Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

πως πατε; Βλεπω καλα ειμαστε κ χαιρομαι!

@gtkt1311 εκανα σημερα τις 2 ενεσεις κ αυριο τις αλλες 2 , απλα ειμαι και του αλατιου κ γλυκαντζου κ δε μπορω τη στερηση της κορτιζονης......:-P

να ρωτησω κοριτσια εχει καμια εντυπωσεις η ξερει κατι για το ρεα;

Και εγώ σήμερα θα κάνω τις 2 και αύριο τις άλλες 2!!

Οσο για το ΡΕΑ έχω εντυπώσεις γιατί γεννησε η ξάδερφη μου και ήμουν μαζί της 4 ημέρες!!! Είναι ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο και τουλάχιστον το 2012 που μείναμε εμείς δεν ήταν καθόλου φιλικό με το θηλασμό. Τώρα φαντάζομαι θα έχουμε αλλάξει τα πράγματα οσο αναφορά το θηλασμό. Επίσης, υπήρχε αυστηρότητα όσο αναφορά το επισκεπτήριο. Σκέφτεσαι κ το ΡΕΑ?

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 minutes ago, gtkt1311 said:

Και εγώ σήμερα θα κάνω τις 2 και αύριο τις άλλες 2!!

Οσο για το ΡΕΑ έχω εντυπώσεις γιατί γεννησε η ξάδερφη μου και ήμουν μαζί της 4 ημέρες!!! Είναι ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο και τουλάχιστον το 2012 που μείναμε εμείς δεν ήταν καθόλου φιλικό με το θηλασμό. Τώρα φαντάζομαι θα έχουμε αλλάξει τα πράγματα οσο αναφορά το θηλασμό. Επίσης, υπήρχε αυστηρότητα όσο αναφορά το επισκεπτήριο. Σκέφτεσαι κ το ΡΕΑ?

Ναι εχω αρχισει και το σκεφτομαι αλλα αυτο που λες με το θηλασμο με προβληματιζει. Σαν πιο καινουριο φανταζομαι θα εχει καλυτερους χωρους. Περιμενω να μου στειλουν τις τιμες τους για να συγκρινω με ιασω

5eUkp2.pngEYn2p2.png

5 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

οποτε ολα καλα!!τι βαρος εχει το μωρακι?για οφθαλμίατρο μπορεις να πας καιβσε ιδιωτη στην πςριοχη σου.εγω ειχα κλεισει στο οφθαλμιατρειο λογω των περιεριαμενων οικονομικων μας.μετα πηγα σε εναν ιδιωτη στοκο στην νεα σμυρνη με 20 ευρω του εοπυ μου ειπε την τρελη ατακα δεν σου βαζω υγρο γιατι θα περασει στο εμβρυο και με ξεπεταξ σε 6 λεπτα χωρις μυδρίαση.εχω αυριο στο οφθαλμειατρειο αθηνων.να δουμε τι θα ακουσουμε.

Βαρος δε μου λεει ποτε Ειρηνακι. Θα ειναι εκπληξη για τη γεννα λογικα θα το δουμε λιγο πριν στο μαιευτηριο.

Κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη. Πηγα για εξεταση στα ματια σημερα και αφου μου εκαναν ενα σωρο εξετασεις και μου τα εξηγησαν πηρα και χαρτι οτι ειμαι μια χαρα!!!

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Just now, Ioanna2* είπε:

Ναι εχω αρχισει και το σκεφτομαι αλλα αυτο που λες με το θηλασμο με προβληματιζει. Σαν πιο καινουριο φανταζομαι θα εχει καλυτερους χωρους. Περιμενω να μου στειλουν τις τιμες τους για να συγκρινω με ιασω

Να σου πω δεν μπαίνεις στο genna.gr που έχει τιμές για όλα τα μαιευτήρια? ΛΗΤΩ - ΡΕΑ- ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΑΙΑ! Ναι από χώρους έχει καλύτερους!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

πρίν από 1 λεπτό , gtkt1311 είπε:

Να σου πω δεν μπαίνεις στο genna.gr που έχει τιμές για όλα τα μαιευτήρια? ΛΗΤΩ - ΡΕΑ- ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΓΑΙΑ! Ναι από χώρους έχει καλύτερους!

