Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Καλα αν βγουν απ' τις κοιλιες και περπατανε κιολας θα αποτρελαθω :-P

του χρονου ομως ετσι θα ειναι !!

οσες έχετε παιδάκια σίγουρα θα έχετε δει το δέντρο τουλάχιστον μια φορά ξαπλωμένο στο πάτωμα.εγω το εχω δει :)

• Μου αρέσει 3

4ywWp2.png

1 hour ago, ERIANTON είπε:

του χρονου ομως ετσι θα ειναι !!

οσες έχετε παιδάκια σίγουρα θα έχετε δει το δέντρο τουλάχιστον μια φορά ξαπλωμένο στο πάτωμα.εγω το εχω δει :)

Εμείς αγοράσαμε καινουριι πέρσι...το μαδησε. Τα προηγούμενα χρόνια το ειχαμε ψηλά και πέρσι θέλαμε να.το χαρει...ε το παραχαρηκε! Στην αρχη λέγαμε δε θα πάρουμε αλλο, δεν έπρεπε να το χαλάσεις, αλλά ειναι τοσο ενθουσιασμένος με τα Χριστούγεννα που δε γινόταν! Τωρα που θα έρθει και το μικρό ξωτικο αδελφάκι ..

• Μου αρέσει 3

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

Χαχαχαχα τι μου θυμίσατε!!!! Με τ Χριστούγεννα. Όταν ήμουν έγκυος την μικρή πάλι Χριστούγεννα γεννησα. Τους έβαλα κ στολισαν το δέντρο αρχες του Νοεμβρίου. Τώρα λέω να τους βάλω επίταξη να μου το στολισουν από τώρα. 

Πέρσι το ειχαμε κλείσει μπροστά με τους καναπές για να μην δώσει κάτω. Βλέπετε είναι κ 2 μέτρα κ αν τραβούσε η μικρή κ έπεφτε θα την γύρευα μέσα στα κλωνια. 

Καταλλα κορίτσια μου καλα, πήρα τον Γιατρό μου σήμερα, γιατί μου έδωσαν μια κολπική κρέμα για μικρόβια κ συζητούσαν 2 γιατροί μπροστά μου αν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη ή όχι., 

Θα πάρει την 

Δευτέρα μετα τον υπερυχο να ενημερωθεί είπε. Άσε που άκουσα κ το άλλο σήμερα. Το αίμα δεν ήταν απο νερό αλλά λόγω ότι είναι χαμηλά ο ένας πλακούντας. Οτι θέλουν λένε. 

Μια εβδομάδα κι ακόμη να βγάλουν πόρισμα τι έχω. 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

3 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Χαχαχαχα τι μου θυμίσατε!!!! Με τ Χριστούγεννα. Όταν ήμουν έγκυος την μικρή πάλι Χριστούγεννα γεννησα. Τους έβαλα κ στολισαν το δέντρο αρχες του Νοεμβρίου. Τώρα λέω να τους βάλω επίταξη να μου το στολισουν από τώρα. 

Πέρσι το ειχαμε κλείσει μπροστά με τους καναπές για να μην δώσει κάτω. Βλέπετε είναι κ 2 μέτρα κ αν τραβούσε η μικρή κ έπεφτε θα την γύρευα μέσα στα κλωνια. 

Καταλλα κορίτσια μου καλα, πήρα τον Γιατρό μου σήμερα, γιατί μου έδωσαν μια κολπική κρέμα για μικρόβια κ συζητούσαν 2 γιατροί μπροστά μου αν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη ή όχι., 

Θα πάρει την 

Δευτέρα μετα τον υπερυχο να ενημερωθεί είπε. Άσε που άκουσα κ το άλλο σήμερα. Το αίμα δεν ήταν απο νερό αλλά λόγω ότι είναι χαμηλά ο ένας πλακούντας. Οτι θέλουν λένε. 

Μια εβδομάδα κι ακόμη να βγάλουν πόρισμα τι έχω. 

εεεε μωρε σε εξηντα μερες θα βγαλουν πορισμα...θα πουνε ειδατε γενναγε η κοπελα.....

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

εεεε μωρε σε εξηντα μερες θα βγαλουν πορισμα...θα πουνε ειδατε γενναγε η κοπελα.....

AXA Xaxaxaxaxa Xaxaxaxaxa γελώ μόνη μου, Xaxaxaxaxa!!!! Πες το ψέμματα Ειρήνη μου!!!! Πες το ψέμματα!!! 

