Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

1 hour ago, Eutuxia25 είπε:

Εγω 23 εβδομάδων ειχα 22 η Αλλιώς 2.2 με ενα utrogestan  καθε βράδυ και με δυο φορές την εβδομάδα δουλειά πηγε σε 4 εβδομάδες 16η 1.6 σταματησα την δουλειά και την βγαζω ξαπλα τις περισσότερες ωρες της μερας( δεν εχω αλλα παιδιά κ εχω αυτην την πολυτέλεια) μην κουράζεσαι οσο γίνεται ας μην ειναι καθαρο το σπίτι για λιγο καιρο...η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετικη βέβαια ...δες κ την άλλη φορά ποσο θα ναι κ βλέπεις αναλόγως...εγω εχω κ σήμερα στις 11 ραντεβού ...θα σας στειλω ποσο ειναι...

Με το καλό να δεις το κοριτσάκι σου!! Κάθε πότε σου είπε να μετράς τον τράχηλο ? κάθε 2 εβδομάδες? Εμένα το μόνο καλό που έχει η δουλεία μου είναι ότι είναι καθιστική και δεν έχω καθόλου ορθοστασία... Ευτυχία τώρα τι παίρνεις ? 1 utrogestan ? από μαγνήσιο?

Ευτυχως το μωράκι μου μεγαλώνει καλά...έφτασε 1080 και η καμπύλη ζαχάρου μου ήταν αρκετά καλή...

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Ioanna2* είπε:

@ERIANTON κ εγώ έτσι πιστεύω ρε συ δε μπορείς να τ αφήνεις το άλλο να βαλαντώνει απο το κλάμα, άσε που εμενα ακόμα μ εκμεταλλεύεται η μικρή μ το βραδυ κρατα μ το χέρι σκεπασε με καλά τριψε μου την πλατη... πιστεύω ότι κ στο δεύτερο δε θα σου πάει η καρδιά να τ αφήνεις να κλαίει, το πρόβλημα εκεί είναι ότι υπάρχει το πρώτο που διεκδικεί φαντάζομαι έντονα.....

@ERIANTON κ εγώ έτσι πιστεύω ρε συ δε μπορείς να τ αφήνεις το άλλο να βαλαντώνει απο το κλάμα, άσε που εμενα ακόμα μ εκμεταλλεύεται η μικρή μ το βραδυ κρατα μ το χέρι σκεπασε με καλά τριψε μου την πλατη... πιστεύω ότι κ στο δεύτερο δε θα σου πάει η καρδιά να τ αφήνεις να κλαίει, το πρόβλημα εκεί είναι ότι υπάρχει το πρώτο που διεκδικεί φαντάζομαι έντονα.....

καλα εμενα δεν διεκδικεί.μου λεει... μονο το μωρο να περνεις αγκαλιά (για να τσεκαρει τι θα του πω)του λεω θα φτιαχνουμε ενα ομορφο μπουμπουκακι.θα περνεις εσυ το μωρο αγκαλια εγω εσενα ο μπαμπας εμενα και εξω εξω οι γιαγιαδες σαν τα πεταλα απο το λουλουδι.και τον βλέπεις οτι γινεται αλοιφη.του ειπα οτι ανυπομονω να γεννησω για να τον σηκωσω στην αγκαλια μου και μου ειπε οτι του εχει ληψει που καθομουν στα γονατα και ερχοταν τρεχοντας και με εριχνε κατω.ενω περιμένει και μετραει μια μια τις μερες ποτε θα έρθει το αδερφακι του.νιωθω οτι φοβάται μην χασει αυτο που εχουμε

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

1 hour ago, gtkt1311 είπε:

Καλημέρα και από εμένα!!

@palmoira κοριτσάκι μου μόνο κουράγιο έχω να σου πω κ από εδώ κ πέρα όλα να πανε καλά! Ότι και να λέμε εμείς εξω από τον χορό....

@Elpidaaa εχω αρχίσει κ εγω κ εχω έντονους πόνου περιόδου όλη μέρα κ πήγα χθές στον γιατρό κ από τις συσπάσεις ο τραχήλος μου μειώθηκε στο 2,5...ακόμα είμαι 27+5 όμως κ με έπιασε το άγχος...έχω ακόμα κ 4 εβδομάδες δουλεία...ο γιατρός μου αυξησε τα utrogestan σε 2 την ημέρα κ 3 μαγνήσια την ημέρα κ μου είπε όσο μπορώ ξεκούραση...αυτό βεβαια με 2 ακομά παιδιά μεσά στο σπίτι ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να γίνει...ευτυχώς σήμερα θα έρθει μια γυναίκα να κάνει γενική στο σπίτι κ να σιδερώσει κ έτσι θα απαλλαχτώ από αυτά... Εγω Ελπίδα μου κουράστηκα πολύ το ΣΚ εκανα ντουλάπες , 'έβγαλα χειμερινά κ κατέβασα τα ρούχα του μωρού για να τα έχω έτοιμα να τα πλυνω....ανέβαινα σκάλες κατέβαινα...Ας ελπίσουμε να μην μειωθεί κ άλλο...

