Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλημέρα !!! Πονεμενο θέμα τα κιλά κορίτσια !! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 20 , στην δεύτερη 16 και τώρα μέχρι στιγμής 8,5 κιλά.. προσπαθώ να μην τρώω βράδυ και έχω κόψει τα γλυκά όσο μπορώ.

Έγω τους έχω όλους άρρωστους σπίτι ο αντρας μου με φαρυγγίτιδα ξεκίνησε αντιβίωση και τα μικρά βήχουν κ έχουν μύξες θα τα πάω το απόγευμα στο γιατρό...αν με κολλήσουν να δω τι θα κάνω...ας ελπίσουμε να την σκαπουλάρω...

Από το Σάββατο μου άρχισαν και συσπάσεις πόλλες και ο γιατρός εκτός από utrogestan μου έδωσε και adalat 20 mg που είναι τοκολύτικό.

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλημέρα @gtkt1311 περαστικά εύχομαι είναι δύσκολο να προστατευτείς με άρρωστο παιδί σπίτι και να ξεκουραστείς βέβαια πόσο μάλλον εσύ που έχεις και 2!!!με τόση κούραση πως να μη σε πιάσουν κ συσπάσεις...

εμένα όσο είμαι έγκυος με κόλλησε 2 φορές, τώρα κ εγώ σπίτι την έχω άρρωστη είναι κ ευαισθητούλα.... 

5eUkp2.pngEYn2p2.png

On 6/10/2017 at 10:08 ΠΜ, Ioanna2* είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! @Marigula πολυ ευχάριστα τα νέα μπράβο όλα καλά πάνε, αν και καταλαβαίνω κ απο σένα και απο μια φίλη που γέννησε πρόσφατα στην Κύπρο ότι εκεί είναι πολύ αυστηροί και συντηρητικοί οπότε σίγουρα είσαι ακοοοοομα καλύτερα!!!

κορίτσια μη μου πέφτετε τώρα στο τέλος, αισιοδοξία κ χαμόγελα θέλω, είναι κ οι ορμόνες που προκαλούν ψυχολογικά απο μόνες τους οι άτιμες... διαβάζετε μόνο θετικά άρθρα για μπουμπούδια στα site και καταχωνιάστε τα αρνητικά πίσω πίσω στο μυαλό σας (όσο γίνεται βέβαια).

@Elpidaaa τώρα θα κάνεις αγωγή με ινσουλίνη ή διατροφή;

Καλημέρα κορίτσια μου. Προς το παρών διατροφή κ μέτρημα για να σημειώσω ποια τροφή μου ανεβάζει το ζάχαρο. Είπε μπορεί ένα πιάτο μακαρόνια πχ να το ανεβάσει αλλά μπορεί κ το αντίθετο! Να σας πω την αλήθεια δεν ασχολήθηκα πολύ.  Γιατί έχω κ τον θυροειδη που αυτό με απασχόλησε. Θα τις πάω τις μετρήσεις κ θα δούμε. Ζάχαρο το πρωί 100 πφφφ κ τις βραδιές που τρώω κάτι μπορεί κ 90 να είναι . Δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί ακριβώς ακόμη. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Διαφημίσεις

On 8/10/2017 at 10:15 ΠΜ, Ioanna2* είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

πως πάτε;

εμείς έχουμε την μικρή μ πάλι άρρωστη ωτίτιδα αυτή τη φορά.... όλο αντιβίωση αυτό το παιδί... τι να κάνεις...

χαίρομαι που σας ακούω ακμαιότατες!

@Ersikapa6 πολύ ωραία που είδες τη μπουμπού σου! Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά τα άλλα διορθώνονται!

@Αναστασία33

Συνήθως τα σεντονάκια αναφέρουν τις διαστάσεις της κούνιας στην οποία ταιριάζουν, στα μαγαζιά εννοείται ξέρουν οι πωλήτριες, τώρα στο ίντερνετ δεν είμαι κ σίγουρη

Ωτίτιδα?? Ωωωωχ περαστικά στο παιδί σου.  Προσπαθώ να του βάζουμε σκουφάκι κ το πετάει τώρα που έβγαλε κρύο. 

On 7/10/2017 at 9:01 ΠΜ, ERIANTON είπε:

Καλημέρα σε ολη την παρέα!!Πως ειστε κοριτσουδια?Εγω ποναω στο ισχιο χωρις καμία βελτιωση.Ολα τα αλλα ανελπιστα καλα!!φτου φτου μου!!

