Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Ήταν το μεγάλο τους λάθος στο Έλενας.δεν με άφηναν ούτε κίνηση να κάνω μέχρι και τα παντόφλα μου πήραν.

Κορίτσια που σας ζητάνε λεφτά για το καρδιοτοκογραφημα; εγώ δωρεαν το έκανα στο Λητώ.

Καλημερα!!

μηπως θυμασαι ποσο σου εβγαλαν το βαρος του μωρου με τον υπερηχο και ποσο βαρος ειχε όταν γεννήθηκε;ειχε μεγαλη αποκλιση;

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.η μικρή γεννήθηκε 38 εβδ κ 3 ημερών 3680

Στον τελευταίο υπέρηχο 37.2 μας έδειχνε ότι ήταν 3.400.Δεν ήμασταν και πολύ σίγουροι γιατί η μικρη χόρευε

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Καλημέρα κι από μένα! Κι εμένα είχε απόκλιση. Τον έβγαζαν 3 κιλά max και μετά από 3 μέρες που γέννησα ήταν 3300.

Καρδιοτοκογράφο στην κλινική που πρόκειται να γεννήσω κάνω δωρεάν.

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

13 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Ήταν το μεγάλο τους λάθος στο Έλενας.δεν με άφηναν ούτε κίνηση να κάνω μέχρι και τα παντόφλα μου πήραν.

Κορίτσια που σας ζητάνε λεφτά για το καρδιοτοκογραφημα; εγώ δωρεαν το έκανα στο Λητώ.

Καλημέρα! Εγώ πάντως που έκανα καρδιοτοκογραφημα πριν 3 βδομάδες στο Λητώ μου ζήτησαν κάπου γύρω στα 45 ευρω....

• Μπερδεμένη/-ος 2

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα!

@ERIANTON μια χαρα το νινακι σ αντε με το καλο Παναγια μου!!!

κ εγω ξερω οτι στα ιδιωτικα δεν πληρωνεις το κτγ, στο ΙΑΣΩ δεν τα πληρωσα στο πρωτο, εκτος κ αν αλλαξε κτ τωρα. 

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

12 ώρες πρίν, SFSI81 είπε:

Κι εμάς στα σεμινάρια που είχα κάνει μας είχαν πει οι μαίες για μια αφρικανή που είχαν στο νοσοκομείο η οποία γέννησε σχεδόν μόνη της όρθια. Είναι στην κουλτούρα τους να μην ξαπλώνουν για πιο γρήγορο κι εύκολο τοκετό. Εμάς γιατί μας δενουν στα κρεβάτια; :confused::confused:

Αυτές όμως δεν νιώθουν είναι σκληραγωγημενες απο παιδιά.. Εμένα μ ακουμπάς με το δάχτυλο κ μελανιαζω, τι να λέμε τώρα! Θα με τρόμαζε ακόμα περισσότερο να γεννήσω όρθια ! Οι μαιες πολλές φορές τα περιγράφουν τόσο ιδανικά, δεν έχουμε όλες τις ίδιες αντοχές. Κ εκτός αυτού αν προτείνεις πράγματα σε Έλληνα γιατρό (στο σύνολο τους) το πιθανότερο είναι να σε προσβάλλει που του υποδεικνυεις πως θα κάνει τη δουλειά του.. (Αυτό θα πει δηλ)

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα!

@ERIANTON μια χαρα το νινακι σ αντε με το καλο Παναγια μου!!!

κ εγω ξερω οτι στα ιδιωτικα δεν πληρωνεις το κτγ, στο ΙΑΣΩ δεν τα πληρωσα στο πρωτο, εκτος κ αν αλλαξε κτ τωρα. 

να σαι καλα !και εσυ με το καλο και ολα τα κοριτσια να κρατησουμε με το καλο τα βρεφακια μας!

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια !!! Πήγα κ εγώ γιατρό χθες όλα καλά !! Είμαστε λίγο μικρούλιδες !! 2020gr!! Δεν πειράζει για να βγούμε εύκολα !! Κ εγώ στο Ιασώ που έκανα nst δεν πλήρωσα κάτι, ενώ στο δημόσιο νοσοκομείο Ιωαννίνων είχα πληρώσει 13,70 !! Έχω πάθει τρελή ψύξη εδώ κ 2 μέρες αναπνέω κ πονάω στην πλάτη κ στο στήθος !! Κ δεν μπορώ να πάρω κ αντιφλεγμονώδη μόνο με depon και θερμό φόρα , υποφέρω όμως . Άντε να γεννήσουμε με το καλό !!! 

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

44 minutes ago, gtkt1311 said:

Γεια σας κορίτσια !!! Πήγα κ εγώ γιατρό χθες όλα καλά !! Είμαστε λίγο μικρούλιδες !! 2020gr!! Δεν πειράζει για να βγούμε εύκολα !! Κ εγώ στο Ιασώ που έκανα nst δεν πλήρωσα κάτι, ενώ στο δημόσιο νοσοκομείο Ιωαννίνων είχα πληρώσει 13,70 !! Έχω πάθει τρελή ψύξη εδώ κ 2 μέρες αναπνέω κ πονάω στην πλάτη κ στο στήθος !! Κ δεν μπορώ να πάρω κ αντιφλεγμονώδη μόνο με depon και θερμό φόρα , υποφέρω όμως . Άντε να γεννήσουμε με το καλό !!! 

Μια χαρα ειναι το μωρουδακι σ καλε τι μικρο!!!

περαστικα ευχομαι, κ εγω εχω κρυωσει ελαφρως με συναχι κ λαιμο, κολλησα απο τη μικρη μαλλον

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!μόλις γύρισα από τον γιατρό μια χαρά είναι η μπέμπα ανάποδα βέβαια..το κεφάλι πάνω τα πόδια κάτω Δν θέλει να γυρίσει..2400 είναι μικρούλα μου φαίνεται γτ εμείς θα πάμε με καισαρική οπότε σε δύο εβδομάδες θα μου την πάρει..εύχομαι να πάρει κάτι παραπάνω..

πρίν από 7 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!μόλις γύρισα από τον γιατρό μια χαρά είναι η μπέμπα ανάποδα βέβαια..το κεφάλι πάνω τα πόδια κάτω Δν θέλει να γυρίσει..2400 είναι μικρούλα μου φαίνεται γτ εμείς θα πάμε με καισαρική οπότε σε δύο εβδομάδες θα μου την πάρει..εύχομαι να πάρει κάτι παραπάνω..

Ποσων εβδομάδων εισαι?

%20url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...