Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Αναστασία33 είπε:

Μπα τα ειχα τα ιδια συμπτωματα και πριν μια βδομαδα που εκανα το ντοπλερ και δεν ειχα διαστολη. Λογικα μετα την 36η σε κοιταει ο γιατρος απο κατω ετσι δεν ειναι; Δεν ξερω και καθολου απ' αυτα τωρα τα μαθαινω.

Εμένα είπε θα το κάνει στο επόμενο ραντεβού που θα είναι 37 Κ κάτι.

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα πώς τα πάτε? Αντέχετε ακόμη? 

Εμείς εδώ όλα καλά! Εχω εγώ λιγο πρόβλημα με την πίεση εδω κ 2 μέρες. Έχει κόλλησει στο 14/10. Απο το νοσοκομείο δεν έχουμε βγει ακόμη. Βασικά εγω μπορώ να φυγω, αλλά προτίμησα κ εμεινα ακόμη λίγο μπας κ πάρω μαζί μου κ καμία μικρή. 

Οι μικρές ξεκίνησαν να έχουν άποψη από τώρα! Η μια είναι στην θερμοκοιτίδα, βσρος 2100, αλλά δυσκολεύει λίγο η αναπνοή. Τρωει με την σύριγγα 6ml την ωρα. Δεν θελει να βλέπει κανένα κ οταν παω εγω μου σφίγγει το χέρι κ μου κάνει μουτράκι σαν να μου λέει που είσαι, πάρεμε απο εδω. Οπότε παω σφιγγετε η καρδιά μου. 

Η άλλη ειναι 2080. Τρώει 45ml κάθε 3 ώρες. Ειναι σε κρεβατακι χωρίς συρματα κτλ. Κανονικό κρεβάτι. Παω 2 φορες την μέρα την αλλάζω κ την ταΐζω. Ασε που κάνουμε 45 λεπτα να φαμε 40ml γαλα, γιατί θα πρέπει, να γελουμε, να τραβάμε τα ρουχσ της μαμάς, να κοιμηθούμε κ λιγο πανω στο χέρι της μαμάς, να κάνουμε κακα, να φάμε λιγο, να ξανα κάνουμε κακά. 

Καταλαβαίνετε τι με περιμένει!!!! 

Τρώνε και οι δυο μητρικό γάλα, αφού βγάζω 150ml καθε τρεις ώρες 

Αυτά!!! Σας φιλώ 

• Μου αρέσει 8

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Μπράβο Μαριγούλα μου!!! Μια χαρά τα κοριτσάκια σου!!! :) Ωραία που μπορείς και τα φροντίζεις μέσα στο νοσοκομείο! Σας έκαναν καμια πρόβλεψη πότε θα βγείτε???

Εμάς έχουν φτάσει ο ένας 2000γρ και ο άλλος 2080 γρ αλλά δεν μας αφήνουν να βγούνε πρίν από τις 36 εβδομάδες. Δηλαδή έχουμε 2 βδομάδες ακόμη. Την πρώτη θερμοκοιτίδα και τη δεύτερη μας είπαν μάλλον θα πάνε σε κρεβατάκια. Το φαγητάκι του το τρώνε κυρίως με τον ορό ακόμη αλλά  τους άρχισαν και λίγο μπιμπερό

150ml είναι τέλεια!!!!!!εγώ με τα χίλια ζόρια βγάζω 40ml το τρίωρο και έχω απογοητευτεί αρκετά. Φοβάμαι μήπως δεν κάνω κάτι καλά.... :(

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

3 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Καλησπέρα πώς τα πάτε? Αντέχετε ακόμη? 

Εμείς εδώ όλα καλά! Εχω εγώ λιγο πρόβλημα με την πίεση εδω κ 2 μέρες. Έχει κόλλησει στο 14/10. Απο το νοσοκομείο δεν έχουμε βγει ακόμη. Βασικά εγω μπορώ να φυγω, αλλά προτίμησα κ εμεινα ακόμη λίγο μπας κ πάρω μαζί μου κ καμία μικρή. 

Οι μικρές ξεκίνησαν να έχουν άποψη από τώρα! Η μια είναι στην θερμοκοιτίδα, βσρος 2100, αλλά δυσκολεύει λίγο η αναπνοή. Τρωει με την σύριγγα 6ml την ωρα. Δεν θελει να βλέπει κανένα κ οταν παω εγω μου σφίγγει το χέρι κ μου κάνει μουτράκι σαν να μου λέει που είσαι, πάρεμε απο εδω. Οπότε παω σφιγγετε η καρδιά μου. 

