Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, natasaki34 είπε:

Αααα σεξξξξ;;!!!!!! :-D Μια χαρα σε βρίσκω! !!! Εγώ είμαι 33η εβδομάδα,την προηγούμενη πήγαμε για ντοπλερ,ο μικρός είναι περίπου 1800 και έχω αμνιακο στα υψηλότερα φυσιολογικα επίπεδα... Μου είπε δεν είναι κάτι κακό απλά μπορεί να σπάσουν τα νερά πιο εύκολα και ίσως πιο γρήγορα... Επίσης η θέση είναι ισχιακη αν και με κ.τ θα γεννούσα  έτσι κι αλλιώς. ... Κατά τα άλλα δουλεύω ακόμα και η κοιλιά μου φουσκωσε αποτομά αφού μέχρι τον 7ο ήμουν σαν 3 μηνων... ΚΑΙ περιμένω ωωωω. ....

Νατάσα κι εγώ δουλεύω, αν σε παρηγορεί... και φιλοδοξω να βγαλω και ολο το Νοέμβριο. Παρότι μοιαζω με πιγκουίνο...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

την παρασκεη εκανα και ενα το πρώτο σεμιναριο μητρικου θηλασμου.ρε παιδια ελεγε αλλα .... διαδικτυακό σεμιναρίο ελεγε οτι βοηθανε οι κρυες κομπρεσες στο στηθος και ελεγε να εχομε μαΖι μας σακουλακια αρακα και μα τα βάζουμε στο στήθος. το θυμαται καμια απο οσες το ειδατε στο σεμινάριο νουτριτσια?καλα οχι οτι θα εβαζα στο στηθος παγωμενο δακουλι αρακα και να παω απο πνευμονία

Εγώ πάντως που έχω πολύ πρόσφατη την εμπειρία από το πέτρωμα του στήθους πριν λίγες μέρες και η μαια μου και η μαίες του μαιευτηρίου μου είπαν όλοι τα ίδια. Χλιαρό μπανάκι και μασαζάκι ή ζεστές κομπρέσες. Και τα δυο δούλευαν μια χαρά.

• Μου αρέσει 2

wVRPp2.pngwTonp3.png

2 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Νατάσα κι εγώ δουλεύω, αν σε παρηγορεί... και φιλοδοξω να βγαλω και ολο το Νοέμβριο. Παρότι μοιαζω με πιγκουίνο...

Κ Εγώ δουλεύω 4 απόγευματα την εβδομάδα κ επίσης θέλω να το συνεχίσω μέχρι τέλη Νοέμβρη (ή όσο πάει τέλος πάντων) . αλλά αν ήταν κουραστική σωματικά η δουλειά θα την είχα αφήσει.

πρίν από 47 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Εγώ πάντως που έχω πολύ πρόσφατη την εμπειρία από το πέτρωμα του στήθους πριν λίγες μέρες και η μαια μου και η μαίες του μαιευτηρίου μου είπαν όλοι τα ίδια. Χλιαρό μπανάκι και μασαζάκι ή ζεστές κομπρέσες. Και τα δυο δούλευαν μια χαρά.

Πως τα πάτε με τον θηλασμό, αντλεις γάλα;; 

bTQNp3.pngNhzDp2.png

2 ώρες πρίν, Ioanna2* είπε:

Αντε κοριτσια με το καλο να σταματησετε τη δουλεια! Εκτος κ αν το παλευετε, και να κατσετε μετα πιο πολυ με τα μπεμπακια σας!

Από Γενάρη ξανά πίσω αλλά έστω κι ένας μήνας είναι σημαντικός! !!! :-D:-D:-D

4 ώρες πρίν, gaidaki είπε:

Κι εγώ αυτό ευελπιστώ μέχρι 21 Νοεμβρίου μετά έτσι κι αλλιώς σταματάω ως 2 Γενάρη αλλά εύχομαι κι εγώ να φτάσω ως τότε τον Νοέμβριο.... ΤΟ καλύτερο για όλες μας!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !! Κ εγώ σταματάω την δουλεία 17 Νοεμβρίου!! Έχω 3 εβδομάδες ακόμα!! Ελπίζω να αντέξω μέχρι τότε! Αυτή την εβδομάδα εχώ αποφασίσει να πλυνω κ να φτιάξψ την βαλίτσα μου για να δουμε θα το κάνω!!! :):):) 

