Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Dwroulita85 20.09.2017 αγοράκι :-D 

@sofaki887- κορίτσι:-D ΠΗΤ-24.11.17

@tinkerbell1991 - αγόρι:-DΠΗΤ-30.11.17

@Marigula - κορίτσια:-DΠΗΤ-30.11.17

@IoannaMas - αγόρι:-D ΠΗΤ-02.12.17

@natasaki34 - αγόρι:-D ΠΗΤ-05.12.17

@Maria D - αγόρι:-D ΠΗΤ-08.12.17

@ERIANTON - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ioanna2* - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Alzira - κορίτσι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@palmoira - αγόρι:-D ΠΗΤ-11.12.17

@Ersikapa6 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-11.12.17

@Rena87 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-12.12.17

@lizaki1111- κορίτσι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Maria K8 -  αγόρι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Elpidaaa - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17 

@gaidaki- αγόρι:-D ΠΗΤ-16.12.17

@Eutuxia25- κορίτσι:-D ΠΗΤ-17.12.17

@butterfly1986 -αγόρια:-D:-DΠΗΤ-17.12.17

@Martha15- ΠΗΤ-19.12.17

@Αναστασία33- αγόρι:-D ΠΗΤ-21.12.17

@tina26 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@gtkt1311 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@Natale1 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-31.12.17

• Μου αρέσει 5

4ywWp2.png

Καλημέρα ! Πήγα στο γιατρό χτες και είδα την μπέμπα :-) έγινε 1,5 κιλό ! Αρρώστησα και εγώ τελικά , μήπως ξέρετε τι μπορώ να παίρνω για το λαιμό που πονάει ρώτησα τι να βάζω στη μύτη και ξέχασα τον λαιμό 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Alzira θα σου πω τι κανω εγω για το λαιμο αλλα ρωτα κ το γιατρο σ για κατι πιο δραστικο. Εγω κανω γαργαρες με αλατονερο το ιδιο κανω και πλυσεις στο στομα αν βγαλω αφθες, γενικα με κολλαει η μικρη μ συχνα, κ στη μυτη βαζω physiomer jet forte οχι οτι κανει θαυματα, αλλα σαν χρονια αλλεργικη που ειμαι εχω μαθει κ το παλευω! Εχει κ κατι φυτικα σπρευ για το λαιμο μπορει να σ πει να οτι κανουν κ αυτα.

Μια χαρα η μπουμπου σου, μεγαλωνει!!!!

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

1 hour ago, Alzira είπε:

Καλημέρα ! Πήγα στο γιατρό χτες και είδα την μπέμπα :-) έγινε 1,5 κιλό ! Αρρώστησα και εγώ τελικά , μήπως ξέρετε τι μπορώ να παίρνω για το λαιμό που πονάει ρώτησα τι να βάζω στη μύτη και ξέχασα τον λαιμό 

γεια σου κοριτσάκι ,περαστικά σου!!σε εμενα οταν ξεκινησει μυτηετα κατεβαινει λαιμο.συνηθως το προλαβ;ινω με ορο και με γαργαρες σοδας με χαμομηλι.για σκευασματα δεν θα επερνα.εχω και μια αρνηση με τα φαρμακα.

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Έρση καλωσόρισες στην παρέα μας. Σου εύχομαι με το καλό το μωρό σας!!!! 

Εμείς εδώ, μια χαρά!!! Ούτε αίμα ουτε υγρα, ουτε συσπάσεις, με την πίεση super! Βαρέθηκα!!! Το άσχημο δεν σε ενημερώνουν, ούτε που αναλύσεις ούτε από υπερυχους!!! 

Κανω καταγραφή 6 φορές την ημέρα. Ολο το δωμάτιο. 

Τέλος και οι ενέσεις για τους πνεύμονες των μωρών σήμερα. 4 δόσεις! Βάλαμε την τελευταία σήμερα!!! 

Περιμένω πως και πως την μικρή μου σήμερα! Θα μου την φέρει η μαμά μου, εδώ, έχει δίπλα σαλόνι που θα παμε να καθησουμε λίγο. Ζήτησα και μου έφεραν παραμυθάκια βιβλίο ζωγραφικής για μωρά και την περιμένω!!! Δεν ξερετε πόσο την πεθυμισα!!! 

