Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Κορίτσια εγω επαθα κατι πολυ περίεργο σήμερα στις 7 το πρωί...ξύπνησα με υπερβολικο πονο στην δεξιά μερια του κεφαλιου δεν το χα ξανα παθει ποτε ελεγα πονοκέφαλος?ωτίτιδα? Κάποιο δοντι χαλασε ? Οχιι φρονιμητης... πονουσα τοσο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αρχισα να χω συσπάσεις δλδ εντονα πετρώματα στην κοιλιά και ένιωθα την μπέμπα λες κ προσπαθούσε να βγει μες την απελπισία μ εβαλα τον άντρα μ να μ φτιάξει γαλα κ να πιω ενα ντεπον(αποφευγω προτιμώ να υποφέρω...Σήμερα δεν αντεχα)το γαλα συνήθως με χαλαρώνει οταν εχω καουρες τα βραδια ...τελικα λοιπόν κοιμήθηκα μέχρι τωρα κ περασε ... τι λετε να ηταν?

Δεν θα ηταν κατι παραπανω απο πονοκεφαλο.. εχω ξυπνησει με έντονο πονοκέφαλο πολλες φόρες.μια φορα ομως ηταν αβασυαχτος ο πόνος οταν ειχα κοιμηθει με νωπα μαλλια και μάλιστα καλοκαίρι.ας μην σου ξανάρθει ποτε!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@butterfly1986 συμφωνω με  την Ιωάννα!! Στα δικα μου παιδια η αλλεργια δεν εκανε αιμα στα κοπρανα αλλά τουσ προκαλούσε  δυσφοριά στο στομάχι κ εμετούς.  Να βλέπεις ένα μωρό το βράδυ ειδικά να εχει τρελή ανησυχία και να κάνει πως κάνει ένασ μεγαλος όταν έχει καούρες!!! Τελικα πηγαμε σε σε παιδογαστρεντερολόγο μασ εδωσε ειδικό γάλα παράλληλα με θηλασμό κ ειδαμε διαφόρα. Κάναμε κ εμείς προκληση στον χρόνιο πάνω κ όλα καλά! !! Τρώμε τώρα όλα τα γαλακτοκομικά.

@butterfly1986   στο ιασώ γέννησες;;

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλημέρα σας!!!

Ειστε ολες μια χαρα λαι τρέχετε για αγορες και προετοιμασίες.Ανεβοκατεβαζετε καλοκαιρινοχειμωνιατικα και ολα μια χαρα.....

Απανταω μονη μου αφου ολες εγκαταλειψατε το "σπιτακι μας".Στο τελος θα το  κανω blog εδω μεσα Μαριγουλα μου γλυκιά!!Να υποψιαστω οτι μεσα. στην ωρα σίγουρα θα εχεις συναντήσει τα πολυποθητα πλασματακια σου.Ευχομαι να ειναι τυχερα στην ζωη τους και ευτυχισμενα!!Υπεροχα!!Καλο σαραντισμο!

4ywWp2.png

Καλημέρα!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να φουσκώνουν οι κοιλιτσες ! Εμείς πήγαμε χτες στο γιατρό και είδαμε την μπέμπα , είναι 2360 γρ τώρα πολύ χάρηκα που μεγαλώνει καλά , πήρα όμως πολλά κιλά και δεν περπατάω αρκετά σύμφωνα με το γιατρό :-(

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Alzira είπε:

Καλημέρα!! Ελπίζω να είστε όλες καλά και να φουσκώνουν οι κοιλιτσες ! Εμείς πήγαμε χτες στο γιατρό και είδαμε την μπέμπα , είναι 2360 γρ τώρα πολύ χάρηκα που μεγαλώνει καλά , πήρα όμως πολλά κιλά και δεν περπατάω αρκετά σύμφωνα με το γιατρό :-(

νομιζω οτι δεν κανει να περπαταμε πολυ απο τωρα.νομιζω στο τελος θελει περπατημα.μια χαρα η μπεμπουλα σου!

4ywWp2.png

9 ώρες πρίν, Ioanna2* είπε:

@gtkt1311 εκτός από ίδιο μαιευτήριο λες να χουμε και την ίδια παιδογαστρεντερολόγο;

@Ioanna2* δεν νομίζω να έχουμε την ίδια γιατί εμείς πηγαίνουμε Θεσ/κη λόγω ότι μένουμε Γιάννενα πλέον!!! Εχω μια υποψία σε ποια μπορεί να πηγαίνετε εσείς !!!

