Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα!! Ούτε εγώ το βλέπω να φτάνω Δεκέμβρη έχει κατέβει κάπως η κοιλιά και αυτό με τον νυχτερινό πόνο το παθαίνω κάθε βράδυ ! Με ακούει ο άντρας μου και ρωτάει κάθε βράδυ αν γεννάω χαχα . Η κοιλιά όταν ξυπνάω και είμαι πλάγια είναι σα να θέλει να φύγει από τα αριστερά και όταν σηκώνομαι πονάω μέχρι να καταλήξει στην θέση της. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να πάω τουαλέτα έτσι :-( 22 έχω ραντεβού στο γιατρό και φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να πάω ! 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , Alzira είπε:

Καλημέρα!! Ούτε εγώ το βλέπω να φτάνω Δεκέμβρη έχει κατέβει κάπως η κοιλιά και αυτό με τον νυχτερινό πόνο το παθαίνω κάθε βράδυ ! Με ακούει ο άντρας μου και ρωτάει κάθε βράδυ αν γεννάω χαχα . Η κοιλιά όταν ξυπνάω και είμαι πλάγια είναι σα να θέλει να φύγει από τα αριστερά και όταν σηκώνομαι πονάω μέχρι να καταλήξει στην θέση της. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να πάω τουαλέτα έτσι :-( 22 έχω ραντεβού στο γιατρό και φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να πάω ! 

τα ιδια ακριβως!!ειμαι στο αριστερο πλαι και παω να γυρισω και η κοιλια μενει απο τα αριστερά ,ειμαι απο τα δεξια γυρναω  μενει η κοιλια δεξια.αραζουν τα τεμπελακια μας!!!

και αν δεν προλαβεις να πας στον γιατρο τι πειραζει καλο  μου?θα το δεις νωριτερα το μωρουδι και live. 

γιαωτην τουαλετα η αληθεια ειναι οτι τρωω τα clusters πολυ καιρο και οπου βρισκω σπορακια παω σαν το πουλακι(σαν να την πουλαδα στην προκειμενη) καθε μέρα 1 ροδι που τρελενομαι και ξηρους καρπους .την προηγουμενη εβδομάδα το ειχα ριξει στα καστανα.πιστευω βοηθανε αυτα παραπανω.

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

Κορίτσια γύρισα από γιατρο τα νέα μου κ καλά κ κακα. Τα καλά είναι ότι ο μικρός έχει καταβολευτει Κ δεν δείχνει να δυσφορει καθόλου την έχει καταβρει! Είναι 3 κιλά, κάναμε καρδιοτοκογραφο Κ υπέρηχο Κ όλα καλά.Τα κακα νέα έχουν να κάνουν με εμένα κατά βάση γιατί δεν έχω κάνει ακόμα καθόλου διαστολή κ το μωρό δεν έχει κατέβει καθόλου. Η κόρη μου είχε κατέβει στην αντίστοιχη εβδομάδα. Ατυχία λοιπόν.. Μού είπε να παίρνω ενα χαπι Κ να περπατάω πολύ (ήδη το κάνω) Κ να έχουμε ελευθερες επαφες Κ να ξαναπάω Παρασκευή Κ μπορεί να μπω τότε μπορεί κ όχι, αναλογως πως θα είμαι. Μου φαίνεται θα ταλαιπωρηθω παρά πολύ Κ σε αυτή τη γέννα αλλά που θα πάει θα περάσει... 

Περιμένω Κ από σας τα νέα σας!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

μια χαρα τα βλεπω τα νεα σου!!20 μερες εχεις ακομα .στα δευτερα μωρακια ολα γινονται πιο μπαμ μπαμ.ολα θα πανε μια χαρα.ειχε μεγαλη αναμονη στον καρδιοτοκογραφο?

