Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 hour ago, Αναστασία33 είπε:

Καλα ενταξει 213 και 168 ακριβως ηταν κ εμενα οι 60' και 120'!!! Αντεγραψες βρε;

Και εσάς κορίτσια @Αναστασία33 κ @Elpidaaa τι σας είπαν οι γιατροί σας, δίαιτα; εμένα δεν με πειράζει τόσο η δίαιτα, όσο το να με βάλουν για καισαρική για αυτό τον λόγο! Αν μου πει κάτι τέτοιο σκέφτομαι να ξαναπάω στο αττικό να γεννήσω....

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , IoannaMas είπε:

Και εσάς κορίτσια @Αναστασία33 κ @Elpidaaa τι σας είπαν οι γιατροί σας, δίαιτα; εμένα δεν με πειράζει τόσο η δίαιτα, όσο το να με βάλουν για καισαρική για αυτό τον λόγο! Αν μου πει κάτι τέτοιο σκέφτομαι να ξαναπάω στο αττικό να γεννήσω....

Λογικα διαιτα θα σ πει αφού εισαι οριακα ...εγω δεν εχω αλλα τα χω μάθει απ τα κορίτσια...μονο αν δεν πέσει θα σ δωσει αγωγή και δευτερον η γιατρός στο αττικό εμενα μου ειπε κατα λεξη θα κάνει αυτο που ειναι πιο ασφαλές για την μαμα κ το μωρο δεν μπαίνει σε διαδικασία να διακινδυνεύσει γτ ετσι θελω εγω η οποια κοπέλα...

%20url%5D

πρίν από 5 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Λογικα διαιτα θα σ πει αφού εισαι οριακα ...εγω δεν εχω αλλα τα χω μάθει απ τα κορίτσια...μονο αν δεν πέσει θα σ δωσει αγωγή και δευτερον η γιατρός στο αττικό εμενα μου ειπε κατα λεξη θα κάνει αυτο που ειναι πιο ασφαλές για την μαμα κ το μωρο δεν μπαίνει σε διαδικασία να διακινδυνεύσει γτ ετσι θελω εγω η οποια κοπέλα...

Ναι αλλά με παρόμοιες μετρήσεις στην πρώτη εγκυμοσύνη εκείνη δεν μου είχε βρει πρόβλημα.. Ίσα ίσα όλο μου έλεγε ότι θα γεννήσω φυσιολογικά.Είναι κ λίγο υποκειμενικό το τι είναι επικίνδυνο δηλαδή. Τέλος πάντων ας μην το κουρασουμε άλλο προσωπικά δεν θα ασχοληθώ κ πολύ, προέχει η ψυχική μου ηρεμία αυτή τη στιγμή...

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Just now, IoannaMas είπε:

Ναι αλλά με παρόμοιες μετρήσεις στην πρώτη εγκυμοσύνη εκείνη δεν μου είχε βρει πρόβλημα.. Ίσα ίσα όλο μου έλεγε ότι θα γεννήσω φυσιολογικά.Είναι κ λίγο υποκειμενικό το τι είναι επικίνδυνο δηλαδή. Τέλος πάντων ας μην το κουρασουμε άλλο προσωπικά δεν θα ασχοληθώ κ πολύ, προέχει η ψυχική μου ηρεμία αυτή τη στιγμή...

Σ αυτο θα συμφωνήσω προεχει η ηρεμια σ ...αργησα αλλα καταλαβα οτι ειναι το πιο σημαντικό...πάντως κ γω στην θεση σ δεν θα σκαγα δεν ειναι τοσο σημαντικό...θα κανείς οτι σ πει η Ενδοκρινολογος κ τελειωσε το θεμα

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

1 ώρα πρίν, IoannaMas είπε:

Εμενα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος διαιτα και βλεπουμε. Τελικα προς το παρον το παλευουμε και δε χρειαστηκε ινσουλινη. Αυτο δε σημαινει βεβαια κατι. Κανω μετρησεις καθε μερα, μιλαμε καθε εβδομαδα και αν δει κατι ανησυχητικο ανα πασα στιγμη ισως χρειαστει ινσουλινη. Για καισαρικη δεν ηξερα κατι για πες...

3 ώρες πρίν, Dwroulita85 είπε:

Καλησπερα Ιωάννα μου! Ο μικρος ειναι καλα, σταθερός την τεταρτη θα τον βγάλουν απο τα μηχανήματα κ εχουμε ενα σχετικό αγχος αν θα τα καταφέρει. Χτες ηταν 1500γρ. 

Εγω μια χαρά, σαν να μην εκανα καισαρική. Κανω τα παντα κ σκεφτομαι σοβαρα το γυμναστήριο. Θελω να συμμαζευτω. Εχασα κιλά αλλα ειμαι πολυ πλαδαρή, 7 μήνες ξαπλα τι να σου κανει.. Αντλήσεις κανω καθε 2 ωρες την ημέρα κ καθε 3 το βραδυ. Εχω αποθηκεύσει άπειρο γαλα.. σε καθε άντληση εχω 150ml. Βεβαια το δεξί βγαζει σχεδον το διπλάσιο. Το αριστερό δεν ξερω τι εχει παθει. Ο ντοκ μου ειπε να μην αγχώνομαι. Οτι βγάλει. Δεν θα σκάσεις μου λεει κ γι αυτο. Τοσα πέρασες, οποτε αυτο κανω. Οτι βγάλω. 

