Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας.. η μυωπία δεν είναι το θέμα όσο η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Αυτό μου χε πει ο οφθαλμίατρος που έκανα βυθοσκόπιση. @ERIANTON τσιγκουνεύτηκε το υγρό ο ντόκτορ; κι εγώ μέσω εοππυ πήγα αλλά μου έκανε μισή ώρα εξέταση. Το υγρό έτσουζε λίγο...

Εγώ τις ενέσεις στο πρώτο τις έκανα επειδή θα γεννούσα στις 38 τελικά. Μου τις έκαναν λίγες μέρες νωρίτερα  γιατί τα πνευμόνια είναι έτοιμα στις 38 εβδ λένε ώστε ν αποφυγουν τυχόν παρενέργειες προωρότητας

Αυτό με το πλυντήριο και τους βαθμούς δεν το καταλαβα ρε κορίτσια. Το σίδερο δεν το κάνουμε γιατί το ρούχο μετα την πλύση εκτίθεται έξω στον αέρα? (τρίχες κλπ) . Αν πχ τα βάλω στεγνωτηριο δεν χρειάζεται σίδερο. Αφού ζεματάνε όταν βγαινουν περιμένω να κρυώσουν για να τα πιάσω. Αρα οι βαθμοί του πλυντηρίου γιατί σχετίζονται με το σίδερο :confused:

Προσωπικά πλένω στους 40 κι αν έχω πολύ βρώμικα στους 60

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Ioanna2* είπε:

Ενεσεις κανεις υποχρεωτικα αν κανεις καισαρικη ανεξαρτητως εβδομαδας ακομα και 39 και 40 να στο βγαλουν πρεπει να τις εχεις κανει γιατι το μωρο σοκαρεται οταν βγαινει.

εγω στους 60 τα πλυνα τα ρουχα και τα σιδερωσα... οι 60 δεν αποστειρωνουν παντως....

Ναι το ειχα ακουσει κι εγω οτι σε προγραμματισμενες καισαρικες κανουν κορτιζονη πιο πριν για να προετοιμαστουν οι πνευμονες του μωρου, επειδη ερχεται ξαφνικα.

Εμενα δε μου εχει πει κατι ακομα... Εχει διαφορα η προγραμματισμενη καισαρικη απο την προκληση;

πρίν από 5 λεπτά , SFSI81 είπε:

Κορίτσια γειά σας.. η μυωπία δεν είναι το θέμα όσο η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Αυτό μου χε πει ο οφθαλμίατρος που έκανα βυθοσκόπιση. @ERIANTON τσιγκουνεύτηκε το υγρό ο ντόκτορ; κι εγώ μέσω εοππυ πήγα αλλά μου έκανε μισή ώρα εξέταση. Το υγρό έτσουζε λίγο...

Εγώ τις ενέσεις στο πρώτο τις έκανα επειδή θα γεννούσα στις 38 τελικά. Μου τις έκαναν λίγες μέρες νωρίτερα. 

Αυτό με το πλυντήριο και τους βαθμούς δεν το καταλαβα ρε κορίτσια. Το σίδερο δεν το κάνουμε γιατί το ρούχο μετα την πλύση εκτίθεται έξω στον αέρα? (τρίχες κλπ) . Αν πχ τα βάλω στεγνωτηριο δεν χρειάζεται σίδερο. Αφού ζεματάνε όταν βγαινουν περιμένω να κρυώσουν για να τα πιάσω. Αρα οι βαθμοί του πλυντηρίου γιατί σχετίζονται με το σίδερο :confused:

Η μυωπια δεν ειναι θεμα απλα επικρατει ο μυθος οτι οι γυναικες με πολλους βαθμους μυωπια ειναι επικινδυνο να παθουν αποκολληση αμφιβλιστροειδους ενω δεν ισχυει για ολες τελικα.

Εψαχνα στις οδηγιες του στεγνωτηριου να δω αν γραφει καπου βαθμους αναλογα με το προγραμμα για να δω κατα ποσο αποστειρωνει αλλα δε βρηκα τιποτα δυστυχως. Οποτε αναγκαστικα και σιδερο τουλαχιστον τους πρωτους μηνες.

tt1db33b

@Αναστασία33 η πρόκληση γίνεται όταν πας για φυσιολογικό τοκετό κ κρίνει ο γιατρός ότι τη χρειάζεσαι.(πχ έχεις κλείσει τις 40εβδ και δεν ξεκινάει μόνος του ο τοκετός). 

zRCTp3.png

πρίν από 14 λεπτά , SFSI81 είπε:

@Αναστασία33 η πρόκληση γίνεται όταν πας για φυσιολογικό τοκετό κ κρίνει ο γιατρός ότι τη χρειάζεσαι.(πχ έχεις κλείσει τις 40εβδ και δεν ξεκινάει μόνος του ο τοκετός). 