Η άλλη ειναι 2080. Τρώει 45ml κάθε 3 ώρες. Ειναι σε κρεβατακι χωρίς συρματα κτλ. Κανονικό κρεβάτι. Παω 2 φορες την μέρα την αλλάζω κ την ταΐζω. Ασε που κάνουμε 45 λεπτα να φαμε 40ml γαλα, γιατί θα πρέπει, να γελουμε, να τραβάμε τα ρουχσ της μαμάς, να κοιμηθούμε κ λιγο πανω στο χέρι της μαμάς, να κάνουμε κακα, να φάμε λιγο, να ξανα κάνουμε κακά. 

Καταλαβαίνετε τι με περιμένει!!!! 

Τρώνε και οι δυο μητρικό γάλα, αφού βγάζω 150ml καθε τρεις ώρες 

Αυτά!!! Σας φιλώ 

μπραβο σας Μαριγω μου.θα παρει και το αλλο μικρουλι τα πανω του. εσενα τι σου λενε για την πιεση?

1 ώρα πρίν, butterfly1986 είπε:

Μπράβο Μαριγούλα μου!!! Μια χαρά τα κοριτσάκια σου!!! :) Ωραία που μπορείς και τα φροντίζεις μέσα στο νοσοκομείο! Σας έκαναν καμια πρόβλεψη πότε θα βγείτε???

Εμάς έχουν φτάσει ο ένας 2000γρ και ο άλλος 2080 γρ αλλά δεν μας αφήνουν να βγούνε πρίν από τις 36 εβδομάδες. Δηλαδή έχουμε 2 βδομάδες ακόμη. Την πρώτη θερμοκοιτίδα και τη δεύτερη μας είπαν μάλλον θα πάνε σε κρεβατάκια. Το φαγητάκι του το τρώνε κυρίως με τον ορό ακόμη αλλά  τους άρχισαν και λίγο μπιμπερό

150ml είναι τέλεια!!!!!!εγώ με τα χίλια ζόρια βγάζω 40ml το τρίωρο και έχω απογοητευτεί αρκετά. Φοβάμαι μήπως δεν κάνω κάτι καλά.... :(

μιλα με καμια μαια για το γαλα μηπως χρειαζεται να κανεις τακτικοτερες αντλησεις.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια πως πατε; Εγω καλα εδω με πιανουν τα αγχη μ σταδιακα...

@Marigula ολα καλα με τα μωρακια σ θα παρει κ το δευτερο σου κανει ναζια τωρα το κοριτσι!!! Αντε με το καλο Παναγια μ να βγειτε!

@butterfly1986 μην αγχωνεσαι με το γαλα λογικα πρεπει να αντλεις πιο συχνα που λεει κ η Ειρηνη, αλλα μη σε ριχνει αυτο! Καλα πηγαινουν τα αγορια σ αντε με το καλο να βγειτε κ εσεις!!!! :-D

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Καλημέρα κ από έμενα κορίτσια !!! Καλή εβδομάδα να έχουμε !! Τελείωσα με πλυσιματα τα πάντα όμως !! Σίδερο και μάζεμα κ είμαστε έτοιμοι !!! Και εγώ αγχώνομαι όσο περνάει ο καιρός !!

@Marigula όλα καλά θα πάνε με τις κοριτσάρες σου !! Λίγο υπομονή κ να πάτε σπιτάκι σας να έχουν παρέα κ την μεγάλη αδερφούλα !!

@butterfly1986 μην αγχώνεσαι με τις αντλήσεις !! Τα αγοράκια σου να είναι καλά .

• Μου αρέσει 2

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλημέρα κορίτσια εγω οσο παει κ χειροτερα...χτες ξύπνησα κ πονουσε το κόκκαλο απο την μια μερια μεσα στο ποδι μετα μέχρι το απόγευμα ειχα πονους περιόδου ξαπλωσα αλλα δεν περνούσε ...ολο το βράδυ στριφογυρίζα ειχα φαγούρα ειχα μ καουρα είχα κ συχνοουρια...σημερα πονάνε ολα τα κόκκαλα απο κατω στην λεκάνη κ στα πόδια απο μεσα ...παλι ξάπλα θα την βγαλω ...

