Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Ναι Αναστασία μου αυτό ισχύει εξαρτάται τώρα που θα πέσεις κιόλας, εγω στο πρώτο ήμουν σε δίκλινο deluxe μόνη μου είχα την ησυχία μου, οπότε έπαιξε κ αυτό το ρόλο του. Καθαρό ήταν πάντως και οι μαίες έρχονταν άμεσα και οι πλειοψηφία τότε ήταν συμπαθής. Τώρα θα δείξει! Δε βαριέσαι καλα να είμαστε κ εμείς κ τα μωρά και τα άλλα θα τα βρούμε

Και εμείς ΙΑΣΩ αποφασίσαμε τελικά. Πάντως επειδή έκανα και την περιδεση εκεί έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Σε τρίκλινο ήμουν και δεν ήταν άσχημα. Αυτό που έχω καταλάβει συζητώντας με όλες τις φίλες μου που έχουν ήδη παιδάκια είναι ότι είναι και λίγο θέμα τύχης το μαιευτήριο. Αναλόγως σε τι βάρδιες θα τύχεις όσον αφορά το προσωπικό και αναλόγως βέβαια και τις απαιτήσεις που έχεις. Για εμένα καθοριστική στην απόφαση ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία που έχουν στη μονάδα για τα πρόωρα. Αχρείαστη να είναι βέβαια αλλά μου αρέσει να προετοιμάζομαι για το χειρότερο.

• Μου αρέσει 3

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

@palmoira @Ioanna2* ξερετε αν επιτρεπουν να ερθει δικος μας παιδιατρος να εξετασει το μωρο;

Δεν το γνωρίζω Αναστασία αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Εφόσον είσαι μέσα στο νοσοκομείο την ευθύνη φέρουν εκείνοι άρα δύσκολα θα δεχτούν να εξετάσει κάποιος εκτός από το προσωπικό τους. Ξέρω ότι μπορείς να ζητήσεις από τους συνεργαζόμενους γιατρούς τους ότι θέλεις συγκεκριμένο επειδή θα σε παρακολουθεί και στη συνέχεια. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Καλησπέρα κορίτσια!σας διαβάζω πολύ καιρό και πήρα την απόφαση να μπω και εγώ στην παρέα σας!περιμένω και εγώ τον Δεκέμβριο το κοριτσάκι μου!είμαι 30 εβδομάδων και Πητ 11-12.

• Μου αρέσει 6

πρίν από 30 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!σας διαβάζω πολύ καιρό και πήρα την απόφαση να μπω και εγώ στην παρέα σας!περιμένω και εγώ τον Δεκέμβριο το κοριτσάκι μου!είμαι 30 εβδομάδων και Πητ 11-12.

Καλώς ήρθες Έρση!Εχουμε ίδια ΠΗΤ απλά περιμένω αγοράκι !

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Αναστασία μου ούτε εγώ το ξέρω αν επιτρέπουν αλλά χλωμό το κόβω επίσημα να δέχονται. Κοίτα νεογνολόγοι είναι οι γιατροί τους δε νομίζω να έχεις κάτι να φοβάσαι, είναι αρκετά συντηρητικοί, κ με το που βγει λες στο γιατρό σ να έρθει σπίτι να το δει, εγω του είχα πει και ήρθε σπίτι την ίδια μέρα που βγήκαμε και την είδε.

5eUkp2.pngEYn2p2.png

On 21/9/2017 at 6:27 ΜΜ, ERIANTON είπε:

:)Μανουλες Δεκεμβρίου 2017:)

1) @Dwroulita85 20.09.2017 αγοράκι :-D 

@sofaki887- κορίτσι:-D ΠΗΤ-24.11.17

@tinkerbell1991 - αγόρι:-DΠΗΤ-30.11.17

@Marigula - κορίτσια:-DΠΗΤ-30.11.17

@IoannaMas - αγόρι:-D ΠΗΤ-02.12.17

@natasaki34 - αγόρι:-D ΠΗΤ-05.12.17

@Maria D - αγόρι:-D ΠΗΤ-08.12.17

@ERIANTON - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Ioanna2* - αγόρι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@Alzira - κορίτσι:-D ΠΗΤ-10.12.17

@palmoira - αγόρι:-D ΠΗΤ-11.12.17

@Ersikapa6 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-11.12.17

@Rena87 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-12.12.17

@lizaki1111- κορίτσι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Maria K8 -  αγόρι:-D ΠΗΤ-13.12.17

