Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

Νομιζω ότι δεν μπορεις να την αποφυγεις τοσο απλα , οτι ειναι απ τις βασικες εξετάσεις του προγεννητικου ελεγχου. Αληθεια ο γιατρος σου ειναι συμφωνος να μην την κανεις; Εξαλλου την αυχενικη δεν την κανουμε για να δουμε αν το μωρο ειναι καλα ή οχι, την κανουν για τα συνδρομα απ οσο ξερω...

Ελπιζω να εχουμε νεα απο τη marigula κ να ειναι κ καλα,τι περιπετεια κ αυτη! 

Εν τω μεταξυ εγω εχω πολυ θεμα με πονοκεφαλους, ωρες ωρες ειναι τοσο δυνατοι αλλα συνηθως οταν τρωω ψιλοπερνανε. Χαχαχ το εχετε κ εσεις αυτο;

Έχω την εντύπωση ότι και εγώ χτες από την πείνα μου ξεκίνησε .Η αλήθεια είναι ότι δεν τρέφομαι όσο πριν.Και έχω χάσει 3 + κιλά.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , IoannaMas είπε:

Νομιζω ότι δεν μπορεις να την αποφυγεις τοσο απλα , οτι ειναι απ τις βασικες εξετάσεις του προγεννητικου ελεγχου. Αληθεια ο γιατρος σου ειναι συμφωνος να μην την κανεις; Εξαλλου την αυχενικη δεν την κανουμε για να δουμε αν το μωρο ειναι καλα ή οχι, την κανουν για τα συνδρομα απ οσο ξερω...

Ελπιζω να εχουμε νεα απο τη marigula κ να ειναι κ καλα,τι περιπετεια κ αυτη! 

Εν τω μεταξυ εγω εχω πολυ θεμα με πονοκεφαλους, ωρες ωρες ειναι τοσο δυνατοι αλλα συνηθως οταν τρωω ψιλοπερνανε. Χαχαχ το εχετε κ εσεις αυτο;

Ευτυχώς μέχρι τώρα πονοκεφάλους όχι. Μια στο τόσο. Πονάκια όμως έχω συχνά κι αγχώνομαι. Εσείς;

tt1db33b

4 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

M arigula μου ελπιζω ολανα πανε καλα και με πιστη ολα θα γινουν.Να μας πεις τα νεα απο τον υπερηχο.

Εμενα η εξεταση πηγε καλα, κουνιοταν συνεχεια το μικρουλη μου. Τα αποτελεσματα ητα 1,4 η αυχενικη τρισωμια 21 1:4728 τρισωμια 18 1:10990 και τρισωμια 13 1:20000. Πολυ καλυτερα απο τις πιθανοτητες της ηλικιας μου.

Θα περιμενω και τα αποτελεσματα του αιματος και βλεπουμε. Αυτο που ειδα στα χαρτια αλλα δεν μου ειπαν τιποτα ειναι προεκλαμψια πριν τις 34 εβδομαδες 1:127 τι ειναι? Πολυ χαμηλο δεν ειναι? Ξερει καποια κοπελα να μου πει? 

Σε καμια αυχενικη αλλης κοπελας δεν το ανεφερε αυτο? 

RaMVp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κορίτσια έχω κλείσει αυχενική στο Ιασώ. Ξέρετε αν μπορεί να μου τη γράψει η γυναικολόγος μου;

Αν μπορεί να συνταγογράφησει, Ναι ,αλλιώς πας στο ΙΚΑ και στην γράφουν αρκεί νομίζω να έχεις κάποιο χαρτί να δείχνει ότι είσαι έγκυος.Δεν είμαι σίγουρη για αυτο.Αλλά και εκεί θα πληρώσεις την διαφορά που καλύτερα να ρωτήσεις Πόσο κάνει.Στην βιοϊατρική πληρώνεις μόνο 20 ευρώ για την αίματος.Ο υπέρηχος είναι δωρεαν με την συνταγή.

πρίν από 19 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Σε καμια αυχενικη αλλης κοπελας δεν το ανεφερε αυτο? 

