Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

7 minutes ago, Αναστασία33 said:

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε; Να σας ρωτησω μια χαζομαρα που σκεφτομαι αυτες τις μερες... Τις βαλιτσες που ετοιμασατε για το μαιευτηριο τις απολυμανατε καπως; Τις πλυνατε; Ρωταω επειδη θα μπουν και τα ρουχα του μωρου μεσα.

Καλημερα! Εγω δεν απολυμανα κατι απο ρουχα μωρου πηρα μονο 2-3 πανες αγκαλιας κ της εβαλα σε σακουλακι poly-bag, τα ρουχα εξοδου θα μου τα φερουν εκεινη τη μερα μεσα στο πορτ μπεμπε σε poly bag παλι. Αν εχεις ρουχα να παρεις για το μωρο μαζι μια ιδεα ειναι να τα τυλιξεις σε μια μεγαλη πετσετα η σεντονι που θα το εχεις σιδερωσει.

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την τσάντα του μωρού την έβαλα και αυτή στο πλυντήριο και μετά θα την βάλω μέσα στην δικιά μου ώστε να μην έρχεται σε επαφή με τα άλλα πράγματα, την πάτησα λίγο με το σίδερο και όλα καλά. Καλή λύση είναι και το σεντόνι που λέει η Ιωάννα.

Τι να κάνω τα παίρνω μερικά από αυτά που μου δίνει η πεθερά ακόμη και αν δεν τα θέλω και φυσικά τα ξαναπλενω, αυτά που μου δίνει η μαμά μου επειδή ξέρω ότι είναι πιο υπερβολική από εμένα δεν τα ξαναπλενω την άλλη φορά την βρήκα να σιδερωνει τα εσώρουχα του μωρού και φορούσε γάντια ! Χαχα 

ανυπομονώ να τα στεγνώσω όλα τώρα που βρέχει έτσι !!! 

MugJp2.png 

γεια σας κοριτσια!!ολα καλα και εμεις με τον οφθαλμιατρο κανενα προβλημα.ευτυχως!!Αναστασια εκτος του οτι θα τα βαλουμε μεσα σε καποιο καθαρο υφασμα τα βρεφικα μπορεις με το ατμοσιδερο να ριξεις μπολικο ατμο μεσα στην βαλιτσα οχι πολυ κοντα στην εσωτερικη επενδυση που ειναι ναυλον μην λιωσει- καει.το δικο μου σιδερο βγαζει πολυ ατμο και το εχω χρησιμοποιεισει και στα μαξιλιαρια μας .τωρα κανει δεν κανει τι να σου πω.υπαρχει και ενα που διαφημιζουν για τις επιφανειες που λεει ενα παιδακι οτι ο συμμαθητης του εκανε εμετο στο σχολειο χαχα,dettol νομιζω.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Δε ξερω αν ειναι χαζομαρα, αλλα ειδα στο σουπερ dettol σε σπρευ! Για τη βαλιτσα και αλλες επιφανειες που δε πλενονται ευκολα, οπως και τα συμπραγκαλα καροτσι-πορτμπεμπε-καθισματακι. Και μετα ελεγα να ριξω μπολικο ατμο με το ατμοσιδερο!

• Μου αρέσει 1

tt1da0a6

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Natale1 είπε:

Δε ξερω αν ειναι χαζομαρα, αλλα ειδα στο σουπερ dettol σε σπρευ! Για τη βαλιτσα και αλλες επιφανειες που δε πλενονται ευκολα, οπως και τα συμπραγκαλα καροτσι-πορτμπεμπε-καθισματακι. Και μετα ελεγα να ριξω μπολικο ατμο με το ατμοσιδερο!

Εχω dettol spray κυριως για αν χρειαστει να παω τουαλετα καπου εξω. Σε βαλιτσες κλπ δεν ξερω αν θα κανει γιατι δεν χρειαζεται ξεβγαλμα μετα;

tt1db33b

Δεν το ξερω καθολου το dettol σε σπρευ... η αληθεια ειναι οτι δε φερνω σε επαφη τα πραγματα του μωρου με πιο βαρια καθαριστικα κ ειδικα μ αυτα που εχουν αρωμα. Ουτε της μικρης μ. παντως το πορτ μπεμπε οτι δεν πλενεται θα το κανω με ατμοκαθαριστη ουτως η αλλιως δεν ερχονται σε επαφη με το μωρο τα μερη που δεν πλενονται στο δικο μας

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Εγώ έχω dettol σε σπρέι στο σπίτι Αλλά το χρησιμοποιώ μόνο στην κουζίνα, μετά από κανένα κοτόπουλο στον πάγκο κλπ. Δεν θα το έβαζα κ δεν θα το βάλω σε τίποτα που έρχεται επαφή το μωρό, μου έχει πει μαία Ότι κάνει κακό αλλά Κ να μην είναι αλήθεια, νομίζω ότι μυρίζει απλά πολύ έντονα. Δεν είναι κ τόσο υπερευαισθητα τα μωράκια μας πάντως! Με κάποιους γενικούς κανόνες υγιεινής οι περισσότερες δεν θα έχουμε πρόβλημα! 