Ολα αυτά τραβάω  κ εγώ μόνη με ένα πολύ δύσκολο μωρό . Πώς να μην πονάω. Εγώ έχω πόνους σταθερά από την  αρχή. Αλλά τώρα με πιάνουν συχνά κ πιο έντονα. Όλη μέρα στο πόδι είμαι κ ξαπλώνω μετά τις δύο τη νύχτα. Αν κοιμηθώ 6ωρο την νύχτα είμαι σούπερ. 

V9dDp3.pngw6VRp3.png

πρίν από 18 λεπτά , gtkt1311 είπε:

Με το καλό να δεις το κοριτσάκι σου!! Κάθε πότε σου είπε να μετράς τον τράχηλο ? κάθε 2 εβδομάδες? Εμένα το μόνο καλό που έχει η δουλεία μου είναι ότι είναι καθιστική και δεν έχω καθόλου ορθοστασία... Ευτυχία τώρα τι παίρνεις ? 1 utrogestan ? από μαγνήσιο?

Ευτυχως το μωράκι μου μεγαλώνει καλά...έφτασε 1080 και η καμπύλη ζαχάρου μου ήταν αρκετά καλή...

μπραβο κοριτσακι!!στο σπιτι κοιτα να ξεκουραζεσαι

Ευτυχία ακομα δεν μπήκες στην γιατρο?αντε να μπαινεις σιγα σιγά.μετα τα νεα σου ξερεις.....

4ywWp2.png

Κοιτα επειδη ειναι πιο μεγαλος θα ναι και πιο ωριμος κ εγω με την αδερφη μ που εχουμε 6 χρονια διαφορα δεν την ενοχλησα ποτε ισα ισα ειχα τρελαθει απο τη χαρα μου χεχε. Τα μικρα μαλλον ειναι πιο δυσκολα (λογικο βεβαια).

Κοριτσια κ εγω εχω πονακια αν κ νομιζω λογικο αυτη την περιοδο να εχουμε ολες μας λογω του οτι μεγαλωνουν τα μωρα. επίσης εχω μάθει κ τα αγνοώ τα πονακια πλέον βέβαια αμα σταματήσω τη δουλεία κ κατσω σπίτι, νομιζω ότι θα γινω πιο "ψειρα" παλι...

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

μπράβο ευτυχία! Είδες όλα καλά! Δεν ξέρω πάντως κατά πόσο οι μετρήσεις τους πάντα είναι και σίγουρες, υπάρχει αρκετό σφάλμα και στα κιλά των μωρών ακόμα, είναι και στην υποκειμενικότητα του γιατρού. Ο δικός μου ευτυχώς δεν ασχολείται με τον τράχηλό μ δεν του το θυμίζω για να μην αγχώνομαι, εφαρμόζω νέα τακτική σε αυτή την εγκυμοσύνη... στο doppler αν μου πουν καλώς αν και τα κιλά περιμένω να μάθω περισσότερο γτ είναι πιο αντικειμενικά ας πούμε του doppler συνήθως.

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

1 ώρα πρίν, Ioanna2* είπε:

Κοιτα επειδη ειναι πιο μεγαλος θα ναι και πιο ωριμος κ εγω με την αδερφη μ που εχουμε 6 χρονια διαφορα δεν την ενοχλησα ποτε ισα ισα ειχα τρελαθει απο τη χαρα μου χεχε. Τα μικρα μαλλον ειναι πιο δυσκολα (λογικο βεβαια).

Κοριτσια κ εγω εχω πονακια αν κ νομιζω λογικο αυτη την περιοδο να εχουμε ολες μας λογω του οτι μεγαλωνουν τα μωρα. επίσης εχω μάθει κ τα αγνοώ τα πονακια πλέον βέβαια αμα σταματήσω τη δουλεία κ κατσω σπίτι, νομιζω ότι θα γινω πιο "ψειρα" παλι...

οπως τα λες .... ολοι λενε οτι θα φαω πακετο με το νεουδι.οτι τα δευτερα ειναι πιο δυσκολα.ξερω γω?.καλα λίγο με νοιαζει αυτο.προεχει να ερθει με το καλο και σιγουρα τιποτα δεν θα ειναι το ιδιο ....