Αν εννοείς για προεμλαμψια δεν γραφεί κάτι στην δική μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Για.μένα το.βασικό είναι να.γνωρίζω πράγματα για την.υγεία του μωρού που θα μπορούσα να ελέγξω σε άσχημο αποτέλεσμα. είδα ότι υπάρχει ια υγιής καρδιά που χτυπάει. τώρα για ποιο λόγο να κάνω αυχενικη;  να.μου δώσει πιθανότητες για σύνδρομο;  απλά πιθανότητες είναι και εγώ δεν.μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση. μόνο άγχος μου προσδίδει. τα παιδιά είναι δώρο!!!!  ότι ιδιαιτεροτητα και αν.έχουν! σε καμία περίπτωση δεν.θα αγνοούσα σημαντική εξέταση!  και δεν είναι οικονομικόι οι λόγοι 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κορίτσια έχω κλείσει αυχενική στο Ιασώ. Ξέρετε αν μπορεί να μου τη γράψει η γυναικολόγος μου;

Εγω στο Ιασω την εκανα πρεπει να ρωτησεις αν δεχονται με παραπεμπτικο.

Κοριτσια ποτε θα ξαναπατε στο γυναικολογο σας μετα την αυχενικη? 

RaMVp2.png

πρίν από 2 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Εγω στο Ιασω την εκανα πρεπει να ρωτησεις αν δεχονται με παραπεμπτικο.

Κοριτσια ποτε θα ξαναπατε στο γυναικολογο σας μετα την αυχενικη? 

17/5 τελευταια επισκεψη και ειπε θα με δει σε ενα μηνα. Οποτε ναι η επομενη επισκεψη πεφτει μια βδομαδα μετα την αυχενικη. lizaki1111 ποιος στην εκανε; Μηπως και τυχαμε στον ιδιο...

tt1db33b

πρίν από 14 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

17/5 τελευταια επισκεψη και ειπε θα με δει σε ενα μηνα. Οποτε ναι η επομενη επισκεψη πεφτει μια βδομαδα μετα την αυχενικη. lizaki1111 ποιος στην εκανε; Μηπως και τυχαμε στον ιδιο...

Εμενα μου ειπε να τα πουμε σε κανα μηνα και μου φαινεται πολυ μακρια..

Την αυχενικη μου την εκανε ο Χατζηθωμας.

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Εμενα μου ειπε να τα πουμε σε κανα μηνα και μου φαινεται πολυ μακρια..

Την αυχενικη μου την εκανε ο Χατζηθωμας.

Ετσι μου φανηκε κι εμενα οταν μου το ειπε και οντως μου φαινεται πολυ μεγαλο διαστημα. Αν θυμαμαι καλα αναμεσα στους 3 που μου ειχε σημειωσει η γυναικολογος ηταν και ο Χατζηθωμας, αλλα εψαχνα το τελευταιο ραντεβου οποιαδηποτε ημερα απο 8/6 και μου βρηκε μονο με τον Τασση (απο τους 3 που ζητησα). Τρελή αγωνία.

Σας εχω ζαλισει σημερα, αλλα μηπως σας εχουν αναφερει κατι για το φτερνισμα; Εμενα μου το απαγορευσε και στην αρχη νομιζα οτι μου εκανε πλακα. Να το κοβεις, μου ειπε. Ε δε γινεται παντα...

tt1db33b

2% μα 2%!!! 2% σε παγκόσμια κλίμακα συμβαίνει αυτό που συνέβη σε εμένα ρε κορίτσια. 

Μια χαρα είμαι και εγω κ τα μωρά. Ευτυχώς το αίμα σταμάτησε, λιγα πονακια αύριο ξανά υπερυχο. Με βλέπω να κανω τριήμερο εδω μεσα, αφού πρέπει να ξανα κανω αναλυσεις οτι δεν υπάρχει αμνιακό στον τράχηλο. 

Και... Απο τωρα κ στο εξής μέχρι να γεννησω, κρεβάτι!!!! Ουτε βαρος, ουτε μετακινησησεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξανά γίνει. 

Αυτα... 

Αναστασία μου καλως ορισες στην παρέα μας. Με το καλο το νινακι. 