Ειρήνη μου κ εγώ κοπέλα μου σταθερά έχω πόνο εκεί.  Σαν ρεύμα που σας έλεγα. Τσιρίζώ όταν με πιάνει. Αυτήν την εβδομάδα πλέον υποφέρω από πόνο κ ανάμεσα από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να σηκωθώ τσουχτερός πόνος. Η κοιλιά μου κ σε αυτήν την εγκυμοσύνη πολύ χαμηλή στα γόνατα φτάνει χεχε . Έτσι ήμουν ακριβώς στον πρώτο μου. Τρελή πίεση κάτω κ δεν μπορώ να σκύψω. Ό γιατρός είπε τότε , ότι το μωρό έχει βολευτεί πολύ βαθιά και χαμηλά , όχι όπως στις περισσότερες εγκύους που εχουν κανονική κοιλίτσα ψηλή κ στρογγυλή . Θα γεννησουμε εύκολα μάλλον πρώτα ο Θεός :)

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλησπέρα σας!! 

Λοιπόν τα νέα μου είναι ότι προέκυψε θεματάκι με το ζάχαρο, κ εγώ η αναίσθητη όπως πάντα είχα βγάλει πόρισμα ότι μια χαρά είναι η καμπυλη! (Άσε που έλεγα να μην την κάνω κιόλας) Η πρώτη μου μέτρηση λέει είναι οριακά διαβητικη , τιμή 94. Είναι πολύ λέτε; από 95 κ κάτω λέει τη φυσιολογική τιμή.. Εν πάσει περιπτώσει θα πάω αύριο ενδοκρινολογο να μου πει ακριβώς αλλά γενικά με προετοίμασε για δίαιτα από γλυκά , ακόμα κ κουλουράκια κ μέλι. Μου λέει 1,5 μήνα έχεις θα κάνεις τη θυσία για να γλιτώσουμε την ινσουλίνη. Θα σας τα πω κ αύριο.. Αυτά τα καλά από μας!!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , IoannaMas είπε:

Καλησπέρα σας!! 

Λοιπόν τα νέα μου είναι ότι προέκυψε θεματάκι με το ζάχαρο, κ εγώ η αναίσθητη όπως πάντα είχα βγάλει πόρισμα ότι μια χαρά είναι η καμπυλη! (Άσε που έλεγα να μην την κάνω κιόλας) Η πρώτη μου μέτρηση λέει είναι οριακά διαβητικη , τιμή 94. Είναι πολύ λέτε; από 95 κ κάτω λέει τη φυσιολογική τιμή.. Εν πάσει περιπτώσει θα πάω αύριο ενδοκρινολογο να μου πει ακριβώς αλλά γενικά με προετοίμασε για δίαιτα από γλυκά , ακόμα κ κουλουράκια κ μέλι. Μου λέει 1,5 μήνα έχεις θα κάνεις τη θυσία για να γλιτώσουμε την ινσουλίνη. Θα σας τα πω κ αύριο.. Αυτά τα καλά από μας!!

Οι υπολοιπες τιμες πως ειναι βρε κοριτσι;

tt1db33b

1 minute ago, Elpidaaa said:

Ωτίτιδα?? Ωωωωχ περαστικά στο παιδί σου.  Προσπαθώ να του βάζουμε σκουφάκι κ το πετάει τώρα που έβγαλε κρύο. 

Κοίτα εμένα το έπαθε από το πολύ μπούκωμα της μύτης και πήγε στο αυτί... το χει ξαναπάθει βέβαια, τουλάχιστον το προλάβαμε κάπως νωρίς, κ εγώ τωρα θέλω να της κλείνω το αυτι με βαμβάκι που βγαίνει να πάει μέχρι τη γιαγιά αλλά δε δέχεται!!!

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 15 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Οι υπολοιπες τιμες πως ειναι βρε κοριτσι;

94, 144, 120. Βασικά η πρώτη μου είπε είναι λίγο τσιμπιμενη αλλά είπε να το παλέψουμε με διατροφή. Ντάξει δεν αγχώνομαι, ο,τι μπορώ θα κανω κ πάλι.. Έτσι πεισματάρα που είμαι , ειμαι πεπεισμένη ότι δεν είναι κ πολύ υψηλές οι τιμές. 

