Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ioanna2* είπε:

Βρε κοριτσια μου να σας ρωτησω μπορει να το χετε συζητησετε πιο παλια αλλα δε θυμαμαι, εχετε καμια εικονα για sling?

Πηρα εγω ενα sling απο αυτο που ειναι μονο πανι απο το amazon. Ελπιζω να το βολευτουμε! Το πηρα και για το σπιτι και αργοτερα και για τις κοντινες βολτες μας.

• Μου αρέσει 1

tt1da0a6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα sling μου φάνηκαν υπερβολικά ακριβά οπότε αποφάσισα να φτιάξω ένα ! Έτσι και έγινε , παρήγγειλα δύο μεταλλικούς κρίκους χωρίς άνοιγμα , αγόρασα ύφασμα γερό και το έφτιαξα. Αν χρειάζεται καμία λεπτομέρειες ευχαρίστως να σας πω. Ελπίζω να βολέψει αλλά και πάλι κόστισε γύρω στα 15 ευρώ και να μη μας βολέψει θα το χαρίσουμε σε άλλο παιδάκι. Αγοράσαμε τα τελευταία πράγματα για το μωράκι σήμερα και νομίζω είμαστε έτοιμοι ! Μόνο την τσάντα της μου μένει να φτιάξω. Τι βάλατε εσείς από ρούχα και πράγματα μωρού μέσα στην βαλιτσούλα? 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

41 minutes ago, Alzira said:

Τα sling μου φάνηκαν υπερβολικά ακριβά οπότε αποφάσισα να φτιάξω ένα ! Έτσι και έγινε , παρήγγειλα δύο μεταλλικούς κρίκους χωρίς άνοιγμα , αγόρασα ύφασμα γερό και το έφτιαξα. Αν χρειάζεται καμία λεπτομέρειες ευχαρίστως να σας πω. Ελπίζω να βολέψει αλλά και πάλι κόστισε γύρω στα 15 ευρώ και να μη μας βολέψει θα το χαρίσουμε σε άλλο παιδάκι. Αγοράσαμε τα τελευταία πράγματα για το μωράκι σήμερα και νομίζω είμαστε έτοιμοι ! Μόνο την τσάντα της μου μένει να φτιάξω. Τι βάλατε εσείς από ρούχα και πράγματα μωρού μέσα στην βαλιτσούλα? 

Αν εχεις λεπτομερειες με ενδιαφερει εμενα ειναι οντως ακριβα για ενα κομματι υφασμα κ 2 κρικους που ειναι. Που βρηκες κρικους τι υφασμα κτλ.

για ρουχα του μωρου δεν ξερω γτ θα μαι σε ιδιωτικο κ εκει το ντυνουν μεσα, οποτε οπως ειπα πηρα μονο πανες αγκαλιας, κ ρουχα εξοδου που θα μου τα φερουν

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 56 λεπτά , Alzira είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Εμείς όταν με το καλό πάμε να πάρουμε τα μωράκια μας θα βάλουμε στην τσάντα του μωρού τα εξής για το κάθε μωράκι. Ζιπουνάκι,φορμάκι,καλτσάκια,γαντάκια,κουβέρτα αγκαλιάς και μια πάνα αγκαλιάς για να μην ακουμπάει το κεφαλάκι του μωρού πάνω στο κάθισματάκι του αυτοκινήτου απευθείας. Αυτό που δεν έχω καταλήξει είναι αν θα τους βάλω μακρυμάνικο ή κοντομάνικο ζιπουνάκι... Εσεις τι λέτε??

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 20 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! Εμείς όταν με το καλό πάμε να πάρουμε τα μωράκια μας θα βάλουμε στην τσάντα του μωρού τα εξής για το κάθε μωράκι. Ζιπουνάκι,φορμάκι,καλτσάκια,γαντάκια,κουβέρτα αγκαλιάς και μια πάνα αγκαλιάς για να μην ακουμπάει το κεφαλάκι του μωρού πάνω στο κάθισματάκι του αυτοκινήτου απευθείας. Αυτό που δεν έχω καταλήξει είναι αν θα τους βάλω μακρυμάνικο ή κοντομάνικο ζιπουνάκι... Εσεις τι λέτε??

