Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 52 λεπτά , Marigula είπε:

Καταγραφουν Ειρήνη μου ανα 3 ώρες, για 45 λεπτά περίπου, παλμούς των μωρων, κινήσεις, και συσπάσεις αν έχεις. Είναι ενα μηχάνημα που το βαζεις στην κοιλια εκει που ειναι οι καρδούλες. Αλλά πρέπει να έχεις έννοια να μην γυρίσει το μωρό κ να μην γραφει. Σπαστικό!!!! 

Η μικρούλα μου ήρθε το μεσημέρι και έφυγε κατα τις 8! Την ευχαριστήθηκα! Αλλά τώρα μου λείπει. 

A

Alzira μου εμένα που με πονάει ο λαιμός μου, ο γιατρός μου μου εδωσε, βιταμινη C, 1000mg, 1 την ημέρα. Δυαλιομενο. Και σπρέι για τον λαιμό, φυτικό με θυμαρι, για εγκυες ανω των 4 μηνών και για μωρά ανω των 3 χρονων. Με βοηθησε παρά πολυ. 

Νανά, καλως όρισες στην παρέα μας, με το καλό τα διδυμακια σου. Και εγω εδώ κορίτσιακια!!! 

Κοπέλες ερώτηση αν ξέρει καμία. Μου είπαν πως την Πέμπτη θα μου κάνουν καμπύλη για σάκχαρο την κανονική και αυτη που παει 6 μέρες πίσω. Και αύριο το βράδυ να φαω ελαφρά. 

Τι είναι η καμπύλη που παει 6 μέρες πίσω??? Ξέρει καμία? Έτυχε σε κάποια!??? Διαφορετική απο αυτηβπου καναμε. Μου είπαν πως το αίμα θα είναι το ίδιο. Αλλά μιλούσαν για δύο γλυκόζη. Ουφ 

Μηπως γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη Μαριγουλα μου; 

tt1db33b

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , Marigula είπε:

Καταγραφουν Ειρήνη μου ανα 3 ώρες, για 45 λεπτά περίπου, παλμούς των μωρων, κινήσεις, και συσπάσεις αν έχεις. Είναι ενα μηχάνημα που το βαζεις στην κοιλια εκει που ειναι οι καρδούλες. Αλλά πρέπει να έχεις έννοια να μην γυρίσει το μωρό κ να μην γραφει. Σπαστικό!!!! 

Η μικρούλα μου ήρθε το μεσημέρι και έφυγε κατα τις 8! Την ευχαριστήθηκα! Αλλά τώρα μου λείπει. 

A

Alzira μου εμένα που με πονάει ο λαιμός μου, ο γιατρός μου μου εδωσε, βιταμινη C, 1000mg, 1 την ημέρα. Δυαλιομενο. Και σπρέι για τον λαιμό, φυτικό με θυμαρι, για εγκυες ανω των 4 μηνών και για μωρά ανω των 3 χρονων. Με βοηθησε παρά πολυ. 

Νανά, καλως όρισες στην παρέα μας, με το καλό τα διδυμακια σου. Και εγω εδώ κορίτσιακια!!! 

Κοπέλες ερώτηση αν ξέρει καμία. Μου είπαν πως την Πέμπτη θα μου κάνουν καμπύλη για σάκχαρο την κανονική και αυτη που παει 6 μέρες πίσω. Και αύριο το βράδυ να φαω ελαφρά. 

Τι είναι η καμπύλη που παει 6 μέρες πίσω??? Ξέρει καμία? Έτυχε σε κάποια!??? Διαφορετική απο αυτηβπου καναμε. Μου είπαν πως το αίμα θα είναι το ίδιο. Αλλά μιλούσαν για δύο γλυκόζη. Ουφ 

γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη σου ειπαν?

