Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Εμεις πάλι είμαστε επαρχία και δεν το λες και καλύτερα. Ζητάνε 150000€ για ερείπια ειδικά μόλις ανοίγει το πρόγραμμα. Απλά τα ενοίκια παίζουν στα 500-600 για καλά διαμερίσματα ακόμα και καινούργια. 
      Εμεις είμασταν πάρα πολύ τυχεροί ας το πούμε γιατί αγοράσαμε το σπίτι μας λίγο πριν τον covid που δεν είχαν αρχίσει ακόμα να ξεφεύγουν τα ενοίκια και οι τιμές. Μονοκατοικία με κήπο, αν σας πω πόσο θα με κράξετε όλες μαζί οπότε άστο καλύτερα 😂

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι πλέον κ εγώ συμφωνώ είναι must η υστεροσκοπηση και ειλικρινά κάνε την πριν καν την πρώτη εμβρυομεταφορα, τζάμπα η ψυχολογική φθορά της αποτυχίας και να αναρωτιέσαι μετά αν την είχες κάνει αν θα πετύχαινε και να στεναχωριέσαι επιπλέον. 

Την έκανα στην δεύτερη προσπάθεια μου με σκρατζινγκ. Θεωρώ πως όλα έπαιξαν το ρόλο τους. Πάντως σίγουρα ψυχολογικό. Οταν έμεινα έγκυος είχα 5 εβδομάδες τρομερή αιμορραγία και μου έλεγε ο γιατρός μου πάλι καλά που κάναμε υστεροσκοπηση και μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αιμορραγείς από κάτι που θα μπορούσε να έχεις στην μήτρα. 

να ήταν η ζήλεια ψώρα! Οπότε μην πεις πόσο το πήρες 😂😂 να το χαρείτε και εύχομαι του χρόνου να μπουσουλάνε το ή τα παιδάκια σας στον κήπο σας 

Just now, Alex@ είπε:

Σε 10 20 χρόνια δεν θα μου δίνουν δάνειο λόγω ηλικίας χαχαχαχαχα

Α το πήγα με την δικιά μου ηλικία. Ναι πιέζει και αυτό το κομμάτι έχεις δίκιο. 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

palmoira μου πραγματικα δεν εχω λογια..Γιατι να συμβαινει αυτο??? Αν νιωθω εγω ετσι ουτε μπορω να διανοηθω πως νιωθεις εσυ. Ευχομαι ο Θεος να σας δωσει δυναμη να το ξεπερασετε και να προσπαθησετε ξανα. Κουραγιο για αυριο κοριτσακι μου

RaMVp2.png

@40 nana εμένα Δν μου δίνει κάποιο χαπι με έχει μόνο με διατροφή!κάνω κάθε 15 μέρες τα ηπατικά για να βλέπουμε πως είναι!Να προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι και να είσαι όσο αισιόδοξη μπορείς!!και να ξέρεις ότι και εγώ έχω πολύ άγχος γτ από την αρχή είχα πολλά προβλήματα στην εγκυμοσύνη και είχα και μια παλινδρομη κύηση πριν!

18 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια μου σας εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι σας! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! Εύχομαι σε όλες να έχετε στην αγκαλιά σας τα παιδάκια σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τις οικογένειες σας.

Δυστυχως δεν φανήκαμε τυχεροί. Ενδομητρίος θάνατος. Μπαίνουμε αύριο να γεννήσω με καισαρική.Μοιραστηκαμε πολλές αγωνίας μαζί τόσο καιρό και δίναμε κουράγιο η μια στην άλλη. Σας ευχαριστώ όλες.Ειμαι ακόμη σε σοκ δεν μπορώ να το πιστέψω. Μάλλον κάτι έχει συμβεί με τον ομφάλιο λώρο θα δούμε τι θα δείξουν τα αποτελέσματα. Θέλω όλες να φανείτε δυνατές, να είστε αισιόδοξες και να προσευχηθείτε για εμάς σύντομα να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι ένα πιο ευχάριστο τέλος. Σας φιλώ κοριτσια μου, θα διαβάζω τις ιστορίες σας. Ήταν γραφτό να περάσουμε και αυτή τη δυσκολία. Θα ξανά προσπαθήσουμε μόλις σταθούμε στα πόδια μας!

