Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ersikapa6 είπε:

@Eutuxia25 ευχαριστώ πολυ!!είναι μικρούλα αλλά πιστεύω να πάρει μόλις βγει!!!:-)

Σε δυο βδομάδες θα ναι κοντα 3 αρα μια χαρα! Μην σκέφτεσαι τα γραμμάρια λιγο πανω λιγο κατω ... το σημαντικό είναι πως θα σαι σε πολυ καλη βδομάδα... και γω ολο ξαπλωνω για να φτασω μέχρι 36-37 γτ εχω πολλά συμπτώματα οτι θα γεννήσω... 

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια ! Έχω έναν πόνο στον τράχηλο ή στον κόλπο πώς να το περιγράψω .. δεν μπορούσα να περπατήσω πολύ καλά όσο πονουσα πήγαινα κάπως σαν πιγκουίνος με τα πόδια λίγο ανοιχτά.. έχει καμιά κάτι παρόμοιο ? 

• Χαχα 1

MugJp2.png 

πρίν από 2 λεπτά , Alzira είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! Έχω έναν πόνο στον τράχηλο ή στον κόλπο πώς να το περιγράψω .. δεν μπορούσα να περπατήσω πολύ καλά όσο πονουσα πήγαινα κάπως σαν πιγκουίνος με τα πόδια λίγο ανοιχτά.. έχει καμιά κάτι παρόμοιο ? 

Χαχαχαχα το χω αρκετό καιρό αλλες μέρες ναι αλλες οχι...δλδ καθε φορά που παω βόλτα η κανω δουλειές...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

πρίν από 26 λεπτά , Alzira είπε:

Κι εγω ποναω πολυ εκει εδω και καιρο και περπαταω σαν πιγκουινος.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

μου φαινεται οτι ολες εχουμε ξεχαρβαλωθεί.εμενα πριν λιγο επειδη το τερματησα παλι σημερα απο βολτες ψωνια (σουπερ μαρκετ) και πιατοπλυσιματα με ποναγε ολο το πλευρο και η μεση αρκετα .μου θυμησε τον πονο στην μεση οταν γεννησα.ποδια απο κατω δεν συζητω δεν ανοιγουν με τιποτα.το σιγουρο ειναι οτι σε ενα μηνα δεν υα τα έχουμε αυτα.....

.....θα έχουμε αλλα :)

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Να μαι και γω γυρισα απτο ντοπλερ! Μαλλον δε θα μεγαλωσουμε πολυ τωρα ειμαστε 1900-2000γρ! Και κει που ελεγα παλι καλυτερα για να βγει πιο ευκολα τσουπ μου πεταει ανοιχτα ανοιχτα τη λεξη "προκληση". Βεβαια μου το χρυσωσε το χαπι γτ λεει εμεις με θρομβοφιλια(εστω κ αν ειναι ελαχιστο βαθμο;) δε φτανουμε μεχρι τελους γτ λεει μετα δε κανει καλο στο παιδι, κινδυνος για ενδομητριο θανατο κτλ. Παει το ονειρο για μια φυσιολογικη διαδικασια, εκτος κ αν η μικρη αποφασισει να βγει μονη της νωριτερα! Εμ βεβαια γτ κανονικα επεφτα μεσα στις γιορτες... Τεσπα θα δουμε! Γενικα μη με ματιασω, περα απτα νευρα μου που γινονται κροσια λιιιιγο πιο ευκολα, κανενα αλλο συμπτωμα πονου ή ενοχλησης, ισως βοηθαει οτι περπαταω αρκετα καθε μερα..We'll see..

tt1da0a6

πρίν από 17 λεπτά , Natale1 είπε:

Να μαι και γω γυρισα απτο ντοπλερ! Μαλλον δε θα μεγαλωσουμε πολυ τωρα ειμαστε 1900-2000γρ! Και κει που ελεγα παλι καλυτερα για να βγει πιο ευκολα τσουπ μου πεταει ανοιχτα ανοιχτα τη λεξη "προκληση". Βεβαια μου το χρυσωσε το χαπι γτ λεει εμεις με θρομβοφιλια(εστω κ αν ειναι ελαχιστο βαθμο;) δε φτανουμε μεχρι τελους γτ λεει μετα δε κανει καλο στο παιδι, κινδυνος για ενδομητριο θανατο κτλ. Παει το ονειρο για μια φυσιολογικη διαδικασια, εκτος κ αν η μικρη αποφασισει να βγει μονη της νωριτερα! Εμ βεβαια γτ κανονικα επεφτα μεσα στις γιορτες... Τεσπα θα δουμε! Γενικα μη με ματιασω, περα απτα νευρα μου που γινονται κροσια λιιιιγο πιο ευκολα, κανενα αλλο συμπτωμα πονου ή ενοχλησης, ισως βοηθαει οτι περπαταω αρκετα καθε μερα..We'll see..

