Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2017

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Αναστασία33 είπε:

Μαλλον γιατι μπορει ναι ειστε αλλο κρατος αλλα παλι Ελληνες και να κανουν σωατη δουλεια σ' αυτα δυσκολο :-P

Υπομονη κοριτσακι μου και να ξεμπερδεψετε οσο το δυνατον γρηγοροτερα.

Δηλαδη αν σου πουν πως πρεπει να μεινεις εκει μεχρι να γεννησεις, αλλα ο γιατρος σου κρινει οτι δε χρειαζεται και πεις εκει οτι ζητας αδεια να μεταφερθεις στην κλινικη μεχρι να γεννησεις επειδη ειναι κοντα στο σπιτι σου δε θα σε ξαναδεχτουν αν χρειαστουν τα μωρα σου κατι;

Αν υπογράψω οτι φεύγω με δική μου ευθύνη, ναι δεν θα με ξαναδεχτουν.! Που ναι θέλω να παω στον γιατρό μου, αλλά δεν το διακινδινευω να υπογράψω και μετά να θέλουν εντατική τα μωρά κ εγω να μην μπορώ να τα φέρω. 

Αν τους πείσει ο γιατρός μου να με αφήσουν καλώς! 

Κοριτσια επειδή δεν τους εχω εμπιστοσύνη, εχω πόνους περιόδου κάτω χαμηλά, μου είπαν οτι δεν είναι τίποτα, απλά πιέζουν τα μωρά. Έχει καμία πόνους περιόδου, όντως είναι φυσιολογικό???? 

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Marigula είπε:

Αν υπογράψω οτι φεύγω με δική μου ευθύνη, ναι δεν θα με ξαναδεχτουν.! Που ναι θέλω να παω στον γιατρό μου, αλλά δεν το διακινδινευω να υπογράψω και μετά να θέλουν εντατική τα μωρά κ εγω να μην μπορώ να τα φέρω. 

Αν τους πείσει ο γιατρός μου να με αφήσουν καλώς! 

Κοριτσια επειδή δεν τους εχω εμπιστοσύνη, εχω πόνους περιόδου κάτω χαμηλά, μου είπαν οτι δεν είναι τίποτα, απλά πιέζουν τα μωρά. Έχει καμία πόνους περιόδου, όντως είναι φυσιολογικό???? 

Ναι κοριτσι μου εχω εγω.

tt1db33b

Καλημέρα κορίτσια!

σας παρακολουθώ εδώ κ λίγο καιρό αλλά τώρα εγγράφηκα! Περιμένω κ εγώ το δεύτερο παιδάκι μου το Δεκέμβρη! Θέλω να στείλω τις ευχές μου σε όλες κ προπάντων στη Dwroulita και στο μπέμπη της που σε λίγο καιρο θα είναι μπέμπαρος, αλλά και στη Marigula καλή δύναμη και πάνω από όλα ηρεμία και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά! 

• Μου αρέσει 5

5eUkp2.pngEYn2p2.png

καλημέρα ! καλή εβδομαδα!!Μαριγω εύχομαι να πανε ολα κατ ευχήν.μου φαινεται και εμενα επιπλεον αγχος ολο αυτο.με την πίεσή σου τι γινεται?ποσο εχεις;ο γυναικολογος σου θα ερθει να σε δει?μπορει να κανει κατι εκει να μιλήσει με τους γυναικολογους εκεί?

καλως ηρθες Ιωαννα!!Εχεις καλη εγκυμοσυνη?ποτε με το καλο εχεις τελικη ημεριμηνια??εεεεε και τι μωρουδακι περιμένεις?

• Μου αρέσει 1

4ywWp2.png

Τελική ημερομηνία έχω 10/12 και είναι αγοράκι! Αλλά λόγω προηγούμενης καισαρικής πάω κ τώρα πάλι οπότε νωρίτερα φαντάζομαι! Καλά είναι πέραν των κλασσικών συμπτωμάτων καούρες, αυπνίες, συσπασούλες κτλ. Σε λίγο σταματάω κ τη δουλειά οπότε ελπίζω να ξεκουραστώ και λιγάκι.

5eUkp2.pngEYn2p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , ERIANTON είπε:

καλημέρα ! καλή εβδομαδα!!Μαριγω εύχομαι να πανε ολα κατ ευχήν.μου φαινεται και εμενα επιπλεον αγχος ολο αυτο.με την πίεσή σου τι γινεται?ποσο εχεις;ο γυναικολογος σου θα ερθει να σε δει?μπορει να κανει κατι εκει να μιλήσει με τους γυναικολογους εκεί?

