Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Elpidaaa είπε:

Κ εγώ μεθαύριο.  Μόνο στην κοιλίτσα κορίτσι μου . Καλά αποτελέσματα 

Μαζι ειμαστε Ελπιδακι... κ γω εχω πολυ πονοκεφαλο 3 μερες τωρα. Πιστεύω οτι ειναι απο την αλλαγή καιρού. Πολυ ζεστη κ άνοιξε ο ανδρας μου κλιματισμό. Εκει καπου ηρθε κ το τελος μου.. 

• Μου αρέσει 2

1WWgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Αύριο ειναι η σειρά μου για Αυχενική και ανυπομονώ...!!! Κολπικα γίνεται η απ την κοιλιά?

Με το καλό @Eutuxia25 !Εμένα μου έκανε και κολπικα.Η ίδια γιατρός πριν 3 χρονια μόνο στην κοιλιά.Ας είσαι προετοιμασμένη και για τα δυο...

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Καλημέρα κορίτσια 

Δεν γίνεται ρε κορίτσια αυτό που ζω. Είμαι στην κλινική πάλι με αιματακι κόκκινο. Το μωρό μου που σπασαν τα νερά έχει αποκόλληση. Αυτο δεν συμβαίνει, ειναι από τα άγραφα, δεν γίνεται. 

Δεν το χωρεί ο νους μου. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Δεν γίνεται ρε κορίτσια αυτό που ζω. Είμαι στην κλινική πάλι με αιματακι κόκκινο. Το μωρό μου που σπασαν τα νερά έχει αποκόλληση. Αυτο δεν συμβαίνει, ειναι από τα άγραφα, δεν γίνεται. 

Δεν το χωρεί ο νους μου. 

Πω βρε κοριτσι μου! Ποσο αγωνία θα εχεις. Τι σου ειπαν; μαλλον χρειαζεσαι πολυ ξαπλα κ ουτροτζεσταν. Ολα να ειναι περαστικά! Να ναι καλα τα μωράκια σου κ εσυ θα κανεις υπομονη. 

1WWgp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Δεν το χωρεί ο νους μου. 

Αχ βρε κοριτσι μου ... τώρα τι να πω;; ότι Όλα για κάποιο λόγο γινονται; σε κάποια πράγματα δεν ξέρεις καν τι να πεις... απλά προσευχέσαι και κάνεις υπομονή...  ελπίζω να τελείωσει γρήγορα κ ευχαριστα η ταλαιπωρία σου ρε αγάπη...  πίστεψε σε αυτο  το μωράκι που παλεύει εκεί μέσα κ πάρε κουράγιο... η σκέψη μας είναι μαζί σου...

Ελπίδα μου κ εμένα στη βδομάδα θα με πιάσει 2 μερες έντονη ημικρανια.... ντεπον ..ξάπλα..σκοτάδι και Μασαζ... είναι αφορητα..κ εμένα μου ρχεται να κλαιω όταν με πιανει...

Πως είστε όλες κορίτσια μου; εμείς πήγαμε το 3ημερο στο χωριό του άντρα μου..μονεμβασια κ ήταν ωραία..κ καναμε κ μπανακι...αλλά δνε μπορούσα να κολύμπησω..ένιωθα πως κάτι μου ανεβαίνει προς τα πανω κ πνιγομουν νόμιζα... οποτε απλά έμπαινα ...

Χθες το μεσημέρι επειδή είχε κ πάτα πολύ ζέστη.. φάγαμε κ ξάπλωσα κ με έπιασαν 120 παλμόι...τρόμαξα πολύ... αλλά ο ντοκ είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχω ταχυπαλμιες ειδικά με τη ζέστη κ λόγω χαμηλής πίεσης π έχω κάθε μερα... 

Κατά τα άλλα..απο το μόνο που εξακουθω να υποφερω είναι τα εντερα...αυτά 

Σας φιλώ...

• Μου αρέσει 2

Lilypie - (Lzpn)

Διαφημίσεις

Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!Πώς είστε?

Εγώ ρε κορίτσια ολο το βράδυ εφιάλτες.Είδα 4 όνειρα που τα θυμάμαι.Είδα και ένα ωραίο από την "ελλειψη".....Ότι να ναι.

