Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Εχετε αρχισει να σκεφτεστε για παραδειγμα ποιο καροτσι θα παρετε; Εγω φοβαμαι ακομα μην απογοητευτω, αλλα προσπαθω να χαζευω για να σκεφτομαι θετικα. Κι εχω μπερδευτει τελειως :-P

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εχετε αρχισει να σκεφτεστε για παραδειγμα ποιο καροτσι θα παρετε; Εγω φοβαμαι ακομα μην απογοητευτω, αλλα προσπαθω να χαζευω για να σκεφτομαι θετικα. Κι εχω μπερδευτει τελειως :-P

Το σκεφτομαι λιγακι αλλα μαζευομαι μολις αρχιζουν να παιρνουν τα μυαλα μου αερα.Λεω να περασει λιγο ακομα ο καιρος φοβαμαι κ εγω να μην απογοητευτω.Αν και τωρα που θα μπουμε στο τεταρτο δεν θα ειναι καλυτερα τα πραγματα??

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου.Ο γιος καταλαβαίνει τι γίνεται ότι θα έρθει και άλλο παιδάκι?

@ERIANTON Ειναι ενθουσιασμένος και παρακολουθεί κινούμενα σχέδια για τη δημιουργία του μωρού ("Μια φορά κι εναν καιρό ηταν η ζωή" - μια γαλλική σειρά).Λέει συχνά "το μπεμπιδι μας" Καλά δειχνει να το χει παρει.

Τώρα πως θα ειναι στ'αλήθεια οταν το γνωρίσει...Επιφυλασσομαι...:?

Το είπατε στα "μεγάλα αδέλφια" οι υπόλοιπες;

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 15 λεπτά , gaidaki είπε:

@ERIANTON Ειναι ενθουσιασμένος και παρακολουθεί κινούμενα σχέδια για τη δημιουργία του μωρού ("Μια φορά κι εναν καιρό ηταν η ζωή" - μια γαλλική σειρά).Λέει συχνά "το μπεμπιδι μας" Καλά δειχνει να το χει παρει.

Τώρα πως θα ειναι στ'αλήθεια οταν το γνωρίσει...Επιφυλασσομαι...:?

Το είπατε στα "μεγάλα αδέλφια" οι υπόλοιπες;

Μπράβο !!!Όλα θα είναι μια χαρά.Είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ζήλεια και αργότερα οι τσακωμοί όμως θα έχει αδερφάκι και αυτό είναι τεραστιιοοοοοοοο!

Εγώ το είπα προχτές που έκανα την Αυχενική,λάθος την επόμενη.Βασικά το είπε ο μπαμπάς του .Τρελάθηκε ερχόταν στην κοιλιά και έλεγε αδερφούλη το ξέρεις ότι σε περιμένω από τα πέντε μου?Με ακούει λέει?Του είπα ότι ήμουν έγκυος από όταν είδαμε την παρέλαση (25 Μαρτίου)για να καταλάβει ότι δεν φουσκώνει η κοιλιά τόσο γρήγορα κα τσαντηστηκε.Γιατί λέει δεν μου το έλεγες τόσο καιρό?Ααααα και σήμερα στο σχολείο που φεύγαμε φώναζαν οι συμμαθητές του Η μαμα του Βασίλη είναι εγκυοοοοοοοοςςςςς!!!!!εγκυοοοοοοοοςςςςς.αμάν λέω με έβγαλαν στην ημερήσια αναφορα

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

@Elpidaaa μολις ειδα περασες το κρισιμο οριο των 12 εβδομαδων!!! Πως και πως το περιμενω...

Ναι κορίτσι μου . Πέρασες και εσύ μια βδομάδα πάνω κάτω δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο . Μην ανησυχείς όλα θα μας πάνε τελειαααααααα

Πω πω κορίτσια πόσο όμορφο να ανακοινώσεις στο μεγαλύτερο παιδί για το αδερφάκι του. Εμένα είναι μικρούλης ακόμη. Αλλά αγαπάει τα μωρα τα λέει "νινι" δίνει φιλάκια κ αγκαλιτσα και έχω γλυκαθει με όλο αυτό το θαύμα. 

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Καλησπέρα!

Έκανα αυχενική διαφάνεια με τον μικρο μέσα, να παρακολουθεί το αδελφάκι του! Η γιατρός του εξηγουσε και λίγο!Μάλιστα του βρήκε από το αρχείο και τη φάτσα του απο τη β επιπέδου πριν 3χρόνια και ενθουσιάστηκε!

Είναι ολα τα δεδομένα πολυ καλά, την Τρίτη θα έχουμε απαντήσεις και από το αίμα, που ελπίζω να επιβεβαιώσουν τα σημερινά καλά νέα!

Ίσως είναι αγόρι, τελικά, αλλα δεν ειναι και σίγουρη...:?

Ο,τι καλύτερο σε όλες εύχομαι και λιγο πιο πολυ κουραγιο σε όσες είστε ξαπλωτες...:)

Μπραβο κοριτσάκι μου. Συγχαρητήρια.  Πολύ όμορφη στιγμή και με το μεγαλύτερο παιδάκι σου . 