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Αν είναι να παρηγορηθείτε όλες εγώ το λιγότερο σε δύο μήνες αφού γεννήσω πρέπει να βρω δουλειά .Δεν χωράει αναβολή ούτε καθυστέρηση γιατί είμαστε πολυ πιεσμένοι οικονομικα.Ας και ο αφήσω προς το παρόν και το ξαναπιάνω το θέμα σε ένα τρίμηνο .Αν δεν έχω κερδίσει το τζόκερ μέχρι  τότε.Ελπιδα μπες να πεις πως πας γιατί δεν φτανουν τα δικά μας  δυστυχως προσωπικα αγχωνομαι και για αλλους και το χειροτερο απο ολα οτι αγχωνομαι και για ανθρωπους που δεν γνωριζω.Ξερω το εχω καψει λιγο αλλα δεν βαριεσαι.

Δωρουλα μου χαιρομαι για το αστερι σου.Ευχομαι ολοψυχα να είναι παντα δυνατο μα υγιεστατο βρεφακι σου.φιλια πολλα !!!

Νατασακι καλο κουραγιο !!Αν εχεις καλη εγκυμοσυνη ειναι ευκολοτερο να ανταπεξελθεις.

Ρενα87 και εσυ που εισαι και εχεις εξαφανιστει ?Μακαρι ολα να ειναι μια χαρα!

Γιουλη και εσυ δουλευες ακομα.?Να χωριστουμε σε προκομμενες και ανεπροκοπες!

Μαριγουλα μου αν προλαβεις πες μας τα τελευταια νεα πριν την μεγαλη μερα!Ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα και να αντικρυσεις τα βλασταρακια σου οπως τα ονειρευτηκες.φιλια κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

15 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Κ Εγώ δουλεύω 4 απόγευματα την εβδομάδα κ επίσης θέλω να το συνεχίσω μέχρι τέλη Νοέμβρη (ή όσο πάει τέλος πάντων) . αλλά αν ήταν κουραστική σωματικά η δουλειά θα την είχα αφήσει.

Πως τα πάτε με τον θηλασμό, αντλεις γάλα;; 

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

IoannaMas καλά τα πάω με το θηλασμό νομίζω! Τώρα έχω φτάσει γύρω στα 240 ml τη μέρα. Το μόνο κακό είναι ότι το ένα αγοράκι μου εμφάνισε μάλλον κάποια δυσανεξία στο γαλατάκι και του έχουν κόψει το φαγητό για 2 μέρες και πίνει μόνο νεράκι για να ηρεμήσει το στομαχάκι του. Και μου είπαν για να καταλάβουμε αν είναι σε κάτι αλλεργικός να αλλάξω διατροφή δλδ να κόψω καποια πράγματα όπως γάλα αγελαδινό,ξηρούς καρπούς ,τηγανητά και να αποφεύγω συσκευασμένες τροφές. Ελπίζω να στρώσει...

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 5 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!

IoannaMas καλά τα πάω με το θηλασμό νομίζω! Τώρα έχω φτάσει γύρω στα 240 ml τη μέρα. Το μόνο κακό είναι ότι το ένα αγοράκι μου εμφάνισε μάλλον κάποια δυσανεξία στο γαλατάκι και του έχουν κόψει το φαγητό για 2 μέρες και πίνει μόνο νεράκι για να ηρεμήσει το στομαχάκι του. Και μου είπαν για να καταλάβουμε αν είναι σε κάτι αλλεργικός να αλλάξω διατροφή δλδ να κόψω καποια πράγματα όπως γάλα αγελαδινό,ξηρούς καρπούς ,τηγανητά και να αποφεύγω συσκευασμένες τροφές. Ελπίζω να στρώσει...

καλησπέρα κοριτσάκι!!!! Μπράβο που βγάζεις τόσο γαλατάκι και πηγαίνεις στα αγγελούδια σου !! Λοιπόν, επειδή κ τα 2 μου παιδιά ταλαιπωρηθήκαν με αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος κ έχω αρκετή εμπειρία στο θέμα θα σε συμβούλευα να κάνεις αποχή και από φανερά κ από κρυφά γαλακτοκομικά. Όταν λέμε κρυφά θα κοιτάς τις ετικέτες των τροφίμων κ θα βλέπεις τι περιέχουν. Συνήθως η αποχή αρχίζει κ δίνει αποτελέσματα μετά από 15 μέρες.