Αναλογα τον καιρο σκεφτομουν. Αν εχει πολυ κρυο μακρυμανικο. Αν ειναι οπως τωρα ισως κοντομανικο.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Κορίτσια γέννησα!!! 2550 με καισαρική επαθα αποκόλληση πλακούντα κ το μωρο δεν ήταν καλα και ετσι μπηκα με ολική ...το σοκ μεγαλο αλλα μου λενε πως είναι καλα κ αυτο έχει μονο σημασία την έχουν για αποψε στο οξυγόνο κ βλέπουμε...ποναω πολυ αλλα δεν με νοιάζει...

• Μου αρέσει 9

%20url%5D

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια γέννησα!!! 2550 με καισαρική επαθα αποκόλληση πλακούντα κ το μωρο δεν ήταν καλα και ετσι μπηκα με ολική ...το σοκ μεγαλο αλλα μου λενε πως είναι καλα κ αυτο έχει μονο σημασία την έχουν για αποψε στο οξυγόνο κ βλέπουμε...ποναω πολυ αλλα δεν με νοιάζει...

Να σου ζησει Ευτυχια μου!!!!!Να ειναι καλα η μικρουλα μας!!

Περαστικα και σε σενα κουκλα μου να περασουν γρηγορα οι πονοι και να φυγετε μαζι αγκαλια!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.Τι ευτυχια που γεννιουνται τα μωρακια μας! Θελω και εγω!!!!

Εγω σημερα εχω γιατρο και οπως παντα αγωνια!!!

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

4 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

κοριτσακι μου γλυκο να σου ζησει!!!τι ομορφα νεα ??καλοτυχο και ευτυχισμενο με την γλυκια μανουλα και τον μπαμπουλη της!!!καθε ευτυχια σου ευχομαι Ευτυχια μου!!!μια  χαρα και το βαρος της πριγκήπισσας!!αχχ πολυ ομορφα!!τελικα μαλλον μανουλες νοεμβριου θα ειμαστε και δεν το ξερουμε,χαχα

πρίν από 40 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Να σου ζησει Ευτυχια μου!!!!!Να ειναι καλα η μικρουλα μας!!

Περαστικα και σε σενα κουκλα μου να περασουν γρηγορα οι πονοι και να φυγετε μαζι αγκαλια!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.Τι ευτυχια που γεννιουνται τα μωρακια μας! Θελω και εγω!!!!

Εγω σημερα εχω γιατρο και οπως παντα αγωνια!!!

Που εισαι εσυ βρε Λιζακι??Πως εισαι γενικά? καλα? με το καλο να δεις και εσυ το βλασταρακι σου

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

3 hours ago, Eutuxia25 said:

Ευτυχια μου να σου ζησει το μωρακι σου!!!! Γερο κ δυνατο!!!

Περαστικα κ σε σενα σε πολυ λιγες μερες θα εισαι περδικι!!!! 

Παρα πολυ ομορφα μωρε το καλυτερο δωρο!!!

10 hours ago, Natale1 said:

Πηρα εγω ενα sling απο αυτο που ειναι μονο πανι απο το amazon. Ελπιζω να το βολευτουμε! Το πηρα και για το σπιτι και αργοτερα και για τις κοντινες βολτες μας.

Ποσο σου πηγε μεσω amazon?

@butterfly1986 εγω για ρουχα εξοδου εχω φορμακι καλτσακια ζιπουνακι κοντομανικο (κοντομανικα φοραω μονο ακομα κ το χειμωνα), σκουφακι και φορμα εξοδου. Αυτα.

@lizaki1111 με το καλο να δεις το μωρακι σ!

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

@Eutuxia25 να σου ζήσει Ευτυχία μου !! να είναι γερή και καλότυχη!! καλή ανάρρωση και σε σένα!

κορίτσια κ εγω θέλω sling για να ελευθερωθούν τα χέρια μου κ να μπορώ να κάνω κάποιες δουλείες ταυτόχρονα! Υπάρχει ένα site babywearing.gr το οποίο έχει πολλά slings και φαίνονται ωραία!