Ευτυχία μόλις έρθεις να μας ενημερώσεις ,περιμένουμε τα νέα σου.

Ελπιδακι είσαι καλύτερα σήμερα?Την πίεση σου την μετράς μια φορά την ημέρα?

Μαριγουλα μου....

Τι να πω εύχομαι να μην γίνει τίποτα.Όλα να είναι Καλά!Όταν μπορέσεις μπες να μας πεις νεοτερα

Ρενακι γι αυτό δεν μπήκες καθόλου!!Πέρναγε καλά,μπράβο.Εγώ έχω μόνιμα ταχυπαλμία.120 για πλάκα.Φρικαρω συνέχεια αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Εγώ βέβαια δεν έχω υπόταση,μέτρια θα την έλεγες την πίεση μου,συνήθως 12,5  με 8 .

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 59 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!Πώς είστε?

Εγώ ρε κορίτσια ολο το βράδυ εφιάλτες.Είδα 4 όνειρα που τα θυμάμαι.Είδα και ένα ωραίο από την "ελλειψη".....Ότι να ναι.

Ευτυχία μόλις έρθεις να μας ενημερώσεις ,περιμένουμε τα νέα σου.

Ελπιδακι είσαι καλύτερα σήμερα?Την πίεση σου την μετράς μια φορά την ημέρα?

Μαριγουλα μου....

Τι να πω εύχομαι να μην γίνει τίποτα.Όλα να είναι Καλά!Όταν μπορέσεις μπες να μας πεις νεοτερα

Ρενακι γι αυτό δεν μπήκες καθόλου!!Πέρναγε καλά,μπράβο.Εγώ έχω μόνιμα ταχυπαλμία.120 για πλάκα.Φρικαρω συνέχεια αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Εγώ βέβαια δεν έχω υπόταση,μέτρια θα την έλεγες την πίεση μου,συνήθως 12,5  με 8 .

Πωπω αγάπη κ εγώ κάθε μέρα έναν εφιάλτη.  . Απαπα πια .... αίματα...σκοτωμοι...ποτε δεν έβλεπα τέτοια... αλλά σχεδόν συνέχεια επίσης βλέπω κ ότι κάνω σεξ :oops: με τον αντρα μου ευτυχώς!! Χαχα...ενώ στην πραγματικότητα όμως δεν μου έχει έρθει τέτοια επιθυμία ακόμα ούτε καν... ότι να ναι τα όνειρα μας!

Ευτυχακι την εκανες την αυχενικη;;;

Lilypie - (Lzpn)

Αυτό έγραψα και εγώ ότι από την έλλειψη είδα και ένα ωραίο όνειρο.Ούτε Εγώ σκέφτομαι να το κάνω ούτε καν Θέλω  ,στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με είχε πιάσει γύρω στον πέμπτο και το επιχειρήσαμε αλλά ηταν κωμωδία όποτε κρίμα η όρεξη.Ο άντρας μου ίσα που ακουμπάνε και είχαμε πεθάνει στα γελια

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Και μένα από το κινητό δεν τα σβήνει τα ονόματα και κάνω αποκοπή αφού το μαρκάρω

Στο θέμα μας όμως.Γιατί σε αργήσαμε τόσο?Σε δημόσιο νοσοκομείο Είσαι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια ολα καλα μου ειπαν φαίνονται...60 % κοριτσι μου πε μετα απο πολυ πιεση...

Ναι στο αττικο 

Μπράβο κοριτσάκι!!Η συγκατοίκηση πώς παει?

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια ολα καλα μου ειπαν φαίνονται...60 % κοριτσι μου πε μετα απο πολυ πιεση...

Ναι στο αττικο 

Μπραβο ευτυχία μου!!! Ολα καλα!! Κολπικά ή απο την κοιλιτσα ειδα το μωρακι; 

1WWgp3.png

@Eutuxia25 Γιατί ρε συ κολπικό?Σου είπε κάποιο λόγο ή απλά τον εκανε ετσι?

Θα είναι ακόμα καλύτερα όταν έρθει το βρεφικό,έτσι πιστεύω .

@Marigula μου που είσαι? Τι γίνεται?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...