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, gtkt1311 είπε:

καλησπέρα κοριτσάκι!!!! Μπράβο που βγάζεις τόσο γαλατάκι και πηγαίνεις στα αγγελούδια σου !! Λοιπόν, επειδή κ τα 2 μου παιδιά ταλαιπωρηθήκαν με αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος κ έχω αρκετή εμπειρία στο θέμα θα σε συμβούλευα να κάνεις αποχή και από φανερά κ από κρυφά γαλακτοκομικά. Όταν λέμε κρυφά θα κοιτάς τις ετικέτες των τροφίμων κ θα βλέπεις τι περιέχουν. Συνήθως η αποχή αρχίζει κ δίνει αποτελέσματα μετά από 15 μέρες.

15 μέρες  ε??? ελπίζω να μην μου τον αφήσουν νηστικό μέχρι τότε :? απλά για τα κρυφά αναρωτιέμαι...όταν στην ετικέτα ενός τροφίμου  λέει αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη είναι κι αυτό στα απογορευμένα ε??

wVRPp2.pngwTonp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου μπράβο σας βλέπω ακμαιότατες κ χαίρομαι!!!

3 minutes ago, butterfly1986 said:

15 μέρες  ε??? ελπίζω να μην μου τον αφήσουν νηστικό μέχρι τότε :? απλά για τα κρυφά αναρωτιέμαι...όταν στην ετικέτα ενός τροφίμου  λέει αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη είναι κι αυτό στα απογορευμένα ε??

Χαίρομαι πολύ που είναι καλά τα μικρά σου! Όσο για την αλλεργία μη σε αγχώνει καθόλου Κ εμένα είχε η μικρή μ κ μάλιστα το εμφάνισε μετά τους 3 μήνες, είναι όπως τα λεει η @gtkt1311 ακριβώς, αποχή κ απο τα κρυφά, κ κρυφό είναι κ το αποβουτυρωμένο γάλα κ επίσης είναι και ότι αναφέρει τη λέξη καζείνη η οποία είναι μία από τις πρωτείνες του γάλακτος. Ακόμα κ πρωτεινη γαλακτος να λεει η μπορει να λεει υπαρχει πιθανοτητα να περιεχει ιχνη απο γαλα. Και ναι θέλει σίγουρα 15 μέρες, κ εύχομαι καλή επιτυχία. 

Αν επιτρέπεται πως το καταλαβαν οι γιατροι; Εμένα έκανε αίμα στα κόπρανα -μη σε τρομάζει καθόλου πιστεψε με κ εγώ τοτε αρχικά είχα τρελαθεί- αλλά δεν είναι τπτ κ οι γιατροί το καταπολεμούν με διάφορους τρόπους. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ! Να φανταστείς ότι κ εγώ ειχα σα βρεφος απλά τότε δεν ξέραν να πουν τι είναι ακριβώς κ μας έδιναν γάλα σόγιας, το οποίο απαγορεύεται πλέον να δίνεται στ αλλεργικά για τυχόν παράλληλες αλλεργίες. Ότι χρειαστείς ειμαστε 2 σίγουρα εδώ που το χουμε περάσει μην σ ανησυχει είναι σύνηθες λοιπόν!

@ERIANTON κ εγώ πολυ προκωμένη σήμερα, πήγα για καφέ με κάτι ξαδέρφια μου που ήρθαν μινι διακοπές! Χεχεχε

• Μου αρέσει 2

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Κορίτσια εγω επαθα κατι πολυ περίεργο σήμερα στις 7 το πρωί...ξύπνησα με υπερβολικο πονο στην δεξιά μερια του κεφαλιου δεν το χα ξανα παθει ποτε ελεγα πονοκέφαλος?ωτίτιδα? Κάποιο δοντι χαλασε ? Οχιι φρονιμητης... πονουσα τοσο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αρχισα να χω συσπάσεις δλδ εντονα πετρώματα στην κοιλιά και ένιωθα την μπέμπα λες κ προσπαθούσε να βγει μες την απελπισία μ εβαλα τον άντρα μ να μ φτιάξει γαλα κ να πιω ενα ντεπον(αποφευγω προτιμώ να υποφέρω...Σήμερα δεν αντεχα)το γαλα συνήθως με χαλαρώνει οταν εχω καουρες τα βραδια ...τελικα λοιπόν κοιμήθηκα μέχρι τωρα κ περασε ... τι λετε να ηταν?

%20url%5D

πρίν από 7 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου μπράβο σας βλέπω ακμαιότατες κ χαίρομαι!!!