4ywWp2.png

Καλησπέρα κ από μένα κ Καλώς όρισαν τα νέα μας κορίτσια! @Αναστασία33 κ @Eutuxia25 ρε παιδια αφού μια χαρα είστε κ οι 2 τι γκρινιάζετε συνέχεια;;σε λίγο που θα γεννησετε Μια χαρά θα λέτε τι χαζές που ειμασταν που το περάσαμε μέσα στο άγχος.. Βέβαια κ εγώ έχω πολύ άγχος αλλά εκτείνεται σε άλλους τομείς κ έτσι δεν προλαβαίνω να αγχωθω κ για την εγκυμοσύνη. Εν πάσει περιπτώσει εύχομαι όσες πραγματικά περνάτε διάφορα προβληματάκια υγείας να πάνε όλα καλά στο τέλος, αυτό μόνο μετράει.

Εμείς γενικά καλά είμαστε τίποτα νεότερο εκτός του ότι η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ κ ο μπέμπης κλωτσάει πολυυυυ. Ααα κ Επίσης τι επιδρομή αγοριών κ αυτή στην ομάδα μας; Μετά σου λέει οι γυναικες Είναι περισσότερες από τους άντρες!

• Μου αρέσει 1

bTQNp3.pngNhzDp2.png

πρίν από 48 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Μηπως γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη Μαριγουλα μου; 

Κατι έτσι! Δυο πράγματα, γλυκόζη και νομίζω αυτό, γλυκοζυλιωμενη. 

Τι είναι αυτό? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια! Το άγχος είναι κακός σύμβουλος αλλά άντε να ξεφύγεις εγώ με όλα αγχώνομαι ειδικά τώρα που θα αρχίσω αγορές και προετοιμασία :-)

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Marigula είπε:

Κατι έτσι! Δυο πράγματα, γλυκόζη και νομίζω αυτό, γλυκοζυλιωμενη. 

Τι είναι αυτό? 

Ειναι εξεταση αιματος που δειχνει αν εχω καταλαβει καλα το μεσο ορο του σακχαρου τους τελευταιους 3 μηνες.

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Κοριτσια μου σας εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι σας! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! Εύχομαι σε όλες να έχετε στην αγκαλιά σας τα παιδάκια σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τις οικογένειες σας.

Δυστυχως δεν φανήκαμε τυχεροί. Ενδομητρίος θάνατος. Μπαίνουμε αύριο να γεννήσω με καισαρική.Μοιραστηκαμε πολλές αγωνίας μαζί τόσο καιρό και δίναμε κουράγιο η μια στην άλλη. Σας ευχαριστώ όλες.Ειμαι ακόμη σε σοκ δεν μπορώ να το πιστέψω. Μάλλον κάτι έχει συμβεί με τον ομφάλιο λώρο θα δούμε τι θα δείξουν τα αποτελέσματα. Θέλω όλες να φανείτε δυνατές, να είστε αισιόδοξες και να προσευχηθείτε για εμάς σύντομα να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι ένα πιο ευχάριστο τέλος. Σας φιλώ κοριτσια μου, θα διαβάζω τις ιστορίες σας. Ήταν γραφτό να περάσουμε και αυτή τη δυσκολία. Θα ξανά προσπαθήσουμε μόλις σταθούμε στα πόδια μας!

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Κοριτσια μου σας εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι σας! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! Εύχομαι σε όλες να έχετε στην αγκαλιά σας τα παιδάκια σας και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τις οικογένειες σας.

Δυστυχως δεν φανήκαμε τυχεροί. Ενδομητρίος θάνατος. Μπαίνουμε αύριο να γεννήσω με καισαρική.Μοιραστηκαμε πολλές αγωνίας μαζί τόσο καιρό και δίναμε κουράγιο η μια στην άλλη. Σας ευχαριστώ όλες.Ειμαι ακόμη σε σοκ δεν μπορώ να το πιστέψω. Μάλλον κάτι έχει συμβεί με τον ομφάλιο λώρο θα δούμε τι θα δείξουν τα αποτελέσματα. Θέλω όλες να φανείτε δυνατές, να είστε αισιόδοξες και να προσευχηθείτε για εμάς σύντομα να καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι ένα πιο ευχάριστο τέλος. Σας φιλώ κοριτσια μου, θα διαβάζω τις ιστορίες σας. Ήταν γραφτό να περάσουμε και αυτή τη δυσκολία. Θα ξανά προσπαθήσουμε μόλις σταθούμε στα πόδια μας!

