Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλημέρα!

@Αναστασία 33 κι εγω ειχα ερπη πριν 3 εβδομάδες!Και ηταν η δεύτερη μολις φορα στη ζωη μου!

Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να βαλω κανονικά zovirax.

Ειναι υποτίθεται σύνηθες να βγαίνει στην εγκυμοσύνη.Κουράγιο!

Κι εγω gaidaki εχω παθει αλλη μια φορα πριν 15 χρονια απο μια θεραπεια που εκανα κι απο τοτε ποτε ξανα. Βαζω οινοπνευμα απο χθες το βραδυ που το ειδα και το ξεραινει αρκετα καλα. Μεσα στο στομα τι κανουμε που ποναει ☹

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια κ από μενα .  Μπήκα να δω τι κάνετε  , ευτυχώς ηρεμία βλέπω.  Εμείς χθες πήγαμε στο χωριό κ στο πάνε έλα μου πόνουσε η κοιλιά πολύ χαμηλά από το κουνιμα .πολύ νωρίς άρχισαν όλα κ έχουμε 6 μηνες μπροστά. 

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα δεν ξύπνησα στις 6μισι το πρωι για την innohep. Με πηρε ο υπνος και την εκανα στις 9μισι που ξυπνησα κι εχω αγχωθει παλι ☹

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

tt1db33b

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα δεν ξύπνησα στις 6μισι το πρωι για την innohep. Με πηρε ο υπνος και την εκανα στις 9μισι που ξυπνησα κι εχω αγχωθει παλι ☹

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Καλημερα κοριτσακι μου.

Ευτυχως την εκανες!!!Η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να την ξεχνας αλλα για μια φορα πιστευω πως δεν υπαρχει προβλημα μην  αγχωνεσαι.Δεν εμεινε πολυ ωρα ακαλυπτος ο οργανισμος σου.Βαλε διπλα ξυπνητηρια!!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Γεια σας κοριτσάκια !!

Ελπιζω Όλες να είστε καλά το ίδιο και τα εμβρυακια σας.

@Marigula μου πως είστε σήμερα και οι τρεις σας?

@Αναστασία33 Μην στενάχωριεσαι δεν πειραζει.Στα γεννητικά όργανα είναι άσχημο.Περαστικά.Για το χάπι δεν ξέρω καθόλου ,για τον θυρεοειδή δεν είναι?Πηγές στον γιατρό? Μήπως είναι κάτι άλλο ,αφθα?Πώς λέγεται....

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΠ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑΧΎΤΑΤΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Είμαστε σπίτι και οι τρεις μας. 

Μια χαρά όλοι μας. Τώρα ξάπλα και αντιβίωση. Τετάρτη θα παω ξανά για υπερυχο, και να μετρήσουν και το υγρό του μωρού. 

Με την αντιβίωση σε κορίτσια, φωσκοσα, κατω. Ολη η ευαίσθητη περιοχή. Πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πλένουμσι με αντισιπτικο σαπούνι. Έχει κ φαγούρα ρε παιδι μοθ. Έτυχε σρ καμία σας? 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κορίτσια τι κάνετε για πολύ έντονο πονοκέφαλο.  Μου έρχετε να κλαίω από τον πονο. Πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοιο πρόβλημα 

πρίν από 13 λεπτά , Marigula είπε:

Μια χαρά όλοι μας. Τώρα ξάπλα και αντιβίωση. Τετάρτη θα παω ξανά για υπερυχο, και να μετρήσουν και το υγρό του μωρού. 

Με την αντιβίωση σε κορίτσια, φωσκοσα, κατω. Ολη η ευαίσθητη περιοχή. Πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πλένουμσι με αντισιπτικο σαπούνι. Έχει κ φαγούρα ρε παιδι μοθ. Έτυχε σρ καμία σας? 

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά να σου πάνε. Φαε κάθε μέρα προβιο γιαούρτι για τους μύκητες κάτω 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Marigula Εγω βγάζω πολυ ευκολα μύκητες, τουλάχιστον πριν την πρωτη εγκυμοσυνη για πλακα.Παντα με τις αντιβιωσεις παντα τρωω γιαούρτι, αλλα υπαρχουν σκευάσματα ...τώρα μαγιά ειναι...γαλακτοκατι ειναι ...θα σε γελάσω ...που τα βρίσκεις στα φαρμακεία.Δεν ειναι φάρμακο, οπότε πιθανότατα να στο επιτρεψει ο γιατρος και στην κύηση.Αυτα που κυκλοφορουν σίγουρα ακομα ειναι τα ultralevure. Πριν καποια χρόνια υπηρχαν και τα lactofemme, αλλα νομίζω πως δεν κυκλοφορουν πια.

