Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλή μέρα!! Εγώ από το πρωί δεν έχω κάτσει με καθαριότητα καταπιαστηκα πάλι όλο σκυψιματα, σηκώνω βάρη.. Αφού δεν γέννησα ούτε σήμερα πάλι καλά. Κ έχω κ όλους να μου λένε "άστα μην κάνεις τίποτα", αλλά κανείς δεν μου λέει ποιος θα τα κάνει αν δεν τα κάνω εγώ. Φανταστείτε τη βαλίτσα ακόμα δεν έχω τελειώσει , χτες επλυνα Κ αλλα. Να δω αν θα καταφέρω σήμερα να τα συμμαζεψω κ αυτά... Εσείς πως είστε, έχουμε νέα απο @Dwroulita85 ή @Elpidaaa;

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, ERIANTON said:

παλι καλά που δεν το προλαβαν παλι οι γείτονες...

και ποιος δεν εχει σιδερο?απορω γιατι ανακαλυφθηκε.να πεις οτι σου απλουστευει την ζωη..

βαλε σιφερωστρα μπροστα στον υπολογιστη.μια χαρα εκει που υα εκανες μια ωρα σιδερο θα κανεις τρείς,ωραιοτατα! :P

Τονπαρακολουθησα τελικα στις ερωτησεις βαρεθηκα κ βγηκα, καλη ειναι αυτη αλλα αμα της χτυπησεις τον καλο τα παιρνει κρανιο κ γυαλιζει το ματι!!! Εκει με το θηλαστρο τη φοβηθηκα!!!

εβαλα κινητο κ σιδερο ταυτοχρονα μια χαρα βγηκε

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 34 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Τονπαρακολουθησα τελικα στις ερωτησεις βαρεθηκα κ βγηκα, καλη ειναι αυτη αλλα αμα της χτυπησεις τον καλο τα παιρνει κρανιο κ γυαλιζει το ματι!!! Εκει με το θηλαστρο τη φοβηθηκα!!!

εβαλα κινητο κ σιδερο ταυτοχρονα μια χαρα βγηκε

Μια χαρα βγηκε.θα σου λενε μετα το διασκεδασες κι ολας το σιδερωμα.δεν ακουσα απο τις 13.10 και μετα γιατι πηγα σχολειο,δεν ειδα για το θηλαστρο τι ειπε

4ywWp2.png

Καλησπερα κορίτσια!τι κάνετε??εγώ έχω φρικτούς πόνους σε όλα τα κόκκαλα Δν μπορώ ούτε να περπατήσω ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι...επίσης μου πέφτει πολύ η πίεση και έχω λιποθυμικα επεισόδια..αυτά κατά τα άλλα προσπάθησα να φτιάξω την βαλίτσα για το μαιευτήριο και ευτυχώς έχω τελειώσει με το δωμάτιο της μπέμπας και τα ρούχα της! 

πρίν από 3 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

Καλησπερα κορίτσια!τι κάνετε??εγώ έχω φρικτούς πόνους σε όλα τα κόκκαλα Δν μπορώ ούτε να περπατήσω ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι...επίσης μου πέφτει πολύ η πίεση και έχω λιποθυμικα επεισόδια..αυτά κατά τα άλλα προσπάθησα να φτιάξω την βαλίτσα για το μαιευτήριο και ευτυχώς έχω τελειώσει με το δωμάτιο της μπέμπας και τα ρούχα της! 

περαστικα ρε κοριτσακι!!τρως κανονικα?να εχεις αλμυρα να μασουλας οταν αρχιζεις να νιωθεις .εννοειται οτι δεν θα πινεις πορτοκαλαδα για να νιωθεις καλυτερα.εμενα για να ειναι πεσμενη η πιεση μου ειπε να πινω χυμο π[ορτοκαλι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Επλυνα κι εγω εχθές, αξιώθηκα επιτέλους. Βέβαια απο φωτογραφίες ειδα οτι και στον Θ. στην 35η εβδομάδα βαλαμε μωρουδομπουγαδα, οπότε καλα πήγε και τώρα... Θα παρω την περίφημη λίστα τη Δευτέρα απο το γιατρό. Την αλλη εβδομάδα θα συναντηθώ και με τη μαία του γιατρού που θα ναι μαζι μου. 

Ταυτόχρονα τελευταία έχω επιλέξει το concept "intellectual λεχώνα" (για όσες βλέπουν my style rocks! Μαζεύω βιβλία σαν τον ποντικό για ...μετά και πηρα χουχουλιαρικες πυτζαμες και, παντόφλες. Για το σπίτι, στο μαιευτήριο εχω αμανικες νυχτικες απο την προηγούμενη φορά, που μονο τοτε φόρεσα.