Χαίρομαι πολύ που είναι καλά τα μικρά σου! Όσο για την αλλεργία μη σε αγχώνει καθόλου Κ εμένα είχε η μικρή μ κ μάλιστα το εμφάνισε μετά τους 3 μήνες, είναι όπως τα λεει η @gtkt1311 ακριβώς, αποχή κ απο τα κρυφά, κ κρυφό είναι κ το αποβουτυρωμένο γάλα κ επίσης είναι και ότι αναφέρει τη λέξη καζείνη η οποία είναι μία από τις πρωτείνες του γάλακτος. Ακόμα κ πρωτεινη γαλακτος να λεει η μπορει να λεει υπαρχει πιθανοτητα να περιεχει ιχνη απο γαλα. Και ναι θέλει σίγουρα 15 μέρες, κ εύχομαι καλή επιτυχία. 

Αν επιτρέπεται πως το καταλαβαν οι γιατροι; Εμένα έκανε αίμα στα κόπρανα -μη σε τρομάζει καθόλου πιστεψε με κ εγώ τοτε αρχικά είχα τρελαθεί- αλλά δεν είναι τπτ κ οι γιατροί το καταπολεμούν με διάφορους τρόπους. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ! Να φανταστείς ότι κ εγώ ειχα σα βρεφος απλά τότε δεν ξέραν να πουν τι είναι ακριβώς κ μας έδιναν γάλα σόγιας, το οποίο απαγορεύεται πλέον να δίνεται στ αλλεργικά για τυχόν παράλληλες αλλεργίες. Ότι χρειαστείς ειμαστε 2 σίγουρα εδώ που το χουμε περάσει μην σ ανησυχει είναι σύνηθες λοιπόν!

@ERIANTON κ εγώ πολυ προκωμένη σήμερα, πήγα για καφέ με κάτι ξαδέρφια μου που ήρθαν μινι διακοπές! Χεχεχε

Μας είπαν ότι έβγαζε γουλίτσες με πράσινα υγρά από το στομάχι σα να μην άντεχε δηλαδη να κρατήσει το γάλα στο στομαχάκι του...Θα δούμε.Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Στην ανάγκη αν δεν δέχεται το δικό μου ελπίζω να του δώσουν έστω και ξένο .Μου φαίνεται περιέργο να ακούω ότι είναι 2 μέρες μόνο με νεράκι. Φαντάζομαι βέβαια οι γιατροί θα ξέρουν κάτι παραπάνω! Εσένα η μικρή σου πίνει τώρα γάλα ή έχει ακόμη αλλεργία?

wVRPp2.pngwTonp3.png

@Eutuxia25 κ τι έγινε κορίτσι όντως κατάλαβα σωστά φρονημήτης ήταν;;; Πω πω τελικά στην εγκυμοσυνη όλα τα στραβά βγαίνουν... αν πονάς πάντως εσύ η συγχυζεσαι πολύ το μωρό μέσα δίνει ρεσιτάλ ισχύει αυτό, στο πρώτο είχα κολικούς εντέρου εντονους κ πάθαινα συσπάσεις κ έτρωγα κλωτσιές φουλ, κ έπαιρνα κ εγώ τοτε buscopan αν κ είμαι κατά, κ στο δεύτερο όποτε με τσάντιζαν στη δουλειά που το έκαναν αρκετά συχνα, εκεί να δείς κ αυτό το καημένο...

3 minutes ago, butterfly1986 said:

Μας είπαν ότι έβγαζε γουλίτσες με πράσινα υγρά από το στομάχι σα να μην άντεχε δηλαδη να κρατήσει το γάλα στο στομαχάκι του...Θα δούμε.Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Στην ανάγκη αν δεν δέχεται το δικό μου ελπίζω να του δώσουν έστω και ξένο .Μου φαίνεται περιέργο να ακούω ότι είναι 2 μέρες μόνο με νεράκι. Φαντάζομαι βέβαια οι γιατροί θα ξέρουν κάτι παραπάνω! Εσένα η μικρή σου πίνει τώρα γάλα ή έχει ακόμη αλλεργία?

Εμένα πίνει κανονικά γάλα από 10 μηνών πάλι (και κοντεύει τα 3 τώρα).  Την ξεπέρασε νωρίς!!! Έπινε από 5 μηνών μέχρι 10 μηνών ειδικό γάλα (1μήνα παράλληλα με θηλασμό) το οποίο αποδειχθηκε σωτήριο, κ μετά της κάναμε πρόκληση στο νοσοκομείο κ επανένταξη στη διατροφή κανονικό γάλα από 10 μηνών σε σκόνη, κ πίνει κανονικό φρέσκο γάλα από 14 μηνών. Δεν είναι κάτι σοβαρό ξεπερνιέται σταδιακά ευτυχώς!

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...