@ERIANTON Καλημέρα!! εγώ μόνο στα λόγια είμαι όλο λέω θα ξεκινήσω κ δεν κάνω τίποτα τελικά...Λεω στον αντρα μου πως θα γεννήσω έτσι χωρίς να έχω φτιάξει τίποτα!!! Αύριο αρχίζουν οι εκπτώσεις κ λέω να παω να παρω πιζάμες και εσώρουχα που θέλω και μέτα θα πλύνω!!!!!! χαχαχχαχαχαχααχαχ!!!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι να βλέπω που είστε καλά!

@Marigula εύχομαι με το καλο!

@ERIANTON κάνε εσύ το blog σου κ θα το ακολουθούμε με τρέλα! Ελπίζω να μην χαθούμε μετά που θα βγουν τα μωράκια με το καλό!

από ψώνια έχω κάνει κάποια για το μωρό κ έχω πλύνει το πορτ μπεμπέ. Περιμένω κ εγώ τις εκπτώσεις να ψωνίσω για μένα τα αξεσουάρ μαιευτηρίου (εκτος απο σουτιεν κ νυχτικα), μπας κ φτιάξω καμιά βαλίτσα!

@Alzira Μπράβο το κορίτσι σ μια χαρούλα είναι, τα κιλά τα δικά μας χάνονται. Κ εγώ δεν περπατάω, βαριέμαι λιγο κ πονάνε κ τα ποδαράκια μ εκεί στα ισχύα κυρίως, αν κ θα έπρεπε...

@gtkt1311 πάμε σε 1 από τις 2 πιο παλιές στην Αθήνα, της έχω δοκιμάσει κ τις 2 απλά εμένα μου ταίριαξε η μία μόνο!!!

Πάω τράπεζα τώρα να κανω κ το περπάτημα μου :-D

• Χαχα 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 7 λεπτά , ERIANTON είπε:

νομιζω οτι δεν κανει να περπαταμε πολυ απο τωρα.νομιζω στο τελος θελει περπατημα.μια χαρα η μπεμπουλα σου!

Μου είπε ότι είναι στραβά κάπως και όσο περπατάω θα βελτιώθει η θέση της, αυτό κατάλαβα τουλάχιστον. Αρχίζω να περπατάω και σιγά σιγά αυξάνω την ώρα μέχρι την 37 εβδομάδα που θα περπατάω πάνω από μία ώρα την μέρα . Ανοιχτή πρόσκληση αν είναι καμία έγκυος Θεσσαλονίκη έχει παρόμοιες οδηγίες και θέλει να περπατάμε παρέα στην παραλία περιμένω μήνυμα :-)

MugJp2.png 

πρίν από 5 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι να βλέπω που είστε καλά!

@Marigula εύχομαι με το καλο!

@ERIANTON κάνε εσύ το blog σου κ θα το ακολουθούμε με τρέλα! Ελπίζω να μην χαθούμε μετά που θα βγουν τα μωράκια με το καλό!

από ψώνια έχω κάνει κάποια για το μωρό κ έχω πλύνει το πορτ μπεμπέ. Περιμένω κ εγώ τις εκπτώσεις να ψωνίσω για μένα τα αξεσουάρ μαιευτηρίου (εκτος απο σουτιεν κ νυχτικα), μπας κ φτιάξω καμιά βαλίτσα!

@Alzira Μπράβο το κορίτσι σ μια χαρούλα είναι, τα κιλά τα δικά μας χάνονται. Κ εγώ δεν περπατάω, βαριέμαι λιγο κ πονάνε κ τα ποδαράκια μ εκεί στα ισχύα κυρίως, αν κ θα έπρεπε...

@gtkt1311 πάμε σε 1 από τις 2 πιο παλιές στην Αθήνα, της έχω δοκιμάσει κ τις 2 απλά εμένα μου ταίριαξε η μία μόνο!!!

Πάω τράπεζα τώρα να κανω κ το περπάτημα μου :-D

ποτε εχει εκπτωσεις?πολυ φθηνα σουτιςν θηλασμου ειχα παρει απο το ebay.ολο λεω να μπω να παραγγειλω που ειναι παμφθηνα αλλα ολο ξεχναω.

πρίν από 15 λεπτά , gtkt1311 είπε:

@Ioanna2* δεν νομίζω να έχουμε την ίδια γιατί εμείς πηγαίνουμε Θεσ/κη λόγω ότι μένουμε Γιάννενα πλέον!!! Εχω μια υποψία σε ποια μπορεί να πηγαίνετε εσείς !!!