Εννοω αν την αντιλαμβανεται διαφορετικα το εμβρυο σχετικα με τις ενεσεις κορτιζονης που λεγαμε πριν. Στην προγραμματισμενη καισαρικη ειναι λενε απροετοιμαστο γι' αυτο και κανουν τις ενεσεις κορτιζονης. Ισχυει αραγε το ιδιο και στην προκληση;

tt1db33b

39 minutes ago, Αναστασία33 said:

Ναι το ειχα ακουσει κι εγω οτι σε προγραμματισμενες καισαρικες κανουν κορτιζονη πιο πριν για να προετοιμαστουν οι πνευμονες του μωρου, επειδη ερχεται ξαφνικα.

Εμενα δε μου εχει πει κατι ακομα... Εχει διαφορα η προγραμματισμενη καισαρικη απο την προκληση;

Η μυωπια δεν ειναι θεμα απλα επικρατει ο μυθος οτι οι γυναικες με πολλους βαθμους μυωπια ειναι επικινδυνο να παθουν αποκολληση αμφιβλιστροειδους ενω δεν ισχυει για ολες τελικα.

Εψαχνα στις οδηγιες του στεγνωτηριου να δω αν γραφει καπου βαθμους αναλογα με το προγραμμα για να δω κατα ποσο αποστειρωνει αλλα δε βρηκα τιποτα δυστυχως. Οποτε αναγκαστικα και σιδερο τουλαχιστον τους πρωτους μηνες.

Ναι εχει μεγαλη διαφορα η προγραμματισμενη καισαρικη απο την προκληση, αν περασεις ολους τους πονους της γεννας κ μετα απλα καταληξεις να κανεις καισαρικη επειδη δεν εβγαινε δεν εχεις αναγκη απο κορτιζονη το μωρο εχει περασει ολο το στρες της γεννας οποτε εχει καταλαβει οτι θα βγει. Σε προγραμματισμενη καισαρικη δεν εχει στρεσαριστει καθολου κ παει καποιος κ το βγαζει οποτε στρεσαρονται πιο πολυ τα καημενα, κ τους κανουν την κορτιζονη για τους πνευμονες κ καλα. Οποτε μην αγχωνεσαι στην προκληση ειναι για το μωρο σα να γεννιεται φυσιολογικα κ καισαρικη να γινει μετα δεν εχει θεμα!

κ εγω τα σιδερωσα μετα το στεγνωτηριο να σ πω την αληθεια μ του μωρου. Της μικρης πλεον δεν τα σιδερωνω βεβαια μετα απο στεγνωτηριο.

• Μου αρέσει 2

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

6 minutes ago, IoannaMas said:

Εγώ που έχω μπει με πρόκληση δεν θυμάμαι να μου είπε κάποιος για ενέσεις. Βασικά πρώτη φορά το ακούω. Μας γεμίζουν φάρμακα ρε γαμωτο...

Κοιτα στην Αναστασια δε νομιζω να της ειπε να κανει κ ορθα κατ εμε παντα, εγω παω για καισαρικη, και η @gtkt1311 θα της κανει επειδη ειναι πολυ πριν κλεισει τις 37 βδομαδες κ τριτο παιδι κ επιρρεπης στις 38 βδομαδες (χεχε) οποτε φυλαει τα ρουχα του ο γιατρος κ καλα κανει να παει πιο συντηρητικα στο 3ο!

η κορτιζονη παντως νομιζω τελικα ειναι απο τα πιο ακινδυνα που κανεις... κ εγω στο πρωτο ειχα τρελους ενδοιασμους οταν μου ειπε να κανω αλλα μου ειχε δωσει ενα αγγλικο site το επισημο για τους τοκετους στην αγγλια να διαβασω κ πειστηκα....