Μπραβο Δωρουλι μου χαιρομαι που πηγαινουν ολα τελεια. Και με το θηλασμο οπως τα λες κανεις οτι πρεπει χωρις αγχος κι απο κει και περα βλεπεις. Για τη γυμναστικη που λες ειχα ακουσει οτι μετα την καισαρικη δεν επιτρεπεται για ενα χρονο. Βλακειες ηταν κι αυτο;

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

Διαφημίσεις

Για γυμναστική έχω ακούσει ότι συγκεκριμένες ασκήσεις μετά την καισαρική απαγορεύονται αλλά και αυτές όχι για ένα χρόνο! Νομίζω κάθε καισαρική είναι διαφορετική άλλες περπατάνε σε 2 ώρες άλλες ταλαιπωρούνται μέρες.. για τον πόνο στην πλάτη τι κάνετε? @Dwroulita85 για να θέλουν να τον βγάλουν από τα μηχανήματα πολυ καλό μου ακούγεται όπως και να έχει η σκέψη μου μαζί σας! 

• Μου αρέσει 1

MugJp2.png 

3 ώρες πρίν, IoannaMas είπε:

Όχι κορίτσι μου εδώ με προεκλαμψια κ διαβήτη γέννησα με φτ  . Τώρα που έχω μόνο διαβήτη ούτε συζήτηση για καισαρική.  Εδώ η φιλη μου με ινσουλίνη 9 μήνες ούτε λόγος για καισαρική. 

• Μου αρέσει 3

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημέρα, σας διαβάζω κ βλέπω πως είστε μια χαρά! 

Τα δικά μου νέα! Καλά είμαστε! Χτες πήγαμε για υπερυχο και CTG. 

Ο Υπερυχος βασικά κάναμε ξανά β επιπέδου με τα πιο κυρια. Η μια η μπέμπα ειναι 1700 γρ. Λιγο πιο μεγάλη από την άλλη. Και σε ύψος. Η άλλη ειναι 1400, με ερωτηματικό αφού είναι μαζεμένη κ δεν μπορεί ο γιατρός να την μέτρηση κανονικά. Ο πλακουντας ο ενας είναι μεν φυσιολογικος αλλά μέσα στα χαμηλά όριά. Ο άλλος μια χαρά. Το αμνιακό νερό, της μικρής είναι στα ύψη, ενώ της μεγάλης είναι στα κατωτατα φυσιολογικά όρια. Αρα ήρθαν χθες κ συμφώνησαν με τον γιατρό μου, ότι σπασαν τα νερά, που έχει 10 μέρες που το λέει και τον αμφισβητούν. 

Με όλα αυτά, θα γεννησουμε στις 34 εβδομάδες, ή ανα πάσα στιγμή που θα τελειώσουν τα νερά από την μικρή. Όχι πάνω από 34. Και θα πάνε οι μικρές στο ΜΕΝΝ. 

Το CTG ούτε που ήξερα τι είναι, δεν το έκανα ποτέ μου, ούτε στην μικρή μου, αλλά έμεινα έκπληκτη. Σε αυτή την εξέταση ακους και καταμετρητε το οξυγόνο που πάει στο μωρό από τις αρτηρίες. Το ακούς σαν ενα βουητό, σαν να φυσας μέσα σε μία σωλήνα. Δόξα τω Θεό κι αυτό φυσιολογικό! 

Αυτά είναι τα νέα μας!!! 

Το μόνο που με πειράζει είναι που δεν θα γεννήσω στον γιατρό μου, και όχι στις 36+ εβδομάδες. 

Υπομονή!!!! 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημερα!!!

Μαριγω μου μην στεναχωριεσαι αν δεν γεννησεις στον γιατρο σου.Να σκέφτεσαι να ειστε μια χαρα και οι τρεις σας.την εξεταση που λες και εγώ δεν την εχω ξαναακουσει!ολα καλα θα πάνε.και ας βγουν και λίγο νωρίτερα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

@Dwroulita85 @Αναστασία33 Θυμάμαι να διαβαζω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη οτι και σε φυσιολογικό τοκετο ειναι καλο να περιμένεις 6 εβδομάδες για να ξεκινήσεις γυμναστική, τουλάχιστον κάτι που εχει να κανει με του (καταπονημενους) κοιλιακούς. Φαντάζομαι οτι στην καισαρική ειναι ακομα μεγαλύτερο το σοκ που περνανε οι μυς. Επειδή χρησιμοποιώ τη φωνή μου στη δουλειά (τραγούδι οχι μονο ομιλια) ειχα διαπιστώσει οτι πηρε χρονο και το διάφραγμα μου για να επανέλθει και να "στηρίζει" σωστά μετά τη γέννα. Αλλά λίγο πολυ οοοοολα επιστρέφουν!