• Μου αρέσει 2

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσι στο μυαλό μου σ είχα που είχες γιατρό εχτές.. Πως έγινε καλέ αυτό, πηγές για ραντεβού κ καταλήξεις για γέννα;; πωπω! 

Καλή ανάρρωση λοιπόν τώρα κ να σου ζήσει το μικρό ζουζουνι, μικρούλι Αλλά όχι κ τόσο θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα θα δεις!!! Άρα δεν το έχεις δίπλα σου ε;; υπομονή τα δύσκολα πέρασαν, περιμένω νέα σου οπωσδήποτε όταν μπορέσεις! 

Ρε κορίτσια με το sling θηλαζεις κ μπορείς να έχεις Κ ελεύθερα χερια; έχει το Ali express με 8 ευρώ λέτε αξίζει; ψιλομουφα μου φαίνεται αλλά μπορεί να βολεύει δεν ξέρω! 

Δυστυχώς κ εγώ μανούλα Νοεμβρίου θα είμαι δεν με αφήνει ο γιατρός παραπάνω λόγω που παρακολουθούμε ζάχαρο κ που η πίεση μου είναι 12 (Πολύ είναι;;). Μού αρέσει πιο πολύ ο Δεκέμβριος σαν μηνας Αλλά δεν πειράζει, μόνο να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 2

bTQNp3.pngNhzDp2.png

συγχαρητήρια @Eutuxia25 ! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα , να πάτε γρήγορα σπίτι :-) ! 

Για το sling πήρα κρίκους από μαγαζί με υφάσματα και είδη ραπτικής εδώ στην περιοχή μου 3Ε τον ένα, επειδή έτυχε να έχει φέρει. με μια γρήγορη ματιά στο internet βρίσκεις να παραγγείλεις σε πιο καλές τιμές και σε πιο ωραία χρώματα, τώρα που αναζητώ slingrings και rings for slings βλέπω διάφορα. Ύφασμα μπορείς να βάλεις είτε σταθερό είτε να έχει μια ελαστικότητα, διάλεξα ένα κάπως καλή ποιότητα που να είναι λίγο ελαστικό για να παίρνει το σχήμα του μωρού . Τώρα όσον αφορά την κατασκευή είναι αρκετά εύκολο αλλά καλό θα ήταν να έχεις μηχανή ή να πας σε μοδίστρα γιατί τα γαζιά σου πρέπει να είναι αρκετά γερά. Η διάσταση του υφάσματος εάν ο σωματότυπος αυτού που θα το φοράει είναι κανονικός είναι 0,7μ  x 2 μ . Σύνολο δεν μου πήρε πάνω από 2 ώρες και με την μηχανή δεν είμαι κανένα ξεφτέρι !

• Ευχαριστώ 1

MugJp2.png 

πρίν από 17 λεπτά , Alzira είπε:

συγχαρητήρια @Eutuxia25 ! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα , να πάτε γρήγορα σπίτι :-) ! 

Για το sling πήρα κρίκους από μαγαζί με υφάσματα και είδη ραπτικής εδώ στην περιοχή μου 3Ε τον ένα, επειδή έτυχε να έχει φέρει. με μια γρήγορη ματιά στο internet βρίσκεις να παραγγείλεις σε πιο καλές τιμές και σε πιο ωραία χρώματα, τώρα που αναζητώ slingrings και rings for slings βλέπω διάφορα. Ύφασμα μπορείς να βάλεις είτε σταθερό είτε να έχει μια ελαστικότητα, διάλεξα ένα κάπως καλή ποιότητα που να είναι λίγο ελαστικό για να παίρνει το σχήμα του μωρού . Τώρα όσον αφορά την κατασκευή είναι αρκετά εύκολο αλλά καλό θα ήταν να έχεις μηχανή ή να πας σε μοδίστρα γιατί τα γαζιά σου πρέπει να είναι αρκετά γερά. Η διάσταση του υφάσματος εάν ο σωματότυπος αυτού που θα το φοράει είναι κανονικός είναι 0,7μ  x 2 μ . Σύνολο δεν μου πήρε πάνω από 2 ώρες και με την μηχανή δεν είμαι κανένα ξεφτέρι !