• Λυπημένη/-ος 1

%20url%5D

Χαίρομαι που πάνε μια χαρά τα διδυμακια σας! Για πείτε μοιάζουν μεταξύ τους ή διαφορετικά είναι; (να χαλαρώσουμε λίγο Κ το κλίμα) @Marigula εντάξει με τους νεφρούς τελικά, το ξεπερασες;

@Eutuxia25 άσε κ εγώ τα ίδια κ χειρότερα. Πονάω παντού, σηκώνομαι από καναπέ κ πονάω. Καθιστή δε βολεύομαι, ημιξαπλωτη δε βολεύομαι, ξαπλωμένη όλο στριφογυριζω... Κ αν κάνω καμία απότομη κίνηση μου έρχονται σουβλιες δυνατές. Κ τα πόδια μου λιγάκι πρηστηκαν. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όλα αυτά θα χειροτερεύουν μέχρι να γεννησουμε, μετά ευτυχώς φεύγουν όλα. Θέλει πολύ υπομονή από μας κ από τους δικούς μας που μας ακούνε συνεχώς να γκρινιάζουμε! Δες το θετικά που έφτασες ως εδώ αξίζει τον κόπο για να βγει τελειομηνο Κ ας τα περνάς αυτά τώρα!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Παντως κοριτσια κ εγω που ποναω στα ποδια αναμεσα στη λεκανη ισχια ξερω γω τι ειναι εκει ακριβως, ξεκινησα καθημερινα να περπαταω λιγακι κ με εχει βοηθησει παρα πολυ νιωθω πιο καλα κ δε μ ενοχλουν τοσο. Λετε να παιζει ρολο κ η ακινησια;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

.

Καλημέρασας και εγω πονο στο ηβικο και στο ισχιο.και το βραδυ οαν γυριζω πλευρο τα κόκκαλα της λεκανης κανουν κροτο.ευτυχως μονο αυτο.Χτες πηγα για εξετασεις αιματος ουρων κσι σημερσ θα παω για καλλιεργεια κολπικου υγρου,με ηθελε απλυτη η μικροβιολόγος.γουστα ειναι αυτα χαχα

• Χαχα 1

4ywWp2.png

αυτααααααα........

σημερα εχει παλι σεμιναριο μητρικου θηλασμου για όποια κοπέλα δεν το ειxε παρακολουθησει... ευκαιρια να το δω και γω ολοκληρο γιατι ολο χανω κανα 20λεπτο.αν δεν φυγω παλι!

4ywWp2.png

πρίν από 57 λεπτά , ERIANTON είπε:

αυτααααααα........

σημερα εχει παλι σεμιναριο μητρικου θηλασμου για όποια κοπέλα δεν το ειxε παρακολουθησει... ευκαιρια να το δω και γω ολοκληρο γιατι ολο χανω κανα 20λεπτο.αν δεν φυγω παλι!

Το ειχα ξεχασει τελειως και μολις με ξυπνησαν απο τα ελτα. Ηρθε επιτελους το βαλιτσακι της nutricia :-P Το δευτερο βεβαια που δηλωσα τα στοιχεια του αντρα μου. Το πρωτο πηγε υπερ πιστεως θα το κρατησαν οι γειτονες...

tt1db33b

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Το ειχα ξεχασει τελειως και μολις με ξυπνησαν απο τα ελτα. Ηρθε επιτελους το βαλιτσακι της nutricia :-P Το δευτερο βεβαια που δηλωσα τα στοιχεια του αντρα μου. Το πρωτο πηγε υπερ πιστεως θα το κρατησαν οι γειτονες...

πρίν από 5 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

παλι καλά που δεν το προλαβαν παλι οι γείτονες...

πρίν από 6 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!

κ εγω ελεγα να το παρακολουθησω το σεμιναριο γτ δεν το ειδα ολοκληρο την πρηγουμενη φορα μπας κ τα καταφερω τωρα! Κ εχω κ σιδεροοοο

και ποιος δεν εχει σιδερο?απορω γιατι ανακαλυφθηκε.να πεις οτι σου απλουστευει την ζωη..

βαλε σιφερωστρα μπροστα στον υπολογιστη.μια χαρα εκει που υα εκανες μια ωρα σιδερο θα κανεις τρείς,ωραιοτατα! :P

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...