Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Καλησπέρα! 

Όλα εντάξει με την καμπύλη ζαχάρου, δόξα τω Θεό!!! Αμφισβητουσαν τον γιατρό μου... τσσσσ!!!!! 

Τωρα ξάπλα στο νοσοκομείο μέχρι την Δευτέρα που θα με παν για υπερυχο!!!! 

Με την πίεση μου δεν ξέρω τι γίνεται, ενώ είναι μια χαρά μου δίνουν φάρμακα από την άκρη!!! Να φανταστείτε το μεσημέρι μου την έριξαν στο 8/5 όλα γυριζαν στο δωμάτιο! Ευτυχώς είχα μπισκότα αλμύρα κ έφαγα ένα. Τους το είπα αλλά... 

Μου λείπει πολύ η μικρη μου!!!! Μέχρι το Σάββατο που θα την δω μου φαίνεται αιωνιότητα!!!! 

• Μου αρέσει 3

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια . Γύρισα κ εγώ. Διάγνωση: κανονικός διαβήτης :-( όχι διαβήτης κύησης που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη.  Άντε πάλι νέο πρόβλημα κ ταλαιπωρία  . Με έριξε ψυχολογικά 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Elpidaaa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Γύρισα κ εγώ. Διάγνωση: κανονικός διαβήτης :-( όχι διαβήτης κύησης που είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη.  Άντε πάλι νέο πρόβλημα κ ταλαιπωρία  . Με έριξε ψυχολογικά 

Ωχ ρε κοριτσι μου. Πως ξεχωριζουν οτι ειναι κανονικος και οχι κυησης;

tt1db33b

πρίν από 27 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ωχ ρε κοριτσι μου. Πως ξεχωριζουν οτι ειναι κανονικος και οχι κυησης;

Αυτή η γιατρός μου το έλεγε εδώ κ χρόνια για την προδιάθεση που έχω για διαβήτη , είδε κ τις εξετάσεις μου τώρα κ είπε ξεφύγαμε απο διαβητη κυησης . Οκ το περίμενα Αφού το έχω στην οικογένεια 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

23 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

Καλημερα !!Ολα καλα!Μονο που δεν μπορω να περπατησω (περπαταω δηλαδη).ποναω τόσο πολυ στο ισχιο που καθε λιγο φωναζω αουυυυ.το μωρουλι δοξα τω Θεό και την παναγια κανει τα παντα για να μου δειχνει την παρουσια του .ολη μερα.ειναι πολυ λιγες οι φορες που καθετε ησυχο,το αστερακι μου μωρε.

Μαριγουλα φανταζομαι εχεις ξεμπερδεψει τωρα ε? καλά αποτελεσματα.

Ελπιδα έχω και εγώ μέσα στην μέρα πονάκια και συσπάσεις.Να σου πω σε αυτήν την φάση δεν τρελενομαι.Αν θέλει να έρθει νωρίτερα καλώς να ορίσει.Με την Δωρούλα που γέννησε τόσο νωρίς πήρα θάρρος χαχα.

Δωρουλααααααα μου πως εισαι κοριτσακι μου?Τι κανει το αστερι της ζωής σου?

Λιζακι πως εισαι? καιρό έχεις να μας γραψεις νεα σου.

Gaidaki που εισαι και εσυ ?Θα βαζω απουσιες.

καλημερα Ειρηνακι μου, 

καλημερα κοριτσια μου!

Μαθαινω συνεχεια ασχημα νεα για την υγεια κοντινων μου ανθρωπων και μαζι με τα νεα της palmoira εχω πεσει λιγο ψυχολογικα. Ηρθε μια φιλη μου και εμεινε σπιτι γιατι ελειπε ο αντρας μου και εκανε οτι μπορουσε νυχια , μασαζ, μασκες. Τουλαχιστον ξεχαστηκα.Γυρναει σημερα ο καλος μου και νιωθω καπως καλυτερα.

