Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Alzira είπε:

ευτυχώς δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι οπότε είμαστε σε αναμονή της μπέμπας 24/7 , νιώθω κάπως άσχημα για αυτό αλλά θα με βόλευε να έχω μια ημερομηνία και να πάω να γεννήσω - έτσι θα μπορούσα να πάω και στο νοσοκομείο που θέλω και όχι όπου εφημερεύει . Σκέφτομαι να τους πω να μου κάνουν πρόκληση στην ΠΗΤ εάν δεν έχω γεννήσει βεβαια

δεν μπορεις να μιλησεις με καποιον γιατρο να σε καθοδηγησει .εστω τωρα στο τέλος.δεν ξερω κι ολας αλλα θα πρέπει να κανεις nst στην εβδομαδα που εισαι?

Εγω που λετε πηγα τουαλετα και εβγαλα μια αρκετα πυκνη βλέννα σαν σιλικονη.αυτο σημαινει κατι αραγε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Το μωράκι μου είναι στα 2900 περίπου τώρα ,  είμαστε μια χαρά και από εβδομάδες και από βάρος. Ούτε εγώ το είχα ξανακούσει αυτό με τις αναπνευστικές κινήσεις, αλλά σιγά την πίστωση... αύριο λήγει.

Θα γεννήσει ή έχει γεννήσει καμία με πρόκληση ? 

A και μια ακόμη ερώτηση σε όσες είναι μαμάδες, τι πάνες να προτιμήσουμε στην αρχή ? Και τι νούμερο, γιατί πχ στα pampers έχει το 1 που είναι 2-5kg  αλλά έχει και το 2 που είναι 3-6kg. 

Καλημέρα!!!εμείς χρησιμοποιούμε παμπερς νούμερο 1 αυτά μέ  τη γραμμή που αλλάζει χρώμα και babylino n1.σα σχέδιο μου αρέσουν τα babylino πιο πολύ σαν ποιότητα τα παμπερς. Τα μωράκια μας είναι μια χαρά !!!έχουν αρχίσει και φουσκώνουν τα μαγουλακια και ξεπεράσαμε τα 2.5 κιλά! Καλή τύχη εύχομαι σε όσες ετοιμάζεστε τις επόμενες μέρες!!!με το καλό!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Έκανα καρδιοτοκογράφημα και την εβδομάδα που μας πέρασε και αυτή την δευτέρα έκανα. Με παρακολουθούν δεν με άφησα έτσι :-) . @ERIANTON διάβασα κάπου για την βλέννα αυτή οτι μόλις έρθει είναι σα να φεύγει η "τάπα" που έχει ο τράχηλος για να προστατευεται από τα μικρόβια και σε 2 μέρες συνήθως ξεκινάει ο τοκετός αλλά και εγώ νομιζα οτι την είχα δει και έκανα λάθος τελικά. 

MugJp2.png 

Καλησπερα κοριτσια μου!

Οσες μειναμε βλεπω ανυπομονουμε! Και εγω το ιδιο.Ολο αυτο σκεφτομαι πφφ..

Εσυ ειρηνακι αν καταλαβα καλα θα πας αυριο? 

Εγω αυριο εχω γιατρο για να δουμε μηπως μας πει κατι.Το κακο ειναι πως ισως ο αντρας μου λειψει Δευτερα Τριτη Τεταρτη και τρεμω μη συμβει κατι τοτε.

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

πρίν από 6 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου!

Οσες μειναμε βλεπω ανυπομονουμε! Και εγω το ιδιο.Ολο αυτο σκεφτομαι πφφ..

Εσυ ειρηνακι αν καταλαβα καλα θα πας αυριο? 

Εγω αυριο εχω γιατρο για να δουμε μηπως μας πει κατι.Το κακο ειναι πως ισως ο αντρας μου λειψει Δευτερα Τριτη Τεταρτη και τρεμω μη συμβει κατι τοτε.

θα παω αύριο ναι ,πρωι πρωι!αν και σκέφτομαι να παω μετα τις 0.00 να κανω εισαγωγη και να μπω σε δωματιο

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ERIANTON είπε:

θα παω αύριο ναι ,πρωι πρωι!αν και σκέφτομαι να παω μετα τις 0.00 να κανω εισαγωγη και να μπω σε δωματιο

Αχ τι ωραια!!! Με το καλο και εσυ κοπελαρα μου!!:mad:

RaMVp2.png

@ERIANTON η βλέννα αυτή είναι το πώμα από τον τράχηλο , μου έφυγε κ στα 2 παιδιά μου . Στο πρώτο γέννησα μετά από 2 μέρες κ στο δεύτερο μετά από 24 ώρες ακριβώς όμως !!! Ειρήνη μου να ετοιμάζεσαι μήπως δεν προλάβεις καν την πρόκληση !!! Καλύτερα μην σου πω !!! 

