Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Ψαξ το λιγο πριν πελαγωσεις δες τι δικαιουσε ...Δυστυχώς εγω δεν ξέρω πολλά ...εχω ικα ξέρω τα δικαιώματα μου για δημόσιο δλδ δεν πληρώνω τπτ εκτός απ το κλασικό φακελάκι και εκτός αν θελω μονο κλινο η δίκλινο 

πρίν από 1 λεπτό , 40 nana είπε:

εγω ειμαι στον οαεε και δεν ειμαι σιγουρη αν το πληρώνει βεβαια

Βρες κάποιον λογιστή η κάποιον που γνωρίζει κ ρωτα ...πολλές φορές δικαιούμαστε πολλα περισσότερα απ οτι ξέρουμε ...

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , 40 nana είπε:

ναι πρεπει να το ψαξω-χωρις ελπίδα όμως

Επειδή μπηκες σε μια πονεμένη ομαδα μονο μια συμβουλή θα σ δωσω...μην αγχώνεσαι ολα θα γίνουν.. 

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

πρίν από 12 λεπτά , Eutuxia25 είπε:

Επειδή μπηκες σε μια πονεμένη ομαδα μονο μια συμβουλή θα σ δωσω...μην αγχώνεσαι ολα θα γίνουν.. 

Ελα μωρε πονεμενη ομαδα υπερβολες. :-P

Ολα τα μωρακια μας ειναι μια χαρα. Εμεις ειμαστε για πεταμα. :-D

• Μου αρέσει 2

tt1db33b

πρίν από 4 λεπτά , Αναστασία33 είπε:

Ελα μωρε πονεμενη :-P

Ολα τα μωρακια μας ειναι μια χαρα. Εμεις ειμαστε για πεταμα. :-D

Αυτο λεω οσες δυσκολιες κ αν έχουμε τα μωρα ειναι μια χαρά ...ειπα κ γω δεν θα πεταχτεί...

Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

%20url%5D

Διαφημίσεις

Just now, 40 nana είπε:

ποια ειναι η πονεμενη ομαδα? η ομαδα με διδυμουλια? ή η ομαδα του οαεε?

Οι μανούλες Δεκεμβρίου...είμαστε πολλές που η καθεμια έχει τα θεματακια της έχουμε κ κοπέλες που έχουν καλη εγκυμοσύνη...εγω ειμαι στις πρώτες και καταλαβα οτι με το να αγχώνομαι δεν βγαζω κατι ...ολες κάνουμε το καλύτερο για τα μωρα μας και απο κει κ περα βλέπουμε

%20url%5D

Just now, 40 nana είπε:

υποκληνομαι στην ψυχραιμια ηρεμια και αισιοδοξία σου.

Χαχαχαχα καλο...απο τοτε που έμεινα έγκυος ολο κατι με αγχώνει το αποτέλεσμα? Δεν χαρηκα την εγκυμοσύνη μου οπως έπρεπε και ως γνωστόν (το λεει κ η γιατρός μου) το άγχος κανεί πολυυ μεγαλο κακο ...πηρα λοιπόν την απόφαση να ακουω την γιατρό μου και να μην σκέφτομαι πάντα το χειρότερο κάθομαι σπίτι μου δεν κουράζομαι δεν στεναχωριέμαι οσο μπορώ για ολαα και οπως τα καταφεραν οι αλλες γυναίκες και έγιναν μαμάδες θα τα καταφέρουμε κ μεις

• Μου αρέσει 4

%20url%5D

Just now, 40 nana είπε:

υποκληνομαι στην ψυχραιμια ηρεμια και αισιοδοξία σου.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας που μπορεί να έχει δυσκολίες αλλά εάν μας διαβάζεις καιρό θα δεις ότι όλες είχαν αίσιο τέλος! Και φυσικά τα μωράκια μας θα έρθουν και θα είναι όλα μια χαρά ανεξάρτητα από τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει η καθεμία.

Σε σχέση με τα πρόωρα και μονάδες νοσηλείας για ιδιωτικά από όσα γνωρίζω καλύπτει ένα μέρος εξόδων πολύ σημαντικό ο ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα τα πληρώνει ο ασφαλισμένος. Στο δημόσιο δεν πληρώνεις κάτι. 

Δεν χάνεις απολύτως τίποτε να δεις κάποιον άλλο γιατρό και να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Μπορείς επίσης τηλεφωνικά να ρωτήσεις στο ΙΑΣΩ περίπου το κόστος ανα ημέρα στη μονάδα και εάν δέχονται δόσεις η κάνουν κάποιες διευκολύνσεις στις πληρωμές. 

Σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και εδώ είμαστε, η κουβέντα πάντα βοηθάει όλες μας !!

Παω για Doppler!!!!

• Μου αρέσει 2

preg.png

Διαφημίσεις

ναι palpoira σας διαβαζω καιρό και παίρνω κουραγιο απο την αισιοδοξία σας.Αλλά βρισκομαι σε τρομακτικό αγχος και δεν ήθελα να γραψω και να το μεταφέρω σε καμια σας. Ομολογω οτι παίρνω πολυ κουραγιο απο την συζητηση και επισης μαθαινω και διαφορα . Θα παρω το ιασω να μαθω τι παιζει με τις τιμες για νοσηλεια. Να ειστε ολες καλα  κι ευχαριστω για την κουβέντα και ενθάρρυνση.