@Elpidaaa - αγόρι:-D ΠΗΤ-15.12.17 

@gaidaki- αγόρι:-D ΠΗΤ-16.12.17

@Eutuxia25- κορίτσι:-D ΠΗΤ-17.12.17

@butterfly1986 -αγόρια:-D:-DΠΗΤ-17.12.17

@Martha15- ΠΗΤ-19.12.17

@Αναστασία33- αγόρι:-D ΠΗΤ-21.12.17

@tina26 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@gtkt1311 - αγόρι:-D ΠΗΤ-30.12.17

@Natale1 - κορίτσι:-D ΠΗΤ-31.12.17

4ywWp2.png

@ERIANTON καλώς σας βρήκα!καλή εγκυμοσύνη δυστυχώς Δν έχω.μεχρι τον 5 μήνα είχα εμετούς μεταξύ 5-6 είχα έναν τέλειο μήνα και μόλις μπήκα στον 7 νοσηλευτηκα με χολοσταση εγκυμοσύνης οπότε είμαι με διατροφή και εξετάσεις κάθε 10 μέρες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

@ERIANTON καλώς σας βρήκα!καλή εγκυμοσύνη δυστυχώς Δν έχω.μεχρι τον 5 μήνα είχα εμετούς μεταξύ 5-6 είχα έναν τέλειο μήνα και μόλις μπήκα στον 7 νοσηλευτηκα με χολοσταση εγκυμοσύνης οπότε είμαι με διατροφή και εξετάσεις κάθε 10 μέρες!

περαστικα και με το καλο να γεννησεις να περασουν ολα.δεν ηξερα οτι ρυθμιζεται με την διατροφη η χολοσταση.φανταζομαι οι εμετοι εχουν εξαφανιστει ε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

@ERIANTON η χολοσταση Δν θεραπεύεται απλά όταν κάνεις διατροφή και τρως χωρίς λιπαρά μειώνεις απλά τις πιθανότητες να ξανακάνεις έξαρση!οπότε εγώ αυτή την στιγμή προσπαθώ όσο μπορώ με διατροφή να περασουν οι εβδομάδες για να μεγαλώσει και το μωρό.

@Ioanna2* είναι σπάνιο να συμβεί στην εγκυμοσύνη αλλά γίνεται για κάποιο λόγο σταματάει να λειτουργεί η χολή και το συκώτι κάνει όλη την δουλειά με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται.Εμενα έχουν ανέβει και οι τιμές των ηπατικών ενζύμων οπότε είμαι πολύ προσεκτική μέχρι να έρθει η ώρα να γεννήσω με το καλό!!

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Ersikapa6 είπε:

Έρση καλωσόρισες στην παρέα μας. Σου εύχομαι με το καλό το μωρό σας!!!! 

Εμείς εδώ, μια χαρά!!! Ούτε αίμα ουτε υγρα, ουτε συσπάσεις, με την πίεση super! Βαρέθηκα!!! Το άσχημο δεν σε ενημερώνουν, ούτε που αναλύσεις ούτε από υπερυχους!!! 

Κανω καταγραφή 6 φορές την ημέρα. Ολο το δωμάτιο. 

Τέλος και οι ενέσεις για τους πνεύμονες των μωρών σήμερα. 4 δόσεις! Βάλαμε την τελευταία σήμερα!!! 

Περιμένω πως και πως την μικρή μου σήμερα! Θα μου την φέρει η μαμά μου, εδώ, έχει δίπλα σαλόνι που θα παμε να καθησουμε λίγο. Ζήτησα και μου έφεραν παραμυθάκια βιβλίο ζωγραφικής για μωρά και την περιμένω!!! Δεν ξερετε πόσο την πεθυμισα!!! 

Ρώτησα ποτέ θα φύγω. Τι μόνο που κατάφερα να μάθω. Εύκολα έρχομαι, δύσκολα φεύγω!!!!

Υπομονή!!!! 

• Μου αρέσει 4

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

πρίν από 50 λεπτά , Ersikapa6 είπε:

@ERIANTON η χολοσταση Δν θεραπεύεται απλά όταν κάνεις διατροφή και τρως χωρίς λιπαρά μειώνεις απλά τις πιθανότητες να ξανακάνεις έξαρση!οπότε εγώ αυτή την στιγμή προσπαθώ όσο μπορώ με διατροφή να περασουν οι εβδομάδες για να μεγαλώσει και το μωρό.

να σου πανε ολα καλα!και να φτασετε μεχρι το τελος!

μαριγουλα καλα τα νεα σου!τι καταγραφεις ολη μερα ?αντε να ερθει το αγαπακι σου να παρεις δοσεις χαράς!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...