Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

@Ioanna2* καλά ψώνια !!!! κ εγώ έχω σουτιέν θηλασμού δεν θα πάρω άλλα!! Εγώ αύριο θα πάω να ψωνίσω!!

@Marigula τι να πω!! χριστός και παναγία !! ευτυχώς αμνιακό κ κινητικότητα είναι καλά!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, gtkt1311 είπε:

@butterfly1986 συμφωνω με  την Ιωάννα!! Στα δικα μου παιδια η αλλεργια δεν εκανε αιμα στα κοπρανα αλλά τουσ προκαλούσε  δυσφοριά στο στομάχι κ εμετούς.  Να βλέπεις ένα μωρό το βράδυ ειδικά να εχει τρελή ανησυχία και να κάνει πως κάνει ένασ μεγαλος όταν έχει καούρες!!! Τελικα πηγαμε σε σε παιδογαστρεντερολόγο μασ εδωσε ειδικό γάλα παράλληλα με θηλασμό κ ειδαμε διαφόρα. Κάναμε κ εμείς προκληση στον χρόνιο πάνω κ όλα καλά! !! Τρώμε τώρα όλα τα γαλακτοκομικά.

@butterfly1986   στο ιασώ γέννησες;;

Καλημερούδια σε όλες!! Μακάρι να στρώσει και ο δικός μου! Εγώ γέννησα στο Λητώ.

πρίν από 56 λεπτά , Marigula είπε:

Αυτό που γίνεται είναι απο τα άγραφα!!! Αν δεν τους βγάλω στις εφημερίδες εμένα Μαρία να μην με λεν!!! 

Με ετοιμάζουν για το χειρουργείο, είμαι νηστικη κ χωρίς νερό απο τα εψές!!! Μου έμεινε ο καθετηρας! 

Έρχεται η γιατρός που θα έκανε την καισαρικη κ μου ανακοίνωσε!!! 

Δεν εχουμε θερμοκοιτίδες να βάλουμε τα μωρά έστω κ προληπτικά, κ ετσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην καισαρικη. Αν βρούμε ως το απόγευμα καλός αλλιώς αύριο, μεθαύριο οταν βρούμε τέλος πάντων!!!! 

Δεν θέλετε να ξέρετε τι ακολούθησε!!!! 

Καλημέρα Marigula  μου και υπομονή!!! Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Δεν σκεφτονται καθόλου το άγχος που προκαλούν ... Το καλό είναι ότι τα κοριτσάκια σου είναι μια χαρά οπότε όσο περισσότερο μένουν στην κοιλίτσα σου τόσο καλύτερα γι αυτές!

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Καλή μέρα!! 

@butterfly1986 εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα το προβληματάκι με το γάλα, αλλά αλήθεια αφήνουν το μωρό νηστικό 2 μέρες; δεν πρέπει να πιει γάλα έστω ξένο; βέβαια είμαι άσχετη στο θέμα, σίγουρα οι γιατροί κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Λογικό πάντως να έχεις άγχος αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσετε εύκολα. Εσύ πώς αναρρωνεις;

@Marigula παίζουν με τα νεύρα σου προφανώς κ σίγουρα δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αλλά εγώ νομίζω ότι σε καλό θα σου βγει να μείνουν λίγο παραπάνω, ακόμα κ υπό αυτές τις συνθήκες! Όλα αυτά γίνονται σε ιδιωτικό μαιευτήριο; υπομονή μην ταράζεται, αφού τα μωρά είναι καλά θα το περάσετε κ αυτό! 

@Eutuxia25 δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό αυτό που συνέβη αφού σου πέρασε. Έχω κ εγώ ξαφνικους πόνους κ κάνω ένα μπανακι κ αν σταματήσουν τότε όλα καλά. Όταν έρθουν οι πόνοι της γέννας δεν σταματάνε ούτε αν ξαπλώσει ούτε αν κανεις μπάνιο. Όσο κοντεύουμε θα έχεις πολλούς πόνους αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι γεννας ούτε ότι επαθε κάτι το μωρό. 

@ERIANTONείναι σίγουρα υπό διάλυση η παρέα , ειδικά όταν γεννησουμε όλες είναι σχεδόν βεβαιη η διάλυση, αυτό συνέβη κ με τις άλλες κοπέλες στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη που επίσης μιλούσαμε κάθε μέρα. Δεν πειράζει το βασικό είναι να είμαστε καλά. Κ μην νομίζεις ότι κάνουμε δουλειές, με εμένα έχει πέσει πολύ τεμπελιά. Ακόμα κ τη βαλίτσα τη μισή έχω έτοιμη, δεν ειμαι ιδιαίτερα οργανωτική. 

Εγώ αυτή τη βδομάδα θα πάω γιατρό κ κάθε βδομάδα από δω κ πέρα γιατί έκλεισα τις 36. Ίσως έχω κ διαστολή ήδη γιατί πονάω αρκετά ώρες ώρες...Κ οι κινήσεις του μικρού έχουν μειωθεί πάρα πολύ σε σχέση με πριν αλλα πιστεύω κ αυτό φυσιολογικό είναι. Γενικά προσπαθώ να μην αγχώνομαι με το παραμικρό γιατί αλλιώς περνάει πολύ δύσκολα ο καιρός.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

1 hour ago, IoannaMas είπε:

Καλή μέρα!! 

