Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 hour ago, ERIANTON said:

μου ειπε να κατσω σημερα αλλα μου ηρθε αποτομα.επαθα ενα σοκ μου ηρθε καπως.μετα λεω μεσα μου στακα .ο γιος σχολειο ο αντρας στην δουλεια ολα απροετοιμαστα ετσι? του λεω δεν θελω σημερα μου λεει ποτε θελεις?του λεω δεν ξερω .ελα την Πεμπτη μου λεει αλλιως αστο για οποτε θελεις.αν φτασεις ομως 18αρια στην πιεση παμε για καισαρικη να ξέρεις

Ναι ξερω κ εγω ετσι σοκαρομαι αμα μου πει τοτε μαλλον μπαινεις για γεννα. Ενα πραγμα ενω το χω στο μυαλο μ οτι θα γινει λες κ οταν μου τα λεει ο γιατρος τα συνειδητοποιω! 

Παντως στα ξεκαθαρισε κ για την πιεση καλο αυτο. Εχεις τοσο ψηλη εσυ; Εχεις ετοιμασιες ακομα σημαντικες; Γιατι ψιλολογια παντα μενουν

κ εμενα μου πε για Δευτερα πρωτα ο Θεος.

@Alzira ενταξει σου δωσε πιστωση χρονου εσενα! Αν κ σαν πρωτοτοκος δε νομιζω να βιαστει το μπεμπακι!

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 minutes ago, gtkt1311 said:

@Ioanna2* την Δευτέρα κ εσυ ;;;; εντάξει καλά σε άφησε θα είσαι 39 εβδομάδων !! Στο πρώτο πότε γέννησες ;; 

@ERIANTON άντε με το καλό κ εσυ κοριτσάκι έφτασε η ώρα !!!

Ναι μ αφηνει στο πρωτο ημουν 38+6 αλλα παει στα ιδια κ εδω! Βεβαια μου πε κατσε στ αυγα σ αυτη τη βδομαδα να πιασουμε το στοχο! 

Ο μικρος πως ειναι; Εσυ ανεβαινεις Δευτερα;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

@Ioanna2* από το απόγευμα κ μετά δεν έχει πυρετό αλλά έχει ακόμα γκρίνια μάλλον τον πονάει πολύ το αυτάκι του . Έχω όμως την μικρή ανέβασε κ αυτή πυρετό το βράδυ !!! Δεν αντέχω άλλο με αυτές τις ιώσεις !! Άσε που δεν μπορώ να φύγω κ να τους αφήσω έτσι . 

Κ εγώ θέλω να πιάσω το 37 το άλλο Σάββατο κ να φύγω . Ο γιατρος βέβαια μου είπε να έρθω νωρίτερα αλλά δεν το βλέπω με την κατάσταση που επικρατεί εδώ . Ελπίζω ο καλός μου μπέμπης μην έχει αλλά σχέδια !!! Εγώ κάθε μέρα που φεύγει ανακουφίζομαι !!!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Το μωράκι μου είναι στα 2900 περίπου τώρα ,  είμαστε μια χαρά και από εβδομάδες και από βάρος. Ούτε εγώ το είχα ξανακούσει αυτό με τις αναπνευστικές κινήσεις, αλλά σιγά την πίστωση... αύριο λήγει.

Θα γεννήσει ή έχει γεννήσει καμία με πρόκληση ? 

A και μια ακόμη ερώτηση σε όσες είναι μαμάδες, τι πάνες να προτιμήσουμε στην αρχή ? Και τι νούμερο, γιατί πχ στα pampers έχει το 1 που είναι 2-5kg  αλλά έχει και το 2 που είναι 3-6kg. 

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ioanna2* είπε:

Ναι ξερω κ εγω ετσι σοκαρομαι αμα μου πει τοτε μαλλον μπαινεις για γεννα. Ενα πραγμα ενω το χω στο μυαλο μ οτι θα γινει λες κ οταν μου τα λεει ο γιατρος τα συνειδητοποιω! 

Παντως στα ξεκαθαρισε κ για την πιεση καλο αυτο. Εχεις τοσο ψηλη εσυ; Εχεις ετοιμασιες ακομα σημαντικες; Γιατι ψιλολογια παντα μενουν

κ εμενα μου πε για Δευτερα πρωτα ο Θεος.

@Alzira ενταξει σου δωσε πιστωση χρονου εσενα! Αν κ σαν πρωτοτοκος δε νομιζω να βιαστει το μπεμπακι!

συνηθως εχω 13 /8,5 αλλα οταν παω στο νοσοκομειο κανω κατι 15 με 10 .

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ολες στις θεσεις τους η εχουμε μωρακι καινουριο σημερα; Εγω πλεον παω σα βαρκαρολα. Γονδολα...

@ERIANTON ε εχεις το κλασσικο οταν σε μετραει γιατρος αγχωνεσαι κ ανεβαινει.... ολοι το χουμε αυτο...

@gtkt1311 ναι ρε παιδι μ αυτες οι ιωσεις... κ κολλανε μεταξυ τους τσακ μπαμ τα ατιμα...

