Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Μίλησα με την μαία για το θέμα της περινεοτομης και μου είπε ότι το μυστικό είναι να πλένουμε συνεχεια με νεράκι αλλά να μην αφήνουμε υγρασία στο σημείο καθόλου μετά τις πλύσεις . Οι μισές γυναίκες που γεννούν με φτ μου είπε χρειάζονται τομή αλλά εγώ δεν έχω ακούσει καμία φίλη που δεν έκανε :-(

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@butterfly1986 καλό αυτό, οι κοπέλες πάντως που ήταν από καισαρική στο δωμάτιο δεν πλυθηκαν ούτε μια φορά τις 4 μέρες που ήταν εκεί κ φαντάστηκα ότι ήταν εντολή γιατρού αλλά μάλλον ήταν δική τους πρωτοβουλία χαχαχα ήταν ένας λόγος που έλεγα πάλι καλά που είμαι από φτ γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με το νερό κ δεν θα άντεχα να μην πλυθω.

πρίν από 8 λεπτά , Alzira είπε:

Μίλησα με την μαία για το θέμα της περινεοτομης και μου είπε ότι το μυστικό είναι να πλένουμε συνεχεια με νεράκι αλλά να μην αφήνουμε υγρασία στο σημείο καθόλου μετά τις πλύσεις . Οι μισές γυναίκες που γεννούν με φτ μου είπε χρειάζονται τομή αλλά εγώ δεν έχω ακούσει καμία φίλη που δεν έκανε :-(

Σωστό κ Αυτό αλλά πως θα στεγνωσεις κ εντελώς το σημείο αν σε πονάει όταν το αγγίζει μέχρι κ η πετσέτα; με πιστολάκι; ένα απαλό σκούπισμα εγώ έκανα όσο μπορούσα, είχα κ πολλά ράμματα γιατί η κόρη μου ερχόταν ανάποδα κ τη γύρισαν στην γέννα. Επίσης νομίζω ότι τα ράμματα δεν τα γλιτώνεις, όλες τις κόβουν κ τις ράβουν μετά απ ότι ξέρω. Τώρα για το αν χρειάζεται πάντα δεν το ξέρω αλλά το ράψιμο είναι πολύ δυσάρεστο το θυμάμαι με φρικη, έριξα πολύ βρισιμο στη γιατρό μου χαχαχα

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

10 minutes ago, IoannaMas said:

@butterfly1986 καλό αυτό, οι κοπέλες πάντως που ήταν από καισαρική στο δωμάτιο δεν πλυθηκαν ούτε μια φορά τις 4 μέρες που ήταν εκεί κ φαντάστηκα ότι ήταν εντολή γιατρού αλλά μάλλον ήταν δική τους πρωτοβουλία χαχαχα ήταν ένας λόγος που έλεγα πάλι καλά που είμαι από φτ γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με το νερό κ δεν θα άντεχα να μην πλυθω.

Χαχαχα οχι επιτρεπεται το πλυσιμο αφου σου βγαλουν εκει τα τσιτσιμπινια (καθετηρες κτλ) μη σκοτωθεις κιολας. Εγω στο μαιευτηριο εκανα μπανακι κανονικα, αδιαβροχη ταινια κ αγιος ο Θεος. Η δεν ειχαν αδιαβροχες ταινιες η δεν ειχα καλη σχεση με το νερο... χαχα

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Φαντάζομαι μια καλη λύση για να μην μείνει υγρασία στα ράμματα ειναι αυτες οι γαζουλες οι αποστειρωμένες ταμποναριστα που έχουμε για τα μωρα σημειωστε το κ αυτο στη λιστα!

%20url%5D

Διαφημίσεις

1 hour ago, IoannaMas είπε:

Αυτό που είπα για συνέχεια πλύσιμο μου το έχει πει μαία κ είχε πολύ δίκιο αλλά είναι για φτ. 