Κοπέλα μου δεν εχω λογια λυπάμαι παρα πολυ δεν ξέρω τι να πω ...κανε κουράγιο δεν ξέρω τι αλλο να σ πω ...αν θες να μιλήσεις στειλε μου μνμ οιτι ωρα να ναι ...η γραψε εδω 

%20url%5D

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

χρυσούλι μου ναι, προσεύχομαι για σενα κουραγιο,it;s not the end of the world ο θεός να σου δινει δυναμη και  ελπίδα, λυπάμαι κατάβαθα.μην το βαζεις κατω,προσευχομαι για σενα 

πρίν από 9 λεπτά , palmoira είπε:

Δεν εχω λογια κοριτσι μου. Δεν ξερω τι να πω για να σε παρηγορησω. Μονο ευχομαι να βρειτε συντομα τη δυναμη να σταθειτε ξανα στα ποδια σας. Εισαι τοσο γλυκο και αισιοδοξο πλασμα και ολο αυτο ειναι αδικια. Θα ειμαστε εδω για σενα οτι χρειαστεις.

tt1db33b

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , palmoira είπε:

λυπαμαι πολυ. δυναμη και κουραγιο σε σενα και τον αντρα σου.

4ywWp2.png

6 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κλαίω, πραγματικά! Γλυκιά μου, βρες δύναμη κοπέλα μου, και μην τα βάζετε κάτω! Ο Θεός έτσι θέλησε! Θα σας προσέχει από εκεί ψηλά και είμαι σίγουρη πως θα σας στείλει σύντομα αδερφάκι! 

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά να το στειλετε για βιοψία για να ξέρετε από που προήλθε. 

Θα προσεύχομαι για σένα κ το μωράκι! 

Οπότε θελήσεις να μιλήσει εδώ είμαστε να σε ακούσουμε! 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

12 ώρες πρίν, Ersikapa6 είπε:

@40 nana καλησπέρα και καλώς ήρθες και εσύ!!εγώ παρουσίασα χολοσταση κύησης στην 28 εβδομάδα στην αρχή τα ηπατικά ένζυμα ήταν καλά τώρα έχει ανέβει λίγο η γgt.Εμενα με πάει με πολύ δίαιτα για να μην ξανακάνω έξαρση γτ εγώ Δν είχα τόσο έντονη φαγούρα αλλά είχα πόνο στο δεξί πλευρό και πολλούς εμετούς πάνω από 40 σε 4 ώρες!νοσηλευτηκα στο Ιασώ γτ εκεί είναι ο γιατρός μου κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τώρα έχω βγει!είναι κάτι που συμβαίνει στην εγκυμοσύνη και αντιμετωπίζεται σε καταλαβαίνω απόλυτα για το άγχος γτ τα ίδια περνάω και εγώ αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη!

νομιζω πως εσύ με καταλαβαινεις Ersikapa6, ανυπόφορη η φαγούρα -ευτυχως δεν ειχα εμετους ή πονους, ειμαι σε μεγαλη δοση ursofalk(10 χαπάκια την ημέρα και 3 φακελάκια vasosan ενα πριν απο καθε γευμα.Ο γτ μου  δεν μου μιλησε για διαιτα, αντιθετα μου ειπε οτι ειναι ασχετο με το φαγητο.Πανω απο ολα ομως ειναι η αγωνια μου για την υγεια και προωροτητα των μωρων, θα τα παρουν στην 35η εβδομ.Συνεχισε με την αισιοδοξια σου, κι εγω το προσπαθω αλλά και λογω χαρακτήρα δεν τα καταφέρνω καλα. Σημερα εκανα ακομη μια εξέταση για ηπατικα ενζυμα που μεχρι τωρα ηταν 4,9 - 21,2 -12,4. τα σημερινά δεν βγήκαν ακομη.φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...