Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

7 minutes ago, ERIANTON said:

μπα εμεις ειμασταν μια χαρα με τον αντρα μου.ολοι οι αλλοι περισσευαν.ειχα μωρο και αντρα μαζι και ημουν υπερπληρης.δεν εχω θεμα με την ανάρρωση οταν γυρισα στο δωματιο εκανα μπάνιο και ημουν μια χαρα.και τωρα ετσι θα γινει!:):mrgreen:

κοιτα εμενα ο φόβος μου ηταν δημιουργικος.... εκανα οτι μου ελεγε ο γιατρος μόνοοοο.και το εβγαλα με δυο εξωθησεις.ηταν ολα ιδανικα!!το ραψιμο με πονεσε πολυ τα ειδα ολααααα.τιποτα αλλο.

Ετσι θα ναι κ τωρα! Κ εμενα με μια μαχαιρια χαααχαχαχαχαχαχα

μου ευχονται με εναν πονο τους λεω παιδια αν στην καισαρικη εχει πονο για να βγει το παιδι κατι εχουν κανει λαθος εκσυγχρονιστε την ευχη παρακαλω χεχεχε

• Χαχα 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Ioanna2* ευτυχώς κ στις 2 φορές στο Ιασώ είχα καλές συγκατοίκους !!!! Κ περνούσε ευχάριστα η ώρα !! Λες να είμαστε μαζί τώρα ;;; χαχααχαχχα!! Θέλω να πιστεύω πως όχι για να μην γεννήσω από τις 36 εβδομάδες !!!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

8 minutes ago, gtkt1311 said:

@Ioanna2* ευτυχώς κ στις 2 φορές στο Ιασώ είχα καλές συγκατοίκους !!!! Κ περνούσε ευχάριστα η ώρα !! Λες να είμαστε μαζί τώρα ;;; χαχααχαχχα!! Θέλω να πιστεύω πως όχι για να μην γεννήσω από τις 36 εβδομάδες !!!

Θα παω μαλλον Ρεα... αυριο θα παω να δω το μαιευτηριο... αν κ αν ησουν εσυ πλακα θα ειχε δε θα στο ευχομουν ομως!!!!! Κρατησου λιιιιιγο ακομα γερααααα

5eUkp2.pngEYn2p2.png

@Ioanna2* πήγαινε κ ΡΕΑ να μας πεις τις εντυπώσεις σου !!! εγώ δεν έχω επιλογή εκτός από Ιασώ ! Να σε ρωτήσω ;; η μικρή σου ήταν κ εσένα αλλεργική στο γάλα έτσι δεν είναι ;; τώρα τι θα κάνεις ; θα κάνεις αποχή εξ´αρχης ; θα τρως τα πάντα  κ θα βλέπεις τι το πειράζει ;;

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

@gtkt1311 ναι ηταν, και η παιδιατρος μου ειπε να κανω αποχη εξαρχης στα γαλακτοκομικα για 2 μηνες... κ αν δωσω ξενο να ειναι ΗΑ. Το δευτερο το ηξερα το πρωτο μου πεσε βαρυ... εχεις εσυ καποια ενημερωση;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

@Ioanna2* και εμένα μου είπε να δώσω ΗΑ αν χρειαστεί κ να το τονίσω κ στο μαιευτήριο να μην δώσουν τίποτα άλλο χωρίς την συναίνεση μου . Για την αποχή εμένα μου είπε να τρώω με μέτρο γαλακτομικα κ να βλεπουμε αν θα το πειράζει κάτι . Πχ μου είπε όχι γάλα κ τυρί μαζί ένα ένα ξεχωριστά για να μπορούμε να δούμε αν θα το πειράξει κάτι . Αυτό που συνέχεια μου λέει είναι θήλασε τουλάχιστον 6 μηνες γιατί είναι το καλύτερο φάρμακο για την αλλεργία . Εμένα ξέρεις τι θα μου λείψει πολύ αν μου κόψει το γάλα μέσα στον καφέ !! Δεν μπορώ να τον πιω σκέτο !! Το χειρότερο μου .

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

:)Μανούλες Δεκεμβρίου 2017:)

(Οκτωβρίου & Νοεμβρίου)

1) @Dwroulita85 20.09.2017 αγοράκι :-D 

2) @butterfly1986 23.10.2017 αγοράκια :-D:-D

3) @Marigula 31.10.2017 κοριτσάκια :-D:-D

4) @Eutuxia25 15.11.2017 κοριτσάκι :-D

5) @IoannaMas 17.11.2017 αγοράκι :-D

6) @Ersikapa6 22.11.2017 κοριτσάκι :-D

7) @Maria D 22.11.2017 αγοράκι :-D

8 )@gaidaki 28.11.2017 αγοράκι :-D

9) @Αναστασία33 28.11.2017 αγοράκι :-D

@sofaki887- κορίτσι:-D ΠΗΤ-24.11.17

@tinkerbell1991 - αγόρι:-DΠΗΤ-30.11.17

@natasaki34 - αγόρι:-D ΠΗΤ-05.12.17

@ERIANTON - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ioanna2* - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Alzira - κορίτσι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Rena87 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-12.12.17

