Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Ioanna2* εννοείται ότι είναι όλα κινέζικα, είναι σάιτ κινέζων προμηθευτών! Εμένα δεν με πειράζει έχω αγοράσει πολλά πράγματα, απλά δεν ξέρω αν αυτό θα το βολευτω. Τεσπα..

Κ εμένα 12 πίεση δεν μου φαίνεται κ τόσο τραγικό αλλά ο γιατρός μου είναι λίγο υπερβολικος. Αφού θέλει αύριο να με βάλει, θα προσπαθήσω να του πω να μπω σε μια εβδομάδα μπας κ μαλακώσει λίγο ο τράχηλος. Έχω αυτό το "θεματάκι". Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες, είμαστε τελική ευθεία!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

@IoannaMas και εμένα υπερβολικό μου φαίνεται με πιεση 12 να μπεις για πρόκληση από αύριο! Ακόμα 38+2 είσαι κρίμα να φας τους πόνους χωρίς να είναι έτοιμος ο τράχηλος!

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

14 minutes ago, IoannaMas said:

@Ioanna2* εννοείται ότι είναι όλα κινέζικα, είναι σάιτ κινέζων προμηθευτών! Εμένα δεν με πειράζει έχω αγοράσει πολλά πράγματα, απλά δεν ξέρω αν αυτό θα το βολευτω. Τεσπα..

Κ εμένα 12 πίεση δεν μου φαίνεται κ τόσο τραγικό αλλά ο γιατρός μου είναι λίγο υπερβολικος. Αφού θέλει αύριο να με βάλει, θα προσπαθήσω να του πω να μπω σε μια εβδομάδα μπας κ μαλακώσει λίγο ο τράχηλος. Έχω αυτό το "θεματάκι". Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες, είμαστε τελική ευθεία!

Α αυριο θα σε βαλει δεν το καταλαβα... κοιτα προσπαθησε να τον πεισεις αλλα αν σε βαλει σ εβαλε κοιτα να εισαι ψυχραιμη εσυ κ ολα καλα θα πανε.

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια! Ξέρω έχετε δίκιο ούτε εγώ Θέλω να μπω ακόμα γιατί δεν είναι έτοιμος ο τράχηλος κ φοβάμαι μήπως δεν με πιάσει ο όρος κ μπούμε άδικα για καισαρική. Φτάνει 90 το ζάχαρο νηστείας  κ 12 η πίεση κ για τους 2 αυτούς λόγους έχει λυσσάξει κ ο γυναικολόγος κ η ενδοκρινολογος ότι πρέπει να γεννήσω γιατί κ καλά κινδυνεύει το μωρό μέσα στην κοιλιά. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, εγώ θέλω έστω 39 να φτάσω μήπως έχουμε πρόοδο με τον τράχηλο αφού προφανώς το μωρό δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει. Απο την άλλη όμως αν έτσι λένε οι γιατροί εγώ τι να πω; θα πάω αύριο στο ραντεβού να δούμε που βρισκομαστε...

Με παρόμοιες τιμές ζαχαρου κ πίεσης ή γιατρός που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη με άφησε μέχρι 42 εβδομάδες κ τελικά γέννησα φυσιολογικά. Κ η κόρη μου είναι μια χαρά μάτι μην την πιάσει! Τώρα αυτός με έχει σκάσει μ αυτά που μου λέει...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

9 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια γέννησα!!! 2550 με καισαρική επαθα αποκόλληση πλακούντα κ το μωρο δεν ήταν καλα και ετσι μπηκα με ολική ...το σοκ μεγαλο αλλα μου λενε πως είναι καλα κ αυτο έχει μονο σημασία την έχουν για αποψε στο οξυγόνο κ βλέπουμε...ποναω πολυ αλλα δεν με νοιάζει...

Κοριτσάκι μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!!Να είναι πάντα χαρούμενη και τυχερή! Μια χαρά είναι το βάρος της μικρούλας σου κι εσυ σε λίγες μερες θα είσαι περδίκι!!!!!!

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

@Ioanna2* είναι τόσο απλό για κάποια που έχει ξαναπιάσει μηχανή που θα στο κάνει σε 5 λεπτά (πεθερά και μαμά)  . ελαστικό (όχι 100% βαμβακερό)  πήρα από κατάστημα με υφάσματα . 

ετοίμασα την βαλίτσα επιτέλους ! έχουμε και μια τσάντα για την αίθουσα τοκετού αν κατάλαβα καλά ? 

@IoannaMas μην αγχώνεσαι περισσότερο μέχρι εδώ φτάσαμε με τις οδηγίες από τους γιατρούς μας η κάθε μία, αποφάσισε αν τον εμπιστεύεσαι τυφλά ή οχι και πράξε ανάλογα. Εγώ θα έκανα αν ήμουν στη θέση σου ακριβώς αυτό που θα μου έλεγε ο γιατρός μου γιατί δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από την γέννα μου οπότε είναι πιο ξεκάθαρο οτι το μόνο που τον απασχολεί είναι πότε θα είναι πιο ασφαλές για μένα και το μωρό. Οι μαίες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου μας είπαν οτι στην Ελλάδα με ευθύνη του γιατρού- νοσοκομείου αφήνουν τις εγκυμοσύνες έως την 40 εβδομάδα και 5 μέρες ακριβώς μετά όλη την ευθύνη τη έχει η επίτοκος. Αν έχεις αμφιβολίες όπως βλέπω οτι έχεις πάνε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και ρώτα τον εφημερεύοντα ή έναν γιατρό στα εξωτερικά ιατρεία, γιατί γιατροί δεν είμαστε όλοι. 