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Εγώ τα ρουχαλακια που λένε 30 τα βάζω 40 και αυτά που λένε 40 τα βάζω 60 και μετά τα σιδερωνω . Τώρα βέβαια που παρήγγειλα στεγνωτηριο αν πιάνει πολύ ψηλές θερμοκρασίες μπορεί μετά από 3-4 μήνες να μην τα σιδερωνω , προς το παρόν νομίζω ότι αποστειρώνονται και είναι απαραίτητο. 

Αν ένα σεντόνι μυρίζει λίγο ναφθαλίνη θα είναι ασφαλες μετά το πλύσιμο? Εγώ δεν χρησιμοποιώ αλλά μου έδωσε η πεθερά μου πράγματα που είχαν πάρει λίγη μυρωδιά από την ντουλάπα της.. τα έπλυνα μια φορά φυσικά αλλά ένα άγχος το έχω. 

Έχω φοβηθεί πολύ και όσο πλησιάζουν οι μέρες όλο και περισσότερο. 

MugJp2.png 

Ναι κορίτσια γίνονται στις καισαρικές οι ενέσεις απλα εγώ όπως είπε κ η  @Ioanna2*  είναι τρίτο παιδί είμαι με χάπια κ μαγνησια για να κρατηθώ κ έχω γεννήσει κ τα άλλα μου παιδιά σχετίκα νωρις!!!! Και φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά σου!!!!

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

7 minutes ago, Alzira said:

Εγώ τα ρουχαλακια που λένε 30 τα βάζω 40 και αυτά που λένε 40 τα βάζω 60 και μετά τα σιδερωνω . Τώρα βέβαια που παρήγγειλα στεγνωτηριο αν πιάνει πολύ ψηλές θερμοκρασίες μπορεί μετά από 3-4 μήνες να μην τα σιδερωνω , προς το παρόν νομίζω ότι αποστειρώνονται και είναι απαραίτητο. 

Αν ένα σεντόνι μυρίζει λίγο ναφθαλίνη θα είναι ασφαλες μετά το πλύσιμο? Εγώ δεν χρησιμοποιώ αλλά μου έδωσε η πεθερά μου πράγματα που είχαν πάρει λίγη μυρωδιά από την ντουλάπα της.. τα έπλυνα μια φορά φυσικά αλλά ένα άγχος το έχω. 

Να σου πω την αληθεια μ και στους 40 να τα βαλεις κ να τα σιδερωσεις δε νομιζω να ειναι θεμα, κ εγω θεωρω οτι ειμαι υπερβολικη, αλλα μετα με τα γαλατα τα κακα τις ξυνιλες κ τις ρουκετες εμενα με αρκαδι στους 40 δεν καθαριζαν.... χεχε. Το πλυντηριο σιγπυρα δε σκοτωνει ολα τα μικροβια γι αυτο κ οι γιατροι δε λενε αμα εχεις μυκητιασεις οπωσδηποτε σιδερο στα εσωρουχα;

αν τα επλυνες κ δε σου μυριζουν ναφθαλινη δεν εχεις θεμα πιστευω...

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, SFSI81 είπε:

Εγώ τις ενέσεις στο πρώτο τις έκανα επειδή θα γεννούσα στις 38 τελικά. Μου τις έκαναν λίγες μέρες νωρίτερα  γιατί τα πνευμόνια είναι έτοιμα στις 38 εβδ λένε ώστε ν αποφυγουν τυχόν παρενέργειες προωρότητας

και εγω για αποκολλληση θα κανω την εξεταση επειδη απο την πρωτη γεννα τα ματια μου εγινα ολιγον σκατα.βλςπω γραμμουλες και γενικα το τζελ του ματιου εχει γινει καπως.εμενα δεν με ετσουζε οταν ειχα κανει στην πρωτη εγκυμοσυνη.λιγο δεν αντεχα το φως απο τα αυτοκινητα επειδη ηταν βραδυ.

