Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , ERIANTON είπε:

Έλα την άλλη εβδομάδα μάλλον θα ξέρεις.Η μια μέρα πέρασε κιολας

Δεν νομίζω ό γιατρός είπε έχεις ακόμη .... του λέω κανονίστε πάλι 6 μηνών να μάθω χαχαχαχα

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Rena87 - αυχενικη-31.05.17   ΠΗΤ-12.12.17

2) @Elpidaaa -αυχενικη-07.06.17  ΠΗΤ-15.12.17 

3) @Dwroulita85 - αυχενικη-07.06.17  ΠΗΤ-15.12.17

4) @gaidaki- αυχενικη-02.06.17  ΠΗΤ-16.12.17

5) @Eutuxia25- αυχενικη-06.06.17  ΠΗΤ-17.12.17

6) @ERIANTON - αυχενικη:-D  ΠΗΤ- 15.12.17

7) @Marigula-αυχενικη:-D ΠΗΤ-12.12.17

8 ) @IoannaMas -αυχενικη:-D  ΠΗΤ-28.11.17

9) @lizaki1111-αυχενικη-01.06.17     ΠΗΤ-?

10)  @sofaki887-αυχενικη-?  ΠΗΤ-?

11) @Martha15 - αυχενικη-07.06.17 ΠΗΤ-19.12.17

Το Ρενακι μας τώρα θα κάνει την αυχενικη της , περιμένουμε νέα. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενακι !!Που είσαι?Πες μας τα καλά σου νέα,περιμένουμε.

Ιωάννα μας την απάντηση από το papp a την έχεις ήδη πάρει?

Ελπίδακι γιατι σου λέει ότι έχει πολύ ακόμα?Γύρω στις 10/3 είχες  τελευταία περίοδο? αν κρίνω από τη πητ

7 ώρες πρίν, lizaki1111 είπε:

Καλημερα παρεουλα μου!!!

πως ειστε? 

Ολα να πανε καλα και με τη Ρενα σημερα!

Marigula κατσε στα αβγα σου οπως εγω και η dwroulita!

Εrianton mou ελπιζω να νιωσεις καλυτερα.

Εγω ρε κοριτσια αισθανομαι πολυ καλα.Τοσο που φοβαμαι μηπως παω αυριο και δεν υπαρχει τιποτα..Το ξερω παραλιγιζομαι αλλα...

Και εγώ μια χαρά αισθάνομαι δόξα τω Θεό!!!Αλλά σήμερα πονοκέφαλος λόγο αϋπνίας και με τόσες ώρες τα ξημερώματα με τις οθόνες κρασαρα.Δεν νιώθω έγκυος Ούτε κοιλιά Ούτε τίποτα.

4ywWp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά ααα......  πετάω ωωω.... όλα τελειαααα..... 1.6 αυχενικη...  το αίμα σε δύο μέρες... εχω μια όμορφη μπεμπα κατά 90%...φάνηκε πολύ σίγουρη... κ ξέρετε τι εκανε;;; χασμουρηθηκεεεεεε και την είδα... είδα μπουτακια...δαχτυλακια...μυτουλα.. πωπω έχω βουρλιστει η μάνα...

Ευχομαι τέλεια νέα σε όλες αγάπες!!!!

• Μου αρέσει 10

Lilypie - (Lzpn)

πρίν από 28 λεπτά , Rena87 είπε:

Κοριτσάκια μου γλυκά ααα......  πετάω ωωω.... όλα τελειαααα..... 1.6 αυχενικη...  το αίμα σε δύο μέρες... εχω μια όμορφη μπεμπα κατά 90%...φάνηκε πολύ σίγουρη... κ ξέρετε τι εκανε;;; χασμουρηθηκεεεεεε και την είδα... είδα μπουτακια...δαχτυλακια...μυτουλα.. πωπω έχω βουρλιστει η μάνα...

Ευχομαι τέλεια νέα σε όλες αγάπες!!!!

Μπράβο γλυκούλα μου !!Πόσες εβδομάδες σε έβγαλε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Μπραβο Ρενα  τελεια νεα και εσυ!Αντε να συνεχιζουμε δυναμικα!

Φυγε κακε πονοκεφαλε απο την erianton!!

Ναιιιι,

Στα όρη στ άγρια  βουνά,χαχα

Άσχετο.....

Με λένε Ειρηνη,δεν το εχω αναφέρει.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

8 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Ελπιδακι,εσυ μετράς πίεση και αναλόγως πίνεις χάπι ή το παίρνεις καθημερινά?Εγώ  την μετράω 15 τώρα και είναι μια χαρά.Σήμερα το πρωί είχα 10,5 με 6,5.αργότερα είχα 13,5   με 8.5   Μετά από μισή ώρα 11,5 με 7.τι μπορώ να κάνω σε μια τέτοια κατάσταση?Είναι αυτό που λένε νευροπιεση?και αν τυχών μου δώσει ο γιατρός χάπι δεν μπορεί να πέσει απότομα?

Τελειες οι μετρησεις καλε. Μακάρι να είχα κι εγω τέτοιες. 

