Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

M arigula μου ελπιζω ολανα πανε καλα και με πιστη ολα θα γινουν.Να μας πεις τα νεα απο τον υπερηχο.

Εμενα η εξεταση πηγε καλα, κουνιοταν συνεχεια το μικρουλη μου. Τα αποτελεσματα ητα 1,4 η αυχενικη τρισωμια 21 1:4728 τρισωμια 18 1:10990 και τρισωμια 13 1:20000. Πολυ καλυτερα απο τις πιθανοτητες της ηλικιας μου.

Θα περιμενω και τα αποτελεσματα του αιματος και βλεπουμε. Αυτο που ειδα στα χαρτια αλλα δεν μου ειπαν τιποτα ειναι προεκλαμψια πριν τις 34 εβδομαδες 1:127 τι ειναι? Πολυ χαμηλο δεν ειναι? Ξερει καποια κοπελα να μου πει? 

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπέλες μου χίλια ευχαριστώ για την στήριξη 

Ο υπερυχος καλος. Κ τα δύο τα μωρά μια χαρά με υγρό. 

Και εδω διαιρωτασε όλο αυτό το νερο απο που έφυγε αφου των μωρών ειναι μια χαρά?  

• Μου αρέσει 2

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Κι εγώ περιμένω με τεράστια αγωνία την αυχενική στις 8 Ιουνίου κορίτσια. Εσείς είδατε φύλο στην αυχενική; Εννοείται ότι είναι το τελευταίο που με νοιάζει, μόνο να είναι καλά το μωράκι θέλω, αλλά δεν ξέρω πως να το φαντάζομαι. Εσείς σίγουρα με καταλαβαίνετε.

tt1db33b

πρίν από 33 λεπτά , Marigula είπε:

Και εδω διαιρωτασε όλο αυτό το νερο απο που έφυγε αφου των μωρών ειναι μια χαρά?  

Λογικη η απορια σου κοπελα μου αλλα σε τελικη αναλυση αν ειναι καλα τα μωρακια ειναι το πιο σημαντικο! Εσυ πως αισθανεσαι, πονας εισαι καλα; ακομα νοσοκομειο φανταζομαι...

πρίν από 2 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κι εγώ περιμένω με τεράστια αγωνία την αυχενική στις 8 Ιουνίου κορίτσια. Εσείς είδατε φύλο στην αυχενική; Εννοείται ότι είναι το τελευταίο που με νοιάζει, μόνο να είναι καλά το μωράκι θέλω, αλλά δεν ξέρω πως να το φαντάζομαι. Εσείς σίγουρα με καταλαβαίνετε.

Αναστασια εισαι καινουρια στο φορουμ; δεν σε θυμαμαι για αυτο καλως ηρθες! Ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη; ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα στην αυχενικη μου ειπε υπαρχει υποψια για αγορι αλλα δεν ειναι σιγουρο.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Ναι καινούρια!! Μέχρι πρόσφατα απλά το συμβουλευόμουν, διάβαζα συζητήσεις. Είμαι στο κρεβάτι από τις 23/4 με αιματάκι που εδώ και 2 εβδομάδες έχει ευτυχώς σταματήσει. Όσο καιρό έβλεπα το αίμα πολύ κακή ψυχολογία απ' το φόβο μου, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο είχα μια αποβολή στην αρχή της κύησης και τελικά έχω θρομβοφιλία. Είμαι πολύ αγχωμένη αν και η γιατρός μου λέει ότι κάνω περισσότερο κακό έτσι. Δε μπορώ να το ελέγξω... Προσπαθούσαμε καιρό βλέπετε και είναι το πρώτο μας μωράκι. Εύχομαι να πάνε καλά όλα σε όλες κορίτσια. Που κάνατε ή έχετε κλείσει για αυχενική;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ναι καινούρια!! Μέχρι πρόσφατα απλά το συμβουλευόμουν, διάβαζα συζητήσεις. Είμαι στο κρεβάτι από τις 23/4 με αιματάκι που εδώ και 2 εβδομάδες έχει ευτυχώς σταματήσει. Όσο καιρό έβλεπα το αίμα πολύ κακή ψυχολογία απ' το φόβο μου, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο είχα μια αποβολή στην αρχή της κύησης και τελικά έχω θρομβοφιλία. Είμαι πολύ αγχωμένη αν και η γιατρός μου λέει ότι κάνω περισσότερο κακό έτσι. Δε μπορώ να το ελέγξω... Προσπαθούσαμε καιρό βλέπετε και είναι το πρώτο μας μωράκι. Εύχομαι να πάνε καλά όλα σε όλες κορίτσια. Που κάνατε ή έχετε κλείσει για αυχενική;

