Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!! Μολις ειδα στον υπνο μου οτι επεσα στο πατωμα μαζι με ενα πιατο σαλιγκαρια (δεν τα τρωω καν). Ελπιζω να μην ειναι κακο το ονειρο. Ξυπνησα κατα τις 5μισι για πιπι και οπως παντα εμεινα ξυπνια μεχρι τις 6μισι που κανω την ενεσουλα και παιρνω το utrogestan. Ειναι και η ωρα που ξυπναει ο αντρας μου για δουλεια και απλωνομαι :-P:-P:-P

Ε μετα θελω απο 1 μεχρι 3 ωρες για να ξανακοιμηθω και ξυπναω μεσημερι!! Τελειως γουρουνα νιωθω αλλα και τι να κανεις μονη στο σπιτι!!! 

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!

Πωπω τωρα κοιταω δεν ειναι καθολου καλο ονειρο τα σαλιγκαρια. Ευτυχως που μου πεσαν κατω και δεν τα εφαγα :-D

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλημερα κ απο μας! 

@ERIANTON τελικα ουτε εσυ εχεις ραντεβου για β επιπεδου; αυτο με τη βιοιατρικη που λες καλο μου ακουγεται αλλα θα το δεχτει ο γιατρος σου; συνηθως λενε οτι θελουν να τις κανεις εκει. Θα ρωτησω παντως κ εγω το δικο μου να παω αλλου αν ειναι γιατι χωρίς ραντεβου πρεπει να σκασεις 50ευρω.

Ο δικός μου μου είπε κάτι για Κολωνάκι πήρα τηλέφωνο έπαθα σοκ και τέλος.Του είχα πει να μου τις γράψει να τις κάνω στο Έλενα  ή αν δεν βρω στην βιοϊατρική και μου λέει εντάξει και εκεί πια έχουν ειδικευμένους γυναικολόγους.Δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά 100+

προτιμώ να τα δώσω για να πάρω κάτι για το βρεφακο.Όταν έρθει με το καλό.

Ασβέστιο βρήκες πιο θα πάρεις?είπα και εγώ του γιατρού και μου έδωσε και αναβραζων.Θα πίνω και από τα δυο ρώτησα αν πειράζει και είπε όχι.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

17 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ο Θεός να σου δίνει δύναμη κοριτσάκι!!!Όλα να πάνε τέλεια!

Εγώ θα πάω σε 13 μέρες που θα πάρω και την απάντηση από το Έλενα.Έκανα.Και εκεί και στην βιοϊατρική.Ανυπομονησία λέγετε αυτό αλλά πάντα είχα μια περιέργεια να κάνω κάποια ανάλυση αίματος την ίδια μέρα σε διαφορετικά μικροβιολογικα Κέντρα  να δω Πόσο κοντά θα έβγαιναν τα αποτελέσματα,είμαι και λίγο πανικοφιλη,χαχα

Αυτό με το φτάρνισμα δεν το εχω ακούσει ποτέ.Ότι μπορεί να πει καθένας για να το παίξει πρωτοπόρος καλό είναι .Σήμερα ο γυναικολόγος του ΙΚΑ που πηγα να μου γράψει φολλικο μου είπε δεν χρειάζεται να το πίνεις από δω και πέρΑ.Δεν ισχύει λέει αυτό που έλεγαν παλιά.

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις μου κ φόλλίκό είχα κάτω άπο τα όρια. Κακό αυτό κ πρέπει να το το πίνω μέχρι να ανέβει γενικά κ για την υγεία μου. Καλό είναι να μας γράφουν οι γιατροί και αυτήν την εξέταση. Μετά να μας λένε την δοσολογία 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλημερα κ απο μας! 

@ERIANTON τελικα ουτε εσυ εχεις ραντεβου για β επιπεδου; αυτο με τη βιοιατρικη που λες καλο μου ακουγεται αλλα θα το δεχτει ο γιατρος σου; συνηθως λενε οτι θελουν να τις κανεις εκει. Θα ρωτησω παντως κ εγω το δικο μου να παω αλλου αν ειναι γιατι χωρίς ραντεβου πρεπει να σκασεις 50ευρω.

Ο δικός μου μου είπε κάτι για Κολωνάκι πήρα τηλέφωνο έπαθα σοκ και τέλος.Του είχα πει να μου τις γράψει να τις κάνω στο Έλενα  ή αν δεν βρω στην βιοϊατρική και μου λέει εντάξει και εκεί πια έχουν ειδικευμένους γυναικολόγους.Δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά 100+

προτιμώ να τα δώσω για να πάρω κάτι για το βρεφακο.Όταν έρθει με το καλό.

@Αναστασία33 Εγώ είχα δει στον ύπνο μου κάτι τεράστια καβούρια τα άνοιγα σαν μπαουλακι και τα έτρωγα.Στον ονειροκριτη έγραφε για κερατωμα και για κέρδη.Κέρδη πάντως δεν είδα .......χαχαχ

4ywWp2.png

5 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημέρα σας !Πώς είστε κοριτσάκια?

Εγώ πάλι αυπνη,μια τα κουνούπια μια ι γιος μου μια το κεφάλι μου πάλι,σκατουλες.

Κ εγώ σαν κ σένα Ειρήνη μου . Καλά ο γιοκας πάντα με ξενύχταει . Σήμερα περιμένω τον μάστορα για να μας βάλει τις σιτες μπας κ ηρεμισουμε από τα κουνούπια .