Βεβαια οπως καταλαβαινετε ζω για την ημερα που θα παω για ντομπλερ 19/10

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , lizaki1111 είπε:

καλημερα Ειρηνακι μου, 

καλημερα κοριτσια μου!

Μαθαινω συνεχεια ασχημα νεα για την υγεια κοντινων μου ανθρωπων και μαζι με τα νεα της palmoira εχω πεσει λιγο ψυχολογικα. Ηρθε μια φιλη μου και εμεινε σπιτι γιατι ελειπε ο αντρας μου και εκανε οτι μπορουσε νυχια , μασαζ, μασκες. Τουλαχιστον ξεχαστηκα.Γυρναει σημερα ο καλος μου και νιωθω καπως καλυτερα.

Βεβαια οπως καταλαβαινετε ζω για την ημερα που θα παω για ντομπλερ 19/10

το κακο ειναι οτι ολο κακα νεα ακουγονται.και δυστυχως ολοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι τα βαζουμε και στο μυαλο μας και τα συντηρουμε.καλα θα κάνουμε να κανουμε πραγματα να χαιρόμαστε (εγω βέβαια βαλτωνω με τις σκέψεις μου). σουπερ η φιλεναδα στο σπιτι μακαρι να ειχα και εγω μια διαθεσιμη

Ελπιδα θα χρειαστεί ινσουλινη?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλημέρα! Ακούσαμε άσχημα ακούσαμε και καλά απλά πρέπει να επιλέγουμε τι θα κρατήσουμε, έχω την τάση όπως και πολλοί άνθρωποι τα καλά να τα θεωρώ δεδομένα και τα άσχημα να γυρνάνε στο μυαλό συνεχεια. Σκεφτείτε και την Δώρα που πάλεψε με τέρατα και φαίνεται να τα νίκησε. 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Καλημέρα ομαδάρα!

Μολις τελείωσα το διάβασμα των μηνυμάτων σας. Σοκαρίστηκα με τα δυσάρεστα της Palmoira και δεν υπάρχει τιποτα να πεις. @Marigula συγγνώμη , χάνοντας επεισόδια δεν ειχα δει ότι νοσηλευεσαι. Ολα καλα να πάνε και για τις 3σας !

Ειχα πολυ τρέξιμο μεχρι το προηγούμενο σκ με ενα σεμινάριο που παρουσίαζα, και με ενήλικες δεν εχω δουλέψει πολύ. Το ειχα άγχος αλλα πηγε καλα κ ηταν ωραία εμπειρία!

Τωρα ειμαι σχεδόν σε φουλ πρόγραμμα, μαθήματα κ πρόβες κ εχω βγει εντελως απο το μωρουδοmood του καλοκαιριού που ήμαστε χαλαροί. Δεν ξερω τι προθέσεις εχει και ο πλακούντας μου, (ειναι grade II) τι χρόνο θα μας δώσει κ νιώθω οτι πρέπει να ετοιμασω καποια πράγματα πριν χρειαστεί να λείψω.

Χθες ομως έβγαλα τα μπεμποδορουχαλακια του μεγάλου και τρελάθηκα! Πόσα μικρά ειναι τα νεογέννητα;; Τι έχουμε να ζήσουμε απο την αρχή λέμε με τον αντρα μου;

Σε αλλα νέα @ERIANTON πήραμε voucher ΕΣΠΑ για τον παιδικό , αλλα το πιο ευχάριστο ειναι οτι ο Θ.πηγαίνει με χαρα φέτος στο σχολείο, ενω περσι πολυ δύσκολα...

@Elpidaaa Ελπίζω να ρυθμιστείς σύντομα με το διαβήτη. Και .... μόνο διαδικτυακό κουράγιο μπορούμε να σου στέλνουμε!