Να είστε ολο και καλύτερα απο δω και περα και οι 3!Η μικρή σου πως ειναι τώρα που επέστρεψες;

πρίν από 40 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Κορίτσια τι κάνετε για πολύ έντονο πονοκέφαλο.  Μου έρχετε να κλαίω από τον πονο. Πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοιο πρόβλημα 

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά να σου πάνε. Φαε κάθε μέρα προβιο γιαούρτι για τους μύκητες κάτω 

@Elpidaaa Δεν ξέρω δυστυχώς κατι χωρις φάρμακα, που να είναι αποτελεσματικό.Σκοτάδι, καποια δροσερη κομπρεσα και μασαζ σε κροταφους, ιγμορια και σβέρκο; Ο άντρας μου εχει χρόνιο πρόβλημα με ημικρανίες και όταν ουτε χαπια δεν τον πιανουν αυτά δοκιμάζουμε για...ανακούφιση.

Περαστικά! :?

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 hour ago, gaidaki είπε:

@Marigula Εγω βγάζω πολυ ευκολα μύκητες, τουλάχιστον πριν την πρωτη εγκυμοσυνη για πλακα.Παντα με τις αντιβιωσεις παντα τρωω γιαούρτι, αλλα υπαρχουν σκευάσματα ...τώρα μαγιά ειναι...γαλακτοκατι ειναι ...θα σε γελάσω ...που τα βρίσκεις στα φαρμακεία.Δεν ειναι φάρμακο, οπότε πιθανότατα να στο επιτρεψει ο γιατρος και στην κύηση.Αυτα που κυκλοφορουν σίγουρα ακομα ειναι τα ultralevure. Πριν καποια χρόνια υπηρχαν και τα lactofemme, αλλα νομίζω πως δεν κυκλοφορουν πια.

Να είστε ολο και καλύτερα απο δω και περα και οι 3!Η μικρή σου πως ειναι τώρα που επέστρεψες;

@Elpidaaa Δεν ξέρω δυστυχώς κατι χωρις φάρμακα, που να είναι αποτελεσματικό.Σκοτάδι, καποια δροσερη κομπρεσα και μασαζ σε κροταφους, ιγμορια και σβέρκο; Ο άντρας μου εχει χρόνιο πρόβλημα με ημικρανίες και όταν ουτε χαπια δεν τον πιανουν αυτά δοκιμάζουμε για...ανακούφιση.

Περαστικά! :?

Κ η μητέρα μου έχει φοβερές ημικρανιες που δεν περνάνε με φάρμακα κ έχει πάει πολλές φορές στους γιατρούς. Δεν έχω συνέλθει ακόμη πρώτη φορά με έπιασε τόσο. Μαζί και η αδυναμία .πιο πολύ στο μπροστινό μέρος 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Αύριο ειναι η σειρά μου για Αυχενική και ανυπομονώ...!!! Κολπικα γίνεται η απ την κοιλιά?

Κ εγώ μεθαύριο.  Μόνο στην κοιλίτσα κορίτσι μου . Καλά αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@Eutuxia25 κι εγω νομιζα μονο στην κοιλια, αλλα 2 κοπελες που εκαναν την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι τους εκαναν και κολπικο. Να εισαι προετοιμασμενη. Καλα αποτελεσματα!!!

Μολις ρωτησα τη μαια μου και μου ειπε εξαρταται απο το γιατρο. Καποιοι κανουν και κολπικο.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

3 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου Καλή συνέχεια να έχετε μόνο ευχάριστα από δω και έπειτα.

@Elpidaaaτις τελευταίες μέρες ολο πονοκέφαλο εχω και δεν ξέρω Τι θα γινει.Το πρωί έχω βαρύ κεφάλι  Και με πονάει λίγο και Αφού σηκωθώ στην ώρα περίπου μου περνάει.

@Eutuxia25 Όλα τέλεια να τα δεις Αύριο .Να είναι όλα μια χαρά κοριτσάκι!Αυχενική γίνεται στην κοιλιά.Κάποιες φορές μπορεί να γίνει αλλά επειδή θα υπάρχει κάποιος λόγος.Μην ανήσυχες όμως .

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ERIANTON είπε:

Μπράβο κορίτσι μου Καλή συνέχεια να έχετε μόνο ευχάριστα από δω και έπειτα.

@Elpidaaaτις τελευταίες μέρες ολο πονοκέφαλο εχω και δεν ξέρω Τι θα γινει.Το πρωί έχω βαρύ κεφάλι  Και με πονάει λίγο και Αφού σηκωθώ στην ώρα περίπου μου περνάει.

@Eutuxia25 Όλα τέλεια να τα δεις Αύριο .Να είναι όλα μια χαρά κοριτσάκι!Αυχενική γίνεται στην κοιλιά.Κάποιες φορές μπορεί να γίνει αλλά επειδή θα υπάρχει κάποιος λόγος.Μην ανήσυχες όμως .

Είδα οτι έχω πίεση 10με 6 αλλά είναι λόγος να πονάει τόσο πολύ το κεφάλι? Δεν μπορώ να σηκωθω από το μεσημέρι :( ευτυχώς είναι σπίτι ο άντρας μου με το μωρό. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...