Εμένα στο πορτ μπεμπέ δεν πλένεται η κουκούλα έχει σίδερα που δεν βγαίνουν κ έτσι δεν θα την πλύνω κ πάλι...ατμοκαθαριστη Δυστυχώς δεν έχω.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, IoannaMas said:

Εγώ έχω dettol σε σπρέι στο σπίτι Αλλά το χρησιμοποιώ μόνο στην κουζίνα, μετά από κανένα κοτόπουλο στον πάγκο κλπ. Δεν θα το έβαζα κ δεν θα το βάλω σε τίποτα που έρχεται επαφή το μωρό, μου έχει πει μαία Ότι κάνει κακό αλλά Κ να μην είναι αλήθεια, νομίζω ότι μυρίζει απλά πολύ έντονα. Δεν είναι κ τόσο υπερευαισθητα τα μωράκια μας πάντως! Με κάποιους γενικούς κανόνες υγιεινής οι περισσότερες δεν θα έχουμε πρόβλημα! 

Εμένα στο πορτ μπεμπέ δεν πλένεται η κουκούλα έχει σίδερα που δεν βγαίνουν κ έτσι δεν θα την πλύνω κ πάλι...ατμοκαθαριστη Δυστυχώς δεν έχω.

Ιωαννα να σ πω την αμαρτια μ στη μικρη μ την κουκουλα δεν την ειχα πλυνει την ειχα σκουπισει μαλλον με πανια η την ειχαμε κανει στο χερι δε θυμαμαι καθολου, αλλα τωρα την εκανα την σκανδαλια μ κ την εβαλα πλυντηριο με τα σιδερακια ολα οπως ηταν στο προγραμμα για πλυσιμο στο χερι γτ βαριομουνα κ τελικα δεν επαθε τπτ!!!! Μπορει να ημουν κ τυχερη απλα βεβαια.

46 minutes ago, Natale1 said:

Και τα παιχνιδακια τα μαλακα που εχουν μεσα μηχανισμο κ αυτα με τον ατμο;

Μεχρι να τα πιασει αυτα στα χερακια τ θα περασει καιρος! Εσυ θα τα κρατας στην αρχη οποτε τα κανεις κ με υγρο πανακι η ατμο αλλα μαλακα μην παρει υγρασια ο μηχανισμος!

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

παιδια να σας πω απο δικο μου βιωμα.ειχα στο μπανιο κατι ψαρακια που τα εβαζα στο μπανιερακι και επαιζε ο μικρος και τα δαγκωνε και απο ολα.ειχα την φαεινη ιδεα να κοψω ενα και να δω αν εχει μουχλα  αφου καθε φορα εμενε νερο μεσα. ηταν μεσα στην μαυρη μουχλα και ευτυχως που μου "εκοψε" και το εκοψα.γενικα οτι εχει τρυπα και μπαινει στο νερο καλυτερα  μην τα χρησιμοποιείτε.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@Ioanna2* Έχω sling. Ο γιος μου ως μωρό δεν το βολεύτηκε. Πιστεύω οτι ήταν θέμα που στηριζε αποντην αρχή το κεφαλι, ηθελε να τα βλεπει και να τα πιάνει ολα μετα τους πρωτους μήνες και δεν καταδεχοταν να εχει τα χερια μεσα στο σλινγκ. Αργότερα χρησιμοποιησε πολυ κανονικό ανατομικο μαρσιππο με τον μπαμπά του.

Ωστόσο αν κατσει καλα με το μωρό νομίζω οτι ειναι πολυ καλο. Ίσως να ήμαστε εμεις περίπτωση...Στο επερχόμενο λεβέντη θα το ξαναδοκιμασω!

Τη βαλιτσα την ψεκασα με dettol spray και την αφησα να ξεμυρισει. Βέβαια κάτω κατω ειναι η ρόμπα μου και τα μωρουδορουχαλακια ακουμπαν σε εκείνη όχι στον πάτο της βαλίτσας.

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 hour ago, gaidaki said:

@Ioanna2* Έχω sling. Ο γιος μου ως μωρό δεν το βολεύτηκε. Πιστεύω οτι ήταν θέμα που στηριζε αποντην αρχή το κεφαλι, ηθελε να τα βλεπει και να τα πιάνει ολα μετα τους πρωτους μήνες και δεν καταδεχοταν να εχει τα χερια μεσα στο σλινγκ. Αργότερα χρησιμοποιησε πολυ κανονικό ανατομικο μαρσιππο με τον μπαμπά του.

Ωστόσο αν κατσει καλα με το μωρό νομίζω οτι ειναι πολυ καλο. Ίσως να ήμαστε εμεις περίπτωση...Στο επερχόμενο λεβέντη θα το ξαναδοκιμασω!

Τη βαλιτσα την ψεκασα με dettol spray και την αφησα να ξεμυρισει. Βέβαια κάτω κατω ειναι η ρόμπα μου και τα μωρουδορουχαλακια ακουμπαν σε εκείνη όχι στον πάτο της βαλίτσας.

Βασικα η παιδιατρος μου το προτινε για βοηθεια στο θηλασμο επειδη υπαρχει κ το πρωτο παιδι. Στη μικρη δεν ειχα παρει παντως οποτε δεν εχω ιδεα

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...