Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Natale1 είπε:

Καλημερα! Και γω παρακαλουθω καιρο αν και δεν ποσταρω συχνα. Με χει αγχωσει πολυ αυτο το ψαχουλεμα απο κατω...εχω ακουσει οτι ποναει παααρα πολυ! Γινεται παντα αυτο; Δεν μου χει πει τπτ ακομα ο γιατρος μαλλον  ειναι νωρις; Οσο για την κολπικη καλλιεργεια μου το χει στο προγραμμα και μαλλον θα γινει στο επομενο ραντεβου. Αυριο εχω ντοπλερ!  Εχω να πω απτον 7ο και μετα η κοιλιτσα εγινε κοιλαρα!χα! Εκανε ενα μπραφ και ξεπεταχτηκε αποτομα...τρεχω να κανω κανενα σεμιναριο ανωδυνου τοκετου γιατι οσο σκεφτομαι οτι πλησιαζει η ωρα...αγχος!

Καλησπέρα. Το ψαχουλεμα από κάτω πονάει αρκετά.αμά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα Κατά την γνώμη μου μην αφήσεις να σε ψαχουλεψουν γιατί μπορεί να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα ο τοκετός. Κατά 80% Αυτό ισχύει.εμένα από ψαχουλεμα έσπασαν τα νερά στις 38 εβδομάδες αλλά ο τράχηλος ήταν σκληρός και η διαστολή 2 Από 33 εβδομάδων.ενώ αμα δεν έβαζαν χέρι Μπορεί να γεννούσα πολύ πιο μετά γιατί κ η μικρη δεν είχε μπει στον γεννετικο σωλήνα. Ήταν πολύ ψηλά.Την αδερφή μου την ψαχουλεψσν 35 εβδομάδων και 35 Και 5 έσπασαν τα νερα

Όταν με το καλό έρθει η ώρα να γεννήσεις φυσιολογικά θέλεις δεν θέλεις εκεί χέρι θα μπει.να παρακαλάς όποιος ψαχουλεωει να έχει ελαφρύ χέρι

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, SFSI81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σας διαβάζω καιρό και πολύ μου αρέσετε... εγώ γεννάω γύρω στις 10/1 με καισαρική, το 2ο παιδάκι μου.

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την κολπική εξέταση(καλλιέργεια). Σας την έκανε ο γιατρός σας; Στο πρώτο την έκανα σε κλινική κι ο γυναικολόγος εκεί ήταν για κλωτσιές. Δεν ξαναπάω!!! Εσάς τι σας είπαν;

Εγω εκανα καλλιέργεια στην αρχη της εγκυμοσύνης και πριν λιγο καιρο εκει που παω κ για εξετάσεις αίματος ...δεν ειναι τπτ στις εγκυες μια μπατονετα εξω εξω βαζουν κ τελος το γτ δεν το κανει ο γυναικολόγος δεν το ξέρω...απο κει κ περα εγω εχω θεμα με τον τράχηλο και απο την β επιπέδου κ μετα μ κάνει η γιατρός σε καθε ραντεβού κ κολπικο υπέρηχο κ ως τωρα δεν εγινε τπτ κακο...μια μικρή ενόχληση οκ την νιώθεις ...τωρα αυτο με το ψαχουλεμα πρέπει να ναι προς το τελος πια ...

%20url%5D

γεια σας κορίτσια!! επιτέλους σπιτάκι μου. απο τις 8 και μεχρι τις 12.30 ημουν στο Ελενα .ειχε χαλασει ο υπερηχος και περιμεναμε να φτιαχτει.και παλι καλα ηρθα. το  εμβρυακι μου δεν ειναι εμβρυακι ειναι παιδι.2840. όλα μια χαρά και στην στάση που πρέπει. Δόξα τω Θεό!!συμφωνα με τον υπερηχο με βγαζει 37 εβδομαδες 2 μερες.ενω συμφωνα με την περιοδο ειμαι 35 και 2 και για να μην παρω με την συλληψη που ειναι 34 εβδομαδες.μου ειπε να παω στις 28 να κανω nst και να με ψαχουλεψει.του ειπα οτι δεν θελω ακομα γιατι φοβάμαι μην ξεκινησει ο τοκετος  και μου λέει δεν πρόκειται να σου κανω αποκόλληση πρεπει ομως λέει να δουμε τον τραχηλο.πως να το αποφυγω γαμωτο?