Η μέση μου με ενοχλεί που και που και ειδικα χθες το βράδυ εκανα την κουταμαρα να παω να κοιμηθώ στο φοιτητικό μου κρεβάτι στο αλλο δωμάτιο, μιας και πατέρας-γιος κοιμοντουσαν ωραία και δεν ηθελα να τους ενοχλήσω. Το αποτέλεσμα: τα χαράματα που πήγαινα τουαλέτα έκανα 5λεπτα να φτασω.... πονοι στη μέση και κραμπες στην κοιλια. Μεγάλη υπόθεση το στρώμα! Ε μετά στριμωχτηκα μαζι τους ως τις 07:30.

Την Κυριακή έκανα μια "ημερήσια" με δουλειές, συναντήσεις και παιδικό πάρτυ ,πολλές ωρες έξω απ το σπίτι και το μωρό με τεντωνε τοοοοσο πολυ στην κοιλια. Λιγο πανω απο τον αφαλό! Ετοιμαζόταν να βγει το alien! Καουρες δεν αναφέρω καν...εννοούνται! Ακόμα και με νερό...

@Ersikapa6 περαστικά . Ευχομαι με ξεκούραση να ηρεμήσει λίγο...

@IoannaMas Δεν έχω παραπονο απο τον αντρα μου, γιατί λείπει πολλες ώρες, αλλα ειμαστε κι εμεις στην ιδια φάση: να πρεπει να γίνουν 1002 πράγματα και εγώ πρακτικα να μην μπορώ, ο ίδιος να ναι κουρασμένος. Θα αρχίσω τις προσευχές για ενα θαύμα ολικου καθαρισμού του σπιτιού!

Και μέσα σε οοολα αυτά , ο μικρός ειναι τόσο αρνητικός, νευρικός και κακουλης! Με εμένα κυρίως, αλλα και με τον μπαμπά. Μιλώντας με αλλες μαμαδες με δεύτερα παιδάκια, μου είπαν οτι τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης το κάνανε και τα δικά τους. Δε γνωρίζω αν ειναι.παρατηρημενο και επιστημονικά, αλλα...μαλλον συμβαίνει. Ειναι πολυ τρυφερός με το μωρό,πχ μιλαει στην κοιλιά μου, χαιρεται με τα μωρουδορουχαλακια, αλλα... με το ζορι να ντυθεί! Τον τραβολογαω! Με παιδεύει και συνέχεια "όχι" είναι!

Αυτά!

• Μου αρέσει 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

@ERIANTON ειπε αν σου πρηστει το στηθος στις αρχες οχι θηλαστρο κ μονο που δεν οριοταν! Χαχαχχα! Παρεπιπτοντως εμενα μου ειχε πρηστει κ εβαλα αλλα που να της το πεις θα μ ετρωγε χαχα

@IoannaMas αντε συνονοματη μ λιγο εμεινε βαστε γερα!

@Ersikapa6 υπομονη κ περαστικα τι να πω μαλλον παραχαλαρωσαν εσενα οι συνδεσμοι σου κ δε σε υπακουνε...

@gaidaki κ εμενα η μικρη μ ειναι αντιδραστικη δεν ξερω αν φταιει το μωρο η ειναι η ηλικια αλλα αυτο που ειπες με το ντυσιμο δεν παλευεται.... κ δεν εχω κουραγιο ουτε να κυνηγαω ουτα να κανω λαβες καρατε να την ακινητοποιω... απλα το πρωι πριν παει σχολειο της βαζω παιδικα κ ακινητοποιειται απο μονη της. Της αλλες φορες απλα μας παιρνει λιγη ωρα χαχα

• Χαχα 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Δυστυχώς λόγω της χολής η διατροφή μου είναι πολύ περιορισμένη δηλαδή μόνο κοτόπουλο πατάτα βραστή και μακαρόνια.πορτοκαλι Δν κάνει για την χολή γτ την ερεθίζει.πιστευω ότι φταίει και ότι έχω κόψει δύο μήνες όλα τα χάπια και έχει πέσει πάρα πολύ ο σίδηρος μου.Δν γκρινιάζω όμως κάνω υπομονή γτ είχα και μια αποβολή πριν οπότε προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη!!