Ναι οντως εκει ειναι ολες οι τιμες και νομιζω τελικα Ιασω και Μητερα ειναι τα 2 πιο ακριβα.

tt1db33b

Διαφημίσεις

5 minutes ago, gtkt1311 said:

Ναι τις εχει με ΕΟΠΠΥ αλλα ειμαι χωρις ΕΟΠΠΥ εγω κ περιμενω να μου τις στειλουν. Παντως απο εκει φαινεται οτι κ το ΡΕΑ εχει τσιμπησει λιγακι τιμες, εγινε διασημο κ αυτο βλεπεις...

8 minutes ago, Αναστασία33 said:

Βαρος δε μου λεει ποτε Ειρηνακι. Θα ειναι εκπληξη για τη γεννα λογικα θα το δουμε λιγο πριν στο μαιευτηριο.

Κοριτσια μου ειμαι πολυ χαρουμενη. Πηγα για εξεταση στα ματια σημερα και αφου μου εκαναν ενα σωρο εξετασεις και μου τα εξηγησαν πηρα και χαρτι οτι ειμαι μια χαρα!!!

Αντε Αναστασια ολα καλα!!! Κ θα σε τραβηξει κ ο γιατρος μετα τις 4-5, οποτε το βλεπει θετικα ο ιδιος κ αυτο εχει σημασια!!!

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

31 minutes ago, gtkt1311 said:

@Ioanna2* Ποιον γιατρό έχεις αν επιτρέπεται να αναφέρουμε εδώ?

Έχω την εντύπωση ότι δεν επιτρέπεται να γραψεις ονομα εδω μονο στο parents.org θα σου στειλω μνμ αν το βρω πως γινεται βεβαια!!!

ΙΑΣΩ -ΡΕΑ ιδιες τιμες

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Καλο μεσημέρι!

Καλά νεα έχω, ειναι 2400 κατι, και για το δεδομένο οτι δεν τρέφεται 100% ειναι πολυ καλα, λεει. Ο πλακουντας 3, μην νομίζετε, επειδή δεν εχει παρακάτω... αλλιώς θα το χα πιάσει!

Ο τράχηλος μου "ξανατσουπωσε" απο 3 στη β επιπέδου 4,2! Και να πεις οτι κάθομαι; Το αντίθετο... ποιος θα ναι ο τυχερός που θα γεννήσω μπροστά του... μέτρο θα ναι, λεωφορείο θα ναι.... Απο την αλλη εβδομάδα είπαμε: σεξ και χουρμάδες! Γιατι περπάτημα άλλο θα αφησω τα κοκκαλα μου, δεν παει.

Και ραντεβού σε 3 εβδομάδες, αν δεν εχω γεννήσει λεει ο χαλλλλλλαρος γιατρός! Θα με τρελάνει! Κ δεν ειναι καν Θεσσαλονικιος! Ε, λέει αν προκύψει κάτι δε χανόμαστε...

Παρήγγειλα επιθέματα στήθους απο ηλεκτρονικό φαρμακείο κ θα πάρουμε πανες για το μικρούλι το απόγευμα κ tena για μένα. Κρέμα για θηλες δεν πολυχρησιμοποιησα...μονο κάτι δείγματα. Υποτίθεται οτι τωρα θα ναι λογο πιο εύκολα, σωστά δε σκέφτομαι;

Και στο τέλος του λέω "γιατρέ εγώ τι να κάνω ή να μην κάνω για τον τράχηλο, το εδώ που φτάσαμε, εβδομάδα κ κιλά, τι οδηγίες δίνετε;"

"Να κάνεις ο,τι θες ειναι η απάντηση. Ειμαι +13 κιλά πιγκουίνος λοιπόν, την Πέμπτη εχω μια εκκρεμότητα στο στούντιο για την παράσταση κ την Κυριακή κανονίζουμε θέατρο με τον άντρα μου. Αν πρεολολαβουμε...Μια βδομαδουλα ακομα τουλάχιστον τη δινει το μικρό. Δεν την δίνει; Έχει κατέβει πολυ βέβαια.

Κατά τα άλλα ο Θ.ειναι φουλ της άρνησης προς εμένα και γεματος κακιουλες. Δεν κραταει πολυ αλλα με κουραζει καθημερινά...  

Κι αλλα θυμήθηκα: κολπικό υγρό μες στην επόμενη εβδομάδα. NST δε μου πε αλλα και στο Θ. ειχα παει 39+3.

Η μέση μου με ψοφαει...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

πρίν από 3 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλο μεσημέρι!

Καλά νεα έχω, ειναι 2400 κατι, και για υο δεδομένο οτι δεν τρέφεται 100% ειναι πολυ καλα, λεει. Ο πλακουντας 3, μην νο

παλι καλα!!μπραβο!