Ρώτησα ποτέ θα φύγω. Τι μόνο που κατάφερα να μάθω. Εύκολα έρχομαι, δύσκολα φεύγω!!!!

Υπομονή!!!! 

Μπράβο Μαριγούλα!!

Απολαυσε το χρόνο με το κοριτσάκι σου και θα πας και στο σπίτι σου! Τι ωραία όταν έχουμε καλά νέα στην παρέα μας!

• Μου αρέσει 1

preg.png

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Μπράβο Μαριγούλα!!

Απολαυσε το χρόνο με το κοριτσάκι σου και θα πας και στο σπίτι σου! Τι ωραία όταν έχουμε καλά νέα στην παρέα μας!

Γειά σας κορίτσια και μελλουσες μανούλες. ειμαι κι εγω μια απο εσας και σας παρακολουθω λιγο καιρό τωρα αλλά 1η φορα γραφω. ειμαι στην αρχη της 25ης εβδομαδας και περημένω διδυμα-αγορια. ακομη δεν ξερω βεβαια ποτε θα γεννησω. Απο την 15η εβδομαδα παρουσιασα χολόσταση κθησης και βασανιστηκα πολυ με την φαγουρα και την αυπνοια, κι από όρεξη καθόλου. Ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να επισπευσει την καισαρικη -λογω διδυμων και χολοστασης- για την 35η εβδομάδα.Ειναι τα πρωτα μου παιδια και βρισκομαι σε κατάσταση πανικου -ειμαι και άσχετη με εγκυμοσυνες και ιατρικα.Ο γιατρος μου ειναι στο ΙΑΣΩ και κατα πασα πιθανοτητα εκει θα γεννησω.

υπαρχει φοβος να χρειαστω νοσηλεια τον τελευταιο μήνα, και δεν νομιζω οτι οικονομικα μπορω να αντέξω το ιασω. μηπως να ανοιγα καμια πόρτα στο Αλεξανδρας?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , 40 nana είπε:

Γειά σας κορίτσια και μελλουσες μανούλες. ειμαι κι εγω μια απο εσας και σας παρακολουθω λιγο καιρό τωρα αλλά 1η φορα γραφω. ειμαι στην αρχη της 25ης εβδομαδας και περημένω διδυμα-αγορια. ακομη δεν ξερω βεβαια ποτε θα γεννησω. Απο την 15η εβδομαδα παρουσιασα χολόσταση κθησης και βασανιστηκα πολυ με την φαγουρα και την αυπνοια, κι από όρεξη καθόλου. Ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να επισπευσει την καισαρικη -λογω διδυμων και χολοστασης- για την 35η εβδομάδα.Ειναι τα πρωτα μου παιδια και βρισκομαι σε κατάσταση πανικου -ειμαι και άσχετη με εγκυμοσυνες και ιατρικα.Ο γιατρος μου ειναι στο ΙΑΣΩ και κατα πασα πιθανοτητα εκει θα γεννησω.

Καλησπέρα! Νανά καλωσήρθες στην παρέα μας! Κι εγώ δίδυμα αγοράκια περιμένω και είναι κι εμένα τα πρώτα μου!!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλα από δω και πέρα. Μην ανυσηχείς! Στο πρώτο παιδί όλοι λίγο πολύ άσχετοι είμαστε! Θα τα μάθουμε στην πράξη. Εσύ προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τα μικρά θαυματάκια που ετοιμάζεις! Το ιατρικό κομμάτι το ξέρουν οι γιατροί κι αυτό αρκεί!! :)

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

υπαρχει φοβος να χρειαστω νοσηλεια τον τελευταιο μήνα, και δεν νομιζω οτι οικονομικα μπορω να αντέξω το ιασω. μηπως να ανοιγα καμια πόρτα στο Αλεξανδρας?

ναι αλλα με το γιατρο σου τι θα κανεις? Ξέρεις κάποιον γιατρό στο Αλεξάνδρας? Αν είναι κι έχεις σκοπό να πας εκεί καλό θα είναι να το ψάξεις και να ερθεις σε επαφή με κάποιον από τώρα ώστε να σε έχει γνωρίσει και να τον έχεις γνωρίσει...