6 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Κ εμενα με έβαλε η αιματολόγος μου να μετριεμαι. Καθε πρωι και καθε βραδυ. Μου βρήκε της καρδιάς καθώς υψηλη. Εχω 11,5/9 ή 10,5/9,5 γενικα τοσο. Αυριο θα της στειλω το εβδομαδιαίο για να δουμε τι θα πει. Νομιζω οτι παντα τοσο ειχα. 

Και εγω θέλω να μαθω τι σου είπε. 

Εγω σήμερα πηρα κ 2ο χαπάκι κι αύριο πρωί στον Νεφρολογο. Ειχα σημερα 13.5/9.5. Συγκοπή ο γυναικολόγος μου. 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Εσείς που γεννησατε φυσιολογικά, πώς είναι οι συσπάσεις? Σήμερα έχω αρκετά πονακια χαμηλά σε σημείο που δεν μπορουσα να περπατησω. Της στιγμής. Μετα φεύγουν. Λεω είναι της μητρας που μεγαλώνει, και δεν πήρα τον γιατρο. 

Ασε που με έπιασε πανικός οτι δεν θα τα καταφέρω. Δύσκολη η εγκυμοσύνη των δυδυμων, γι αυτό όσες εχουν διδιμα σκέφτονται για άλλο μωρο. 

Μωρε, καλα να ειναι τα μωρά μας... 

(αν γκρινιαζω πολύ θυμωστε μου καλε) 

Απο την γκρίνια μου, ξέχασα... 

Ρένα μου, συγχαρητήρια. Μπράβο κοπελα μου. Με το καλο η μπέμπα. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν ένιωσα τίποτα ποτέ ....

Γέννησα με πρόκληση 39 + 4 Επειδή ανέβασα πίεση 16 με 10.Ο γιατρός που με είδε μου λέει έχεις συσπάσεις Εγώ του λέω δεν καταλαβαίνω.Την τελευταία μέρα που πηγα και με είδε μόνο ένιωθα ότι η κοιλιά μου ανά διαστήματα γινόταν πολυ σκληρη,μάλλον αυτό ηταν.

Πήρα και τα αποτελέσματα για  papp a και μου βγήκε 1:1049  Και βάση της ηλικίας βγαίνει 1:132 και ότι ο κίνδυνος είναι μικρότερος από τον αναμενόμενο λόγο της ηλικίας.

πρίν από 7 λεπτά , Martha15 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! με τις αναγουλες τι κάνετεεεεεε;  με έχουν πεθάνει. εμετό δεν.κάνω και είτε φάω είτε δεν.φάω έχω άσχημη γεύση!  υπάρχει και λύση;  

Ρε κοριτσάκι κάτι χαπακια υπάρχουν αλλά.Γενικά δεν ξέρω τι χρειάζεται για να ηρεμήσουν οι εμετοί.ότι και να φας σε χαλάει?απ'την αρχή κάνεις?

4ywWp2.png

Τι χάπια ειναι αυτα? Ειναι ασφαλες να πιεις χαπια ? Εγω εχω πολυ σοβαρο θεμα και με ανακατωσούρα αλλα ποσο μαλλον με εμετούς ακομα κ αν πιω ενα ποτήρι νερο κ οχι το μισο το βγαζω...γενικα πρεπει να τρωω κ να πινω λιγο τωρα λιγο μετα μολις ξεχαστω τρεχω στην τουαλέτα...στην αρχη κ γω μονο ανακατωσούρα ειχα αλλα νομιζα οτι απλα πρέπει να το υποστω ...την τρίτη εχω Αυχενική και θα συναντήσω και την γιατρο μ να της πω να μου δωσει? Μεχρι τωρα μονο φελισιν πινω ουτε ντεπον δεν εχω πιει (βέβαια δεν χρειάστηκε)

%20url%5D

πρίν από 53 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Τι χάπια ειναι αυτα? Ειναι ασφαλες να πιεις χαπια ? Εγω εχω πολυ σοβαρο θεμα και με ανακατωσούρα αλλα ποσο μαλλον με εμετούς ακομα κ αν πιω ενα ποτήρι νερο κ οχι το μισο το βγαζω...γενικα πρεπει να τρωω κ να πινω λιγο τωρα λιγο μετα μολις ξεχαστω τρεχω στην τουαλέτα...στην αρχη κ γω μονο ανακατωσούρα ειχα αλλα νομιζα οτι απλα πρέπει να το υποστω ...την τρίτη εχω Αυχενική και θα συναντήσω και την γιατρο μ να της πω να μου δωσει? Μεχρι τωρα μονο φελισιν πινω ουτε ντεπον δεν εχω πιει (βέβαια δεν χρειάστηκε)

Ακριβώς έτσι χωρίς εμμετους είμαι! Ειδικά το νερό μου φέρνει τρομερή ανακατωσούρα. για ένα σιρόπι μου είπε εμένα @ERIANTON. γνωρίζετε τίποτα;  

1 hour ago, Marigula είπε:

Κοριτσια τελικα ήταν συμπασεις

Είδα αίμα. Ένα τόνο 

Είμαι στη κλινική με όρους 

Κάντε μια προσευχή για μας. 

Κοριτσι μου να προσευχομαι να πανε ολα καλα για σενα και τα μωρα σου.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...