Περασες κ εσυ τα δικα σου βλεπω.. Θρομβοφιλια ειναι αυτο που πρεπει να κανεις μια ενεση για την πηξη του αιματος; μια φιλη το ειχε αυτο κ ειχε 3 αποβολες κ μετα γεννησε ενα αγορακι αλλα επειδη αλλαξε γιατρο κ εκανε τις συγκεκριμένες ενεσεις.Γενικα μου έλεγε οτι εφοσον το παρακολουθεις δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

Εγω την εκανα στο Ελενα την αυχενικη!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Rena87 - αυχενικη:-D   ΠΗΤ-12.12.17

2) @Elpidaaa -αυχενικη-07.06.17  ΠΗΤ-15.12.17 

3) @Dwroulita85 - αυχενικη-07.06.17  ΠΗΤ-15.12.17

4) @gaidaki- αυχενικη-02.06.17  ΠΗΤ-16.12.17

5) @Eutuxia25- αυχενικη-06.06.17  ΠΗΤ-17.12.17

6) @ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

7) @Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

8 ) @IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

9) @lizaki1111-αυχενικη:-D    ΠΗΤ-?

10)  @sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

11) @Martha15 - αυχενικη-07.06.17 ΠΗΤ-19.12.17

12) @Αναστασία33 - αυχενικη-08.06.17  ΠΗΤ -?

• Μου αρέσει 1

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Ναι κάνω ενεσούλες κάθε μέρα. Γενικά θέλει παρακολούθηση. Αλλά λόγω του αίματος και του πόνου που είχα και αυτή τη φορά σκέφτομαι μήπως έχω και κάτι άλλο... από τις 23/4 λοιπόν utrogestan, μαγνήσιο, φολικό και κατά διαστήματα buscopan κι ο Θεός βοηθός!!!! Αφήστε που έχω να δω το μωράκι μου από τις 17/5 κι έχω σκάσει απ' το άγχος. Είναι άλλος ένας λόγος που περιμένω πως και πως την αυχενική.

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλώς ήρθες Αναστασία μου! Εγω κανω ενέσεις θρομβοπαριν κ παιρνω κ Σαλοσπίρ. Κ γω ξαπλα απο τις 30/3 που εκανα την εμβρυομεταφορα. Υπομονη κοριτσι μου ολα περνανε με πίστη κ την ελπιδα για γερα μωρά. Εμενα η αυχενική μου ειναι 7/6, την τεταρτη που μας ερχεται σε ιδιωτικό κέντρο εδω στη θεσσαλονικη που μένουμε. 

• Μου αρέσει 1

1WWgp3.png

Γειά σου Αναστασία. Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!  όλα να πάνε κατ'ευχην.τελικά κορίτσια εγώ χθες πήρα τον.γιατρό και την,ακύρωσα την,αυχενικη. αφού το είδα το μωρό ότι είναι καλά δεν.με.ενδιαφέρει καθόλου η αυχενικη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Martha15 είπε:

Γειά σου Αναστασία. Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!  όλα να πάνε κατ'ευχην.τελικά κορίτσια εγώ χθες πήρα τον.γιατρό και την,ακύρωσα την,αυχενικη. αφού το είδα το μωρό ότι είναι καλά δεν.με.ενδιαφέρει καθόλου η αυχενικη. 