καλως ηρθες Ιωαννα!!Εχεις καλη εγκυμοσυνη?ποτε με το καλο εχεις τελικη ημεριμηνια??εεεεε και τι μωρουδακι περιμένεις?

Ela Ειρηνιω μου. Δυστυχώς δεν αφήνουν τον γιατρό μου να έρθει. Ως επισκέπτης ναι. Αλλα μέχρι εκεί. Αλλά είμαι σε συνεχες επικοινωνία μαζί του. 

Με την πίεση μου, χτες ηταν χάλια αφου αγχώθηκα. 14/10. Σήμερα μια χαρά. Ασε που μου δωσαν ενα παγούρι για ουρά για να μετρήσουν λ ε υκωμα λογω πιεσης. 

Είναι δυνατο χτες τοσο άγχος, να μην δέχονται τις εξετάσεις κι να είναι η πιεση μου καλη???? Δεν είμαι αναισθητη. 

Καμπύλη ζαχάρου θα κανω 5/10. Σήμερα να καταλαβετε δεν ήρθε γιατρός ακόμη!!!! 

Ιωάννα μου καλωσόρισες με το καλο να δεχτείς το μωράκι σου. Έχει ακόμη ενα? 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλώς ήρθες Ιωάννα ! Μαριγουλα υπομονή και μην ανησυχείς μπορεί να έχουν χίλια στραβά στο δημόσιο νοσοκομείο αλλά δεν σημαίνει ότι είναι κακοι γιατροί. 

• Μου αρέσει 2

MugJp2.png 

Διαφημίσεις

@Marigula όλα θα πανε καλά κοριτσάκι μου να μην ανησυχείς !!! τα κοριτσάκια σου είναι δυνατά !! καλή δύναμη κορίτσι μου!!

@Ioanna2* Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!!! και εμένα το κοριτσάκι μου είναι συνομήλικο με το δικό σου! Εγώ έχω και ένα αγοράκι 19 μηνών! Δουλεύεις και εσύ ακόμα ? κ εγώ ακόμα δουλεύω αρχες Νοέμβριου σταματάω!

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Και εγώ να σου πω θα σταματήσω κανονικά στις 03/11 που βγαίνει η άδεια μου δεν θα καθήσω παραπάνω. Ηδη νιώθω κάποιες συσπασούλες και φοβάμαι για ακόμα είμαι 27+2! Σε ποιο νοσοκομείο γεννάς?

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Συσπάσεις έχω κ εγώ αλλα στο πρώτο μου είχα από την αρχή μέχρι το τέλος κυριολεκτικά και δεν το είχα καταλάβει κιόλας γτ έλεγα άλλα ντ άλλα στο γιατρο μου, κ το έμαθα τη μέρα που γεννούσα που έπαθα σύσπαση την ώρα του καρδιοτοκογράφου και μου το είπανε! Χαχα! Μάλλον Ιασώ πάλι θα πάω, εσύ που θα είσαι; θα είναι άλλο κορίτσι Ιασώ;

• Μου αρέσει 1

5eUkp2.pngEYn2p2.png

πρίν από 36 λεπτά , Alzira είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλώς ήρθες Ιωάννα ! Μαριγουλα υπομονή και μην ανησυχείς μπορεί να έχουν χίλια στραβά στο δημόσιο νοσοκομείο αλλά δεν σημαίνει ότι είναι κακοι γιατροί. 

Μόλις συμπάθησα τον διευθυντή του Νοσοκομείου. Αρχισε απο την συλλογή 24ωρων ουρων. Είναι άχρηαστα!!! Να μην πω για τα υπόλοιπα!!!! 

πρίν από 35 λεπτά , Ioanna2* είπε:

Marigula έχω ένα κοριτσάκι που βλέπω ότι είναι συνομήλικη με τη δική σου!!! Εσύ πως πας σήμερα είχες κάνένα νέο;

Ααα ναι!!! Πότε γέννησες την κοριτσαρα σου? Εμείς 3/12.

Εγώ μια χαρά είμαι!!! Ούτε αιμα, ουτε νερα, ουτε συσπάσεις!!! Η διπλανη μου με τραχηλο 1.6 φεύγει για σπίτι της κ θα έρθει σε 3 εβδομάδες να γεννήσει. 

• Μου αρέσει 1

L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...