3 ώρες πρίν, SFSI81 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σας διαβάζω καιρό και πολύ μου αρέσετε... εγώ γεννάω γύρω στις 10/1 με καισαρική, το 2ο παιδάκι μου.

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την κολπική εξέταση(καλλιέργεια). Σας την έκανε ο γιατρός σας; Στο πρώτο την έκανα σε κλινική κι ο γυναικολόγος εκεί ήταν για κλωτσιές. Δεν ξαναπάω!!! Εσάς τι σας είπαν;

με το καλο το μωρο σου!!

εγωπροτιμω το μικροβιολογικο για την εξεταση γιατι σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστο οσον αφορα την μεταφορα .το εχω διαβασει κιολας.αν το παρει ο γιατρος πρεπει να το στειλει αμεσως.βεβαια αν γινει μεσα στο νοσοκομείο νομιζω θα παει αμεσως.σε καθε περιπτωση παντως εγω εκει που κανω τις εξετεσεις μηνιαιως κανω και τις κολπικες.

και εμενα φανηκε η κοιλια στις αρχες του 8 και ας ειναι δευτερο.αφου και σημερα που με ρωταγαν ποσο ειμαι με κοιταζαν περιεργα.μια χαρα ειναι απο μεσα ανεση και απο εξω εμφανιση.

στο ψαχουλεμα δεν ειναι τοσο ο πονος οσο η αβολη στιγμη καΙ φυσικα καποια ενοχληση.την μερα που γεννησα οποιος περναγε μου εβαζε χερι.τωρα αυτο δεν θα το επιτρεψω.ενας αν θελουν αν δεν θελουν κανενας.μου ειπε η μαια ειναι δικαιωμα μου να αρνηθω οποιαδήποτε παρεμβαση.

• Μου αρέσει 4

4ywWp2.png

Είχα Κ Εγώ ραντεβού σήμερα αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα να πάω κ το μεταφέραμε για Δευτέρα ... Εμένα δεν ξεκίνησε τον τοκετό που μου έβαζε το χέρι την πρώτη φορά επομένως σίγουρα δεν είναι απόλυτο. Τώρα τη Δευτέρα που θα πάω θα είμαι σχεδόν 38, αν είναι να ξεκινήσει τοκετός ας ξεκινήσει. Είναι Κ αυτό σημαντικό να δουν τη διαστολή Κ αν έχει κατέβει το μωρό. Την ημέρα της γέννας απ ότι θυμάμαι περισσότερο σε κοιτάνε για αιμοραγια (εννοώ μετά τη γέννα) που Κ αυτό δεν είναι σημαντικό; Δεν ξέρω είμαι αρκετά φοβητσιαρα ώστε να τους πω όχι εφόσον σε όλες τα ίδια κάνουν!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 31 λεπτά , IoannaMas είπε:

Είχα Κ Εγώ ραντεβού σήμερα αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα να πάω κ το μεταφέραμε για Δευτέρα ... Εμένα δεν ξεκίνησε τον τοκετό που μου έβαζε το χέρι την πρώτη φορά επομένως σίγουρα δεν είναι απόλυτο. Τώρα τη Δευτέρα που θα πάω θα είμαι σχεδόν 38, αν είναι να ξεκινήσει τοκετός ας ξεκινήσει. Είναι Κ αυτό σημαντικό να δουν τη διαστολή Κ αν έχει κατέβει το μωρό. Την ημέρα της γέννας απ ότι θυμάμαι περισσότερο σε κοιτάνε για αιμοραγια (εννοώ μετά τη γέννα) που Κ αυτό δεν είναι σημαντικό; Δεν ξέρω είμαι αρκετά φοβητσιαρα ώστε να τους πω όχι εφόσον σε όλες τα ίδια κάνουν!

δεν εχω προβλημα να το κανω στο τέλος.και στον γιο 39 και 4 μερες μου εβαλε χερι που ετσι και αλλιως θα πηγαινα με προκληση  εκεινη την μερα.αλλα ρε συ οχι οποιος περναει εβαζε χερι.δεν ειναι να πεις οτι περναγε μια ωρα και ξανακοιταγανε.ετσι και αλλιως γεννησα πολυ γρηγορα.ειχε περασει ολο το νοσοκομειο.οποιος ηταν σε βαρδια.μην σου πω και οποιος δεν ήταν.αφου κοιταγα τα χερια του καθενα . μετά την γεννα δεν με ξανακοιταξε κανεις για αιμορραγία .εμεινα σε ενα δωματιο 2 ωρες που και τωρα λεει εχει δικαιωμα να εχεις καποιον μαζι σου ακομα και το μωρο σου.οι μαιες το ειπαν.τωρα τι δεχονται και οι νοσηλευτες,μαιες,γιατροι είναι μάλλον στην δικη τους διαθεση.

καλυτετα που δεν πηγες σήμερα γινοταν χαμος.ειχε χαλασει ο υπερηχος.το ιδιο και την προηγουμενη πεμπτη  ειπαν.αααα και το nst που ρωτησα το πληρωνουμε 14 ευρω :(

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , ERIANTON είπε:

δεν εχω προβλημα να το κανω στο τέλος.και στον γιο 39 και 4 μερες μου εβαλε χερι που ετσι και αλλιως θα πηγαινα με προκληση  εκεινη την μερα.αλλα ρε συ οχι οποιος περναει εβαζε χερι.δεν ειναι να πεις οτι περναγε μια ωρα και ξανακοιταγανε.ετσι και αλλιως γεννησα πολυ γρηγορα.ειχε περασει ολο το νοσοκομειο.οποιος ηταν σε βαρδια.μην σου πω και οποιος δεν ήταν.αφου κοιταγα τα χερια του καθενα . μετά την γεννα δεν με ξανακοιταξε κανεις για αιμορραγία .εμεινα σε ενα δωματιο 2 ωρες που και τωρα λεει εχει δικαιωμα να εχεις καποιον μαζι σου ακομα και το μωρο σου.οι μαιες το ειπαν.τωρα τι δεχονται και οι νοσηλευτες,μαιες,γιατροι είναι μάλλον στην δικη τους διαθεση.

καλυτετα που δεν πηγες σήμερα γινοταν χαμος.ειχε χαλασει ο υπερηχος.το ιδιο και την προηγουμενη πεμπτη  ειπαν.αααα και το nst που ρωτησα το πληρωνουμε 14 ευρω :(

Στο Έλενας είχες γεννήσει; γιατί και εγώ πριν 4 μήνες εκεί γέννησα. Επειδή άλλαξαν σχεδόν 3 βάρδιες μου έβαλαν χέρι πάνω από 10 άτομα.σε κάθε χέρι ξεκινούσαν οι συσπάσεις υπςφερα έλεγα ότι δεν θέλω πονάω και αυτοί με αγνοούσαν. Ούτε θέλω να το Σκέφτομαι.μετά στην ανάνηψη έμεινα 1 ώρα. Πέρασε σχετικά γρήγορα μέχρι να συνέλθω από το σοκ της καισαρικης.είχα μπει στις 11 στην αίθουσα τοκετών και γέννησα με καισαρική το βράδυ. 

Όταν έχεις τους πόνους κλπ είσαι τόσο ευάλωτοιειδικά όταν είναι και το πρώτο.Ότι και να σου πουνε λες ναιι το μόνο που θες εκείνη την στιγμή είναι να γεννήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Πωπωω εφιαλτης θα μου γινει αυτο το χουφτωμα!:mad: Εγω γενναω στο Γαια, εχει καμια σας υποψιν τι γινεται εκει; Γτ δε βρισκω πολλες πληροφοριες. 