Μάρθα, εχω αρκετές φίλες που έχουν το ίδιο σκεπτηκο μαζί σου. Λενε ότι μας έστειλε ο Θεός θα το δεκτουμε. Εγω απλα θα ήθελα να ξέρω, απλα να ειμαι προετιμασμενη ψυχολογικά κ θα το εψαχνα για να ξέρω πως θα το αντιμετωπισω κ κυρίως πως να συμπεριφερθω σε αυτην την ψυχούλα. 

Επισης εδω ειναι υποχρεωτικη εξέταση. 

Καλυνυχτα σε ολες. 

• Μου αρέσει 4

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ετσι μου φανηκε κι εμενα οταν μου το ειπε και οντως μου φαινεται πολυ μεγαλο διαστημα. Αν θυμαμαι καλα αναμεσα στους 3 που μου ειχε σημειωσει η γυναικολογος ηταν και ο Χατζηθωμας, αλλα εψαχνα το τελευταιο ραντεβου οποιαδηποτε ημερα απο 8/6 και μου βρηκε μονο με τον Τασση (απο τους 3 που ζητησα). Τρελή αγωνία.

Σας εχω ζαλισει σημερα, αλλα μηπως σας εχουν αναφερει κατι για το φτερνισμα; Εμενα μου το απαγορευσε και στην αρχη νομιζα οτι μου εκανε πλακα. Να το κοβεις, μου ειπε. Ε δε γινεται παντα...

Τον Τασση μου  τον ειχε και εμενα σαν επιλογη.Παντως ειναι ωραια εξεταση.Θα δεις!

Με το φτερνισμα δεν μου ειπε κατι.Φτερνιζομουν κανονικα 3-4φορες που μου εχει ερθει.

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

1 hour ago, Martha15 είπε:

Για.μένα το.βασικό είναι να.γνωρίζω πράγματα για την.υγεία του μωρού που θα μπορούσα να ελέγξω σε άσχημο αποτέλεσμα. είδα ότι υπάρχει ια υγιής καρδιά που χτυπάει. τώρα για ποιο λόγο να κάνω αυχενικη;  να.μου δώσει πιθανότητες για σύνδρομο;  απλά πιθανότητες είναι και εγώ δεν.μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση. μόνο άγχος μου προσδίδει. τα παιδιά είναι δώρο!!!!  ότι ιδιαιτεροτητα και αν.έχουν! σε καμία περίπτωση δεν.θα αγνοούσα σημαντική εξέταση!  και δεν είναι οικονομικόι οι λόγοι 

Ούτε Β επιπέδου θα κάνεις?

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Marigula είπε:

2% μα 2%!!! 2% σε παγκόσμια κλίμακα συμβαίνει αυτό που συνέβη σε εμένα ρε κορίτσια. 

Μια χαρα είμαι και εγω κ τα μωρά. Ευτυχώς το αίμα σταμάτησε, λιγα πονακια αύριο ξανά υπερυχο. Με βλέπω να κανω τριήμερο εδω μεσα, αφού πρέπει να ξανα κανω αναλυσεις οτι δεν υπάρχει αμνιακό στον τράχηλο. 

Και... Απο τωρα κ στο εξής μέχρι να γεννησω, κρεβάτι!!!! Ουτε βαρος, ουτε μετακινησησεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξανά γίνει. 

Αυτα... 

Αναστασία μου καλως ορισες στην παρέα μας. Με το καλο το νινακι. 

Μάρθα, εχω αρκετές φίλες που έχουν το ίδιο σκεπτηκο μαζί σου. Λενε ότι μας έστειλε ο Θεός θα το δεκτουμε. Εγω απλα θα ήθελα να ξέρω, απλα να ειμαι προετιμασμενη ψυχολογικά κ θα το εψαχνα για να ξέρω πως θα το αντιμετωπισω κ κυρίως πως να συμπεριφερθω σε αυτην την ψυχούλα. 

Επισης εδω ειναι υποχρεωτικη εξέταση. 

Καλυνυχτα σε ολες. 

Τελεια νεα!Μπραβο κοριτσι μου!!

Μονο ξεκουραση και ολα θα πανε καλα!!!!

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...