην δική μου ευθύνη.Το λογικό είναι γυναίκες πανω απο τα 35  να το κάνουν.Διάβασα μια έρευνα που έγραφε ότι περισσότερες γυναίκες κάτω από τα τριάντα φέρνουν στην ζωή παιδάκια με σύνδρομα επειδή δεν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν αυτές τις εξετάσεις λογο ηλικίας.Και λιγότερα παιδιά με σύνδρομα γεννιούνται από γυναίκες πανω απο τα τριανταπέντε επειδή περιλαμβάνουν και αυτόν τον έλεγχο της παρακεντησης.Μια από τις δύο θα την κάνω σίγουρα,απλά φοβάμαι την απώλεια ή και το πώς θα διαχειριστώ μια κατάσταση "διαφορετική" από αυτήν που περιμένουμε όλοι.

8 ώρες πρίν, Elpidaaa είπε:

@ERIANTON

Όσο μπορείς μην αγχώνεσαι . Όλα θα πάνε τέλεια  συμβουλεψου τον γιατρό σου για ολες τις λεπτομέρειες των εξετάσεων αυτόν. Εγώ πίστεω  (θέλω να πιστεύω) ότι είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτήν την περίοδο αν πάλι βγουν χάλια οι εξετάσεις. Απλά το μόνο σίγουρο είναι πως το άγχος μόνο κακό μας κάνει 

Ελπίδακι μου εσένα Πόσο χάλια είχαν βγει οι μετρήσεις?Τι ήταν αυτό που σε προέτρεψε ο γιατρός σου να την κανείς?πόνεσες είχες παρενέργειες από την επέμβαση?

Η Β επιπέδου μετα βγήκε καλή ή και εκεί είδατε κάτι ανησυχητικό?Συγνωμη για όλες τις ερωτήσεις .Εύχομαι πάντως από την καρδιά μου να είναι όλα πολύ πολυ καλά!Τι ώρα έχεις την εξέταση?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! 

@Elpidaaa σημερα θα δουμε τα μωράκια μας!! Καλη αυχενική σου ευχομαι κ να το απολαύσουμε οσο μπορουμε!! 

@ERIANTON Καλημερα. Μην φοβάσαι την αμνιοπαρακέντηση. Εκανα στο πρωτο μου. Πιο πολυ η αγωνία να το κανεις κ έπειτα τα αποτελέσματα ειναι αγχωτικά. Ο μη παρεμβατικός δειχνει τα συχνα χρωμοσωμικα σύνδρομα, εκτος αν κανεις το πιο ακριβό. Στην αμνιοπαρακέντηση  εχει 2 ειδών τον απλο κ τον μοριακό. Στο μοριακό φαινονται τα παντα. Εχε πίστη τοσο στο μωρο σου οσο κ στο γιατρο σου. Αυτος θα σε κατευθύνει. 

Τα ποσοστά που λες ειναι πολυ σωστα απλα πλέον φαινονται και στον β' επιπέδου αλλα ειναι άσχημο να φτάνεις σε εκεινον τον μηνα. Τα γνωρίζω πολυ καλα. Οτι θελεις παρα πανω στειλε μου προσωπικό μηνυμα. ❤️

1WWgp3.png

Αααα Καλημέρα @Dwroulita85 και εσυ σήμερα θα έχεις την χαρά να δεις το γλυκάκι σου?Με το καλό να πάνε όλα Καλά Και σε σένα κοριτσάκι!!! Όλα να πάνε τέλεια!Το απόγευμα θα την κανείς?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την διάθεση σου.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ERIANTON είπε:

Αααα Καλημέρα @Dwroulita85 και εσυ σήμερα θα έχεις την χαρά να δεις το γλυκάκι σου?Με το καλό να πάνε όλα Καλά Και σε σένα κοριτσάκι!!! Όλα να πάνε τέλεια!Το απόγευμα θα την κανείς?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την διάθεση σου.

Να σαι καλα!! Στις 2 θα δώσω αιμα κ 4 ειναι η εξεταση. Θα παω σε ιδιωτικό κ εξειδικευμένο οποτε θα μου απαντήσουν σημερα κ για να δυο συνδυαστικά. 

Μακαρι να πανε ολα καλα!! Εχουμε κανει μεγαλο αγώνα. Ολοι μας. 

1WWgp3.png

Όλα μις χαρά θα πάνε!!

8 ώρες πρίν, Spirit_asp είπε:

Συγνώμη κορίτσια που πετάγομαι με άσχετο θέμα αλλά θα γίνω για πρώτη φορά μανούλα κ η αγωνία είναι μεγάλη...είμαι μόλις 5,5 εβδομάδων..Θα μπορούσατε να μου πείτε αν ξέρετε το γυναικολόγο Κλήμη Νικηφόρο κ ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν ;; 

Καλημέρα μπορείς να γράψεις στα πεδία αναζήτησης το όνομα και αν έχει υποθει σε κάποια συζήτηση εδώ μέσα στο βγαλει(πανω πανω που δείχνει μεγεθυντικό φακό) όποτε να ρωτήσεις κάποια κοπέλα που έχει αναφέρει το όνομά του.Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

10 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Μrηπως σε ποια εβδομαδα μπαινουμε στον 4ο μηνα;

Σε εφαρμογή που εχω στο κινητό μου και έχω βάλει την πητ που μου έδωσαν στην Αυχενική  ειναι λίγες μέρες νωρίτερα μου δείχνει ότι έκλεισα το πρώτο τρίμηνο.Και στο τικερ που εχω στην υπογραφή μου σε δύο μέρες θα δείξει ότι πάει στο τέταρτο κουτάκι-μήνα.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

11 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

@ERIANTON εκλεισα τα 35 και μου ειπε πως αν δε βγουν καλα τα αποτελεσματα της αυχενικης παμε κατευθειαν για εξεταση αιματος. Λογικα εννοουσε το Harmony. Δε θελει να το διακινδυνευσει με αμνιοπαρακεντηση.

Μηπως ξερετε σε ποια εβδομαδα μπαινουμε στον 4ο μηνα;

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)
  • Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...