Καλημέρα σε όλες!!!! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα!! Έχω πολλούς ενδοιασμούς για το αν θέλω δέντρο φέτος γιατί θα το κάνει φύλλο κ φτερό η κόρη μου, ήδη το σαλόνι είναι σαν βομβαρδισμενο χωρίς το δέντρο...τα μωράκια μας φέτος που θα είναι νεογέννητα Δεν θα είναι ζημιαρικα ομως, απ του χρόνου αρχίζει το σόου!

Έκανα τελικά χτες την καμπύλη ζαχαρου όλα καλά κ με τα αποτελέσματα. Ο αιματοκρίτης μου αρκετά χαμηλος κ τα ερυθρά αιμοσφαίρια αλλά ντάξει δεν ήταν κ κανένα τρομερά ανησυχητικό νούμερο. Κατά τα αλλά πολύ εύκολα κουράζομαι, δύσκολα κοιμάμαι το βράδυ.. Έχω πολλά συμπτώματα. Υπομονή κ μόνο. Τα ρούχα των μωρών ποτε θα αρχίσετε να τα πλένετε;; πήρα ξανά το αρκαδι Αλλά μάλλον τον άλλο μήνα με βλέπω να ετοιμάζομαι! 

@Dwroulita85 τι καλός που ακούγεται ο μικρός σου! Εσύ αναρρωσες από το χειρουργείο, τα λοχεια πώς πάνε την παλεύεις;

@Marigula δες το χαλαρά βρε κορίτσι μη χαλιεσαι, έτσι κ αλλιώς κοίτα που φτάσατε! Εγώ μια χαρά σας βρίσκω! 

@palmoira εύχομαι να είσαι όσο καλά γίνεται να είσαι αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν θες να μας γράψεις είμαστε εδώ!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!Πηγα και εγώ στον γιατρό σήμερα η μικρή είναι καλά και είναι 1652. Με την χολή συνεχίζω να έχω θεματακια εύχομαι να μην κάνω άλλη έξαρση και να φτάσουμε τις 38 εβδομάδες τουλάχιστον!                             @ERIANTON το ισχίο μου είναι ο λόγος που Δν κοιμάμαι πλέον τα βράδια.ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να παίρνω voltaren αλλά το αποφεύγω γτ παίρνω και χάπια για την χολη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Πηγα και εγώ στον γιατρό σήμερα η μικρή είναι καλά και είναι 1652. Με την χολή συνεχίζω να έχω θεματακια εύχομαι να μην κάνω άλλη έξαρση και να φτάσουμε τις 38 εβδομάδες τουλάχιστον!                             @ERIANTON το ισχίο μου είναι ο λόγος που Δν κοιμάμαι πλέον τα βράδια.ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να παίρνω voltaren αλλά το αποφεύγω γτ παίρνω και χάπια για την χολη.

εννοεις χαπια βολταρεν ή να βαζω κρεμα?σκεφτομουν τις σταγόνες  pennsaid αλλα θελω να ρωτήσω τον δοκτορ.σου εχει πει αν βοηθαει εντριβη με καποιο λαδακι;

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια μου για κουνια με στρωμα 70×140 τι διαστασεις σεντονια πρεπει να κοιταζω; 

Αυτα λογικά ειναι στάνταρ οι διαστάσεις αρα διαστάσεις σίγουρα μεγαλύτερες απ το στρωμα

%20url%5D

πρίν από 58 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

@ERIANTON μου είπε ένα υπόθετο voltaren την ημερα αλλά εγώ είπα όσο μπορώ να το αποφυγω.Βεβαια πλέον από τον πόνο Δν μπορώ ούτε να κοιμηθώ ούτε να βγω από το αμάξι!

ευτυχως να κοιμηθω δεν εχω θεμα.κοιμαμαι πολυ καλα.οταν σηκωνομαι υποφερω και εγω για να μπω και να βγω απο το αυτοκίνητο τα  βλεπω ολα...

1 ώρα πρίν, Αναστασία33 είπε:

Κοριτσια μου για κουνια με στρωμα 70×140 τι διαστασεις σεντονια πρεπει να κοιταζω; 

τα σεντονακια εχουν λαστιχο και νομιζω ταιριαζουν σε ολες τις κούνιες.ρωτα και τις πωλητριες

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

πρίν από 45 λεπτά , ERIANTON είπε:

ευτυχως να κοιμηθω δεν εχω θεμα.κοιμαμαι πολυ καλα.οταν σηκωνομαι υποφερω και εγω για να μπω και να βγω απο το αυτοκίνητο τα  βλεπω ολα...

τα σεντονακια εχουν λαστιχο και νομιζω ταιριαζουν σε ολες τις κούνιες.ρωτα και τις πωλητριες

Ναι απλα εκανα μια προσπαθεια μηπως μπορεσω να διαλεξω καποια για αρχη απο ιντερνετ αλλα δεν το βλεπω...

tt1db33b

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...