Θα κάνω το εμβόλιο της γρίπης σήμερα, μετα απο υπόδειξη του γυναικολογου. 

Καλημέρα σε όλες! @Marigula να σας πανε ολα κατα το δυνατόν καλύτερα!

• Μου αρέσει 3

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια σε όλες!!!

κορίτσια μου με το ζαχαρακι σας μην ανησυχείται, έχω 2 φίλες που γέννησαν φυσιολογικά και η μία μάλιστα έκανε καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης.

@Dwroulita85 άντε με το καλό ο μπέμπης σου θα τα πάει μια χαρά έτσι είναι οι μαχητές δυνατοι! Κ μπράβο σου κ με το θηλασμό λογικο το ενα στήθος να βγάζει πιο πολύ απο το άλλο, κ εμένα το ένα έβγαζε περισσότερο πάντα.

@Marigula όλα καλά κορίτσι, μπουμπούδες όμπρφες γερές με το καλό να πάνε όλα καλά!

Με καισαρική νομίζω μου είχε πει μετά τις 40 μέρες γυμναστική όπως λένε ούτως η αλλιώς απλά θέλει μεγαλύτερη προσοχή λόγω της ουλής. Εγώ είχα ξεκινήσει personal αρκετούς μήνες μετά γτ δεν το χω κ με την γυμναστική... το θέμα με την καισαρική είναι ότι σου σκιζουν τους μύες της κοιλιάς, και θέλουν τεράστια προσπάθεια να ξαναδέσουν κ πιο πολύ χρόνο, αλλά δε βαριέσαι μαμά έγινες ας έχεις κ μία ατέλεια βρε αδερφέ! Χεχε

• Μου αρέσει 2

5eUkp2.pngEYn2p2.png

@Marigula όλα κάλα θα πάνε κορίτσι μου και τα κοριτσάκια σου θα είναι μια χαρά!!!!

@Dwroulita85 είναι μαχητής ο μπεμπάκος σου και σύντομα θα είστε οι 3 σας στο σπιτάκι σας!!!

Καλημέρα!!!

και εγώ χθες έκανα το εμβόλιο της γρίπης όπως μου είπε ο γυναικολόγος μου καθώς έχω και 2 μικρά που πανε στον παιδικό!!

• Μου αρέσει 2

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!

Μόλις γύρισα από τη γιατρό μου,όλα καλά με το μωρό αλλά με γέμισε άγχος.Μου ανακοίνωσε ότι θα λείπει ενα δεκαήμερο στην Αμερική όταν θα είμαι 38-39η εβδομάδα και θα με στείλει σε άλλη γυναικολόγο για εκείνο το διαστημα. Εχω ψιλοφρικάρει και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα μου πείτε δεν μπορώ να κάνω και πολλά.

@Dwroulita85 Όλα εύχομαι να πάνε κατ'ευχην κορίτσι μου

@Marigula Με το καλο κοπέλα μου κι όλα να πάνε καλά για τα μικρούλια σου

• Μου αρέσει 1

καλησπερα κοριτσια μου! 

Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

@Marigula ευχομαι ολα να πανε καλα και με το καλο να γεννηθουν οι κοριτσαρες σου!!!

@Dwroulita85 μεγαλωσε το αγορι!! 1500 γραμμαρια.Αυριο θα τα καταφερει μια χαρα να αναπνεει μονος του και θα σας φυγει μεγαλο αγχος!Θα περιμενουμε τα νεα σου!

Εγω συνεχιζω να παιρνω τα κιλακια μου!! αλλα παραδοξως αισθανομαι πολυ καλα:-D

• Μου αρέσει 2

RaMVp2.png

Καλησπέρα! Εγώ πήγα ενδοκρινολογο για το ζάχαρο, με φόβισε λίγο αλλά θα προσπαθήσω να κρατηθώ ψύχραιμη. Αρχίζω δίαιτα αφου με κατσαδιασε καλά καλά για τα 12 κιλά που έχω πάρει κ μου είπε πως πρέπει να χάσω γιατί ήδη την εγκυμοσύνη την ξεκίνησα με πολλά. Τη δίαιτα θα προσπαθήσω να την τηρήσω όπως κ τις μετρήσεις που πρέπει να παίρνω με το ειδικό μηχανάκι κ ευχόμαστε να αποφύγω την ινσουλίνη κ την καισαρική. Μου είπε ότι είναι αυξημένος ο κίνδυνος καισαρικής σε διαβητικη εγκυμοσύνη Κ αυτό με στεναχώρησε λίγο. Περισσότερο γιατί είμαι πεπεισμένη ότι το θεματάκι που έχω δεν είναι κ τόσο σοβαρό. Τέλος πάντων ας αρχίσουμε με μετρήσεις κ βλέπουμε. 

@Dwroulita85 πολύ χαίρομαι κ για σένα κ για τον μπέμπη σου. Εύχομαι να βρείτε γρήγορα τις ισορροπίες σας!

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...