Εγω ημουν τοσο φοβισμένη που για μέρες μονο πλενομουν, δε σκουπιζομουν με χαρτί σε οποιαδήποτε "δραστηριότητα"στην τουαλέτα.

@Alzira Ειχα ρωτήσει τη μαία μου στην πρώτη εγκυμοσύνη για τις ασκήσεις kegel προκειμένου να αποφύγουμε την περινεοτομη, και μου είπε δύσκολο. Εξάλλου λεει αν δεν το κανει ο γιατρός θα συμβεί άτσαλα απο μονο του, οπότε τι προτιμάς; -Ανατρίχιασα που το σκεφτηκα, όπως και τώρα, δε σας κρύβω και δεν ξαναείδα τπτ...

Στο μαιευτήριο είχα αισορουχα μιας χρήσης και για 4-5 μερες με βοκεψαν. Μαλλον το ίδιο θα κάνω να μην εχω καθολου στο μυαλό μου την περίπτωση να λερωθω.

Μετα είχα τις καλυτεροτερες βραδυνες σερβιέτες της every day που τις παίρνω κ στην περίοδο γιατι εχω μεγάλη ροη.

Φυσικά, θα το ακούσατε κ στα σεμινάρια, κάθε φορα που θηλαζεις γίνεται λιγο χαμός από κάτω, που κάνει συσπάσεις η μήτρα για να επανέλθει...

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

1 ώρα πρίν, Alzira είπε:

Και πιστολάκι στον κρύο αέρα μου είπε στεγνώνει και ανακουφίζει τώρα εμπειρία δεν έχω αλλά όταν έρθει η ώρα θα το δοκιμάσω! 

για πιστολακι μου ειχε πει ο γιατρος οταν ειναι βρεγμενα τα ραμματα τραβανε.εγω καθεωπου θηλαζα υπέφερα.τοτε μεωτραβαγαν πολύ.

4ywWp2.png

καλημέρα σας!!!εχει και ενα μασαζ που κανουμε στο περινεο με οποιοδηποτε λαδι τρώγεται ή αμυγδαλελαιο.στην ουσια ειναι σαν να το τραβολογαμε οπως μας το εδειξαν.η αλήθεια ειναι οτι απο την τομη καλυτερα ειναι το "ξελαστιχωμα"

4ywWp2.png

Καλή μέρα! Εγώ πήγα γιατρό όλα καλά είναι αλλά από την άλλη βδομάδα αρχίζω καρδιοτοκογραφο. 2750κιλά τον μετρησανε, αρκετά νομίζω! Κ μάλλον μέχρι τέλος του μήνα θα πάμε , απ ότι μου είπε δεν θα μπούμε Δεκέμβριο.. Κάπου στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου υπολογίζω να μπω με πρόκληση αν δεν έχει συμβεί κανένα απρόοπτο μέχρι τότε!

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , ERIANTON είπε:

μια χαρα ειναι το μωρουδι σου.2720 γεννησα τον μεγάλο 39+4.για καρδιοτοκογραφο κλεινεις ραντεβου;ποσο κοστιζει μηπως ξερεις?

Εμένα θα είναι στάνταρ πάνω από 3, ίσως κ 3500.. Η κόρη μου βγήκε 3230. Νομίζω πλέον είναι δωρεάν ο καρδιοτοκογραφος αν στο γράψει ο γιατρος, πέρυσι τον πλήρωνα γύρω στα 10 ευρώ. Κ (νομίζω πάλι) ότι παράβολο κόβεις κ πας πάνω κ κάνεις. Δεν μου είπε κανείς για ραντεβού. Την Πέμπτη ξαναεχω γιατρό, αρχίσαμε τις εβδομαδιαίες συναντήσεις. Τότε θα σιγουρευτώ για πολλά!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 59 λεπτά , IoannaMas είπε:

Εμένα θα είναι στάνταρ πάνω από 3, ίσως κ 3500.. Η κόρη μου βγήκε 3230. Νομίζω πλέον είναι δωρεάν ο καρδιοτοκογραφος αν στο γράψει ο γιατρος, πέρυσι τον πλήρωνα γύρω στα 10 ευρώ. Κ (νομίζω πάλι) ότι παράβολο κόβεις κ πας πάνω κ κάνεις. Δεν μου είπε κανείς για ραντεβού. Την Πέμπτη ξαναεχω γιατρό, αρχίσαμε τις εβδομαδιαίες συναντήσεις. Τότε θα σιγουρευτώ για πολλά!