Κορίτσι μου γλυκό. Λυπάμαι πολύ για το κακο που σας βρήκε. Τόσο ξαφνικά πως να μην πάθεις σοκ καλή μου.  Ο Θεός να σου δείνει δύναμη να σταθείς σύντομα στα πόδια σου ψυχοσωματικά.  Δυστυχώς το έχω ζήσει μέσο φίλης.... Η κοπέλα προχώρησε δόξα το θεό έκανε οικογένεια. Σου εύχομαι κ εσύ γρήγορα να κάνεις.  Εύχομαι επίσης να έχεις σωστή στήριξη τώρα!!!!!! Που είναι τώρα πολύ σημαντικό. 

• Μου αρέσει 2

V9dDp3.pngw6VRp3.png

@palmoira όχι ρε φίλη τι λες τώρα δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Μόνο εσύ κ η ψυχούλα σου ξέρεις τι περνάς τώρα κ σίγουρα δεν μπορούμε να το νιώσουμε, πάντως εύχομαι να μαζέψεις τα κομμάτια σου κ με τον χρόνο να ανταμειφθεις διπλα. Βρείτε τουλάχιστον τι έφταιξε για να είστε πιο έτοιμοι την επόμενη φορά. Κουράγιο!

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Διαφημίσεις

Καλήμέρα. Εγώ έκανα διαβήτη κ σε αυτήν την εγκυμοσύνη.  Κάτω από 95 δεν πέφτει νηστείας.  Σήμερα έχω ραντεβού με την ενδοκρινολογο. 

Κοιλιά μου συνεχίζει να έχει πόνους περιόδου...τωρα κ τα πρωινά , όχι μόνο όταν κουράζομαι .

V9dDp3.pngw6VRp3.png

Καλημερα !!Ολα καλα!Μονο που δεν μπορω να περπατησω (περπαταω δηλαδη).ποναω τόσο πολυ στο ισχιο που καθε λιγο φωναζω αουυυυ.το μωρουλι δοξα τω Θεό και την παναγια κανει τα παντα για να μου δειχνει την παρουσια του .ολη μερα.ειναι πολυ λιγες οι φορες που καθετε ησυχο,το αστερακι μου μωρε.

Μαριγουλα φανταζομαι εχεις ξεμπερδεψει τωρα ε? καλά αποτελεσματα.

Ελπιδα έχω και εγώ μέσα στην μέρα πονάκια και συσπάσεις.Να σου πω σε αυτήν την φάση δεν τρελενομαι.Αν θέλει να έρθει νωρίτερα καλώς να ορίσει.Με την Δωρούλα που γέννησε τόσο νωρίς πήρα θάρρος χαχα.

Δωρουλααααααα μου πως εισαι κοριτσακι μου?Τι κανει το αστερι της ζωής σου?

Λιζακι πως εισαι? καιρό έχεις να μας γραψεις νεα σου.

Gaidaki που εισαι και εσυ ?Θα βαζω απουσιες.

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

Καλημέρα και από εμένα!!

@palmoira κοριτσάκι μου μόνο κουράγιο έχω να σου πω κ από εδώ κ πέρα όλα να πανε καλά! Ότι και να λέμε εμείς εξω από τον χορό....

@Elpidaaa εχω αρχίσει κ εγω κ εχω έντονους πόνου περιόδου όλη μέρα κ πήγα χθές στον γιατρό κ από τις συσπάσεις ο τραχήλος μου μειώθηκε στο 2,5...ακόμα είμαι 27+5 όμως κ με έπιασε το άγχος...έχω ακόμα κ 4 εβδομάδες δουλεία...ο γιατρός μου αυξησε τα utrogestan σε 2 την ημέρα κ 3 μαγνήσια την ημέρα κ μου είπε όσο μπορώ ξεκούραση...αυτό βεβαια με 2 ακομά παιδιά μεσά στο σπίτι ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να γίνει...ευτυχώς σήμερα θα έρθει μια γυναίκα να κάνει γενική στο σπίτι κ να σιδερώσει κ έτσι θα απαλλαχτώ από αυτά... Εγω Ελπίδα μου κουράστηκα πολύ το ΣΚ εκανα ντουλάπες , 'έβγαλα χειμερινά κ κατέβασα τα ρούχα του μωρού για να τα έχω έτοιμα να τα πλυνω....ανέβαινα σκάλες κατέβαινα...Ας ελπίσουμε να μην μειωθεί κ άλλο...