@40 nana Καλώς ήρθες! Γενναω στο Αλεξάνδρα, οπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αν θες μιλάμε σε πμ για το γιατρό μου, το συστήνω 200% ακομα κι αν θες μια γνώμη και μια περίπτωση για το ω μη γένοιτο της νοσηλείας σου που λες. Αν θες να τον δεις κιόλας πριν στ'αληθεια τον γνωρίσεις...ειναι ο γιατρός με τον οποιο εκανε την τελευταία  του εκπομπή "Πρωταγωνιστές" ο Στ.Θεοδωράκης πριν...το κόμμα :-P Εινα ενδιαφέρον ντοκυμανταίρ για τον τοκετο και τις στατιστικες στην Ελλάδα, εννοείται σε κύηση χωρίς προβλήματα.

@Αναστασία33 Δε σου μιλάω γιατι ισχυρίζεσαι οτι ειμαστε ελαττωματικες! :-P Καλημέρα και σε εσένα ωστόσο...

• Μου αρέσει 7

gmPyp3.png[/url] dBOUp2.png

ετσι ακριβως οπως τα λες ΑλζιραΚι,εχω την δωρα για πλοηγο.Πραγματικα και για αυτο εχω ηρεμισει με την  ιδεα οτι θα μπορει να ερθει και νωριτερα το μωρουδι!στην πρωτη εγμυμοσυνη ελεγα μα γιατι να μην τα καταφέρω εγω? αφου ολες οσες ξερω τα καταφεραν τελεια?μετα σκεφτομουν και αν ειμαι η εξαίρεση? με δοκιμαζω μονη μου χαχα

Αντε βρε gaidaki επιτελους!!!Πολυ ωραια τα νεα σου !Και με τον γλυκουλι σου στο "σχολειο" ακομα καλυτερα.Μες την τρεχαλα εισαι!!Αν θελεις στειλε μου το ονομα του γιατρου σου και τι περιπου ζηταει.Ντοπλερ ποτε εχεις;ελπιζω να μην σου εχει διαφυγει με το καθημερινο τρέξιμό σου!!οσο για τον γεροπλακουντα σου.μια χαρα ειχες παει στην πρωτη εγκυμοσυνη οποτε μην μασουλας!!!φιλια

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! @Marigula πολυ ευχάριστα τα νέα μπράβο όλα καλά πάνε, αν και καταλαβαίνω κ απο σένα και απο μια φίλη που γέννησε πρόσφατα στην Κύπρο ότι εκεί είναι πολύ αυστηροί και συντηρητικοί οπότε σίγουρα είσαι ακοοοοομα καλύτερα!!!

κορίτσια μη μου πέφτετε τώρα στο τέλος, αισιοδοξία κ χαμόγελα θέλω, είναι κ οι ορμόνες που προκαλούν ψυχολογικά απο μόνες τους οι άτιμες... διαβάζετε μόνο θετικά άρθρα για μπουμπούδια στα site και καταχωνιάστε τα αρνητικά πίσω πίσω στο μυαλό σας (όσο γίνεται βέβαια).

@Elpidaaa τώρα θα κάνεις αγωγή με ινσουλίνη ή διατροφή;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , ERIANTON είπε:

ετσι ακριβως οπως τα λες ΑλζιραΚι,εχω την δωρα για πλοηγο.Πραγματικα και για αυτο εχω ηρεμισει με την  ιδεα οτι θα μπορει να ερθει και νωριτερα το μωρουδι!στην πρωτη εγμυμοσυνη ελεγα μα γιατι να μην τα καταφέρω εγω? αφου ολες οσες ξερω τα καταφεραν τελεια?μετα σκεφτομουν και αν ειμαι η εξαίρεση? με δοκιμαζω μονη μου χαχα

Αντε βρε gaidaki επιτελους!!!Πολυ ωραια τα νεα σου !Και με τον γλυκουλι σου στο "σχολειο" ακομα καλυτερα.Μες την τρεχαλα εισαι!!Αν θελεις στειλε μου το ονομα του γιατρου σου και τι περιπου ζηταει.Ντοπλερ ποτε εχεις;ελπιζω να μην σου εχει διαφυγει με το καθημερινο τρέξιμό σου!!οσο για τον γεροπλακουντα σου.μια χαρα ειχες παει στην πρωτη εγκυμοσυνη οποτε μην μασουλας!!!φιλια