Πραγματικά κορίτσια αναρωτιέμαι τι άλλο θα με βρει στην εγκυμοσύνη μόλις με ενημέρωσε ο.γιατρος ότι από την καλλιέργεια που κάναμε βρήκαν μικρόβιο που λέγεται ganderela και θα πάρω αντιβίωση για 7 μέρες..:-(

πρίν από 28 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

Πραγματικά κορίτσια αναρωτιέμαι τι άλλο θα με βρει στην εγκυμοσύνη μόλις με ενημέρωσε ο.γιατρος ότι από την καλλιέργεια που κάναμε βρήκαν μικρόβιο που λέγεται ganderela και θα πάρω αντιβίωση για 7 μέρες..:-(

μην τρελενεσαι και εγω εκανα κολπικη καλλιεργεια και κατι θα βρει δεν παιζει.θα δουμε αυριο .

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

@Ersikapa6 κανε υπομονη κ πλα καλα θα πανε ουτως η αλλιως οποτε κ να κανεις κολπικη καλλιεργεια παντα κατι βρισκουν ετσι πιστευω εγω μα μυκητες μα μικροβιο, κ οταν δεν εισαι εγκυος ποσο μαλλον τωρα που αλλαζει ολη η χλωριδα του κολπου. Η αντιβιωση 7 μερες στη βδομαδα που εισαι να μη σε ανησυχει καθολου μα καθολου. Κανε ενα κουραγιο λιγο εμεινε!!!:-D

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Καλημέρα όλη μέρα!!

Συνεχίζουμε.... Κανα κοριτσακι με νεα απο γιατρο, εξετάσεις ....?Εγω εχω αυριο γιατρο.Κοριτσια ερωτηση ποτε ξεκιναει το ψαχούλεμα του τραχήλου από τον γιατρό?Μια μαια σε ενα σεμιναριο που ειχα πάει ειχε πει οτι μπορούμε να αρνηθούμε γιατί πολλές φορές επισπεύδει τον τοκέτο.η αλήθεια είναι οτι όταν η πήγα στο νοσοκομείο για τον γιο μου τοτε.... ο γιατρος που εκανε το γνωστο ψαχουλεμα εβγαλε το χερι και ειχε αιμα που σημαινει οτι το εκανε εκεινη την στιγμη για να "βαλει μπρος".

4ywWp2.png

πρίν από 52 λεπτά , ERIANTON είπε:

Καλημέρα όλη μέρα!!

Συνεχίζουμε.... Κανα κοριτσακι με νεα απο γιατρο, εξετάσεις ....?Εγω εχω αυριο γιατρο.Κοριτσια ερωτηση ποτε ξεκιναει το ψαχούλεμα του τραχήλου από τον γιατρό?Μια μαια σε ενα σεμιναριο που ειχα πάει ειχε πει οτι μπορούμε να αρνηθούμε γιατί πολλές φορές επισπεύδει τον τοκέτο.η αλήθεια είναι οτι όταν η πήγα στο νοσοκομείο για τον γιο μου τοτε.... ο γιατρος που εκανε το γνωστο ψαχουλεμα εβγαλε το χερι και ειχε αιμα που σημαινει οτι το εκανε εκεινη την στιγμη για να "βαλει μπρος".

Καλημερα Ειρηνη! Εγω εχθες πηγα στο γιατρο..2800 ο μπεμπης αλλα μου ειπε επειδη ειναι χαμηλα ο πλακουντας να προσεχω πολυ να μη σκυβω κ να μη κουραζομαι..την Τριτη παω για τις τελευταιες μαλλον εξετασεις κ σε 2 εβδομαδες θα παμε μαλλον για την καισαρικη..

• Μου αρέσει 2

q2mZp2.png

YRYsp3.png

1 hour ago, Maria D είπε:

Καλημερα Ειρηνη! Εγω εχθες πηγα στο γιατρο..2800 ο μπεμπης αλλα μου ειπε επειδη ειναι χαμηλα ο πλακουντας να προσεχω πολυ να μη σκυβω κ να μη κουραζομαι..την Τριτη παω για τις τελευταιες μαλλον εξετασεις κ σε 2 εβδομαδες θα παμε μαλλον για την καισαρικη..

αντε μπραβο το μωρουδι!!λογικα καπου εκει θα ειναι και το δικο μου.την τελευταια φορα μας ριχνατε 70 γραμμαρια.στις δυο εβδομαδες θα δουν μηπως μπορουν να παρατείνουν την παραμονη του στην κοιλιτσα ή ετσι και αλλιως τοτε θα γενναγες?σου ειπε για nst αν θα κανεις?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...