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2) @Elpidaaa -αυχενικη-07.06.17  ΠΗΤ-15.12.17 

3) @Dwroulita85 - αυχενικη-07.06.17  ΠΗΤ-15.12.17

4) @gaidaki- αυχενικη:-D  ΠΗΤ-16.12.17

5) @Eutuxia25- αυχενικη-06.06.17  ΠΗΤ-17.12.17

6) @ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

7) @Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

8 ) @IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

9) @lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-?

10)  @sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

11) @Martha15 - αυχενικη-07.06.17 ΠΗΤ-19.12.17

12) @Αναστασία33 - αυχενικη-08.06.17  ΠΗΤ -?

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλό τριήμερο κοπέλες. 

Σας διαβάζω και χαίρομαι με τα νεακια σας. 

Εγω στην κλινική ακόμη. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί κολποραφη. Περιμένω τις αναλύσεις μπας κ πάω σπίτι μου. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Marigula είπε:

Καλημέρα καλό τριήμερο κοπέλες. 

Σας διαβάζω και χαίρομαι με τα νεακια σας. 

Εγω στην κλινική ακόμη. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί κολποραφη. Περιμένω τις αναλύσεις μπας κ πάω σπίτι μου. 

Καλημέρα και καλό τριήμερο!!!

Ευτυχώς που δεν χρειάζεται κάποια επέμβαση.Νιώθεις καλά?Με την πίεση όλα καλά?Ποτέ θα βγεις?

4ywWp2.png

2 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα και καλό τριήμερο!!!

Ευτυχώς που δεν χρειάζεται κάποια επέμβαση.Νιώθεις καλά?Με την πίεση όλα καλά?Ποτέ θα βγεις?

Μια χαρά νιώθω, εκτός απο κάποια πονακια, που ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικά. Με την πίεση ως παραδόξως ειναι πολύ καλή. 128/81, σταθερή απο τα χθες. 

Το πότε θα βγω άγνωστο. Οι αναλύσεις ευτυχώς είναι καλύτερες απο τις πρώτες. Ευτυχώς δεν υπάρχει μόλυνση που θα έβλαπτε το μωρό. 

Ο γιατρός είπε πως ευτυχώς μονο ο ένας σάκος ειχε διαρροή. Τι να πω... 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Μια χαρά νιώθω, εκτός απο κάποια πονακια, που ο γιατρός λέει ειναι φυσιολογικά. Με την πίεση ως παραδόξως ειναι πολύ καλή. 128/81, σταθερή απο τα χθες. 

Το πότε θα βγω άγνωστο. Οι αναλύσεις ευτυχώς είναι καλύτερες απο τις πρώτες. Ευτυχώς δεν υπάρχει μόλυνση που θα έβλαπτε το μωρό. 

Ο γιατρός είπε πως ευτυχώς μονο ο ένας σάκος ειχε διαρροή. Τι να πω... 

Το κοριτσάκι σου τι κάνει?Σε ζητάει σίγουρα Ε?

4ywWp2.png

3 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Το κοριτσάκι σου τι κάνει?Σε ζητάει σίγουρα Ε?

Ασε Ειρήνη μου, μπαίνει την πόρτα του δωματίου κλαίγοντας, έρχεται με αγκαλιάζει σφιχτά, κλαίω κι εγω μαζί της, με φίλα και μου λέει " Μαμα μου, αγαπώ σε". 

Μετά απο 5 λεπτά θέλει να πάει στο πάρκο με τον παππού 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Marigula είπε:

Ασε Ειρήνη μου, μπαίνει την πόρτα του δωματίου κλαίγοντας, έρχεται με αγκαλιάζει σφιχτά, κλαίω κι εγω μαζί της, με φίλα και μου λέει " Μαμα μου, αγαπώ σε". 

Μετά απο 5 λεπτά θέλει να πάει στο πάρκο με τον παππού 

Αυτό είναι δύσκολο κομμάτι.Υπομονή και δύναμη.Τουλάχιστον είναι καλό νοσοκομείο?

4ywWp2.png

12 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Αυτό είναι δύσκολο κομμάτι.Υπομονή και δύναμη.Τουλάχιστον είναι καλό νοσοκομείο?

Καλημέρα κοπέλες. 

Ναι, ειναι πολυκλινική, του γυναικολόγου μου.  Το καλύτερο στην περιοχή. Άψογα όλα. Εδώ θα γεννήσω με το καλό όταν έρθει η ώρα. 

Εδώ γεννησα κ την μικρή μου. 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου!

Πως ειστε?

Marigula μου λιγο υπομονη, οτι πρεπει να γινει για τη  υγεια την δικια σου και των μωρων σου.

Αφου οι αναλυσεις σου ειναι καλες φανταζομαι σε λιγες μερες θα πατε ολοι μαζι στο σπιτακι σας!

RaMVp2.png

Καλημέρα!

@Αναστασία 33 κι εγω ειχα ερπη πριν 3 εβδομάδες!Και ηταν η δεύτερη μολις φορα στη ζωη μου!

Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι μπορω να βαλω κανονικά zovirax.

Ειναι υποτίθεται σύνηθες να βγαίνει στην εγκυμοσύνη.Κουράγιο!

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...