@Alzira εγω της εβαζα pampers στην αρχη για το μονο λογο οτι ειχαν μια κιτρινη γραμμη που γινεται μπλε οσο κατουρανε κ ξερεις ποτε ειναι κατουρημενα η οχι. Της φορουσα το νο1 γτ γεννηθηκε 2650, οποτε πηγαμε στο μικρο πρωτα. Παντως εγω αγορασα πανες αφου γεννησα δεν της χρειαζομουν στο μαιευτηριο οποτε διαλεξα τελευταια στιγμη. Κ ειχα παρει τις sensitive η premium δε θυμαμαι πως λεγονται ακριβως, ασπρη συσκευασια ηταν. Το γυρισαμε σε babylino γυρω στους 6 μηνες παντως

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

καλημέρα!!Αλζιρακι με προκληση ειχα γεννησει και τον πρωτο σε 4 ωρες ευκολοτατα.τωρα παλι τα ιδια θα κανω και παρ'ολα αυτα παλι αγχος.

πανες έχουμε χρησιμοποιησει απο ολες .παμπερ να ειχα αγορασει δυο φορες το πολυ.πολυ μπειμπιλινο καο αναλογως των προσφορων αγοραζα και λιμπερο.ομως ,σαν babylino καμία. @Ioanna2* η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι με την σκεψη και μονο.καθε που ειναι να με μετρησουν σκεκεφτομαι οτι θα το τερματισω

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON said:

καλημέρα!!Αλζιρακι με προκληση ειχα γεννησει και τον πρωτο σε 4 ωρες ευκολοτατα.τωρα παλι τα ιδια θα κανω και παρ'ολα αυτα παλι αγχος.

πανες έχουμε χρησιμοποιησει απο ολες .παμπερ να ειχα αγορασει δυο φορες το πολυ.πολυ μπειμπιλινο καο αναλογως των προσφορων αγοραζα και λιμπερο.ομως ,σαν babylino καμία. @Ioanna2* η αληθεια ειναι οτι αγχωνομαι με την σκεψη και μονο.καθε που ειναι να με μετρησουν σκεκεφτομαι οτι θα το τερματισω

1 μέρα έμεινε! :-D

@Alzira εσένα σου εδωσε ημερομηνια τελικα η οχι;

Τα μωρακια που εχουν βγει τι κανουν κοριτσια;;;;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Όχι δεν έχω ημερομηνία :-( απλά μου είχε πει ότι δεν θα γεννηθεί Τρίτη και Τετάρτη όπως το βλέπει. Τώρα απλά περιμενω και ετοιμάζομαι , για την πρόκληση ρωτάω γιατί πολλοί γιατροί είναι αρνητικοί αλλά στις εβδομαδες που είμαστε δεν μου φαίνεται τόσο κακη ιδέα τώρα πια 

MugJp2.png 

πρίν από 4 λεπτά , Alzira είπε:

Καλημέρα!! Όχι δεν έχω ημερομηνία :-( απλά μου είχε πει ότι δεν θα γεννηθεί Τρίτη και Τετάρτη όπως το βλέπει. Τώρα απλά περιμενω και ετοιμάζομαι , για την πρόκληση ρωτάω γιατί πολλοί γιατροί είναι αρνητικοί αλλά στις εβδομαδες που είμαστε δεν μου φαίνεται τόσο κακη ιδέα τώρα πια 

Δεν εχω ακουσει γιατρο αρνητικο στην προκληση?Ισα ισα ετσι φτιαχνουν το προγραμμα τους.

4ywWp2.png

από την άποψη οτι καλύτερα να έρθει όποτε θέλει το μωρό και να μην το βάλουμε σε έξτρα στρες μου το είπε ( οχι οτι θα συμβεί κάτι) μακάρι να ήξερα τι είναι το καλύτερο για την μπέμπα και μένα

MugJp2.png 

4 minutes ago, ERIANTON said:

Δεν εχω ακουσει γιατρο αρνητικο στην προκληση?Ισα ισα ετσι φτιαχνουν το προγραμμα τους.

Μόνο εναν εχω ακουσει μιας φιλης μου. Αν δεν κλεισεις και την 41η δε σε βαζει... 

@Alzira η αληθεια ειναι οτι το καλυτερο ειναι να βγει οποτε θελει αυτο εκτος κ αν υπαρχουν λογοι. Καλα κ εγω για καισαρικη παω βεβαια χαχα

5eUkp2.pngEYn2p2.png

ευτυχώς δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι οπότε είμαστε σε αναμονή της μπέμπας 24/7 , νιώθω κάπως άσχημα για αυτό αλλά θα με βόλευε να έχω μια ημερομηνία και να πάω να γεννήσω - έτσι θα μπορούσα να πάω και στο νοσοκομείο που θέλω και όχι όπου εφημερεύει . Σκέφτομαι να τους πω να μου κάνουν πρόκληση στην ΠΗΤ εάν δεν έχω γεννήσει βεβαια

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...