μπραβο ρε κοριτσακι!!χρυσοχερα.εχει και το βιντεο στο αστερακι sling.ειναι οντως ευκολο.υφασμα πηρες απο καταστημα με λευκα ειδη?ενταξει για δουλειές δεν νομιζω να με εξυπητετουσε να κανω.να πλυνω ας πουμε τα πιατα?εγω απο τον νεροχυτη φευγω μουσκεμα παντα λες και παλευω με τα κυματα.γενικα θα το προτιμουσα σε μια βολτιτσα(που δεν περπαταω) και να εχω ομως και τα χερια ευκαιρα αν σκονταψω,αν παει να μου φυγει αν οτι γινει τελος παντων.με τον μαρσιππο σκεφτομουν αν πεσω μπροστα θα το κανω χαλκομανια.δεν τον εβαλα βέβαια και πανω απο 5 φορες και αν ηταν 5.αυτοκινητο καροτσι και τελος.σουπερ μαρκετ με το καθισματακι αυτοκινητου μεσα στο καροτσι του σουπερ μαρκετ και ήμασταν σουπερ!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@Alzira ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Υφασμα βαμβακερο ελαστικο πηρες; Γτ δεν ξερω πολλα απο αυτα... μηχανη εγω δεν εχω ιδεα αλλα εχει η μανα μ κ η πεθερα μ δεν ειμαι τοσο χρυσοχερα (ουτε κατα διανοια)...

@gtkt1311 το ειδα κ εγω το site αυτο οντως εχει ωραια σχεδια, βεβαια για ενα κομματι υφασμα κ 2 κρικους θελουν 45 ευρω. Αλλα κ εγω για μεσα στο σπιτι το ηθελα πιο πολυ για τον θηλασμο μη βλεπει κ πολλα πολλα η μικρη μ

@ERIANTONκ εγω δε χρησιμοποιησα μαρσιπο στο πρωτο δεν ειμαι το αστερι της ισορροπιας, τωρα για μεσα στο σπιτι το ηθελα πιο πολυ για θηλασμο αν βολευει κ καμια βολτα στο τσακιρ κεφι να κραταω κ τη μικρη απ το χερι λεμε τωρα...

@IoannaMas μην αγχωνεσαι εισαι προχωρημενη εσυ μια χαρα ειναι κ ο νοεμβρης, και η πιεση 12 καλη μ φαινεται εμενα, η ξαδερφη μου ανεβαζε 16 στο χαλαρο της κ γι αυτο τη βαλανε αρον αρον να γεννησει. Τωρα το aliexpress δεν ξερω αν αξιζει ειναι λιγο κινεζιες να σ πω την αληθεια μ ορισμενα... κ εγω αυτο προσπαθω να καταλαβω αν μπορεις να θηλαζεις χωρις χερια

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Dwroulita85 20.09.2017 αγοράκι :-D 

2) @butterfly1986 23.10.2017 αγοράκια :-D:-D

3) @Marigula 31.10.2017 κοριτσάκια :-D:-D

4) @Eutuxia25 15.11.2017 κοριτσάκι :-D

@sofaki887- κορίτσι:-D ΠΗΤ-24.11.17

@tinkerbell1991 - αγόρι:-DΠΗΤ-30.11.17

@IoannaMas - αγόρι:-D ΠΗΤ-02.12.17

@natasaki34 - αγόρι:-D ΠΗΤ-05.12.17

@Maria D - αγόρι:-D ΠΗΤ-08.12.17

@ERIANTON - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ioanna2* - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Alzira - κορίτσι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ersikapa6 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-11.12.17

@Rena87 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-12.12.17

@lizaki1111- κορίτσι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Maria K8 -  αγόρι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Elpidaaa - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17 

@gaidaki- αγόρι:-D ΠΗΤ-16.12.17

@Αναστασία33- αγόρι:-D ΠΗΤ-21.12.17

@tina26 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@gtkt1311 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@Natale1 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-31.12.17

Να μας ζησει η μπεμπουλα κοριτσακι μου @Eutuxia25!!! Να ειναι παντα γερη και τυχερη και να σας δινει μονο χαρες!!!:wub:

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...