2 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Κορίτσια γύρισα από γιατρο τα νέα μου κ καλά κ κακα. Τα καλά είναι ότι ο μικρός έχει καταβολευτει Κ δεν δείχνει να δυσφορει καθόλου την έχει καταβρει! Είναι 3 κιλά, κάναμε καρδιοτοκογραφο Κ υπέρηχο Κ όλα καλά.Τα κακα νέα έχουν να κάνουν με εμένα κατά βάση γιατί δεν έχω κάνει ακόμα καθόλου διαστολή κ το μωρό δεν έχει κατέβει καθόλου. Η κόρη μου είχε κατέβει στην αντίστοιχη εβδομάδα. Ατυχία λοιπόν.. Μού είπε να παίρνω ενα χαπι Κ να περπατάω πολύ (ήδη το κάνω) Κ να έχουμε ελευθερες επαφες Κ να ξαναπάω Παρασκευή Κ μπορεί να μπω τότε μπορεί κ όχι, αναλογως πως θα είμαι. Μου φαίνεται θα ταλαιπωρηθω παρά πολύ Κ σε αυτή τη γέννα αλλά που θα πάει θα περάσει... 

Περιμένω Κ από σας τα νέα σας!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ERIANTON είπε:

μια χαρα τα βλεπω τα νεα σου!!20 μερες εχεις ακομα .στα δευτερα μωρακια ολα γινονται πιο μπαμ μπαμ.ολα θα πανε μια χαρα.ειχε μεγαλη αναμονη στον καρδιοτοκογραφο?

Δεν νομίζω να μείνω 20 μέρες ακόμα ο γιατρός επιμένει να γεννήσω νωρίτερα. Ίσως μου κάνει εισαγωγή την Παρασκευή αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. Δεν είχε αναμονή στον καρδιοτοκογραφο την ώρα που πήγα (8.30)

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

6 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

τα ιδια ακριβως!!ειμαι στο αριστερο πλαι και παω να γυρισω και η κοιλια μενει απο τα αριστερά ,ειμαι απο τα δεξια γυρναω  μενει η κοιλια δεξια.αραζουν τα τεμπελακια μας!!!

και αν δεν προλαβεις να πας στον γιατρο τι πειραζει καλο  μου?θα το δεις νωριτερα το μωρουδι και live. 

γιαωτην τουαλετα η αληθεια ειναι οτι τρωω τα clusters πολυ καιρο και οπου βρισκω σπορακια παω σαν το πουλακι(σαν να την πουλαδα στην προκειμενη) καθε μέρα 1 ροδι που τρελενομαι και ξηρους καρπους .την προηγουμενη εβδομάδα το ειχα ριξει στα καστανα.πιστευω βοηθανε αυτα παραπανω.

Ωπα ωπα! Τι ; Ο,τι να ναι ξηρπυς καρπούς;; Αφου σας εχω πει την επιστημονική πρόταση: χουρμάδες! Εχουν κατι σαν την ωκυτοκινη και βοηθουν στον τοκετό. Δεν ειμαι γυναικολόγος, αλλα ειμαι Δρ.Θεατρολόγος! Έχω μια ειδικότητα!

Εχω γιατρο 21:00 και μεγαλη αγωνία, εξου και οι αηδίες που σας γράφω...

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

3 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Δεν νομίζω να μείνω 20 μέρες ακόμα ο γιατρός επιμένει να γεννήσω νωρίτερα. Ίσως μου κάνει εισαγωγή την Παρασκευή αλλιώς την επόμενη εβδομάδα. Δεν είχε αναμονή στον καρδιοτοκογραφο την ώρα που πήγα (8.30)

ολα να πανε μια χαρα οποτε και να γινει!!

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Ωπα ωπα! Τι ; Ο,τι να ναι ξηρπυς καρπούς;; Αφου σας εχω πει την επιστημονική πρόταση: χουρμάδες! Εχουν κατι σαν την ωκυτοκινη και βοηθουν στον τοκετό. Δεν ειμαι γυναικολόγος, αλλα ειμαι Δρ.Θεατρολόγος! Έχω μια ειδικότητα!

Εχω γιατρο 21:00 και μεγαλη αγωνία, εξου και οι αηδίες που σας γράφω...

αντε να δεις και εσυ τον "πρωταγωνιστή" των ημερων.παρε και ποπ κορν!!!

να μας γραψεις νεα κυρια!!!