MugJp2.png 

3 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια! Ξέρω έχετε δίκιο ούτε εγώ Θέλω να μπω ακόμα γιατί δεν είναι έτοιμος ο τράχηλος κ φοβάμαι μήπως δεν με πιάσει ο όρος κ μπούμε άδικα για καισαρική. Φτάνει 90 το ζάχαρο νηστείας  κ 12 η πίεση κ για τους 2 αυτούς λόγους έχει λυσσάξει κ ο γυναικολόγος κ η ενδοκρινολογος ότι πρέπει να γεννήσω γιατί κ καλά κινδυνεύει το μωρό μέσα στην κοιλιά. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, εγώ θέλω έστω 39 να φτάσω μήπως έχουμε πρόοδο με τον τράχηλο αφού προφανώς το μωρό δεν είναι ακόμα έτοιμο να βγει. Απο την άλλη όμως αν έτσι λένε οι γιατροί εγώ τι να πω; θα πάω αύριο στο ραντεβού να δούμε που βρισκομαστε...

Με παρόμοιες τιμές ζαχαρου κ πίεσης ή γιατρός που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη με άφησε μέχρι 42 εβδομάδες κ τελικά γέννησα φυσιολογικά. Κ η κόρη μου είναι μια χαρά μάτι μην την πιάσει! Τώρα αυτός με έχει σκάσει μ αυτά που μου λέει...

Ιωαννάκι εγώ δε θα το σκεφτόμουν στη θέση σου. Εμείς γιατροί δεν είμαστε και δεν ξέρουμε όλους τους παράγοντες. Διανύεις την 39η εβδομάδα και ίσως θεωρούν πως και μια βδομάδα ακόμα να σ' αφήσουν δε θα κοντύνει αισθητά ο τράχηλος ή κάτι άλλο που εμείς δεν γνωρίζουμε καν. Απ' τη στιγμή που εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, είστε μια ομάδα. Μη φοβάσαι τίποτα και να είσαι συνεργάσιμη.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Ιωάννα μην το σκεφτεσαι κ τρωγεσαι τωρα καλυτερα να εμπιστευτεις το γιατρο εχετε μια πορεια μεχρι τωρα. Γιατροι δεν ειμαστε εχουν δικιο τα κοριτσια, οποτε μην βαζεις στο μυαλο σου τι καλυτερο θα μπορουσε να γινει γιατι εμεις δεν τα ξερουμε κ ολα ολα. Σημασια εχει οτι το μωρακι ειναι προχωρημενο κ δε θα εχει κανενα θεμα!

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Κ πάλι! Είναι συγγενής μου ο γιατρός δεν νομίζω ότι κοιτάει το συμφέρον γιατί δεν θα πάρει λεφτά αλλά ίσως αγχώνεται περισσότερο απ όσο πρέπει ίσως για αυτόν τον λόγο. Θα κάνω ότι μου πει, εκτός αν με ρωτήσει τι θέλω τοτε θα του πω να με αφήσει λίγο ακόμα... Γενικά ειμαι αγχωμένη πολυ περνάνε διάφορες σκέψεις απ το μυαλό μου. Θα περάσει που θα πάει.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Εύχομαι τα καλύτερα με το μωρό 38 και 2 όλα είναι καλά δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι παραπάνω , κάνε αυτά που σου λένε οι γιατροί γιατί εάν κάτι δεν πάει καλά , χτυπά ξύλο και έχεις επέμβει στο πλάνο του γιατρού πως θα το διαχειριστείς? 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Γυρισα και εγω απο τον γιατρο!!

Ειρηνακι μου ναι σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ καλα και δεν μαζευομαι.χα!χα!

Βεβαια σημερα που ειπα στη γιατρο πως εδω και 2 μερες  εχω πονους περιοδου μου ειπε να ξεκουραζομαι οσο πιο πολυ μπορω. Η μπεμπα ειναι καλα εφτασε τα 3 κιλα.Ειναι με το κεφαλι κατω αλλα λοξα, η γιατρος ειπε πωα ακομα δεν μας πειραζει.Την επομενη πεμπτη εχω nst στο Ιασω.

Ιoannamas ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα super!!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Ειδα οτι γραφετε για μαρσιπους... Γενικα, κοστιζουν τοσο γιατι για εναν μαρσιπο απαιτειται το υφασμα να εχει καποιες προδιαγραφες (πυκνοτητα κτλ) αλλα και καποιες πιστοποιησεις ασφαλειας. Οποτε μιλαμε για ποιοτικα υφασματα και οχι απλα βαμβακερα που βρισκεις σε υφασματαδικα με 10 ευρω το μετρο. Στην περιπτωση των ring slings εχω δει σλινγκ χωρις πιστοποιηση τους κρικους να σπανε στα δυο. Οποτε, εγω αν και ερωτευμενη με το babywearing δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια να φτιαξω εναν μαρσιπο, ουτε καν wrap που ειναι ενα κομματι υφασμα. Καλυτερα εναν μεταχειρισμενο με πιστοποιηση! Και μια δευτερη συμβουλη αν μου επιτρεπεται, οποια δεν το εχει πολυ με το ρυθμισμα που απαιτει ενα ρινγκ ας κοιταξει για mei tai. 

Φιλικα. Μανουλα Ιουλιου! Εαν θελετε να με ρωτησετε οτιδηποτε σχετικα εδω ειμαι! Να σας πανε ολα τελεια κοριτσια!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

2tXqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...