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλησπέρα!! Με το καλό όσα κορίτσια κοντευετε. Κ Εγώ μπήκαμε πρόκληση κ τις 2 φορές δυστυχώς. Ήθελα να μου έρθουν από μόνοι τους πόνοι αλλά πουυυυ...Γενικά νομίζω οι περισσότεροι γιατροί βάζουν εύκολα για πρόκληση. 

Κατά τα άλλα προσωπικά τα έχω παίξει με 2 μωρά στο σπίτι κ η χειρότερη είναι η κόρη μου κ όχι το μωρό. Ελπίζω να βρούμε γρήγορα ρυθμούς γιατί νιώθω ότι καταρρεω από την κούραση. Επίσης τον ικτερο ακόμα δεν τον ξεπεράσαμε, αύριο θα τον ξαναπάω για μέτρηση. Ήρθε σπίτι παιδίατρος κ μου είπε να μην αγχώνομαι αλλά να το παρακολουθήσουμε. Σε βάρος είναι 3 κιλά τώρα.Πανες κυρίως babylino κ χαλαμε παρά πολλές. 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , gtkt1311 είπε:

@ERIANTON η βλέννα αυτή είναι το πώμα από τον τράχηλο , μου έφυγε κ στα 2 παιδιά μου . Στο πρώτο γέννησα μετά από 2 μέρες κ στο δεύτερο μετά από 24 ώρες ακριβώς όμως !!! Ειρήνη μου να ετοιμάζεσαι μήπως δεν προλάβεις καν την πρόκληση !!! Καλύτερα μην σου πω !!! 

εγω εχω πονους απο το Σάββατο.σε σημειο να μην μπορω να περπατησω.οτι πρωτοερθει.τωρα ετσι και αλλιως τελος αφου μου εφαγε καιβτο μυαλο ο γιατρος με την πίεση καλύτερα ετσι.μην εχω κατι ναβζοριζομαι συνεχως.Και τωρα ποναω αλλα σταματαει.δεν μενει ουτε ενα λεπυο ο πονος.

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

εγω εχω πονους απο το Σάββατο.σε σημειο να μην μπορω να περπατησω.οτι πρωτοερθει.τωρα ετσι και αλλιως τελος αφου μου εφαγε καιβτο μυαλο ο γιατρος με την πίεση καλύτερα ετσι.μην εχω κατι ναβζοριζομαι συνεχως.Και τωρα ποναω αλλα σταματαει.δεν μενει ουτε ενα λεπυο ο πονος.

Ελπίζω να γλιτώσεις την καισαρική γιατί είναι πολύ δύσκολη η ανάρρωση, εγώ τα είδα όλα κ ακόμα καλά δεν είμαι.. Δεν περίμενα να είναι τέτοιο ζόρι :( Κ ειδικά με τα κρεβάτια του 4ου ορόφου στο Έλενας που μόνο για χειρουργημενους δεν είναι.. Σε ποιον όροφο θα πας;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

σε μονοκλινο θα παω.δεν καθομαι μαζι με αλλες και να εχουν ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.και να ειμαι και εγω ανετη να κανω οτι θελω.οπως ερθει ....αν το ζουζούνι εχει αλλες σκεψεις τι να του κανω?αν θελει θα βοηθησει ο Θεός και θα πανε ολα καλα.στον πρωτο γεννησα σε 3,5με 4 ωρες.να κανουμε τέτοιο πισωγυρισμα τι να πω?

4ywWp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

σε μονοκλινο θα παω.δεν καθομαι μαζι με αλλες και να εχουν ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.και να ειμαι και εγω ανετη να κανω οτι θελω.οπως ερθει ....αν το ζουζούνι εχει αλλες σκεψεις τι να του κανω?αν θελει θα βοηθησει ο Θεός και θα πανε ολα καλα.στον πρωτο γεννησα σε 3,5με 4 ωρες.να κανουμε τέτοιο πισωγυρισμα τι να πω?