Κλαιω με το γεροπλακουντα :-P

• Μου αρέσει 3

tt1db33b

Κοριτσακια μου σας διαβαζω κ λεω που ειναι οι φίλες μου που με στήριζαν στα δύσκολα;; 

Τι ειναι αυτα; Τωρα πέφτετε;; Άντε μην σας μαλώσω!! Αργω να σας διαβάσω γιατι ενημερώνομαι για θηλασμό (που εχω ψιχοθεματακια) κ για πρόωρα. 

λοιπον χαρά κ αισιοδοξία! Ειστε στις καλυτερες βδομαδες κ δεν θελω χαζα! Ολα λύνονται!! 

Εμεις ειμαστε σταθερά παιδια, Ευτυχως. Φτασαμε 1400γρ 2 βδομαδων, κ κύησης 30βδ. Αφού χάσαμε τα ξανα βρήκαμε. Απ την αλλη βδομαδα θα του ξεκινήσουν παλι γαλατάκι. Επειδη ειχαμε μια επιδείνωση το σαββατο του το ειχαν κόψει. Σε μια βδομαδα θα μας βγάλουν κ απο τα μηχανήματα, Μακαρι να τα καταφέρει κ μονος του. Αν μπορούσα θα σας εστελνα φωτο. 

Το μπιζέλι μας αγωνίζεται. Εσεις μπορειτε ακομα περισσότερα!! Μην μασάτε κ μην κλαίγεστε!!! Η ψυχολογία μας ειναι το Α κ το Ω. Οτι κατάφερα κ οσο έφτασα ηταν επειδη ημουν αισιόδοξη κ ξέρετε τι εχω περασει. Μαλώνω! 

• Μου αρέσει 9

1WWgp3.png

1 hour ago, Dwroulita85 είπε:

Κοριτσακια μου σας διαβαζω κ λεω που ειναι οι φίλες μου που με στήριζαν στα δύσκολα;; 

Τι ειναι αυτα; Τωρα πέφτετε;; Άντε μην σας μαλώσω!! Αργω να σας διαβάσω γιατι ενημερώνομαι για θηλασμό (που εχω ψιχοθεματακια) κ για πρόωρα. 

λοιπον χαρά κ αισιοδοξία! Ειστε στις καλυτερες βδομαδες κ δεν θελω χαζα! Ολα λύνονται!! 

Εμεις ειμαστε σταθερά παιδια, Ευτυχως. Φτασαμε 1400γρ 2 βδομαδων, κ κύησης 30βδ. Αφού χάσαμε τα ξανα βρήκαμε. Απ την αλλη βδομαδα θα του ξεκινήσουν παλι γαλατάκι. Επειδη ειχαμε μια επιδείνωση το σαββατο του το ειχαν κόψει. Σε μια βδομαδα θα μας βγάλουν κ απο τα μηχανήματα, Μακαρι να τα καταφέρει κ μονος του. Αν μπορούσα θα σας εστελνα φωτο. 

Το μπιζέλι μας αγωνίζεται. Εσεις μπορειτε ακομα περισσότερα!! Μην μασάτε κ μην κλαίγεστε!!! Η ψυχολογία μας ειναι το Α κ το Ω. Οτι κατάφερα κ οσο έφτασα ηταν επειδη ημουν αισιόδοξη κ ξέρετε τι εχω περασει. Μαλώνω! 

εύχομαι όση αγωνία πέρασες φιλενάδα μου τόσα χρόνια , τοση  ευτυχία να σου χαρίσει το "δωράκι" σου!!Ολα μια χαρα θα ειναι και στην βδομαδα που λες θα τα κανει ολα οπως πρεπει!!!

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...