@lizaki1111- κορίτσι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Maria K8 -  αγόρι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Elpidaaa - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17 

@Stefounia- αγόρι :-D ΠΗΤ-27.12.17

@tina26 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@gtkt1311 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@Natale1 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-31.12.17

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Κοριτσια μου καλημερα. Γεννησαμε την Τριτη στις 3.20 το μεσημερι. Ειναι ενας κουκλος 2.950. @gaidaki με προλαβες :-P Χαθηκα γιατι ειχε μια αιμορραγια η μητρα αμεσως μετα τον τοκετο, μου εκανε ολικη για να το φτιαξει και μεχρι χθες στις 9 το βραδυ ημουν στην εντατικη για παρακολουθηση. 

• Μου αρέσει 5

tt1db33b

πρίν από 13 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια μου καλημερα. Γεννησαμε την Τριτη στις 3.20 το μεσημερι. Ειναι ενας κουκλος 2.950. @gaidaki με προλαβες :-P Χαθηκα γιατι ειχε μια αιμορραγια η μητρα αμεσως μετα τον τοκετο, μου εκανε ολικη για να το φτιαξει και μεχρι χθες στις 9 το βραδυ ημουν στην εντατικη για παρακολουθηση. 

Να σου ζησει Αναστασια μου! :-D Να ειναι παντα γερος κ τυχερος ο μπεμπακος σου! Καλη αναρρωση κ με το καλο να πατε στο σπιτακι σας!

• Ευχαριστώ 1

q2mZp2.png

YRYsp3.png

1 hour ago, Αναστασία33 said:

Να σπυ ζησει Αναστασια μου ο μπεμπης σου υγιης κ ευτυχισμενος! Καλη αναρρωση κ σε σενα ευχομαι ολα καλα να ειναι παντα!

• Ευχαριστώ 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

12 hours ago, gtkt1311 said:

@Ioanna2* και εμένα μου είπε να δώσω ΗΑ αν χρειαστεί κ να το τονίσω κ στο μαιευτήριο να μην δώσουν τίποτα άλλο χωρίς την συναίνεση μου . Για την αποχή εμένα μου είπε να τρώω με μέτρο γαλακτομικα κ να βλεπουμε αν θα το πειράζει κάτι . Πχ μου είπε όχι γάλα κ τυρί μαζί ένα ένα ξεχωριστά για να μπορούμε να δούμε αν θα το πειράξει κάτι . Αυτό που συνέχεια μου λέει είναι θήλασε τουλάχιστον 6 μηνες γιατί είναι το καλύτερο φάρμακο για την αλλεργία . Εμένα ξέρεις τι θα μου λείψει πολύ αν μου κόψει το γάλα μέσα στον καφέ !! Δεν μπορώ να τον πιω σκέτο !! Το χειρότερο μου .

Ειναι πιο χαλαρος εσενα..... Δεν ξερω κ εγω τι να κανω η αληθεια ειναι απο το θηλασμο περνανε πιο λιγα κ αν εχει θ αργησει να εμφανιστει κ να τρως ακομα. Μου πε νομιζω αν θελω κατσικισιο τυρι να τρωω αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη αν μου το πε απ την αρχη η μετα απο κανα μηνα. Ο καφες ειναι θεμα αλλα εγω τον εκοψα εδω κ μηνες κ θα κανω αποχη κ μετα μεχρι να σταματησω θηλασμο. Ε μετα θα γινει χαμος 3-3 θα τους πινω χαχαχαχα

καλημερα κοριτσια!

5eUkp2.pngEYn2p2.png

@Αναστασία33 να σου ζήσει ο μπέμπης !! Γέρος κ καλότυχος να είναι !!! Καλή ανάρρωση !!!

@Ioanna2* και εγω πολύ συντηρητικά θα ξεκινήσω στην αρχή , ελάχιστα γαλακτομικά για αρχή κ βλέπουμε . Πηγές στο ΡΕΑ σήμερα ;;

• Ευχαριστώ 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

23 minutes ago, gtkt1311 said:

@Αναστασία33 να σου ζήσει ο μπέμπης !! Γέρος κ καλότυχος να είναι !!! Καλή ανάρρωση !!!

@Ioanna2* και εγω πολύ συντηρητικά θα ξεκινήσω στην αρχή , ελάχιστα γαλακτομικά για αρχή κ βλέπουμε . Πηγές στο ΡΕΑ σήμερα ;;

Πήγα ναι γενικά οι κοινοχρηστοι χώροι ειναι πιο μικροί από Ιασω, το δικλινο το απλο περιπου ιδιο σε μεγεθος αλλα πιο καινουριο, γενικα πιο χαλαρους τους ειδα εκει, το superior δικλινο δεν αξιζει σιγουρα στο Ρεα. Τρικλινα δεν ειδα. Καινουριο καθαρο ειναι ολο.

@Alzira μια μερα εμεινε κ αλλαζειο μηνας! Αντε να μαθουμε νεα κ απο Ειρηνη

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...