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις μου κ φόλλίκό είχα κάτω άπο τα όρια. Κακό αυτό κ πρέπει να το το πίνω μέχρι να ανέβει γενικά κ για την υγεία μου. Καλό είναι να μας γράφουν οι γιατροί και αυτήν την εξέταση. Μετά να μας λένε την δοσολογία 

Ένα πίνεις την μέρα?Σου είπε ο γιατρός ότι θα το σταματούσε?λογικό είναι βέβαιΑ να σου δίνουν καπόιο σκεύασμα αναλόγως τις αποθήκες μας

4ywWp2.png

4 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα στην παρέα. Μια χαρά σας βλέπω ολες. Χαίρομαι κορίτσια. Μεγαλώνουν τα μπουμπουκια μας. 

Εμείς εδώ απλα πράγματα. Ξύπνησαμε κατα τις 4 το πρωί, με χίλια βάσανα να σηκωθείς να πάεις για πιπι. Αντε να παεις 5 μέτρα και να σέρνεις και τον ορο μαζί σου. Εκεί ανακαλύπτεις οτι πάλι δεν είσαι μόνη αλλά παρέα με αιματακι. Εκνευρίζεσαι... 

Άκουσα, χωρίς να μου πουν κάτι, την νοσοκομα, μετά από οδηγίες του γιατρού μου, που έκλεισε ραντεβού με τον γιατρο που μου έκανε την αυχενική, να περάσει να με δει, μήπως και χρειάζομαι κολποραφη. 

Θα περάσουμε όμορφα, ομορφα... 

Κανενα Αγιο Ευχαιλεο, ρε παιδιά... 

Ωχ κοριτσάκι μου ... να είσαι δυνατή. Ας κάνει το σωστό ο γιατρός σου, υπομονή μόνο.  

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Καλημερα κι απο μενα!!!! Μολις ειδα στον υπνο μου οτι επεσα στο πατωμα μαζι με ενα πιατο σαλιγκαρια (δεν τα τρωω καν). Ελπιζω να μην ειναι κακο το ονειρο. Ξυπνησα κατα τις 5μισι για πιπι και οπως παντα εμεινα ξυπνια μεχρι τις 6μισι που κανω την ενεσουλα και παιρνω το utrogestan. Ειναι και η ωρα που ξυπναει ο αντρας μου για δουλεια και απλωνομαι :-P:-P:-P

Ε μετα θελω απο 1 μεχρι 3 ωρες για να ξανακοιμηθω και ξυπναω μεσημερι!! Τελειως γουρουνα νιωθω αλλα και τι να κανεις μονη στο σπιτι!!! 

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!

Πωπω τωρα κοιταω δεν ειναι καθολου καλο ονειρο τα σαλιγκαρια. Ευτυχως που μου πεσαν κατω και δεν τα εφαγα :-D

Μην επηρεάζεσαι καθόλου από τα κακά όνειρα!!! Έχω διαβάσει ότι στην εγκυμοσύνη είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε άσχημα όνειρα . 

πρίν από 7 λεπτά , ERIANTON είπε:

Ένα πίνεις την μέρα?Σου είπε ο γιατρός ότι θα το σταματούσε?λογικό είναι βέβαιΑ να σου δίνουν καπόιο σκεύασμα αναλόγως τις αποθήκες μας

Ένα πίνω ναι . Δεν έχω ιδέα αν θα μου το σταματούσε. Πιστεύω γιαυτό μου έγραψε αυτήν την εξέταση. Γενικά τα κοιτάει όλα επειδή είχα δύσκολη εγκυμοσύνη πριν  . 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Έκανα αυχενική διαφάνεια με τον μικρο μέσα, να παρακολουθεί το αδελφάκι του! Η γιατρός του εξηγουσε και λίγο!Μάλιστα του βρήκε από το αρχείο και τη φάτσα του απο τη β επιπέδου πριν 3χρόνια και ενθουσιάστηκε!

Είναι ολα τα δεδομένα πολυ καλά, την Τρίτη θα έχουμε απαντήσεις και από το αίμα, που ελπίζω να επιβεβαιώσουν τα σημερινά καλά νέα!

Ίσως είναι αγόρι, τελικά, αλλα δεν ειναι και σίγουρη...:?

Ο,τι καλύτερο σε όλες εύχομαι και λιγο πιο πολυ κουραγιο σε όσες είστε ξαπλωτες...:)

• Μου αρέσει 4

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Just now, gaidaki είπε:

Καλησπέρα!

Έκανα αυχενική διαφάνεια με τον μικρο μέσα, να παρακολουθεί το αδελφάκι του! Η γιατρός του εξηγουσε και λίγο!Μάλιστα του βρήκε από το αρχείο και τη φάτσα του απο τη β επιπέδου πριν 3χρόνια και ενθουσιάστηκε!

Είναι ολα τα δεδομένα πολυ καλά, την Τρίτη θα έχουμε απαντήσεις και από το αίμα, που ελπίζω να επιβεβαιώσουν τα σημερινά καλά νέα!

Ο,τι καλύτερο σε όλες εύχομαι και λιγο πιο πολυ κουραγιο σε όσες είστε ξαπλωτες...:)

Μπράβο gaidaki μου!!! Που την εκανες;

tt1db33b

πρίν από 19 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλησπέρα!

Μπράβο κοριτσάκι μου.Ο γιος καταλαβαίνει τι γίνεται ότι θα έρθει και άλλο παιδάκι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...