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

πρίν από 1 λεπτό , gtkt1311 είπε:

Καλημέρα και από εμένα!!

@palmoira κοριτσάκι μου μόνο κουράγιο έχω να σου πω κ από εδώ κ πέρα όλα να πανε καλά! Ότι και να λέμε εμείς εξω από τον χορό....

@Elpidaaa εχω αρχίσει κ εγω κ εχω έντονους πόνου περιόδου όλη μέρα κ πήγα χθές στον γιατρό κ από τις συσπάσεις ο τραχήλος μου μειώθηκε στο 2,5...ακόμα είμαι 27+5 όμως κ με έπιασε το άγχος...έχω ακόμα κ 4 εβδομάδες δουλεία...ο γιατρός μου αυξησε τα utrogestan σε 2 την ημέρα κ 3 μαγνήσια την ημέρα κ μου είπε όσο μπορώ ξεκούραση...αυτό βεβαια με 2 ακομά παιδιά μεσά στο σπίτι ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να γίνει...ευτυχώς σήμερα θα έρθει μια γυναίκα να κάνει γενική στο σπίτι κ να σιδερώσει κ έτσι θα απαλλαχτώ από αυτά... Εγω Ελπίδα μου κουράστηκα πολύ το ΣΚ εκανα ντουλάπες , 'έβγαλα χειμερινά κ κατέβασα τα ρούχα του μωρού για να τα έχω έτοιμα να τα πλυνω....ανέβαινα σκάλες κατέβαινα...Ας ελπίσουμε να μην μειωθεί κ άλλο...

Εγω 23 εβδομάδων ειχα 22 η Αλλιώς 2.2 με ενα utrogestan  καθε βράδυ και με δυο φορές την εβδομάδα δουλειά πηγε σε 4 εβδομάδες 16η 1.6 σταματησα την δουλειά και την βγαζω ξαπλα τις περισσότερες ωρες της μερας( δεν εχω αλλα παιδιά κ εχω αυτην την πολυτέλεια) μην κουράζεσαι οσο γίνεται ας μην ειναι καθαρο το σπίτι για λιγο καιρο...η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετικη βέβαια ...δες κ την άλλη φορά ποσο θα ναι κ βλέπεις αναλόγως...εγω εχω κ σήμερα στις 11 ραντεβού ...θα σας στειλω ποσο ειναι...

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Εγω 23 εβδομάδων ειχα 22 η Αλλιώς 2.2 με ενα utrogestan  καθε βράδυ και με δυο φορές την εβδομάδα δουλειά πηγε σε 4 εβδομάδες 16η 1.6 σταματησα την δουλειά και την βγαζω ξαπλα τις περισσότερες ωρες της μερας( δεν εχω αλλα παιδιά κ εχω αυτην την πολυτέλεια) μην κουράζεσαι οσο γίνεται ας μην ειναι καθαρο το σπίτι για λιγο καιρο...η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετικη βέβαια ...δες κ την άλλη φορά ποσο θα ναι κ βλέπεις αναλόγως...εγω εχω κ σήμερα στις 11 ραντεβού ...θα σας στειλω ποσο ειναι...

με το καλο να δεις το κοριτσακι σου! !

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Καλή μέρα σας!! Κ εγώ έχω άπειρες δουλειές στο σπίτι κ έχουν πρηστει οι αστραγαλοι μου σε σημείο να με σφίγγουν τα παπούτσια τι ωραίαααα με σαγιονάρα θα τον βγάλω τον χειμωνα...

Βέβαια εγώ δεν νιώθω σημάδια τοκετού, είμαι πεπεισμένη ότι έχω ακόμα δρόμο. (Και καλύτερα) Αλλά κούραση παρά πολύ, μέχρι κ όταν μιλάω πολύ λαχανιαζω χχαχα 

Αύριο θα πάω για εξετάσεις μάλλον θα κάνω κ την καμπύλη αν μπορέσω να αφήσω κάπου την κόρη μου... Κ την άλλη βδομάδα μάλλον θα κάνω κ τον κόπο να πάω κ μαιευτήριο.. Ουφφ μόνο που το είπα βαρέθηκα.