μια χαρα !εγω θα παω την στις 9/11και αν δεν γινεται χαμος θα ηθελα να του μιλησουμε και για ολα τα διαδικαστικα.του τυπου... τομη την ωρα του τοκετου,να μου το αφησει να θηλασω κατευθειαν.να μπορω να σηκωθω και να μην ειμαι ξαπλα στις ωδίνες.λενε οτι εχουν βαλει και μπαλα πιλατες και οτι μπορεις να εισαι και σε αλλη σταση εκτος τις ξαπλας.αν τα καταφέρω γιατι περιμενουν απεξω μπολικος κοσμος. 

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια! 

@IoannaMas μια χαρα το μωρουδακι σ αντε με το καλο ευχομαι κοντευεις!!!

κ εμενα η μικρη μου 2650 ειχε γεννηθει 38+6, μικρη μπουμπου!

ααα Ειρηνη μεγαλεια! Κ μπαλα πιλατες πολυ προχωρημενο το Ελενα τελικα!!!!

• Μου αρέσει 2

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 7 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

@IoannaMas μια χαρα το μωρουδακι σ αντε με το καλο ευχομαι κοντευεις!!!

κ εμενα η μικρη μου 2650 ειχε γεννηθει 38+6, μικρη μπουμπου!

ααα Ειρηνη μεγαλεια! Κ μπαλα πιλατες πολυ προχωρημενο το Ελενα τελικα!!!!

καλα αμα δεν το δω δεν το πιστευω.τωρα που θα παω θα ρωτησω αν ισχυει

4ywWp2.png

καλημέρα!!!Ενα θα σας πω ετοιμασα τα ρουχαλακια.βαλιτσα ακομα.ο γιος μου ειδε τα κουβερτακια τα παλια και αρχισε και τα χαιδευε και τα μυριζε.και εκει που εβλεπα την τρυφερη του πλευρα ημουν ετοιμη να του φωνάξω μην τα ακουμπαει... μετα λεω ποσο ηλιθια μπορει να γινω?χαχα.ευτυχως με επαναφερω σχετικα αμεσα χαχα.

σήμερα μάλλον θα στρώσουμε τα χαλιά και θα στολίσουμε . πέρυσι στόλισα 15 Νοεμβρίου.και το χορτάσαμε αφου οταν το μαζέψαμε (στις 10 Ιανουαρίου B)  μου φάνηκε άδειο το σαλονι.ειχα πάρει και ένα μικρούλι δεντράκι για το δωμάτιο του γιου και μόνο εγώ δεν ήμουν πάνω  .αν και οι γιορτές πάντα μου φέρνουν θλίψη και δεν ξέρω γιατί φέτος έχω φτιάξει μια εικόνα στο μυαλό μου .με ένα πολύ φωτεινό χώρο με μυρωδιές όμορφες από τα γλυκά ( (και από τα σκατουλια του μπεμπη) και το περιμένω πως και πως.

Εσείς κορίτσια πως είστε;

Μαριγουλα μου ποτε θα βγεις εσύ με το καλό? πως είσαι?

Δωρουλα μου δεν σε ξεχνάω και περιμένω και απο σένα νεα,μαθαίνω βεβαια από την " γειτονιά" οτι τα πάτε μια χαρά!!

Ελπιδααααααααααα εσυ?Τι γίνεται? πως είσαι καλο μου;

..... ΗΤΑΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...