Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα φιλενάδες!!!! 

Εψες μας άφησαν και γυρίσαμε σπίτι μας!!!! Νύχτα ηταν γύρω στις 8 το βράδυ!!! 

Έφερα μαζί μου την μία μικρούλα!!! Η άλλη στην μονάδα ακόμη!!! Το άσχημο είναι πως λόγω απόστασης δεν μπορώ να πηγαίνω καθημερινά να βλέπω την άλλη ππου έμεινε και δεν ξέρετε πόσο κλαίω γι αυτό. 

Εψές όταν μου είπαν οτι πρέπει να φύγω ζήτησα κ πήγα στην μοναδα να την δω. Και δεν με άφησα πολύ. Με έβλεπαν τα ματάκια της σαν να το ήξερε οτι την επόμενη δεν θα πήγαινα αλλά θα παω αύριο!!!! 

Πολύ δύσκολο!!!! 

Η πρώτη νύχτα με την μικρή, ξενύχτι!!!! 

Τώρα περιμένω την μεγάλη αδερφή να έρθει να δούμε αντίδραση αφού εψες μέχρι να γυρίσουμε κοιμήθηκε στην γιαγιά!!!! 

Φιλια!!!!! 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Marigula μπραβο μπραβο που γυρισατε σπιτακι σας! Με το καλο ευχομαι απο καρδιας να γυρισει συντομοτατα κ η αλλη μικρουλα σπιτακι σας!!!

καλημερα κοριτσια σε ολες!

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα φιλενάδες!!!! 

Έφερα μαζί μου την μία μικρούλα!!! Η άλλη στην μονάδα ακόμη!!! Το άσχημο είναι πως λόγω απόστασης δεν μπορώ να πηγαίνω καθημερινά να βλέπω την άλλη ππου έμεινε και δεν ξέρετε πόσο κλαίω γι αυτό. 

Εψές όταν μου είπαν οτι πρέπει να φύγω ζήτησα κ πήγα στην μοναδα να την δω. Και δεν με άφησα πολύ. Με έβλεπαν τα ματάκια της σαν να το ήξερε οτι την επόμενη δεν θα πήγαινα αλλά θα παω αύριο!!!! 

Πολύ δύσκολο!!!! 

Τώρα περιμένω την μεγάλη αδερφή να έρθει να δούμε αντίδραση αφού εψες μέχρι να γυρίσουμε κοιμήθηκε στην γιαγιά!!!! 

Φιλια!!!!! 

Οντως πολυ στεναχωρο παρολο που ολα θα πανε καλα.Οταν ειχαν κρατησει τον γιο μου στο νοσοκομειο και ειχα βγει πηγαινα καθε τρεις ωρες να τον θηλαζω.ο τελευταιος θηλασμος ηταν 23.00 το βραδυ.μια μερα τα ειχα παιξει απο το πηγαινε ελα και δεν μπορεσα να παω τελευταιο στον θηλασμο και οταν το ρολοι εδειξε 23.00 χτυπιομουν και εκλαιγα γιατι σκεφτομουν οτι θα με περιμενε.ποσο κλαμα τοτε.εσυ εισαι και τοσο μακρια.ολα θα πανε καλα.περιμενω νεα για την μεγαλη.τι αντιδραση εχει.εσυ εισαι καλα καλα?εχεις να κανεις αλλες εξετασεις?

το τικερακι μου προχωρησε!!!βασικα εφτασε στο απροχωρητο.τελειωνουμε κοριτσια ... ποσο χαιρομαι!!περιμενω με χαρα τα ξενυχτια!!και τα ξεσκατισματα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!

• Μου αρέσει 5

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Χαίρομαι που όλα πάνε καλά Μαριγουλα σύντομα επανένωση της οικογένειας εύχομαι ! @ERIANTON τίποτα δεν έμεινε αυτό σκέφτομαι ανυπομονώ αγχώνομαι και λίγο φοβάμαι 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alzira είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Χαίρομαι που όλα πάνε καλά Μαριγουλα σύντομα επανένωση της οικογένειας εύχομαι ! @ERIANTON τίποτα δεν έμεινε αυτό σκέφτομαι ανυπομονώ αγχώνομαι και λίγο φοβάμαι 

και εγω μια απο τα ιδια τρια.... ανυπομονω τρελα,αγχωνομαι καπως και φοβάμαι λιγο.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

16 ώρες πρίν, gtkt1311 είπε:

@butterfly1986 μπράβο τα αγοράκια σου !!! Με το καλό να πάτε σπιτάκι !! Με τις αντλήσεις πως τα πας ;

Ευχαριστώ πολύ!!!! Καλά τα πάω....Εντάξει η ποσότητα δεν ειναι πολύ μεγάλη αλλα τουλάχιστον είναι σταθερή.Στην ουσία καλύπτω ακριβώς το μισό τους φαγητό. Που να ξερει το κακόμοιρο το θήλαστρο ότι εχω 2 ζουζουνια! Αύριο μου είπαν θα δοκιμάσουμε και θηλασμό στον πιο μεγάλο και εχω λίγο αγχος πως θα παει....!

11 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλημέρα φιλενάδες!!!! 

Πολύ δύσκολο!!!! 

Φιλια!!!!! 

Μαριγούλα μουμε το καλό να πάρετε και τη δεύτερη μπουμπου σας στο σπιτάκι σας!Είμαι σίγουρη πως λίγο θα έχει μείνει! :)

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Καλή μέρα σας! Μια Κυριακή έχουμε Κ εμείς να κοιμηθούμε παραπάνω Κ μας έχει σηκώσει απ τις 8 η κόρη μου. Τουλάχιστον δεν θα με βγάλει Κ πολύ απ το πρόγραμμα το ξενύχτι του μωρού χαχαχαχ

@Marigula ακούγεται σίγουρα στεναχωρο να έχεις αφήσει πίσω το ένα μωράκι αλλά σε λίγο δεν θα θυμάται κανείς τίποτα Κ θα είστε όλοι μαζί! Θέλουν υπομονή οι μέρες αυτές Κ ψυχραιμία. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια έγκυες πως είστε; κάποιες χαθηκατε... Εγώ έχω αρκετούς πόνους , σε σημείο να αγανακτώ κάποιες στιγμές Κ σχεδόν να παθαίνω νευρικές κρίσεις αλλά γενικά προσπαθώ να κάνω υπομονή. Θα πάω Κ αύριο γιατρό για να δούμε που βρισκομαστε, είναι σημαντικό στη φάση που είμαι. Λογικά θα είμαι από τις πρώτες αφού όπως υπολογίζω σε 2 εβδομάδες θα μπω με πρόκληση. Για πείτε κανένα νέο..

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα! Ευχαριστα τα νεα με τα διδυμακια! @Marigula @butterfly1986 Με το καλο να είστε οοοοολοι σπίτι!

Εμείς βαλίτσα δε φτιάξαμε εντελώς, λιγάκι σκουπισαμε σφουγγαρισαμε αλλά...ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ! 

Έτσι 2 μήνες θα ...παρταρουμε! Θέλαμε να μαστε σίγουροι οτι θα προλάβουμε! Αυτη ειναι η λογική: πάνες μωρου πχ δεν έχουμε πάρει, αλλά... λαμπάκια στο δέντρο πολύχρωμα και γιρλαντα στο τζάκι!

Έχω ακόμα μικρές εκκρεμότητες απο τα μαθήματα κλπ αλλά όσο πάω τις τελειώνω. 

Καλή Κυριακή σε όλες!

• Μου αρέσει 5

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

On 11/11/2017 at 8:21 ΠΜ, Marigula είπε:

Καλημέρα φιλενάδες!!!! 

Πολύ δύσκολο!!!! 

Φιλια!!!!! 

Με το καλο Μαριγουλα μου πολυ συντομα ολη η οικογενεια σπιτι γρηγορα!!!

7 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Καλή μέρα σας! Μια Κυριακή έχουμε Κ εμείς να κοιμηθούμε παραπάνω Κ μας έχει σηκώσει απ τις 8 η κόρη μου. Τουλάχιστον δεν θα με βγάλει Κ πολύ απ το πρόγραμμα το ξενύχτι του μωρού χαχαχαχ

@Marigula ακούγεται σίγουρα στεναχωρο να έχεις αφήσει πίσω το ένα μωράκι αλλά σε λίγο δεν θα θυμάται κανείς τίποτα Κ θα είστε όλοι μαζί! Θέλουν υπομονή οι μέρες αυτές Κ ψυχραιμία. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια έγκυες πως είστε; κάποιες χαθηκατε... Εγώ έχω αρκετούς πόνους , σε σημείο να αγανακτώ κάποιες στιγμές Κ σχεδόν να παθαίνω νευρικές κρίσεις αλλά γενικά προσπαθώ να κάνω υπομονή. Θα πάω Κ αύριο γιατρό για να δούμε που βρισκομαστε, είναι σημαντικό στη φάση που είμαι. Λογικά θα είμαι από τις πρώτες αφού όπως υπολογίζω σε 2 εβδομάδες θα μπω με πρόκληση. Για πείτε κανένα νέο..

Εγω οπως τα ξερετε μια απ' τα ιδια. Αυριο απογευμα θα παμε στη γιατρο να δουμε τι θα μας πει. 

πρίν από 35 λεπτά , gaidaki είπε:

Καλημέρα! Ευχαριστα τα νεα με τα διδυμακια! @Marigula @butterfly1986 Με το καλο να είστε οοοοολοι σπίτι!

Εμείς βαλίτσα δε φτιάξαμε εντελώς, λιγάκι σκουπισαμε σφουγγαρισαμε αλλά...ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ! 

Έτσι 2 μήνες θα ...παρταρουμε! Θέλαμε να μαστε σίγουροι οτι θα προλάβουμε! Αυτη ειναι η λογική: πάνες μωρου πχ δεν έχουμε πάρει, αλλά... λαμπάκια στο δέντρο πολύχρωμα και γιρλαντα στο τζάκι!

Έχω ακόμα μικρές εκκρεμότητες απο τα μαθήματα κλπ αλλά όσο πάω τις τελειώνω. 

Καλή Κυριακή σε όλες!

Και του χρονου κοριτσακι!!! Βαλιτσα ουτε εγω εχω φτιαξει. Εχω ολα τα πραγματα γυρω γυρω αλλα πρεπει καποια στιγμη να μπουν στη βαλιτσα.

• Μου αρέσει 3

tt1db33b

Διαφημίσεις

γεια σας !!συνεχιζουμε ολες δυναμικα?ναιιιιιι!!!

ειμαστε μια χαρα και αυτο επιθυμω και για εσας.gaidaki και του χρονου!!και γω ξεκινησα οτι θα στολισω και αρχικα εχω στολισει ενα μικρο δεντρακι που βαζει ο γιος στο δωματιο του (σαν αυτα που στολιζαμε στις ταξεις μας στο σχολειο).μεσα στην εβδομαδα θα βαλουμε και στο σαλονι .αν και σκεφτομαι μηπως το βαλω και στο μπαλκονι στο τζαμι απεξω (μπορει να φταει και η εγκυμοσυνη που το σκεφτηκα χαχα)

.χτες με επιαναν κατι πονοι χαμηλα στην κοιλια και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να σκεφτομαι οτι θα πηγαινα για γεννα γιατι πειναγα κι ολας.μην γελατε αλλα οπως λεει και η διαφημιση "δεν ειμαι ο εαυτος μου οταν πειναω".ειχε ερθει και η μαμα μου και φαγωθηκε να φτιαξω την βαλιτσα.και μου εχει κολλησει οτι μολις την φτιαξω και την κλεισω θα σπασουν τα νερα.οπως καταλαβαινεται κατι δεν παει καλα με τον εγκεφαλο αλλα παλι λεω θα φταιει η εγκυμοσυνη.

• Χαχα 5

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσια κ απο μενα!!!

ειχαμε παει στο μεγαρο το πρωι για μια μικρη εκδηλωση για να παρακολουθησει η μικρη πεσαμε κ πανω στους μαραθωνοδρομους εκει χαμος! Κατα τα αλλα νομιζω εχω γινει σα νεογεννητη φαλαινα η νεογεννητο ελεφαντακι που εχει κ ασταθεια στο περπατημα δεν ξερω τι απο τα δυο...

@IoannaMas αχ εμας και μας μας ξυπναει απο τις 7 νεα συνηθεια κ ειναι κ φουλ στην ενεργεια εγω απλα προσπαθω να σταθω καπου χαχαχα

@gaidaki αχ τι ωραια στολισμος!!! Κ εγω λεω το επομενο ΣΚ να στολισω που θα ειναι κ η μαμα μ εδω γτ το δεντρο μας ειναι κομματακι ψηλο κ ο αντρας μ δεν ειναι καλος στους στολισμους χαχα

@Αναστασία33 κ εγω αυριο εχω γιατρο! Και η συνομοματη @IoannaMas χαμος αυριο!

@ERIANTON χαχα κ εμενα ο αντρας μ μου λεγε να στολισουμε το δεντρο στο μπαλκονι φετος γτ δε θα χωραμε λεει σε λιγο εδω μεσα χαχαχα επηρεαζει κ αυτους η εγκυμοσυνη! Κ επισης κ εγω οταν πειναω γινομαι ντιβα κ πριν μεινω εγκυος ειναι χαρακτηριστικο μ....

• Μου αρέσει 3

5eUkp2.pngEYn2p2.png

με το καλο αυριο να δειτε ολες τα βλασταρακια σας!!!χτες ηρθαν κατι φιλοι μας με το μωρουλι τους 6 μηνων και κοιμηθηκε στον καναπε πανω σε καθαρό σεντονακι και του εβαλα και απο πανω του ενα περιστρεφομενο και το κοιταγε και χαζευε.ολα τα βρεφικα τα εχει βγαλει στην επιφανεια ο γλυκουλης μου για να ειναι σε ετοιμοτητα.βρηκε κα ι κατι πανες που ειχα στην ντουλαπα απο δικες του και εβαλε σε ενα αρκουδι του (ναι εχει τα αρκουδια αυτα που φερνουν στα μαιευτηρια τα μπλε ή ροζ που κρατουν την καρδια.).μην τυχον και  τα τιναξω ή τους φερθω αποτομα λεει ειναι σαν να ειναι ο αδερφουλης του.ελπιζω οταν πάει φανταρος να μην τα παρει μαζι του.αααα και του λεω ετσι οπως εχεις βαλει την πανα αν εκανες το ιδιο στον αδερφο σου θα γεμιζε ο κοσμος σκατα...... και γελιο ο γλυκουλης!!

μωρε οταν εφυγε το μωρουδι  αρχισε και μου κακοφαινοταν .ηθελα ενα μωρακι αμεσα  χαχαχα και αυτο ηταν και μπαμπατσικο και πιασαρικο και γλυκουλι.αχχχ έρχεται και το δικο μου.εχει περασει τοσο γρηγορα ο καιρος που δεν παιζει να μου φανεί τωρα βουνο.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Μακάρι να πάνε καλά για όλες μας αύριο με τους γιατρούς κ να ακούσουμε μόνο ευχάριστα. Εγώ θα κάνω κ καρδιοτοκογραφο κ υπέρηχο κ θα με εξετάσει ο γιατρός κ το μεσημέρι έχω κ ενδοκρινολογο. Μεγάλα γλέντια! 

Χαράς το κουράγιο σας με τους στολισμους, Εγώ ούτε τόλμησα να το διανοηθώ.Δεν ξέρω αν θα μ ρθει αργότερα η επιθυμία... Απλά αν στολισω δέντρο νομίζω ότι η μικρή μου θα το κάνει φύλλο Κ φτερό Κ δεν ψήνομαι πολύ να βρω όλα τα στολίδια στο πάτωμα μαζί με τα παιχνίδια της μες στο σαλόνι.

Θα γεννήσει καμία άλλη Νοέμβριο (προγραμματισμένα τουλάχιστον); ή θα είμαι η επόμενη;; 

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα!!

Μαριγω ,Δωρα,butterfly ελπιζω να είστε σουπερ καλα!!Οι υπόλοιπες εδω στην ωρα μας.Αν και εγω δεν το βλεπω να φτανω στο Δεκεμβριο.Ας ερθει οποτε θελει.το βραδυ οταν ειναι να σηκωθω για τουαλέτα ποναω παντου πολυ στις ωοθήκες ,στην κοιλια χαμηλα εκτος απο το ισχιο και το ηβικο.Και ρε κοριτσια πολυ τουαλετα τρεις τεσσερις φορες την μερα.μιλαμε για πολυ καιρο αυτο.κανονικα και αβιαστα.ηθελα να ηξερα γιατι λενε για δυσκοίλιοτητα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...