Κι εγω με θρομβοφιλια κι απ' την αρχη μου εχει πει ξεκαθαρα για προκληση στις 38.

tt1db33b

πρίν από 18 λεπτά , Natale1 είπε:

και εγω με προκληση γεννησα φυσιολογικα.σε 3μιση ωρες.εχετε κανονισει ημερομηνία?

πρίν από 2 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κι εγω με θρομβοφιλια κι απ' την αρχη μου εχει πει ξεκαθαρα για προκληση στις 38.

αναστασια εσενα νομιζω ειναι αρκετα ανεπτυγμενο το μ ωρουλι σου.καλα θυμάμαι?

4ywWp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Εμ εμενα δε μου το χε πει καθολου και μου ρθε λιγο καπως. Φαντασου στην αρχη οταν ειχα κανει εξετασεις δεν ηξερε καν αν θα χρειαζομουν ενεσεις ή θα με καλυπτε το σαλοσπιρ. Τελικα κανουμε ενεσεις "προληπτικα".

tt1da0a6

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , ERIANTON είπε:

και εγω με προκληση γεννησα φυσιολογικα.σε 3μιση ωρες.εχετε κανονισει ημερομηνία?

αναστασια εσενα νομιζω ειναι αρκετα ανεπτυγμενο το μ ωρουλι σου.καλα θυμάμαι?

Ηταν 2.200 στις 32 εβδομαδες. Δεν τον εχουμε ξαναδει απο τοτε.

πρίν από 41 λεπτά , Natale1 είπε:

Κι εσεις μια χαρα ειστε μωρε δεν ειστε μικρουλες. Εμεις παρατρωμε μαλλον. :-P

tt1db33b

3 hours ago, Ersikapa6 said:

Καλησπέρα κορίτσια!μόλις γύρισα από τον γιατρό μια χαρά είναι η μπέμπα ανάποδα βέβαια..το κεφάλι πάνω τα πόδια κάτω Δν θέλει να γυρίσει..2400 είναι μικρούλα μου φαίνεται γτ εμείς θα πάμε με καισαρική οπότε σε δύο εβδομάδες θα μου την πάρει..εύχομαι να πάρει κάτι παραπάνω..

Μην ανησυχεις εμενα η μικρη μ γεννηθηκε 2650 38+6! Οπότε όλα καλά θα πανε!

αντε κοριτσια μπραβο στα μπεμπακια!!!

@butterfly1986 τα μωρακια τι κανουν ποτε βγαινουν;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Κορίτσια τι ωραία είστε στην τελική ευθεία!!! Τα Χριστούγεννα οι περισσότερες θα έχετε τ αγιοβασιλάκια σας αγκαλίτσα. Εγώ σήμερα είχα γιατρό. 30η εβδομάδα κι έφτασε 1500γρ . Κάποιος τρώει (εγώ σίγουρα :shock:

6 ώρες πρίν, Ersikapa6 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!μόλις γύρισα από τον γιατρό μια χαρά είναι η μπέμπα ανάποδα βέβαια..το κεφάλι πάνω τα πόδια κάτω Δν θέλει να γυρίσει..2400 είναι μικρούλα μου φαίνεται γτ εμείς θα πάμε με καισαρική οπότε σε δύο εβδομάδες θα μου την πάρει..εύχομαι να πάρει κάτι παραπάνω..

Με το καλό...και μένα ο γιός δεν γύρισε ποτέ και πήγαμε καισαρική. Δεν πειραζει γλιτώσαμε τη συχνουρία :-D

zRCTp3.png

1 ώρα πρίν, Ioanna2* είπε:

Μην ανησυχεις εμενα η μικρη μ γεννηθηκε 2650 38+6! Οπότε όλα καλά θα πανε!

αντε κοριτσια μπραβο στα μπεμπακια!!!

@butterfly1986 τα μωρακια τι κανουν ποτε βγαινουν;

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Υπομονή οι πονεμένες!! Σε λίγο καιρο θα έχετε μόνο τη γλυκιά κούραση από τα μωράκια σας. Το σώμα τελικά επανέρχεται απίστευτα γρήγορα!

Τη Κυριακή βγαίνουν από τη θερμοκοιτίδα και θα τα βάλουν σε πυρεξάκια και την άλλη Κυριακή λογικά θα τα πάρω σπιτάκι μου. Σήμερα ήταν μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα! Στο πρωινό επισκεπτήριο μου επέτρεψαν για πρώτη φορά να τα πάρω αγκαλιά και να τα ταίσω με μπιμπερό. Τρελάθηκα από τη χαρά μου!!!! Και το απόγευμα πήγαμε με τον άντρα μου μαζί και ταίσαμε από ένα μωράκι ο καθένας. Μου είπαν ότι πλεόν μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω να τα ταίζω. Ο ένας εχει φτάσει 2030 γρ και ο άλλος 2170. Αυτά από μένα!

• Μου αρέσει 10

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...