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ butterfly 1986.Διστυχως η χολοσταση και μια αποτυχημενη αμνυο-στο ενα εμβριο -ειχε παρει αιμα και δεν βγηκε αποτελεσμα -δεν με αφησαν να ηρεμησω-μην πω και τις ορμόνες-

βρηκα εναν γιατρο και θα του κανω επισκεψη αυριο. εγω βεβαια αισθανομαι ασφαλεια με τον δικο μου του ιασω, αλλα σε περίπτωση νοσηλειας για κανένα μηνα δεν αντεχω τα εξοδα

πρίν από 3 λεπτά , butterfly1986 είπε:

ναι αλλα με το γιατρο σου τι θα κανεις? Ξέρεις κάποιον γιατρό στο Αλεξάνδρας? Αν είναι κι έχεις σκοπό να πας εκεί καλό θα είναι να το ψάξεις και να ερθεις σε επαφή με κάποιον από τώρα ώστε να σε έχει γνωρίσει και να τον έχεις γνωρίσει...

βρηκα εναν γιατρο και θα του κανω επισκεψη αυριο. εγω βεβαια αισθανομαι ασφαλεια με τον δικο μου του ιασω, αλλα σε περίπτωση νοσηλειας για κανένα μηνα δεν αντεχω τα εξοδα

πρίν από 7 λεπτά , 40 nana είπε:

ευχαριστώ butterfly 1986.Διστυχως η χολοσταση και μια αποτυχημενη αμνυο-στο ενα εμβριο -ειχε παρει αιμα και δεν βγηκε αποτελεσμα -δεν με αφησαν να ηρεμησω-μην πω και τις ορμόνες-

Το να συναντησεις ενα γιατρό στο αλεξαντρα δεν ειναι κακη ιδεα ούτε έχεις τπτ να χασεις απλα θα ξέρεις τις επιλογές σ ...εγω το μονο που ξέρω ειναι οτι την νοσηλεία των μωρωνστην θερμοκοιτιδα την καλύπτει το εκαβ ...ετσι ειπε μια αλλη κοπέλα... να ξέρεις ότι μπορείς να νοσηλευτεις στο Δημόσιο κ οταν έρθει η ωρα αν ακόμη νιωθεις ανασφαλής με τον καινούργιο πας στο ιασω

• Μου αρέσει 1

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Το να συναντησεις ενα γιατρό στο αλεξαντρα δεν ειναι κακη ιδεα ούτε έχεις τπτ να χασεις απλα θα ξέρεις τις επιλογές σ ...εγω το μονο που ξέρω ειναι οτι την νοσηλεία των μωρωνστην θερμοκοιτιδα την καλύπτει το εκαβ ...ετσι ειπε μια αλλη κοπέλα... να ξέρεις ότι μπορείς να νοσηλευτεις στο Δημόσιο κ οταν έρθει η ωρα αν ακόμη νιωθεις ανασφαλής με τον καινούργιο πας στο ιασω

ετσι σκέφομαι κι εγώ Ευτυχία25.Τι θα πει οτι την θερμοκοιτίδα την καλύπτει το εκαβ?

ετσι σκέφομαι κι εγώ Ευτυχία25.Τι θα πει οτι την θερμοκοιτίδα την καλύπτει το εκαβ?

Ειπε μια κοπέλα πως τις εξτρα μερες δεν τις πληρωσε εκεινη αλλα ας πούμε το κράτος...εκείνη πληρωσε οτι πληρωνουν ολες για γεννα κ διαμονή 2-3μέρες γτ έπρεπε να κάτσει ενα μήνα το μωρό θερμοκοιτιδα...

%20url%5D

πρίν από 1 λεπτό , Eutuxia25 είπε:

Ειπε μια κοπέλα πως τις εξτρα μερες δεν τις πληρωσε εκεινη αλλα ας πούμε το κράτος...εκείνη πληρωσε οτι πληρωνουν ολες για γεννα κ διαμονή 2-3μέρες γτ έπρεπε να κάτσει ενα μήνα το μωρό θερμοκοιτιδα...

εγω ειμαι στον οαεε και δεν ειμαι σιγουρη αν το πληρώνει βεβαια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...