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , IoannaMas είπε:

94, 144, 120. Βασικά η πρώτη μου είπε είναι λίγο τσιμπιμενη αλλά είπε να το παλέψουμε με διατροφή. Ντάξει δεν αγχώνομαι, ο,τι μπορώ θα κανω κ πάλι.. Έτσι πεισματάρα που είμαι , ειμαι πεπεισμένη ότι δεν είναι κ πολύ υψηλές οι τιμές. 

Τσιμπημενη αλλα κατω απο το οριο.

tt1db33b

πρίν από 16 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Τσιμπημενη αλλα κατω απο το οριο.

Ναι ευτυχώς έχω ξαδέρφη ενδοκρινολογο κ θα πάω αύριο να μου πει.. Ελπίζω λίγο αν κόψω τα γλυκά να το ρυθμίσουμε γιατί δεν μπορώ τις πολλές παρεμβάσεις. Για την ώρα το μυστικό είναι να είμαστε ήρεμες, το άγχος μόνο κακό μας κανει!

• Μου αρέσει 3

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 53 λεπτά , IoannaMas είπε:

Εμένα 100 

210 

168 

Ήταν η καμπύλη.  Λέτε να γλυτώσω με διατροφή 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

On 7/10/2017 at 0:23 ΜΜ, IoannaMas είπε:

Καλημέρα!! Έχω πολλούς ενδοιασμούς για το αν θέλω δέντρο φέτος γιατί θα το κάνει φύλλο κ φτερό η κόρη μου, ήδη το σαλόνι είναι σαν βομβαρδισμενο χωρίς το δέντρο...τα μωράκια μας φέτος που θα είναι νεογέννητα Δεν θα είναι ζημιαρικα ομως, απ του χρόνου αρχίζει το σόου!

Έκανα τελικά χτες την καμπύλη ζαχαρου όλα καλά κ με τα αποτελέσματα. Ο αιματοκρίτης μου αρκετά χαμηλος κ τα ερυθρά αιμοσφαίρια αλλά ντάξει δεν ήταν κ κανένα τρομερά ανησυχητικό νούμερο. Κατά τα αλλά πολύ εύκολα κουράζομαι, δύσκολα κοιμάμαι το βράδυ.. Έχω πολλά συμπτώματα. Υπομονή κ μόνο. Τα ρούχα των μωρών ποτε θα αρχίσετε να τα πλένετε;; πήρα ξανά το αρκαδι Αλλά μάλλον τον άλλο μήνα με βλέπω να ετοιμάζομαι! 

@Dwroulita85 τι καλός που ακούγεται ο μικρός σου! Εσύ αναρρωσες από το χειρουργείο, τα λοχεια πώς πάνε την παλεύεις;

@Marigula δες το χαλαρά βρε κορίτσι μη χαλιεσαι, έτσι κ αλλιώς κοίτα που φτάσατε! Εγώ μια χαρά σας βρίσκω! 

@palmoira εύχομαι να είσαι όσο καλά γίνεται να είσαι αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν θες να μας γράψεις είμαστε εδώ!

Καλησπερα Ιωάννα μου! Ο μικρος ειναι καλα, σταθερός την τεταρτη θα τον βγάλουν απο τα μηχανήματα κ εχουμε ενα σχετικό αγχος αν θα τα καταφέρει. Χτες ηταν 1500γρ. 

Εγω μια χαρά, σαν να μην εκανα καισαρική. Κανω τα παντα κ σκεφτομαι σοβαρα το γυμναστήριο. Θελω να συμμαζευτω. Εχασα κιλά αλλα ειμαι πολυ πλαδαρή, 7 μήνες ξαπλα τι να σου κανει.. Αντλήσεις κανω καθε 2 ωρες την ημέρα κ καθε 3 το βραδυ. Εχω αποθηκεύσει άπειρο γαλα.. σε καθε άντληση εχω 150ml. Βεβαια το δεξί βγαζει σχεδον το διπλάσιο. Το αριστερό δεν ξερω τι εχει παθει. Ο ντοκ μου ειπε να μην αγχώνομαι. Οτι βγάλει. Δεν θα σκάσεις μου λεει κ γι αυτο. Τοσα πέρασες, οποτε αυτο κανω. Οτι βγάλω. 

• Μου αρέσει 9

1WWgp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Εμένα 100 

210 

168 

Ήταν η καμπύλη.  Λέτε να γλυτώσω με διατροφή 

Καλα ενταξει 213 και 168 ακριβως ηταν κ εμενα οι 60' και 120'!!! Αντεγραψες βρε;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...