Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , ERIANTON είπε:

αντε μπραβο το μωρουδι!!λογικα καπου εκει θα ειναι και το δικο μου.την τελευταια φορα μας ριχνατε 70 γραμμαρια.στις δυο εβδομαδες θα δουν μηπως μπορουν να παρατείνουν την παραμονη του στην κοιλιτσα ή ετσι και αλλιως τοτε θα γενναγες?σου ειπε για nst αν θα κανεις?

Επειδη εχω και συσπασεις δεν θα παμε πιο μετα σιγουρα..εξαλλου ετσι κ αλλιως τοτε ηταν να γεννησω λογω της καισαρικης.

q2mZp2.png

YRYsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! 

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι από το επόμενο ραντεβού θα με κοιτάξει από κάτω, θα έχω κλείσει την 37εβδ. Είναι αρκετά δυσάρεστη η αίσθηση αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό γιατί σου λέει πόσο κάτω είναι το μωρό Κ αν έχεις διαστολή. Βέβαια επισπευδει Κ τον τοκετό, αφού σου λένε μπορεί να δεις αίμα μέσα στη μέρα... Αλλά δεν είναι κ απόλυτο, μπορεί Κ να μη συμβεί τίποτα. Εγώ από τη μια λέω άντε να γεννήσω να τελειώνουμε Κ από την αλλη φοβάμαι όσο περνάνε οι μέρες... Λογικά κάπου 20 μέρες θα με αφήσει ακόμα (άνευ απροόπτου βέβαια).

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Γεια σας κοριτσια,

πηγα για εξετασεις αιματος σημερα ρουτινας, γιατρο εχω τη Δευτερα για να τον δουμε το μπεμπη!!! Περιμενω να δω αν θα μας πει κ τπτ για ημερομηνια.

αλλες εξετασεις προς το παρον δε μου χει πει να κανω

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Πλεον το χαιρομαι και το' χω ριξει στο εξω!! Σιγα σιγα τελειωνουμε τις ετοιμασιες για το μωρο και μετα θα το ριξουμε στο στολισμα!χα!χα!Εχει παρει ο αντρουλης αδεια οποτε βολταρουμε παρεα!!

Ραντεβου με το γιατρο εχουμε την αλλη εβδομαδα.Ειχαμε παει πριν μια βδομαδα και η μικρουλα ειχε παρει θεση και ηταν 2.450 γρ. Μονο που ειχε μια περιτυλιξη αλλα η γιατρος δεν ανησυχισε. Θα δουμε την επομενη πεμπτη!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Καλησπέρα! Κορίτσια στον Θ. που ειχε πάει 40+2 μονο την ημερα που ειχε ηδη ξεκινήσει ο τοκετος και οι πολλές συσπάσεις με πειραξε απο κάτω. Καθολου νωρίτερα. Και στα σεμινάρια της Φαιναρετης αυτο ειχαν αναφέρει οτι καλο ειναιννα μην το κανουν οι γιατροί. Ειναι παρέμβαση.

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

On 7/11/2017 at 6:30 ΜΜ, Ersikapa6 είπε:

Πραγματικά κορίτσια αναρωτιέμαι τι άλλο θα με βρει στην εγκυμοσύνη μόλις με ενημέρωσε ο.γιατρος ότι από την καλλιέργεια που κάναμε βρήκαν μικρόβιο που λέγεται ganderela και θα πάρω αντιβίωση για 7 μέρες..:-(

ειδες που σου ειπα στην κολπική καλλιεργεια ολο και κατι βρισκουν.σε εμενα στην αναεροβια δεν βρηκε τιποτα και στην αεροβια βρηκε εντεροκοκκο σε μικρη ανάπτυξη.μου ειπε η μικροβιολογος δεν ειναι τιποτα.αν και νομιζω οτι μπορει να φταει οτι πηγα και τουαλετα για "χοντρα" πριν παω.σας ειπε εσας για την κολπικη εξεταση οτι ηθελε μια μερα απλυτη?

4ywWp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ERIANTON είπε:

ειδες που σου ειπα στην κολοικη καλλιεργεια ολο και κατι βρισκουν.σε εμενα στην αναεροβια δεν βρηκε τιποτα και στην αεροβια βρηκε εντεροκοκκο σε μικρη ανάπτυξη.μου ειπε η μικροβιολογος δεν ειναι τιποτα.αν και νομιζω οτι μπορει να φταει οτι πηγα και τουαλετα για "χοντρα" πριν παω.σας ειπε εσας για την κολπικη εξεταση οτι ηθελε μια μερα απλυτη?

Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο.Πριν παω πλυθηκα και βγηκε καθαρη.

RaMVp2.png

πρίν από 30 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο.Πριν παω πλυθηκα και βγηκε καθαρη.