• Μου αρέσει 1

Γενικά το άγχος στις πρώτε εγκυμοσύνες κυρίως υπάρχει πάντα και σε κάνει να μεγαλοποιείς και τα πράγματα, αλλα τι να κάνεις θα περάσει κ όλα θα πάνε καλά! Και οι ορμόνες οι άτιμες δε βοηθάνε στην ηρεμία....

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

1 ώρα πρίν, 40 nana είπε:

υπαρχει φοβος να χρειαστω νοσηλεια τον τελευταιο μήνα, και δεν νομιζω οτι οικονομικα μπορω να αντέξω το ιασω. μηπως να ανοιγα καμια πόρτα στο Αλεξανδρας?

ολα καλα να σου πανε!με το καλο!!εγω ειμαι στο Ελενα και για οικονομικους λογους αλλα και επειδη το 2010 που ειχα γεννησει τον γιο μου ειχα ενθουσιαστει με την αντιμετωπιση που ειχα.για το Αλεξανδρας δεν εχω ιδεα καθολου .

πρίν από 35 λεπτά , palmoira είπε:

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας που μπορεί να έχει δυσκολίες αλλά εάν μας διαβάζεις καιρό θα δεις ότι όλες είχαν αίσιο τέλος! Και φυσικά τα μωράκια μας θα έρθουν και θα είναι όλα μια χαρά ανεξάρτητα από τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει η καθεμία.

Σε σχέση με τα πρόωρα και μονάδες νοσηλείας για ιδιωτικά από όσα γνωρίζω καλύπτει ένα μέρος εξόδων πολύ σημαντικό ο ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα τα πληρώνει ο ασφαλισμένος. Στο δημόσιο δεν πληρώνεις κάτι. 

Δεν χάνεις απολύτως τίποτε να δεις κάποιον άλλο γιατρό και να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Μπορείς επίσης τηλεφωνικά να ρωτήσεις στο ΙΑΣΩ περίπου το κόστος ανα ημέρα στη μονάδα και εάν δέχονται δόσεις η κάνουν κάποιες διευκολύνσεις στις πληρωμές. 

Σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και εδώ είμαστε, η κουβέντα πάντα βοηθάει όλες μας !!

Παω για Doppler!!!!

περιμενουμε νεα σου!φιλια!

4ywWp2.png

@40 nana καλησπέρα και καλώς ήρθες και εσύ!!εγώ παρουσίασα χολοσταση κύησης στην 28 εβδομάδα στην αρχή τα ηπατικά ένζυμα ήταν καλά τώρα έχει ανέβει λίγο η γgt.Εμενα με πάει με πολύ δίαιτα για να μην ξανακάνω έξαρση γτ εγώ Δν είχα τόσο έντονη φαγούρα αλλά είχα πόνο στο δεξί πλευρό και πολλούς εμετούς πάνω από 40 σε 4 ώρες!νοσηλευτηκα στο Ιασώ γτ εκεί είναι ο γιατρός μου κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τώρα έχω βγει!είναι κάτι που συμβαίνει στην εγκυμοσύνη και αντιμετωπίζεται σε καταλαβαίνω απόλυτα για το άγχος γτ τα ίδια περνάω και εγώ αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, ERIANTON είπε:

να σου πανε ολα καλα!και να φτασετε μεχρι το τελος!

μαριγουλα καλα τα νεα σου!τι καταγραφεις ολη μερα ?αντε να ερθει το αγαπακι σου να παρεις δοσεις χαράς!!!

Καταγραφουν Ειρήνη μου ανα 3 ώρες, για 45 λεπτά περίπου, παλμούς των μωρων, κινήσεις, και συσπάσεις αν έχεις. Είναι ενα μηχάνημα που το βαζεις στην κοιλια εκει που ειναι οι καρδούλες. Αλλά πρέπει να έχεις έννοια να μην γυρίσει το μωρό κ να μην γραφει. Σπαστικό!!!! 

Η μικρούλα μου ήρθε το μεσημέρι και έφυγε κατα τις 8! Την ευχαριστήθηκα! Αλλά τώρα μου λείπει. 

A

9 ώρες πρίν, Alzira είπε:

Καλημέρα ! Πήγα στο γιατρό χτες και είδα την μπέμπα :-) έγινε 1,5 κιλό ! Αρρώστησα και εγώ τελικά , μήπως ξέρετε τι μπορώ να παίρνω για το λαιμό που πονάει ρώτησα τι να βάζω στη μύτη και ξέχασα τον λαιμό 

Alzira μου εμένα που με πονάει ο λαιμός μου, ο γιατρός μου μου εδωσε, βιταμινη C, 1000mg, 1 την ημέρα. Δυαλιομενο. Και σπρέι για τον λαιμό, φυτικό με θυμαρι, για εγκυες ανω των 4 μηνών και για μωρά ανω των 3 χρονων. Με βοηθησε παρά πολυ. 

Νανά, καλως όρισες στην παρέα μας, με το καλό τα διδυμακια σου. Και εγω εδώ κορίτσιακια!!! 

Κοπέλες ερώτηση αν ξέρει καμία. Μου είπαν πως την Πέμπτη θα μου κάνουν καμπύλη για σάκχαρο την κανονική και αυτη που παει 6 μέρες πίσω. Και αύριο το βράδυ να φαω ελαφρά. 

Τι είναι η καμπύλη που παει 6 μέρες πίσω??? Ξέρει καμία? Έτυχε σε κάποια!??? Διαφορετική απο αυτηβπου καναμε. Μου είπαν πως το αίμα θα είναι το ίδιο. Αλλά μιλούσαν για δύο γλυκόζη. Ουφ 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...