πρίν από 8 λεπτά , Alzira είπε:

αν σου μυριζουν ναφθαλινη πλυνε τα με κανονικο απορρυπαπαντικο και μετά με το απορρυπαντικο για τα βρεφικα.ο γιος μου δεν κανει να ερθει σε επαφη με ναφθαλινη γιατι εχει ελλειψη g6pd ειναι ενζυμο που του λείπει.αυτο το μαθαινει καποιος στους 6 μηνες οταν γινεται επανεξεταση.οταν γεννιουνται τους παιρνουν αιμα και αμα μετα απο κανα μηνα σου ερθει χαρτι για επανεξέταση στο 6 μηνο το πιθανοτερο ειναι να εχει την ελλειψη.αλλιως δεν στελνουν τιποτα.οποτε μην αφησεις να μυριζουν

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ θα τα πλύνω μέχρι να μην μυρίζουν τίποτα φυσικά γιατί σκεφτόμουν την έλλειψη του ενζύμου αυτού αλλά αν δεν μυρίζουν πια δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ , σωστά !? Και ο παιδίατρος μου είπε τον πρώτο καιρό μέχρι τις 40-50 μέρες που έρχεται χαρτί αν θηλάζω να μην τρώω κουκιά και ασπιρίνη κλπ και φυσικά μακριά από ναφθαλίνη . Απορώ πάντως ρε κορίτσια πως γίνεται να μου είπε χίλιες φορές μην τα πλύνεις είναι όλα έτοιμα τα έχω σιδερωσει και μάλιστα μπροστά στον άντρα μου , και τώρα εγώ να τα πλένω όλα κρυφά για να μην νιώσει κανείς άσχημα χωρίς να βάλω σε κίνδυνο το μωράκι μου και αυτά να μυρίζουν τόσο πολύ. 

Είμαι λίγο υπερβολική με αυτά καλύτερα να στεναχωρεθει κάποιος παρά να νιώσω ανασφάλεια για θέματα υγείας. 

Παρεμπιπτόντως άκουσα τις συμβουλές σας και πήρα στεγνωτηριο Α++ άντε να έρθει να το δοκιμάσω :-)

• Μου αρέσει 3

MugJp2.png 

πρίν από 22 λεπτά , Alzira είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ θα τα πλύνω μέχρι να μην μυρίζουν τίποτα φυσικά γιατί σκεφτόμουν την έλλειψη του ενζύμου αυτού αλλά αν δεν μυρίζουν πια δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ , σωστά !? Και ο παιδίατρος μου είπε τον πρώτο καιρό μέχρι τις 40-50 μέρες που έρχεται χαρτί αν θηλάζω να μην τρώω κουκιά και ασπιρίνη κλπ και φυσικά μακριά από ναφθαλίνη . Απορώ πάντως ρε κορίτσια πως γίνεται να μου είπε χίλιες φορές μην τα πλύνεις είναι όλα έτοιμα τα έχω σιδερωσει και μάλιστα μπροστά στον άντρα μου , και τώρα εγώ να τα πλένω όλα κρυφά για να μην νιώσει κανείς άσχημα χωρίς να βάλω σε κίνδυνο το μωράκι μου και αυτά να μυρίζουν τόσο πολύ. 

Είμαι λίγο υπερβολική με αυτά καλύτερα να στεναχωρεθει κάποιος παρά να νιώσω ανασφάλεια για θέματα υγείας. 

Παρεμπιπτόντως άκουσα τις συμβουλές σας και πήρα στεγνωτηριο Α++ άντε να έρθει να το δοκιμάσω :-)

Αντε καλοριζικο θα το καταχαρεις!!!

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Καλημερα κοριτσια! Πως πατε; Εγω καλα, εκανα και τις ενεσεις μ το πρωι, τσακωθηκα κ με τη μικρη μ φια ενα ζευγαρι παπουτσια μια χαρα! 

10 hours ago, Alzira said:

Καλοριζικο! Καλα στεγνωματα! Εμεις οταν το περιμεναμε δε βαζαμε πλυντηρια ειχαμε τρελη ανυπομονησια κ πρεπει να ειχαμε βαλει 3 σε μια μερα χαχαχαχα

κ εγω ετσι ειμαι αμα μου μπει η ιδεα θα τα πλενω καμια 10αρια φορες (εκτος κ εαν μου τα εχει πλυνει η μαμα μ), μη σκας, καποιες φορες απλα τα παιρνω κ τα ξανακρυβω κ δεν τα χρησιμοποιω κ ποτε (χιχι)

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε; Να σας ρωτησω μια χαζομαρα που σκεφτομαι αυτες τις μερες... Τις βαλιτσες που ετοιμασατε για το μαιευτηριο τις απολυμανατε καπως; Τις πλυνατε; Ρωταω επειδη θα μπουν και τα ρουχα του μωρου μεσα.

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...