Martha15 τι εννοείς ότι δε θα την κάνεις καθόλου;;; Κι ο γιατρός τι λέει γι' αυτό;

tt1db33b

@Αναστασία33Καλώς ήρθες  να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και να αποκτήσεις το πολυπόθητο -για όλες μας- μωρουλι.

Και εγώ στο Έλενα έκανα αυχενική δωρεαν.Αφού την είχα συνταγογραφησει

1 hour ago, Martha15 είπε:

Αν είναι για οικονομικούς λόγους μπορείς πια να πάρεις συνταγή από τον ιατρό και να την κανείς δωρεαν,αν πρόκειται να κάνεις αμνιοπαρακεντηση οκ,δεν χρειάζεται ας πούμε....

Για αλλο λόγο εγώ δεν θα το σκεφτόμουν

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Martha15 τι εννοείς ότι δε θα την κάνεις καθόλου;;; Κι ο γιατρός τι λέει γι' αυτό;

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!!

Θα παραμείνεις στο νοσοκομείο?Τι σου είπε ο γιατρός εκτός την αντιβίωση?Εύχομαι Όλα να πάνε κατ'ευχην!!Σε σκεφτόμουν ολο το βράδυ που μπήκα και διάβασα.ουφφφ

4 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλημερα κοριτσια

@ERIANTON δεν πηρα ακομα τα αποτελεσμ η ατα του παπ α λογικα εχουν βγει αλλα σιγα μην παω στο ελενας μονο για αυτο.. Περιπου μεσα Ιουνίου θα παω στο γιατρο κ θα τα παρω τοτε. 

Κοριτσάκι εμένα μου είπαν να πΆρω τηλέφωνό μετα απο 15 μέρες μάλλον για να δουν αν είναι έτοιμες και για ότι για να παραλάβω τις απαντήσεις θέλει και το παραπεμπτικό.Πάρε ένα τηλέφωνο λογικά θα είναι ετοιμες.Β επιπέδου έχεις κλείσει εκεί?Αααα και πηγα ΙΚΑ να μου γράψει φολλικο οξύ και ρώτησα αυτό που είπες για το ασβέστιο και μου είπε ότι μπορω να πάρω το αναβραζων που είναι και πιο δροσερό για το καλοκαίρι( πηγα να κλάσω στα γέλια) ότι τώρα αυτός ήθελε να με δροσισει?Ο φαρμακοποιός που ρώτησα μου είπε ότι όλα έχουν Γλυκαντικά αλλιώς δεν τρώγεται με τίποτα.

@Elpidaaa μου και τω Έτσι ημουν όλη μέρα σαν να ξεκίναγε από τον αυχένα και πονάω από Όλες τις πάντες.Το πρωί ξύπνησα και ένιωθα μια μικρή ενόχληση και σκέφτηκα ότι θα ήμουν έτσι Μαι σήμερα αλλά ευτυχώς Όλα Καλά.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

1 hour ago, Martha15 είπε:

Νομιζω ότι δεν μπορεις να την αποφυγεις τοσο απλα , οτι ειναι απ τις βασικες εξετάσεις του προγεννητικου ελεγχου. Αληθεια ο γιατρος σου ειναι συμφωνος να μην την κανεις; Εξαλλου την αυχενικη δεν την κανουμε για να δουμε αν το μωρο ειναι καλα ή οχι, την κανουν για τα συνδρομα απ οσο ξερω...

Ελπιζω να εχουμε νεα απο τη marigula κ να ειναι κ καλα,τι περιπετεια κ αυτη! 

Εν τω μεταξυ εγω εχω πολυ θεμα με πονοκεφαλους, ωρες ωρες ειναι τοσο δυνατοι αλλα συνηθως οταν τρωω ψιλοπερνανε. Χαχαχ το εχετε κ εσεις αυτο;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...