πρίν από 55 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Πηγές τελικά εκει που ειχες πει;

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω, οφθαλμιατρο παμε οπως και να εχει; Δε μου εχει πει τπτ ο γιατρος μου και καρδιολογο που πηγα απο μονη μου πηρα τη πρωτοβουλια. Και κατι ακομα, επειδη εχω αρχισει το πλυσιμο...πως πλενεται τα ρουχα; τι βαθμους; σιδερωμα;

tt1da0a6

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

παλι καλα!!μπραβο!

Πηγές τελικά εκει που ειχες πει;

Ναι πηγα στο κεντρο που ελεγα και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Και η οφθαλμιατρος που με εξετασε πολυ ενημερωμενη. Ολα τελεια!!!

πρίν από 37 λεπτά , Natale1 είπε:

Κοριτσια να ρωτησω, οφθαλμιατρο παμε οπως και να εχει; Δε μου εχει πει τπτ ο γιατρος μου και καρδιολογο που πηγα απο μονη μου πηρα τη πρωτοβουλια. Και κατι ακομα, επειδη εχω αρχισει το πλυσιμο...πως πλενεται τα ρουχα; τι βαθμους; σιδερωμα;

Οφθαλμιατρο πηγα γιατι εχω περιπου 10 βαθμους μυωπια και εδω στην Ελλαδα μας θεωρουν ομαδα υψηλου κινδυνου και μας στελνουν σωρηδον για καισαρικη. Εχω ακουσει μεχρι κ οτι πηγε κοπελα στον οφθαλμιατρο με 5 βαθμους μυωπια και δεν την εξετασε καν της ειπε κατευθειαν να κανει καισαρικη. Γι' αυτο το εψαχνα αρκετο καιρο το που θα παω. Μου το ζητησε και η γυναικολογος μου για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ολα καλα.

Τα ρουχαλακια του μωρου εχουν ταμπελακια αν θυμαμαι καλα 40 βαθμους γραφουν αυτα που ειχα εγω τουλαχιστον. Τα επλυνα λοιπον ολα στους 40 ακομα και τις κουβερτουλες που εγραφαν 30 και ολα καλα.

Και το αρκαδι μια χαρα μου διαλυθηκε κοριτσια.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Έχω κι εγω απορία κορίτσια...

Ενέσεις κορτιζόνης κάνετε ετσι κι αλλιώς; Εννοω αλλο να σου πουν στις στις 33 & 34 εβδομάδες αύριο πρεπει να βγει, κι αλλο να τις κάνεις ενώ συνεχιζει η κύηση. Ρωτάω, δεν κρίνω.

Και αυτό για τη μυωπία θα ρωταγα, αλλα με καλυψε η συνάδελφος πιγκουίνος @Αναστασία33. Εγω ρωτουσα το γιατρό στην πρωτη εγκυμοσύνη: μα εχω 2 βαθμούς μυωπία, μα εχω κιρσους εκ γενετής, τιποτα δεν τον ένοιαζε!Yolo και φυσιολογικός τοκετός είναι ο άνθρωπος... Ελπίζω να πετυχει κι αυτή τη φορά... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

10 minutes ago, gaidaki said:

Έχω κι εγω απορία κορίτσια...

Ενέσεις κορτιζόνης κάνετε ετσι κι αλλιώς; Εννοω αλλο να σου πουν στις στις 33 & 34 εβδομάδες αύριο πρεπει να βγει, κι αλλο να τις κάνεις ενώ συνεχιζει η κύηση. Ρωτάω, δεν κρίνω.

Και αυτό για τη μυωπία θα ρωταγα, αλλα με καλυψε η συνάδελφος πιγκουίνος @Αναστασία33. Εγω ρωτουσα το γιατρό στην πρωτη εγκυμοσύνη: μα εχω 2 βαθμούς μυωπία, μα εχω κιρσους εκ γενετής, τιποτα δεν τον ένοιαζε!Yolo και φυσιολογικός τοκετός είναι ο άνθρωπος... Ελπίζω να πετυχει κι αυτή τη φορά... 

Ενεσεις κανεις υποχρεωτικα αν κανεις καισαρικη ανεξαρτητως εβδομαδας ακομα και 39 και 40 να στο βγαλουν πρεπει να τις εχεις κανει γιατι το μωρο σοκαρεται οταν βγαινει.

εγω στους 60 τα πλυνα τα ρουχα και τα σιδερωσα... οι 60 δεν αποστειρωνουν παντως....

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...