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

καλα είμαι κ εγώ είχα πάει προχτές να δω τον μπέμπη όλα καλα είπε ο γιατρός, 21/10 έχω doppler, έχει κάνει καμία άλλη;

@ERIANTON αυτά τα σεμινάρια της nutricia καλά είναι; χτες πως ήταν;

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 21 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

καλα είμαι κ εγώ είχα πάει προχτές να δω τον μπέμπη όλα καλα είπε ο γιατρός, 21/10 έχω doppler, έχει κάνει καμία άλλη;

@ERIANTON αυτά τα σεμινάρια της nutricia καλά είναι; χτες πως ήταν;

καλημερα!εχω ντοπλερ 18/10 μου εχει γραψει παλι  εξετασεις για τοξοπλασμα,μεγαλοκυταρροιο, θυρεοειδή,γενικες αιματος ,ουρων,ουρια κτλ.θα τις κανω πριν 3 -4 μερες πριν παω για να ντοπλερ.μετα εχω να κανω μια βυθοσκοπηση για να δω αν τα ματακια μου εξακολουθουν να υποστηρίζουν τον τοκετο.Εχω 4.5 μυωπία να δω που βρίσκομαι τωρα.το σεμιναριο ηταν επιμορφωτικο για μενα.ακουσα πράγματα που ηταν λογικα και δεν τα ειχα σκεφτει.τα περισσότερα βεβαια δοξα τω θεο σωστα τα εκανα αν και η πεθερα ηθελε να με γεμισει ενοχες τοτε.του τυπου κανεις κακο στο μωρο που κοιμαστε μαζι.οταν ομως εγω τον εβλεπα οτι ενιωθε  ασφαλεια που κοιμωμασταν αγκαλίτσα δεν με ενιαζε τιποτα.οταν κοιμωταν στο κρεβατακι του το εβλεπες και αλλαζε απειρες θεσεις.μια πανω δεξια μια κατω αριστερα μια περα μια δωθε.Εννοειται οτι το εβαζα στο κρεβατι του να κοιμηθει αλλα οταν ξυπναγε και το ακουγα  να μουρμουραει και να ειναι ετοιμο γκρινιαξει ημουν εκει και το έβλεπες να τρελενεται απο την χαρα.τρομερο να το βλεπεις ποση ευτυχια ενιωθε οταν κοιταζομασταν.και αυτο ελεγε χτες η ψυχολογος .δεν πρεπει να το αφηνουμε να κλαιει το μωρο και να ηρεμει μονο του. μονο κακο του κανει.αχχχ μου ερχονται οι αναμνησεις απο το γλυκο μου.τυχερουλες πρωτομανουλες θα νιωσετε συναισθηματα που δεν φανταζεστε.αχχχχ .δεν ξερω αν θα είναι τα ιδια για μενα.μακαρι να περασω την ιδια ευτυχια οπως τοτε.μπορει ομως να τα βλεπω και πιο χαλαρα :(

• Μου αρέσει 2

4ywWp2.png

@ERIANTON κ εγώ έτσι πιστεύω ρε συ δε μπορείς να τ αφήνεις το άλλο να βαλαντώνει απο το κλάμα, άσε που εμενα ακόμα μ εκμεταλλεύεται η μικρή μ το βραδυ κρατα μ το χέρι σκεπασε με καλά τριψε μου την πλατη... πιστεύω ότι κ στο δεύτερο δε θα σου πάει η καρδιά να τ αφήνεις να κλαίει, το πρόβλημα εκεί είναι ότι υπάρχει το πρώτο που διεκδικεί φαντάζομαι έντονα.....

@ERIANTON κ εγώ έτσι πιστεύω ρε συ δε μπορείς να τ αφήνεις το άλλο να βαλαντώνει απο το κλάμα, άσε που εμενα ακόμα μ εκμεταλλεύεται η μικρή μ το βραδυ κρατα μ το χέρι σκεπασε με καλά τριψε μου την πλατη... πιστεύω ότι κ στο δεύτερο δε θα σου πάει η καρδιά να τ αφήνεις να κλαίει, το πρόβλημα εκεί είναι ότι υπάρχει το πρώτο που διεκδικεί φαντάζομαι έντονα.....

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...