Οσο για τις εξετασεις ολες τις κανω στο ιατρειο του γυναικολογου μου. Εκει εχει κ μικροβιολογικο και για τξς αλλες ερχεται αλλος γιατρος, που εχει την ειδικευση και ετσι εχω γλυτωσει πολυ ταλαιπωρια.

tt1da0a6

1 ώρα πρίν, ERIANTON είπε:

Ααα σε μένα στο αττικό δεν ηταν ετσι, πιο πολύ μετά με έλεγχαν για αιμορραγία. Πριν δε θυμάμαι Κ πολύ αλλά αν ήταν τόσο άσχημα θα το θυμομουν.. Το έχουμε πάλι να περάσουμε! 

Μου ειπε Κ μένα ο γιατρός ότι δε γράφεται το καρδιοτοκογραφημα Κ να πάω Δευτέρα πρωί να το κάνω κατευθείαν εκεί. Πέρυσι πλήρωνα 10.50 τώρα πήγε 14; πφφ τι επιλογες εχουμε

1 hour ago, Ζαχαρωτο είπε:

Στο Έλενας είχες γεννήσει; γιατί και εγώ πριν 4 μήνες εκεί γέννησα. Επειδή άλλαξαν σχεδόν 3 βάρδιες μου έβαλαν χέρι πάνω από 10 άτομα.σε κάθε χέρι ξεκινούσαν οι συσπάσεις υπςφερα έλεγα ότι δεν θέλω πονάω και αυτοί με αγνοούσαν. Ούτε θέλω να το Σκέφτομαι.μετά στην ανάνηψη έμεινα 1 ώρα. Πέρασε σχετικά γρήγορα μέχρι να συνέλθω από το σοκ της καισαρικης.είχα μπει στις 11 στην αίθουσα τοκετών και γέννησα με καισαρική το βράδυ. 

Όταν έχεις τους πόνους κλπ είσαι τόσο ευάλωτοιειδικά όταν είναι και το πρώτο.Ότι και να σου πουνε λες ναιι το μόνο που θες εκείνη την στιγμή είναι να γεννήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στην ανάνηψη δε σου φέρνουν το μωρό στο Έλενα; στο αττικό μου το είχαν φέρει Κ πέρασε λίγο πιο γρήγορα η ώρα. Γιατί σίγουρα εισαι μέσα μια ώρα...

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Αττικό εεε; το αττικό ειΝαι από τα καλύτερα νοσοκομεία. Πήγα εκεί όταν εφημερεύε επειδή δεν άκουγα το μωρό και έτρεχαν μαζί μου.ο κύριος χρελιας με την ομάδα του εφημερευαν. Μακάρι να γεννούσα μαζί τους.

Στο Έλενας μου έφεραν την μικρή για να πιει το πρωτόγαλα στην ανάνηψη.με τραβούσαν λες και ήμουν καμία αγελάδα.για 5 λεπτά όλο αυτό.στην διπλανή μου(στην ανανηψη) δεν το έδωσαν καθόλου ρωτούσε η γυναίκα και κανείς δεν απαντούσε μέχρι που ήρθε ο τραυματιοφορεας και της μίλησε και ηρέμησε

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

1 hour ago, IoannaMas είπε:

Ααα σε μένα στο αττικό δεν ηταν ετσι, πιο πολύ μετά με έλεγχαν για αιμορραγία. Πριν δε θυμάμαι Κ πολύ αλλά αν ήταν τόσο άσχημα θα το θυμομουν.. Το έχουμε πάλι να περάσουμε! 

Μου ειπε Κ μένα ο γιατρός ότι δε γράφεται το καρδιοτοκογραφημα Κ να πάω Δευτέρα πρωί να το κάνω κατευθείαν εκεί. Πέρυσι πλήρωνα 10.50 τώρα πήγε 14; πφφ τι επιλογες εχουμε

Στην ανάνηψη δε σου φέρνουν το μωρό στο Έλενα; στο αττικό μου το είχαν φέρει Κ πέρασε λίγο πιο γρήγορα η ώρα. Γιατί σίγουρα εισαι μέσα μια ώρα...