για κολπικη καλλιεργεια?μου είπε οτι δεν μπορει να γίνει εξεταση ουρων και κολπικη εξεταση την ιδια μερα.γιατι στην ουρων πρεπει να πλυθω πριν κια στην κολπικη θελει εικοσιτετράωρο να μην εχω πλυθει.

βρηκα και αυτο .....

Για την εξέταση Κολπικού Υγρού: Η ασθενής θα πρέπει να έχει πλυθεί πολύ καλά τοπικά με άφθονο ζεστό νερό και σαπούνι από την προηγούμενη ημέρα και να μην έχει προηγηθεί σεξουαλική επαφή. 

1 ώρα πρίν, gaidaki είπε:

Καλησπέρα! Κορίτσια στον Θ. που ειχε πάει 40+2 μονο την ημερα που ειχε ηδη ξεκινήσει ο τοκετος και οι πολλές συσπάσεις με πειραξε απο κάτω. Καθολου νωρίτερα. Και στα σεμινάρια της Φαιναρετης αυτο ειχαν αναφέρει οτι καλο ειναιννα μην το κανουν οι γιατροί. Ειναι παρέμβαση.

και εμενα ετσι μου ειπε να μην επιτρεψω να μου βαλει χερι.μπορει να βαλει κρεμα πανω στο γαντι ή αλλο φαρμακο χωρις να το δω και να ξεκινησει τον τοκετο.

οι υπόλοιπες εξετάσεις ειναι μια χαρα ολες.ευτυχως !!!Αυριο εχω γιατρο αλλα ακουσα και απεργία των νοσοκομειακων γιατρων και θα το τσεκαρω το πρωι να μην παω αδικα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@lizaki1111 απολαυσε τις βολτες σ κοριτσι μου τωρα που εχεις χρονο να χαλαρωσεις κιολας!!!

εμένα πάντως καλλιεργεια δε μου εκανε ουτε στο πρωτο απο οτι θυμαμαι φανταζομαι γτ πηγαιναμε για καισαρικη. Οποτε δεν εχω αποψη

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω ειχα πλυθεί και πηγα καπακια για κολπικό υγρο κ μια χάρα βγήκε το ουρεοπλασμα ...αφου σ βάζουν μια μπατονετα κ περνούν απο μεσα λιγο ...γτ να μην πλυθεί κανείς?

%20url%5D

Τι είναι αυτό ρε παιδιά Κ άλλη εξέταση τώρα στα τελευταία; δεν υποτίθεται ότι τα κολπικα τα κάναμε με τον προγεννητικο στο πρώτο τρίμηνο; ουφ εύχομαι να μην το κάνω δεν μπορώ να φανταστώ τι καινούριο θα μου βρουν να με αγχωσουν παλι

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Σας διαβάζω καιρό και πολύ μου αρέσετε... εγώ γεννάω γύρω στις 10/1 με καισαρική, το 2ο παιδάκι μου.

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την κολπική εξέταση(καλλιέργεια). Σας την έκανε ο γιατρός σας; Στο πρώτο την έκανα σε κλινική κι ο γυναικολόγος εκεί ήταν για κλωτσιές. Δεν ξαναπάω!!! Εσάς τι σας είπαν;

zRCTp3.png

Καλημερα! Και γω παρακαλουθω καιρο αν και δεν ποσταρω συχνα. Με χει αγχωσει πολυ αυτο το ψαχουλεμα απο κατω...εχω ακουσει οτι ποναει παααρα πολυ! Γινεται παντα αυτο; Δεν μου χει πει τπτ ακομα ο γιατρος μαλλον  ειναι νωρις; Οσο για την κολπικη καλλιεργεια μου το χει στο προγραμμα και μαλλον θα γινει στο επομενο ραντεβου. Αυριο εχω ντοπλερ!  Εχω να πω απτον 7ο και μετα η κοιλιτσα εγινε κοιλαρα!χα! Εκανε ενα μπραφ και ξεπεταχτηκε αποτομα...τρεχω να κανω κανενα σεμιναριο ανωδυνου τοκετου γιατι οσο σκεφτομαι οτι πλησιαζει η ωρα...αγχος!

• Μου αρέσει 1

tt1da0a6

Καλημέρα @Natale1 . Το πρώτο σου μωράκι σου προφανώς γι αυτό ξεπετάχτηκε στον 7ο η κοιλιά, εμένα τώρα στο δεύτερο από τον τρίτο μήνα άρχισε να φαίνεται και τώρα στον 7ο μοιάζω με ετοιμόγεννη. 

Καλλιέργεια θα σου κάνει ο δικός σου γιατρός; Εμένα γτ με στελνει εξω δεν μπορώ να καταλάβω, τόσος κόπος είναι...

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...