Εγώ το θεωρώ καλό να είναι ένας άνθρωπος ακόμα να λες μια κουβέντα, Όταν δεν έχεις σύνοδο να ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει κλπ. Τεσπα προτιμήσεις είναι αυτές. Σε κάθε περίπτωση έμαθα πως στον 6ο τα κρεβατια κατεβαίνουν κιόλας επομένως θα είναι λιγοο πιο εύκολη η ανάρρωση της καισαρικης. Εγώ 3 νύχτες τιςεβγαλα στον καναπέ γιατί δεν μπορούσα να ανέβω στο κρεβάτι κ μετά να κατέβω. Εφιάλτης.

Η @Elpidaaa που εξαφανίστηκε; κ από Αναστασία περιμένουμε νέα, μάλλον γέννησε!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Η Αναστασία μάλλον γέννησε και βλέπω Ειρήνη είσαι η επόμενη ! Όλο χαρές :-) εγώ θα προτιμούσα μονοκλινο μόνο αν μπορούσε να μείνει περισσότερο ο άντρας μου μιας και δεν θα ενοχλεί κανέναν αλλιώς το δίκλινο ακούγεται ιδανικό να αλλάζεις και καμία κουβέντα.

MugJp2.png 

Κ εγω παντως μονοκλινο θα θελα ιδανικα αλλα ιδιωτικα ειναι απαγορευτικο το κοστος δυστυχως..... Ο φοβος του αγνωστου συγκατοικου με τρομαζει.... χαχα

Ειρηνη μη μασας το εχεις, αυτος ο φοβος και το αγχος της τελευταιας στιγμης αμαν πως μας πιανει ετσι βρε παιδι μου αβυσσος η ψυχη τ ανθρωπου...

Ιωαννα ειμαι σιγουρη οτι τα μεγαλα ειναι το στοιχημα για μετα.... με το θηλασμο πως παει; Το δεχεται η μεγαλη; Η καισαρικη θελει κρεββατι που ανεβοκατεβαινει η αληθεια απλα κ στην αναρρωση παιζει σημαντικο ρολο η ψυχολογια ισως το οτι το μωρο ειχε αυτα τα πηγαινελα κ σε εριχνε γενικα...

5eUkp2.pngEYn2p2.png

1 ώρα πρίν, IoannaMas είπε:

Εγώ το θεωρώ καλό να είναι ένας άνθρωπος ακόμα να λες μια κουβέντα, Όταν δεν έχεις σύνοδο να ξέρεις ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει κλπ. Τεσπα προτιμήσεις είναι αυτές. Σε κάθε περίπτωση έμαθα πως στον 6ο τα κρεβατια κατεβαίνουν κιόλας επομένως θα είναι λιγοο πιο εύκολη η ανάρρωση της καισαρικης. Εγώ 3 νύχτες τιςεβγαλα στον καναπέ γιατί δεν μπορούσα να ανέβω στο κρεβάτι κ μετά να κατέβω. Εφιάλτης.

Η @Elpidaaa που εξαφανίστηκε; κ από Αναστασία περιμένουμε νέα, μάλλον γέννησε!

μπα εμεις ειμασταν μια χαρα με τον αντρα μου.ολοι οι αλλοι περισσευαν.ειχα μωρο και αντρα μαζι και ημουν υπερπληρης.δεν εχω θεμα με την ανάρρωση οταν γυρισα στο δωματιο εκανα μπάνιο και ημουν μια χαρα.και τωρα ετσι θα γινει!:):mrgreen:

πρίν από 18 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Κ εγω παντως μονοκλινο θα θελα ιδανικα αλλα ιδιωτικα ειναι απαγορευτικο το κοστος δυστυχως..... Ο φοβος του αγνωστου συγκατοικου με τρομαζει.... χαχα

Ειρηνη μη μασας το εχεις, αυτος ο φοβος και το αγχος της τελευταιας στιγμης αμαν πως μας πιανει ετσι βρε παιδι μου αβυσσος η ψυχη τ ανθρωπου...

Ιωαννα ειμαι σιγουρη οτι τα μεγαλα ειναι το στοιχημα για μετα.... με το θηλασμο πως παει; Το δεχεται η μεγαλη; Η καισαρικη θελει κρεββατι που ανεβοκατεβαινει η αληθεια απλα κ στην αναρρωση παιζει σημαντικο ρολο η ψυχολογια ισως το οτι το μωρο ειχε αυτα τα πηγαινελα κ σε εριχνε γενικα...

κοιτα εμενα ο φόβος μου ηταν δημιουργικος.... εκανα οτι μου ελεγε ο γιατρος μόνοοοο.και το εβγαλα με δυο εξωθησεις.ηταν ολα ιδανικα!!το ραψιμο με πονεσε πολυ τα ειδα ολααααα.τιποτα αλλο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...