για τα 14ευρω να σου πω μπορει να εκανα και λαθος γιατι ειναι και η αμνησια στην μεση.

το 2010 που γεννησα στο Έλενα δεν μου το φερανε οσο περιμενα  ουτε και αλλος μπορουσε να σου κανει  παρεα τωρατα φερνουν λεει.να δουμε.

2 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

στο Έλενα είχα γεννήσει ναι.στην αιθουσα τοκετών σε αφησαν να σηκωθεις να περπατησεις ή σε ειχαν συνεχεια ξαπλα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ήταν το μεγάλο τους λάθος στο Έλενας.δεν με άφηναν ούτε κίνηση να κάνω μέχρι και τα παντόφλα μου πήραν.

Κορίτσια που σας ζητάνε λεφτά για το καρδιοτοκογραφημα; εγώ δωρεαν το έκανα στο Λητώ.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Ήταν το μεγάλο τους λάθος στο Έλενας.δεν με άφηναν ούτε κίνηση να κάνω μέχρι και τα παντόφλα μου πήραν.

Κορίτσια που σας ζητάνε λεφτά για το καρδιοτοκογραφημα; εγώ δωρεαν το έκανα στο Λητώ.

Απ ότι μου είπε κ μένα ο γιατρός δεν γράφεται στο ΙΚΑ κ ετσι το πληρώνουμε. Το πλήρωνα κ στο αττικό όπως ξαναειπα. Δεν ξέρω τι πολιτική έχει το Λητώ... 

Ελπίζω πάντως να μου φέρουν Κ εμένα το μωρό στην ανάνηψη ! Για το να σηκωθώ δεν νομίζω ότι θα θέλω ετσι Κ αλλιώς μέσα στους πόνους.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Νομιζω το Ελενα εχει γινει επισημα φιλικο προς το θηλασμο και λογικα θα πρεπει να φερνουν το μωρο στην ανανηψη. Τωρα αυτο με την αιθουσα τοκετου και μενα με προβληματιζει γτ ξερω πλεον, απο διαφορα σεμιναρια, οτι ειναι πολυ καλυτερο να εισαι ορθια και να αλλαζεις θεσεις οπως και οτι ειναι πολυ καλυτερα να μη γεννησεις με δεμενα τα ποδια αλλα οπως σε βολευει εννοω ναι μεν στο κρεβατι αλλα με τα γονατα λυγισμενα ας πουμε, αλλα τα νοσοκομεια για την ευκολια τους το αποφευγουν, αν δεν ξερεις κιολας πας σα προβατο σε σφαγη! 

tt1da0a6

1 hour ago, Natale1 είπε:

Νομιζω το Ελενα εχει γινει επισημα φιλικο προς το θηλασμο και λογικα θα πρεπει να φερνουν το μωρο στην ανανηψη. Τωρα αυτο με την αιθουσα τοκετου και μενα με προβληματιζει γτ ξερω πλεον, απο διαφορα σεμιναρια, οτι ειναι πολυ καλυτερο να εισαι ορθια και να αλλαζεις θεσεις οπως και οτι ειναι πολυ καλυτερα να μη γεννησεις με δεμενα τα ποδια αλλα οπως σε βολευει εννοω ναι μεν στο κρεβατι αλλα με τα γονατα λυγισμενα ας πουμε, αλλα τα νοσοκομεια για την ευκολια τους το αποφευγουν, αν δεν ξερεις κιολας πας σα προβατο σε σφαγη! 

Κι εμάς στα σεμινάρια που είχα κάνει μας είχαν πει οι μαίες για μια αφρικανή που είχαν στο νοσοκομείο η οποία γέννησε σχεδόν μόνη της όρθια. Είναι στην κουλτούρα τους να μην ξαπλώνουν για πιο γρήγορο κι εύκολο τοκετό. Εμάς γιατί μας δενουν στα κρεβάτια; :confused::confused:

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...