@ERIANTON Καλημέρα!! εγώ μόνο στα λόγια είμαι όλο λέω θα ξεκινήσω κ δεν κάνω τίποτα τελικά...Λεω στον αντρα μου πως θα γεννήσω έτσι χωρίς να έχω φτιάξει τίποτα!!! Αύριο αρχίζουν οι εκπτώσεις κ λέω να παω να παρω πιζάμες και εσώρουχα που θέλω και μέτα θα πλύνω!!!!!! χαχαχχαχαχαχααχαχ!!!

ααα τωρα το είδα! αυριο ξεκινανε?ειναι αυτα τα δεκαημερα που λενε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό που γίνεται είναι απο τα άγραφα!!! Αν δεν τους βγάλω στις εφημερίδες εμένα Μαρία να μην με λεν!!! 

Με ετοιμάζουν για το χειρουργείο, είμαι νηστικη κ χωρίς νερό απο τα εψές!!! Μου έμεινε ο καθετηρας! 

Έρχεται η γιατρός που θα έκανε την καισαρικη κ μου ανακοίνωσε!!! 

Δεν εχουμε θερμοκοιτίδες να βάλουμε τα μωρά έστω κ προληπτικά, κ ετσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην καισαρικη. Αν βρούμε ως το απόγευμα καλός αλλιώς αύριο, μεθαύριο οταν βρούμε τέλος πάντων!!!! 

Δεν θέλετε να ξέρετε τι ακολούθησε!!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Marigula είπε:

Αυτό που γίνεται είναι απο τα άγραφα!!! Αν δεν τους βγάλω στις εφημερίδες εμένα Μαρία να μην με λεν!!! 

Με ετοιμάζουν για το χειρουργείο, είμαι νηστικη κ χωρίς νερό απο τα εψές!!! Μου έμεινε ο καθετηρας! 

Δεν εχουμε θερμοκοιτίδες να βάλουμε τα μωρά έστω κ προληπτικά, κ ετσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην καισαρικη. Αν βρούμε ως το απόγευμα καλός αλλιώς αύριο, μεθαύριο οταν βρούμε τέλος πάντων!!!! 

Χριστος και παναγια.Λες και το κανουν επίτηδες.Τα αμνιακα και τα γενικα η κινητικοτητα των εμβρυων πως ειναι?

4ywWp2.png

16 minutes ago, Marigula said:

Α καλα εντάξει ότι να ναι.... φαντάζομαι όλα είναι καλά κ δε ρισκάρουν τπτ, οπότε τι να πω υπομονή, κερδίζουν κ τα μωράκια μέσα σου.

@ERIANTON έχω υψηλές προσδοκίες γι αυτό το δεκαήμερο εκπτώσεων ελπίζω να μη μ απογοητεύσει.. χεχε. Εχω σουτιέν απο την προηγούμενη γέννα κ αντέχουν ακόμα μια χαρά οπότε δε θα πάρω άλλα ευτυχώς

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Μέχρι στιγμής ολα μια χαρά, κ η κινητικότητα κ τα αμνιακα!!! Μου έκαναν καρδιοτοπογραφο. 

πρίν από 11 λεπτά , ERIANTON είπε:

Χριστος και παναγια.Λες και το κανουν επίτηδες.Τα αμνιακα και τα γενικα η κινητικοτητα των εμβρυων πως ειναι?

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Α καλα εντάξει ότι να ναι.... φαντάζομαι όλα είναι καλά κ δε ρισκάρουν τπτ, οπότε τι να πω υπομονή, κερδίζουν κ τα μωράκια μέσα σου.

@ERIANTON έχω υψηλές προσδοκίες γι αυτό το δεκαήμερο εκπτώσεων ελπίζω να μη μ απογοητεύσει.. χεχε. Εχω σουτιέν απο την προηγούμενη γέννα κ αντέχουν ακόμα μια χαρά οπότε δε θα πάρω άλλα ευτυχώς

αντε καλα ψωνια λοιπον

πρίν από 4 λεπτά , Marigula είπε:

Μέχρι στιγμής ολα μια χαρά, κ η κινητικότητα κ τα αμνιακα!!! Μου έκαναν καρδιοτοπογραφο. 

οποτε ας να δουλεψει προς όφελός σου.βεβαια η ψυχολογικη προετοιμασίας ειναι που μας τρελενει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...