Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριγούλα μου τώρα διάβασα τις περιπέτειες σου.Οπλίσου με κουράγιο και υπομονή.Προσπάθησε να εστιάσεις στο ότι δεν έχεις αίμαι και όλα πάνε καλά κι άσε τους άλλους να σου λένε. Μέχρι τέλους μπορεί ο διευθυντής να σε βοηθήσει και να γλυτώσεις και τις άχρηστες εξετάσεις! Εύχομαι όλα καλά και με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Καλώς ήρθες Ιωάννα!

Καλημερα σε όλες

• Μου αρέσει 2

@Ioanna2* Εγω μένω Γιάννενα αλλά γεννάω ΙΑΣΩ!! Πριν γεννήσω την κόρη μου μετακομίσαμε από Αθήνα Κ ετσι κράτησα κ τον γιατρό μού Αθήνα , δεν μπορούσα να τον αλλάξω τελευταία στιγμή!! Μετά στον γιο μου δεν ήθελα να αλλάξω γιατρό κ ετσι στις 37 εβδομάδες πήγαμε Αθήνα στο σπίτι μας εκεί κ στις 38 εβδομάδες γέννησα φυσιολογικά! Αυτό θα κάνουμε κ τώρα θα φύγουμε στον 9ο μήνα πρώτα ο θεός , ελπίζω να μην έχουμε κανενα απρόοπτο νωρίτερα! Είμαι ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές από το ΙΑΣΩ κ από τις μαίες εκεί!! Αν και είναι κ δικη μου μαία του γιατρού μου.

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Maria K8 είπε:

@gtkt1311 Είσαι από Γιάννενα?Έμεινα πολλά χρόνια εκεί λόγω σπουδών

Ναι κατάγομαι από Γιάννενα!! Μέναμε Αθήνα και πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε εδώ για καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδάκια!! Σου άρεσαν??? Συνήθως οι φοιτητές ενθουσιάζονται ? Εσύ που γεννάς με το καλό?

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

Ε ναι τα Γιάννενα είναι μέσα στην καρδιά μου.Εμεινα και 9 χρόνια οπότε ήταν κάτι περισσότερο από φοιτητούπολη μου. Ακόμα έρχομαι για να δω φίλους.

Εγώ γεννάω Θεσσαλονίκη.

gtkt 1311α ωραία που γύρισες επαρχία! Δεν έχω έρθει ποτε Γιάννενα αλλα έχω ακούσει τα καλύτερα. Κ εγώ είμαι ευχαριστημένη απο το Ιασώ και απο τις μαίες, μπορώ να πω ήταν πολύ εξυπηρετικές στην πλειοψηφία τους.

5eUkp2.pngEYn2p2.png

gtkt1311 α ωραία που γύρισες επαρχία! Δεν έχω έρθει ποτε Γιάννενα αλλα έχω ακούσει τα καλύτερα. Κ εγώ είμαι ευχαριστημένη απο το Ιασώ και απο τις μαίες, μπορώ να πω ήταν πολύ εξυπηρετικές στην πλειοψηφία τους.

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Αν υπογράψω οτι φεύγω με δική μου ευθύνη, ναι δεν θα με ξαναδεχτουν.! Που ναι θέλω να παω στον γιατρό μου, αλλά δεν το διακινδινευω να υπογράψω και μετά να θέλουν εντατική τα μωρά κ εγω να μην μπορώ να τα φέρω. 

Αν τους πείσει ο γιατρός μου να με αφήσουν καλώς! 

Κοριτσια επειδή δεν τους εχω εμπιστοσύνη, εχω πόνους περιόδου κάτω χαμηλά, μου είπαν οτι δεν είναι τίποτα, απλά πιέζουν τα μωρά. Έχει καμία πόνους περιόδου, όντως είναι φυσιολογικό???? 

Καλημέρα και από εμένα!

τωρα διάβασα τις περιπέτειες σου. Όσον αφορά την καμπύλη δεν χάνεις τίποτε να την ξανακάνεις. Είναι απλά μάλλον πολύ σχολαστικοί. Νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσεις όσο μπορείς, να μην αγχωθείς καθόλου και να το δεις ως έναν επιπλέον γενικό έλεγχο. Καλύτερα κάποιες φορές να το παρακάνουν με τους ελέγχους παρά να είναι αδιάφοροι. Είχα φίλη στον Καναδά που πραγματικά δεν τους δίνουν καμία σημασία όσον αφορά την πρόληψη και τις εξετάσεις πριν τον τοκετό. Με αποκόλληση και αιμορραγία πολύ σοβαρή την είχαν παρατήσει σε ένα σούπερ λουξ δωμάτιο για 8 ώρες χωρίς καν να της κάνουν υπέρηχο! Βέβαια εάν γεννήσεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο παιδί εκεί τρελαίνονται στις παροχές. Στην αντιμετώπιση ok στην πρόληψη χάλια. Κάθε σύστημα υγείας έχει τα δικά του...

• Μου αρέσει 1

preg.png

Προσπάθησα να σ απαντήσω κ νωρίτερα αλλά τα κάνει hidden δεν ξέρω τι είναι αυτο... Ωραία που γύρισες επαρχία δεν επχω έρθει ποτέ Γιάννενα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα! Κ εγώ είμαι ευχαριστημένη από το Ιασώ και οι μαίες καλές κ εξυπηρετικές ήταν θυμάμαι.

5eUkp2.pngEYn2p2.png

2 ώρες πρίν, Ioanna2* είπε:

Συσπάσεις έχω κ εγώ αλλα στο πρώτο μου είχα από την αρχή μέχρι το τέλος κυριολεκτικά και δεν το είχα καταλάβει κιόλας γτ έλεγα άλλα ντ άλλα στο γιατρο μου, κ το έμαθα τη μέρα που γεννούσα που έπαθα σύσπαση την ώρα του καρδιοτοκογράφου και μου το είπανε! Χαχα! Μάλλον Ιασώ πάλι θα πάω, εσύ που θα είσαι; θα είναι άλλο κορίτσι Ιασώ;

Καλως ηρθες Ιωαννα μου. Εγω ειμαι Ιασω αν και δεν ακουω παντα τα καλυτερα αλλα ειναι η γιατρος μας εκει.

2 ώρες πρίν, Marigula είπε:

Μόλις συμπάθησα τον διευθυντή του Νοσοκομείου. Αρχισε απο την συλλογή 24ωρων ουρων. Είναι άχρηαστα!!! Να μην πω για τα υπόλοιπα!!!! 

Ααα ναι!!! Πότε γέννησες την κοριτσαρα σου? Εμείς 3/12.

Εγώ μια χαρά είμαι!!! Ούτε αιμα, ουτε νερα, ουτε συσπάσεις!!! Η διπλανη μου με τραχηλο 1.6 φεύγει για σπίτι της κ θα έρθει σε 3 εβδομάδες να γεννήσει. 

Τι εγινε τους εκραξε τους γιατρους εκει ο διευθυντης η καταλαβα λαθος;

• Μου αρέσει 1

tt1db33b

Ναι Αναστασία μου αυτό ισχύει εξαρτάται τώρα που θα πέσεις κιόλας, εγω στο πρώτο ήμουν σε δίκλινο deluxe μόνη μου είχα την ησυχία μου, οπότε έπαιξε κ αυτό το ρόλο του. Καθαρό ήταν πάντως και οι μαίες έρχονταν άμεσα και οι πλειοψηφία τότε ήταν συμπαθής. Τώρα θα δείξει! Δε βαριέσαι καλα να είμαστε κ εμείς κ τα μωρά και τα άλλα θα τα βρούμε

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...