@butterfly1986 εύχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα το προβληματάκι με το γάλα, αλλά αλήθεια αφήνουν το μωρό νηστικό 2 μέρες; δεν πρέπει να πιει γάλα έστω ξένο; βέβαια είμαι άσχετη στο θέμα, σίγουρα οι γιατροί κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Λογικό πάντως να έχεις άγχος αλλά πιστεύω θα το ξεπεράσετε εύκολα. Εσύ πώς αναρρωνεις;

Βασικά του δίνουν ορό οπότε παίρνει από εκεί τα συστατικά που χρειάζεται. Από σήμερα το απόγευμα είπαν θα του ξεκινήσουν λίγο υποαλλεργικό γάλα να δούνε πως το δέχεται και αν όλα πάνε καλά από αύριο θα αρχίσει και με το δικό μου. Θα δείξει..

Εγώ μια χαρά αναρρώνω. Πλέον νιώθω πολύ καλά και η τομή με ενοχλεί ελάχιστα μόνο όταν σηκώνομαι από το κρεβάτι ή όταν πάω να κάτσω.

• Μου αρέσει 3

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Marigula είπε:

Filenades γεννησα τελικά. 2200 η κάθε μία. Προληπτικά θερμοκοιτίδα, αναπνέουν κανονικά, σιτιζονται με ορο. Η μια μάλιστα έπιασε κ πιπίλα 

Να σου ζήσουν κοπέλα μου γερές κ τυχερές! Πολύ καλό βάρος νομίζω :))) Εσύ είσαι καλά, πως νιώθεις; Καλή ανάρρωση κ σε σένα!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

7 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Filenades γεννησα τελικά. 2200 η κάθε μία. Προληπτικά θερμοκοιτίδα, αναπνέουν κανονικά, σιτιζονται με ορο. Η μια μάλιστα έπιασε κ πιπίλα 

να σας ζήσουν ευτυχισμένα τα μωρουδακια σας.μπραβο σας!!!καλη ξεκούραση και σε σενα και καλη ανάρρωση Μαρακι!

4ywWp2.png

24 minutes ago, Marigula said:

Να σου ζήσουν κορίτσι μου γερές κ δυνατές! Να τα χαίρεσαι και τα 3 παιδάκια σου!

5eUkp2.pngEYn2p2.png

1 hour ago, Marigula είπε:

Να σας ζησουν οι κουκλες Μαριγουλα μου!!! Καλη αναρρωση σε σενα!!! Πολλα φιλια απο μακρια γιατι ειμαι αρρωστουλα.

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Dwroulita85 20.09.2017 αγοράκι :-D 

2) @butterfly1986 23.10.2017 αγοράκια :-D:-D

3) @Marigula 31.10.2017 κοριτσάκια :-D:-D

@sofaki887- κορίτσι:-D ΠΗΤ-24.11.17

@tinkerbell1991 - αγόρι:-DΠΗΤ-30.11.17

@IoannaMas - αγόρι:-D ΠΗΤ-02.12.17

@natasaki34 - αγόρι:-D ΠΗΤ-05.12.17

@Maria D - αγόρι:-D ΠΗΤ-08.12.17

@ERIANTON - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ioanna2* - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Alzira - κορίτσι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ersikapa6 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-11.12.17

@Rena87 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-12.12.17

@lizaki1111- κορίτσι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Maria K8 -  αγόρι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Elpidaaa - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17 

@gaidaki- αγόρι:-D ΠΗΤ-16.12.17

@Eutuxia25- κορίτσι:-D ΠΗΤ-17.12.17

@Αναστασία33- αγόρι:-D ΠΗΤ-21.12.17

@tina26 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@gtkt1311 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@Natale1 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-31.12.17

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ioanna2* είπε:

@Αναστασία33 περαστικά εύχομαι να μη σε ταλαιπωρει που αρρωστησες

Δε φανταζεσαι γαστρεντεριτιδα φουλ με πυρετο και δε μπορω να παρω τιποτα εκτος απο ντεπον οταν ανεβαινει ο πυρετος. Χθες μαλιστα κοιμομουν και δεν τον προλαβα πηγε 38.1. Ελπιζω το μωρακι μου να τρωει ακομα και τωρα που η μαμα ειναι νηστικη.

tt1db33b

Just now, Αναστασία33 said:

Δε φανταζεσαι γαστρεντεριτιδα φουλ με πυρετο και δε μπορω να παρω τιποτα εκτος απο ντεπον οταν ανεβαινει ο πυρετος. Χθες μαλιστα κοιμομουν και δεν τον προλαβα πηγε 38.1. Ελπιζω το μωρακι μου να τρωει ακομα και τωρα που η μαμα ειναι νηστικη.

Πω πω η χειροτερη η γαστρεντερίτιδα τι να πω εύχομαι περαστικά γρήγορα γρήγορα. Το μωρό θα τρώει μην ανησυχείς παιρνουν οτι θελουν κ απο μονα τους :-D

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 10 λεπτά , ERIANTON είπε:

τι  επαθες Αναστασια?ποιος σε αρρωστησε?

Μακαρι να ξερα κι εγω αυτο αναρωτιεμαι μες στον πονο μου.

πρίν από 3 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Πω πω η χειροτερη η γαστρεντερίτιδα τι να πω εύχομαι περαστικά γρήγορα γρήγορα. Το μωρό θα τρώει μην ανησυχείς παιρνουν οτι θελουν κ απο μονα τους :-D

Σ' ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ειμαι καλυτερα απο χθες που ειχα πυρετο, σημερα δεν ανεβασα προς το παρον ευτυχως.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...