και συ Αναστασία περιμενουμε νεα!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα! Πηγαμε κ εμεις γιατρο σημερα ολα καλα 2700 τον μετρησε, nst μου ειπε τη δευτερα να παω να κανω στο ιασω κ να κανω κ τις ενεσουλες κορτιζονης σιγα σιγα.

4 hours ago, IoannaMas said:

Αντε με το καλο ευχομαι! Ειναι μεγαλωπο το μωρακι οποτε μη σ ανησυχει τπτ!

@Alzira @ERIANTON αυτο με τις κοιλιες που πανε απο την αλλη μαλλον ολες το χουμε!!!

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 51 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα! Πηγαμε κ εμεις γιατρο σημερα ολα καλα 2700 τον μετρησε, nst μου ειπε τη δευτερα να παω να κανω στο ιασω κ να κανω κ τις ενεσουλες κορτιζονης σιγα σιγα.

Αντε με το καλο ευχομαι! Ειναι μεγαλωπο το μωρακι οποτε μη σ ανησυχει τπτ!

@Alzira @ERIANTON αυτο με τις κοιλιες που πανε απο την αλλη μαλλον ολες το χουμε!!!

εμ αφου προσπαθουν να πιασουν ολο τον χωρο που μπορουνε.σπρωχνουν απο εδω σπρωχνουν απο κει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλή μέρα!!!Πως ειστε φιλενάδες?Για κοπιαστε!!Περιμενω να ακουσω όμορφα νεα.gaidaki μου για πες.... εχει καμια εξελιξη ο πλακουντας?Αναστασια μου?

Δεν ηταν αλλη κοπελα για γιατρο έτσι?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημερα!!! Δε γενναμε, προς το παρον τουλαχιστον. Θελουμε να παμε 4 η 5 Δεκεμβριου. Ο τραχηλος δεν εχει κοντυνει απο το doppler και ειναι κλειστος. Ο πλακουντας παρεμεινε κι αυτος εκει που ηταν χαμηλα και θελει μεγαλη προσοχη για να αποφυγουμε τυχον αιμορραγια. Μου πηρε δειγμα για αναλυση κολπικου υγρου και στρεπτοκοκκο. Ο μπεμπης μια χαρα, περιμενει. Ας ελπισουμε να περιμενει μεχρι τοτε. Σημερα πρεπει να κλεισω οπωσδηποτε ραντεβου με οφθαλμιατρο.

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

οποτε ολα καλα!!τι βαρος εχει το μωρακι?για οφθαλμίατρο μπορεις να πας καιβσε ιδιωτη στην πςριοχη σου.εγω ειχα κλεισει στο οφθαλμιατρειο λογω των περιεριαμενων οικονομικων μας.μετα πηγα σε εναν ιδιωτη στοκο στην νεα σμυρνη με 20 ευρω του εοπυ μου ειπε την τρελη ατακα δεν σου βαζω υγρο γιατι θα περασει στο εμβρυο και με ξεπεταξ σε 6 λεπτα χωρις μυδρίαση.εχω αυριο στο οφθαλμειατρειο αθηνων.να δουμε τι θα ακουσουμε.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Εγώ Παρασκευή σταματάω και δουλειά !!! Έφτασε ο καιρός!!! Εγω τους πόνους τους έχω μόνιμους αλλά παίρνω trofocard max 3 την ημέρα και outrogestan 2 κάθε μέρα!!!

Εγω έχω κλείσει οφθαλμίατρο 01/12 !!

@Ioanna2* και εγώ θα κάνω ενέσεις κορτιζόνης γιατί είναι και τρίτο παιδί, μην έχουμε καμία έκπληξη κ μας βγει νωρίτερα!! που δεν το θέλουμε γιατί ακόμα είμαστε 33+3!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

πως πατε; Βλεπω καλα ειμαστε κ χαιρομαι!

@gtkt1311 εκανα σημερα τις 2 ενεσεις κ αυριο τις αλλες 2 , απλα ειμαι και του αλατιου κ γλυκαντζου κ δε μπορω τη στερηση της κορτιζονης......:-P

να ρωτησω κοριτσια εχει καμια εντυπωσεις η ξερει κατι για το ρεα;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...