περα απο τα ρουχα και τα παιχνιδια του μεγαλου χαχα.

νομιζω οτι οταν σταματησεις θα εχεις χρονο ν; σκεφτεσαι περισσοτερο και να τα ψειριζεις οπως λες.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Μπράβο Ευτυχία μου !!! Είδες με την ξεκούραση βελτιώνονται τα πράγματα !!! Αυτό το λέω κ σε μένα για να το ακούω!!! Εγώ 19/10 έκλεισα ραντεβού για να τον ξαναμετρήσω!!

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Δεν θα πιστεψετε τι έγινε... ο τράχηλος πηγε 23 παλι μα πως? Τελοσπαντων εγω ηρεμησα...ααα ειναι κ με το κεφάλι προς τα κάτω η μπέμπα δεν μέτρησαν κιλα... 

ωραια!!!πες της να συνεχισει έτσι της μπουμπους

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Ioanna2* είπε:

μπράβο ευτυχία! Είδες όλα καλά! Δεν ξέρω πάντως κατά πόσο οι μετρήσεις τους πάντα είναι και σίγουρες, υπάρχει αρκετό σφάλμα και στα κιλά των μωρών ακόμα, είναι και στην υποκειμενικότητα του γιατρού. Ο δικός μου ευτυχώς δεν ασχολείται με τον τράχηλό μ δεν του το θυμίζω για να μην αγχώνομαι, εφαρμόζω νέα τακτική σε αυτή την εγκυμοσύνη... στο doppler αν μου πουν καλώς αν και τα κιλά περιμένω να μάθω περισσότερο γτ είναι πιο αντικειμενικά ας πούμε του doppler συνήθως.

Κοιτα εμενα τον μέτρησαν πρώτη φορά στην β επιπέδου αφού δεν ειχα βεβαρυμένο ιστορικο για να τους παει το μυαλό και βγήκε 22 κανενας δεν μπορεσε να κΑταλΆβει γτ έγινε μάλλον απ τις συσπάσεις...εεε απο τοτε τον παρακολουθούμε μην πέσει απότομα κ γίνει κανα αστείο... οσο για την θέση του μωρού καθε φορά απ την αρχή οπότε την έβλεπα ήταν με τα πόδια προς τα κάτω ...ειναι νωρίς αλλα ειχα πει λες να μην γυρίσει ποτε? Τις τελευταίες μέρες υποψιαστηκα οτι γυρίσε γτ πονούσα στα πλευρά

%20url%5D

α ηταν χαμηλο τοτε δεν το θυμομουν, λογικο να το βλεπουν τοτε... όσο για τη θέση, αυτά γυρίζουν κ στο τέλος δεν έχουν θεμα και το δικο μου γυρισμενο είναι αλλά καισαρική θα κάνω κ πάλι.

ε θα ψειριασω το ξερω, αλλα στην πρωτη ημουν σπαστικη εξ αρχης τωρα ειμαι πολυ βελτιωμενη, δε νομιζω να πειραξει κανεναν να γινω κ λιγο σπαστικη πλεον ε; ε; χεχεχε

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

5 ώρες πρίν, Eutuxia25 είπε:

Δεν θα πιστεψετε τι έγινε... ο τράχηλος πηγε 23 παλι μα πως? Τελοσπαντων εγω ηρεμησα...ααα ειναι κ με το κεφάλι προς τα κάτω η μπέμπα δεν μέτρησαν κιλα... 

Άντε φίλη για 40+ σε κόβω κ εσένα , μόνο η γκρίνια θα σου μείνει στο τέλος που θα γεννήσεις θρεφταρι κ εσύ έψαχνες τα πρόωρα!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 26 λεπτά , IoannaMas είπε:

Άντε φίλη για 40+ σε κόβω κ εσένα , μόνο η γκρίνια θα σου μείνει στο τέλος που θα γεννήσεις θρεφταρι κ εσύ έψαχνες τα πρόωρα!

Μέχρι 36 μου είπαν συνήθως φτάνουν μ αυτες τις μετρήσεις δλδ μια χαρα

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

πρίν από 23 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Μέχρι 36 μου είπαν συνήθως φτάνουν μ αυτες τις μετρήσεις δλδ μια χαρα

Μην τα ακούς αυτά κ εμένα μόλις μπήκα στον 9ο μου έλεγαν από μέρα σε μέρα γεννας ,έχει κατέβει πολύ το μωρό.. Κ τελικά μπήκα 42 εβδομάδων με πρόκληση. Μπορεί να πάθεις το ιδιο εφόσον ανετρεψες τα δεδομένα ;) 

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...