-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:
Εμεις πάλι είμαστε επαρχία και δεν το λες και καλύτερα. Ζητάνε 150000€ για ερείπια ειδικά μόλις ανοίγει το πρόγραμμα. Απλά τα ενοίκια παίζουν στα 500-600 για καλά διαμερίσματα ακόμα και καινούργια.
Εμεις είμασταν πάρα πολύ τυχεροί ας το πούμε γιατί αγοράσαμε το σπίτι μας λίγο πριν τον covid που δεν είχαν αρχίσει ακόμα να ξεφεύγουν τα ενοίκια και οι τιμές. Μονοκατοικία με κήπο, αν σας πω πόσο θα με κράξετε όλες μαζί οπότε άστο καλύτερα 😂Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι πλέον κ εγώ συμφωνώ είναι must η υστεροσκοπηση και ειλικρινά κάνε την πριν καν την πρώτη εμβρυομεταφορα, τζάμπα η ψυχολογική φθορά της αποτυχίας και να αναρωτιέσαι μετά αν την είχες κάνει αν θα πετύχαινε και να στεναχωριέσαι επιπλέον.
Την έκανα στην δεύτερη προσπάθεια μου με σκρατζινγκ. Θεωρώ πως όλα έπαιξαν το ρόλο τους. Πάντως σίγουρα ψυχολογικό. Οταν έμεινα έγκυος είχα 5 εβδομάδες τρομερή αιμορραγία και μου έλεγε ο γιατρός μου πάλι καλά που κάναμε υστεροσκοπηση και μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αιμορραγείς από κάτι που θα μπορούσε να έχεις στην μήτρα.
να ήταν η ζήλεια ψώρα! Οπότε μην πεις πόσο το πήρες 😂😂 να το χαρείτε και εύχομαι του χρόνου να μπουσουλάνε το ή τα παιδάκια σας στον κήπο σαςJust now, Alex@ είπε:Σε 10 20 χρόνια δεν θα μου δίνουν δάνειο λόγω ηλικίας χαχαχαχαχα
Α το πήγα με την δικιά μου ηλικία. Ναι πιέζει και αυτό το κομμάτι έχεις δίκιο.
-
Μανούλες Δεκεμβρίου 2017
-
Θέματα
-
- 8.111 απαντήσεις
- 959.975 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.695 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.790 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.169.650 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.584 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.111 απαντήσεις
- 959.975 εμφανίσεις
-
- 28.275 απαντήσεις
- 3.529.229 εμφανίσεις
-
Εύρεση γιατρου
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 7 απαντήσεις
- 222 εμφανίσεις
-
- 1.453 απαντήσεις
- 55.596 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 604 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.001 απαντήσεις
- 56.314 εμφανίσεις
-
- 1.811 απαντήσεις
- 231.878 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 153 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.960 εμφανίσεις
-
- 6.089 απαντήσεις
- 558.843 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα